Versele Laga vogelvoer

Versele Laga vogelvoer

​​Versele-Laga vogelvoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten (tuin)vogels, tropische vogels, papegaaien, parkieten en kanaries.
Lees meer ..
Versele Laga vogelvoer

Versele-Laga vogelvoer

Versele-Laga vogelvoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten (tuin)vogels, tropische vogels, papegaaien, parkieten en kanaries. De gemengde voeding bestaat uit noten, zaden en vruchten en is speciaal aangepast aan de behoeften van uw vogel(s). 

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment voor uw tropische vogels, parkieten, inlandse vogels en papegaaien en bestel de voeding die uw vogels nodig hebben gemakkelijk en goedkoop online met zeer snelle levering!

Tropische vogels en parkieten

Voor kleine tropische vogels, zoals prachtvinken, Amadines en zebravinken is er Versele-Laga Prachtvinkenzaad met gierstsoorten en zaden. Versele-Laga Tropisch zaad is geschikt voor tropische vogels en gemaakt van panis en millet. Voor kleine parkieten is er Versele-Laga Prestige Parkiet en voor grote parkieten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet.

Inlandse vogels 

Versele-Laga Wildzangzaad is een basismix van zaden en granen voor wildzangvogels. Voor diverse sooren volièrevogels is er Versele-Laga VolierezaadVersele-Laga Sierduivenvoer is een voeding met mais voor sierduiven. Voor tortelduiven Versele-Laga Prestige Tortelduif met veel kleine zaadjes. Versele-Laga Negerzaad voor vogels is geschikt voor alle vogelsoorten en bevat veel onverzadigde vetten. Voor kanaries en inlandse vogels is het goedverteerbare en vitaminerijke Versele-Laga Kiemzaad Kanarie (zwart) een geschikt product. Voor kanaries hebben wij Versele-Laga Kanarie Witzaad met veel zetmeel. Voor diverse vogelsoorten is er Versele-Laga Kemp/hennepzaad dat de paringsdrift verhoogt. Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer is een zadenmix voor diverse vogelsoorten. 

Papegaaien

Voor agaporniden en andere dwergpapegaaien is er Versele-Laga Agapornidezaad met zaden en granen. Voor papegaaien kunt u bij Brekz ook Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer en Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kopen. Verder is er voor papegaaien en grote parkieten Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer. Daarnaast is er voor papegaaien Versele-Laga Prestige Parrots met Florastimul. Ook verkopen wij zonnebloempitten voor papegaaien en grote parkieten. Versele Laga Papegaai Classic is een voeding met doppinda's voor papegaaien.

Andere vogelvoeding dan Versele-Laga vogelvoer?

Bij ons kunt ook van diverse andere merken vogelvoer kopen. Zo hebben wij voor parkieten, papegaaien en kanaries ook voeding van Céde. Voor watervogels, zoals eenden, hebben wij voeding van Kasper Fauna en voor het opvoeden van bijvoorbeeld papegaaien en parkieten hebben wij Nutribird. Bekijk hier ook ons gehele overzicht aan vogelvoer per vogelsoort.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.