Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Exoten vogelvoer 

Het beste voer voor tropische vogels vindt u hier in een handig overzicht.
Lees meer ..
Cédé Eivoer Exoten

Cédé Eivoer Exoten

Cédé Eivoer Exoten is een aanvullende voeding met hoogwaardige eiwitten en is geschikt voor alle soorten prachtvinken. Deze voeding bevat volledige verwerkte eieren en is daarmee uniek in zijn soort. Ei-eiwit is voor vogels de best benutbare bron van dierlijke eiwit en is essentieel voor hun gezondheid. Behalve eiwit bevat de voeding ook diverse gezonde vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen. Alles voor een succesvolle kweek. De toevoeging van aminozuren komt de rui ten goede.

 • Geschikt voor alle soorten prachtvinken
 • Uitstekende bron van dierlijke en plantaardige eiwitten
 • Bevat volledig verwerkte eieren
 • Rijk aan vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen
 • Komt de rui ten goede


Bij Brekz kunt u de het beste vogelvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé vogelvoer  tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Exoten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Exoten

Rustperiode

2 a 3 maal per week 1/4e deel van het dagrantsoen Cédé Eivoer voeren.

Kweekperiode

Dagelijks indien mogelijk 2 a 3 maal daags naar behoefte Cédé Eivoer geven. Vanaf het zelfstandig eten, dagelijks 1/4e van het dagrantsoen Cédé Eivoer voeren.

Ruiperiode

Tijdens de ruiperiode dagelijks 1/4e van het dagrantsoen Cédé Eivoer voeren.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cédé Eivoer Exoten

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, zaden, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16,2%), ruw vet (7,4%), ruw celstof (3%), ruwe as (4,5), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), natrium (0,5%), magnesium (0,01%).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19.500 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg) vitamine E (50 mg), vitamine K (2 mg), vitamine B1 (12 mg), vitamine B2 (38 mg), vitamine B5 (55 mg), Choline Chloride (210 mg), vitamine PP (Niacine) (100 mg), vitamine B6 (1,75 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine H (0,38 mg), foliumzuur (7 mg), vitamine C (4 mg), mangaan(III)sulfaat (monohydraat) mangaan (80 mg), zink (58 mg), koper (5 mg), jodium (1,2 mg), dl-mehionine (250 mg), L-Lysine (1300 mg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld eivoer voor grote parkieten en papegaaien? Kijk dan eens bij Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien. Voor een overzicht van al ons vogelvoer kijkt u bij Merken vogelvoer.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22607-home_default/cede-eivoer-exoten.jpg
20.48 2019/01/01
ik gebruik al 25jaar Cede het is goed priema
1485
785
> Meer informatie
Cédé Eivoer Exoten 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
5 kg OP = OP
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
€ 20,48 (€ 4,10/kg)
3 x 5 kg OP = OP
€ 65,49 (€ 4,37/kg)
€ 58,94 (€ 3,93/kg)
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
Levering was in orde
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Versele-Laga Prestige Tropische Vogels zaad

Productinformatie Versele-Laga Prestige Tropische Vogels zaad

Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelzaad (Versele-Laga Prestige Tropical Finches) is een zadenmengeling die is samengesteld voor tropische vogels. Deze basisvoeding bevat een mix aan kwaliteitszaden en heeft een basis van gele panis en gele millet. Hij is verder verrijkt met kanariezaad, rode panis, rode millet en nigerzaad. Zo vormt het een ideale basisvoeding voor alle soorten tropische vogels. Dit voer ondersteunt een goede conditie.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tropical Finches vogelzaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Tropical Finches vogelzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelzaad

Gele panis (48%), gele millet (33%), kanariezaad (8,5%), rode panis (6%), rode millet (3%), nigerzaad (1,5%). 
    

Samenstelling: zaden.

Geen additieven.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een exotisch papegaaienvoer? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31791-home_default/versele-laga-tropischzaad.jpg
27.95 2019/01/01
Top kwaliteit van het produkt gekoppeld aan een vlotte service . 5 STERREN !
Ik gebruik dit zaad al jaren in mijn volière met grote tevredenheid
722
405
Versele Laga Tropischzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 27,95 (€ 1,40/kg)
Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels is een zorgvuldig samengestelde mix van zaden en granen, die uitermate geschikt is voor volières met een gemengde bevolking. De rijke mengeling bevat onder andere gepelde haver, raapzaad, lijnzaad en nigerzaad. Dankzij deze rijke diversiteit kan het voer gegeven worden aan kanaries, parkieten, tropische en inlandse vogels. Zodoende is Versele-Laga Volierezaad voor vogels een ideaal basisvoer voor volières met een gemengde bevolking. Bovendien is dit voer zeer voordelig geprijsd!

 • Zeer geschikt voor volières met een gemengde bevolking
 • Een heerlijke en voedzame mix van granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Volierezaad voor vogels goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer koopt u natuurlijk bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Volierezaad voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Volierezaad voor vogels

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort van uw vogels. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Wij raden u aan Versele-Laga Volierezaad voor vogels elke dag te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.

Ingrediënten Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Gele millet, kanariezaad, gepelde haver, raapzaad, rode millet, koolzaad, kempzaad, lijnzaad, nigerzaad.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor de vogels in uw voliere? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Bekijk daarnaast eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31786-home_default/versele-laga-volierezaad.jpg
29.95 2019/01/01
Beloofde leveringstermijn loopt 4 dgn uit. Jammer.
snel geleverd
Prima zaad niets op aan te merken
goede prijs, zeker kwaliteit maar wat kan je anders verwachten van een goed merk.
Het was in orde. geen klachten
727
410
Versele Laga Volierezaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50/kg)
Versele-Laga Prestige Prachtvinkenzaad vogelvoer

Versele-Laga Prestige Prachtvinkenzaad vogelvoer

Versele-Laga Prachtvinkenzaad is volledige voeding voor kleine tropische vogelsoorten. Voorbeelden hiervan zijn de Autralische prachtvinken, Amadines en Zebravinken. De samenstelling van ingrediënten is bedacht door fokkers en dierenartsen die veel verstand van deze vogels hebben. Het voer bestaat vooral uit gierstsoorten en zaden. Deze bevatten vitaminen, aminozuren, mineralen en omega-3 vetzuren en geven uw vogel een optimale conditie. Ook behoudt uw vogel stralende veren.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prachtvinkenzaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prachtvinkenzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ingrediënten Versele-Laga Prachtvinkenzaad

Senegalgierst (48%), Plata gierst (33%), canariezaad (8,5%), rode Mohair gierst (6%), rode gierst (3%), negerzaad (1,5%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,5%), ruw vet (13,0%), ruwe vezel (10,0%), ruwe as (3,0%), calcium (0,10%), fosfor (0,34%), magnesium (1,16%), kalium (0,44%), lysine (0,38%), methionine (0,29%), natrium (0,02%)
    

Ander vogelvoer? 

Bent u niet op zoek naar voer voor kleine tropische vogelssoorten, maar naar voer voor bijvoorbeeld duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31801-home_default/versele-laga-prachtvinkenzaad.jpg
28.95 2019/01/01
goed zaad voor een nette prijs goed verpakt , snel geleverd
Alles op tijd binnen, goed op de hoogte gehouden van bestelling, netjes afgeleverd, en een top product! voor mij 5 sterren!
723
406
Versele Laga Prachtvinkenzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 28,95 (€ 1,45/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
alles vlot en perfect
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
Snelle en verzorgde levering
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gr
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Nutribird C15 kanaries en exoten

Nutribird C15 kanaries en exoten

Nutribird C15 kanaries en exoten is een zeer volledig onderhoudsvoer met granen, verse vruchten en kanariezaad en is geschikt voor kanaries, exoten en inlandse vogels. De voeding bevat een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en is opgebouwd uit pellets met granen, verse vruchten en kanariezaad. Het is volledig opneembaar, waardoor geen voederverlies ontstaat. Ook beschikt het voer over de florastimul formule, die de darmflora ondersteunt en darmstoornissen voorkomt. Zo zet u uw vogels een volledig uitgebalanceerd voeder voor met alle nutriënten die zij nodig hebben voor een gezond en energiek leven. 

 • Volledig onderhoudsvoer voor kanaries, exoten en inlandse vogels
 • Wetenschappelijk verantwoorde samenstelling
 • Opgebouwd uit pellets met granen, verse vruchten en kanariezaad
 • Bevat alle nutriënten voor een gezonde en energieke kanarie of exoot
 • Met florastimul formule, een ondersteuning voor de darmflora en bescherming tegen darmstoornissen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird C15 kanaries en exoten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird C15 kanaries en exoten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Nutribird C15 kanaries en exoten

Zaden (min. 50% kanariezaad), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vruchten (min. 5% fruit), groenten, klei, suikers, mineralen, mannan-oligosachariden, extr. yucca schidigera.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (16%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,3%), lysine (0,9%), threonine (0,45%), tryptofaan (0,15%), cystine (0,35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (1.650 IE/kg), vitamine E (90 mg/kg), vitamine K (3 mg/kg), vitamine B1 (7,5 mg/kg), vitamine B2 (17,5 mg/kg), vitamine B3 (22 mg/kg), vitamine B6 (6,5 mg/kg), vitamine B12 (0,03 mg/kg), vitamine C (55 mg/kg), vitamine PP (90 mg/kg), foliumzuur (1,65 mg/kg), biotine (0,29 mg/kg), cholinechloride (650 mg/kg), [E2] jodium (2,3 mg/kg), [E4] koper (11 mg/kg), [E5] mangaan (110 mg/kg), [E6] zink (105 mg/kg), [E8] selenium (0,32 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kweekvoer voor kanaries en exoten? Kijk dan eens bij Nutribird CC19 kweek kanaries en exoten. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25515-home_default/nutribird-c15-kanaries-en-exoten.jpg
3.99 2019/01/01
snelle levering en goede kwaliteit
Prima prijs voor prima product.
Zal zeker nog bestellen ... was mooi op tijd ...
ik kreeg de levering die ik besteld had. dag erna al thuis geleverd.dank u
goede en snelle levering. het product zelf zal zich nog moeten uitwijzen. ga het als extra voeren in 1e instantie niet als volledig voer.
Goed product aan scherpe prijs.
aanrader voor vogel liefhebbers. vogel voeding zonder verlies en ze nemen de voorkeur boven zangzaad.
Perfecte kwaliteit en levering
5654
2927
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 18,25 (€ 3,65/kg)
2 x 5 kg
€ 35,75 (€ 3,58/kg)
Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Nutribird C19 kweek kanaries en exoten is een uitgebalanceerde en volledige kweekvoeding voor kanaries, exoten en inlandse vogels. Deze voeding bestaat uit pellets van speciaal geselecteerde granen, verse vruchten en 50% kanariezaad. Deze voeding wordt door de vogels volledig opgenomen, en door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk. Uw vogel krijgt dus alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Deze voeding bevat tevens florastimul. Dit ingredient ondersteunt de darmflora en beschermt uw vogel tegen darmstoornissen.

 • Rijk aan granen en verse vruchten
 • Wordt volledig opgenomen
 • Ondersteunt de darmen
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird C19 kweek kanaries en exoten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Het voedingsadvies staat op de verpakking vermeld. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Granen, Zaden (min. 50 % kanariezaad), Vruchten (min. 5 % vers fruit), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten, Suiker, Mineralen, L-Lysine, Methionine, Yucca schidigera extract, Tagetes spp. extract, Fructo-oligosachariden, Vitaminen, Sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (19%), Vet (16%), Ruwe celstof (3,50%), Ruwe as (6,50%), Calcium (0,90%), Fosfor (0,60%), Lysine (0,95%), Methionine (0,45%), Cystine (0,40%), Threonine (0,60%), Tryptofaan (0,20%).

Toegevoegde voedingsmiddelen 
Vitamine A (16.500 IE/kg), Vitamine D3 (1.800 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), Vitamine K (3,50 mg/kg), Vitamine B1 (8,50 mg/kg), Vitamine B2 (19 mg/kg), Vitamine B3 (24 mg/kg), Vitamine B6 (7 mg/kg), Vitamine B12 (0,04 mg/kg), Vitamine C (60 mg/kg), Vitamine PP (95 mg/kg), Foliumzuur (1,80 mg/kg), Biotine (0,31 mg/kg), Cholinechloride (725 mg/kg), E2 (jodium) (2,50 mg/kg), E4 (koper) (12 mg/kg), E5 (mangaan) (120 mg/kg), E6 (zink) (105 mg/kg), E8 (selenium) (0,34 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten, conserveermiddelen.     
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een een alternatief voor Nutribird C19 kweek kanaries en exoten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Nutribird vogelvoer. Hier vindt u onder andere Nutribird C15 kanaries en exoten en Nutribird B14 kleine parkieten.

https://www.brekz.nl/25516-home_default/nutribird-c19-kweek-kanaries-en-exoten.jpg
20.49 2019/01/01
Heel tevreden over jullie Mooie prijs en snel geleverd
Zoals altijd prima afgehandeld.
Het duurt even voor de vogels het gewend zijn, maar daarna gaat het vanzelf. Er word minder van gegeten dan van zaad, maar je kooien blijven proper doordat er geen afval is.
5656
2928
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 20,49 (€ 4,10/kg)
2 x 5 kg
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
Versele-Laga Prestige Tropische Vogels

Versele-Laga Prestige Tropische Vogels

Versele-Laga Prestige Tropische Vogels is een hoogwaardige mengeling van zaden, geschikt voor alle exoten en tropische vogels. De samenstelling van de voeding is precies zo afgesteld dat het voldoet aan alle behoeften van uw vogel. Dit draagt bij aan een goede gezondheid.

 • Volledige voeding voor alle exoten en tropische vogels
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tropische Vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tropische Vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Tropische Vogels

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tropische Vogels

Gele panis (48%), Gele millet (33%), Kanariezaad (8,5%), Rode panis (6%), Rode millet (3%), Nigerzaad (1,5%).  

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Tropische Vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Volière en Versele-Laga Prestige Parkiet.

https://www.brekz.nl/38852-home_default/versele-laga-prestige-tropische-vogels.jpg
2.01 2019/01/01
altijd goed
Prima kwaliteit en perfecte bezorging
20506
12500
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 8,95 (€ 2,24/kg)
2 x 4 kg
€ 16,95 (€ 2,12/kg)
Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière is een ideale mengeling van zaden voor volières met een gemengde bevolking. Zo is de voeding onder andere geschikt wanneer u kanaries, parkieten, tropische of inlandse vogels in een kooi houdt. De voeding bestaat uit een mengeling van diverse fijne zaden met eigenschappen die de gezondheid van uw vogels ondersteunen.

 • Volledige voeding voor verschillende vogels in volières
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogels

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Volière tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Volière staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Volière

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
     

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Volière

Gele millet (31%), Kanariezaad (23,5%), Raapzaad (17%), Gepelde haver (8%), Wilde zaden (5%), Rode millet (5%), Gele panis (5%), Lijnzaad (4,5%), Rode panis (0,5%), Kempzaad (0,5%).
     

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Volière? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Prestige Premium Tropische Vogels.

https://www.brekz.nl/31809-home_default/versele-laga-prestige-voliere.jpg
9.95 2019/01/01
gewoon goed
Goed zaad voor een redelijk prijs
20508
12501
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Exoten vogelvoer assortiment

Exoten vogelvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor exoten. Exoten zijn vogels die van nature niet in Nederland voorkomen, zoals de diverse papegaaiensoorten, prachtvinken, kanaries en verschillende tropische vogels. In ons assortiment vindt u een scala aan voedingen voor deze vogels, varierend van het onmisbare eivoer tot rijke zadenmengelingen. Vaak zijn zij toegespitst op bepaalde vogelsoorten. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Cédé

Cédé staat bekend om haar hoogwaardige eivoer. Daarnaast biedt het merk ook een volwaardig krachtvoer voor vogels. 

 • Voor het eivoer dat Cédé heeft ontwikkeld voor exoten, kunt u kijken bij Cédé Eivoer Exoten
 • Er is ook een krachtvoer, het Cédé Krachtvoer voor vogels

Versele Laga

Versele Laga behoort tot de bekendste merken als het gaat om voedingen voor vogels. Het merk biedt onder de naam Versele-Laga en Nutribird een breed assortiment aan producten voor exoten aan. Hieronder vindt u hierover meer informatie.

 • Tropisch zaad is een volledige voeding voor tropische vogels, op basis van gele panis en gele millet. Kijk eens bij ons Versele-Laga Tropisch zaad
 • Handig voor in de voliere, de rijke zadenmengeling die geschikt is voor verschillende vogels in hetzelfde verblijf. Kies voor Versele-Laga Volierezaad voor vogels 
 • Zoekt u op een opfokvoer voor vogels? Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is ook zeer geschikt voor exoten
 • Prestige Premium Tropische vogels is een zeer volledige en uitgebalanceerde mix van zaden, samengesteld voor tropische vogels
 • Kiemzaden vormen een zeer gezonde voeding voor kanaries. De met zorg samengestelde mix van het merk, Versele-Laga Kiemzaad Kanarie (zwart) is rijk aan vetzuren, koolhydraten en vitaminen
 • Onderhoudsvoer met granen, verse vruchten en kanariezaad, dat is de Nutribird C15 kanaries en exoten voeding van Versele Laga

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voedingen voor exoten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw papegaai? Kijk dan eens bij ons Papegaaienvoer.
Terug