Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Versele-Laga Tropisch zaad

Productinformatie
20 kg
€ 25,49 (€ 1,27/kg)
€ 25,49 (€ 1,27/kg)

Versele-Laga Tropisch zaad is een volledige voeding en is speciaal ontwikkeld voor tropische vogels.

  • Volledige mengeling
  • Op basis van gele panis en -millet
  • Geschikt voor tropische vogels

Meer informatie

Productinformatie Versele-Laga Tropisch zaad

Versele-Laga Tropisch zaad is een volledige voeding en is speciaal ontwikkeld voor tropische vogels. Deze zeer complete voeding voor tropische vogels heeft een basis van gele panis en gele millet. Hij is verder verrijkt met kanariezaad, rode panis, rode millet en nigerzaad. Zo vormt het een volwaardige voeding voor alle soorten tropische vogels en exoten.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Tropisch zaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Tropisch zaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ingrediënten Versele-Laga Tropisch zaad

Gele panis (48%), gele millet (33%), kanariezaad (8,5%), rode panis (6%), rode millet (3%), nigerzaad (1,5%). 
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een exotisch papegaaienvoer? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
12-11-2019
4
4
4
4
4
Top kwaliteit van het produkt gekoppeld aan een vlotte service . 5 STERREN !
05-10-2018
4
4
4
4
4
Ik gebruik dit zaad al jaren in mijn volière met grote tevredenheid
24-01-2018
4
4
4
4
4
Het product is goed. De bezorging niet volgens afspraak door Brekz. Niet verzonden volgens belofte op de site. Ook geen reactie gehad op mijn mail.