Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele Laga vogelvoer 

​​Versele-Laga vogelvoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten (tuin)vogels, tropische vogels, papegaaien, parkieten en kanaries.
Lees meer ..
Versele-Laga Prestige Prachtvinkenzaad vogelvoer

Versele-Laga Prestige Prachtvinkenzaad vogelvoer

Versele-Laga Prachtvinkenzaad is volledige voeding voor kleine tropische vogelsoorten. Voorbeelden hiervan zijn de Autralische prachtvinken, Amadines en Zebravinken. De samenstelling van ingrediënten is bedacht door fokkers en dierenartsen die veel verstand van deze vogels hebben. Het voer bestaat vooral uit gierstsoorten en zaden. Deze bevatten vitaminen, aminozuren, mineralen en omega-3 vetzuren en geven uw vogel een optimale conditie. Ook behoudt uw vogel stralende veren.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prachtvinkenzaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prachtvinkenzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ingrediënten Versele-Laga Prachtvinkenzaad

Senegalgierst (48%), Plata gierst (33%), canariezaad (8,5%), rode Mohair gierst (6%), rode gierst (3%), nigerzaad (1,5%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,5%), ruw vet (13,0%), ruwe vezel (10,0%), ruwe as (3,0%), calcium (0,10%), fosfor (0,34%), magnesium (1,16%), kalium (0,44%), lysine (0,38%), methionine (0,29%), natrium (0,02%)
    

Ander vogelvoer? 

Bent u niet op zoek naar voer voor kleine tropische vogelssoorten, maar naar voer voor bijvoorbeeld duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31801-home_default/versele-laga-prachtvinkenzaad.jpg
28.95 2019/01/01
Jammer van de lange levertijd!
goed zaad voor een nette prijs goed verpakt , snel geleverd
Alles op tijd binnen, goed op de hoogte gehouden van bestelling, netjes afgeleverd, en een top product! voor mij 5 sterren!
723
406
Versele Laga Prachtvinkenzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 28,95 (€ 1,45/kg)
Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad is een mengeling van zorgvuldig geselecteerde zaden en granen, die speciaal samengesteld is voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. De rijke mengeling bevat onder andere witte millet, gepelde haver, boekweit, paddy rijst en cardy. De rijke diversiteit van deze mix maakt Versele-Laga Agapornidezaad tot een ideaal basisvoer voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. Wel raden wij u aan om dit basisvoer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen. Een bijkomend voordeel van dit voer is dat het zeer voordelig geprijsd is!

 • Zeer geschikt voor agaporniden en andere dwergpapegaaien
 • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Agapornidezaad voordelig en gemakkelijk online bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Agapornidezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Agapornidezaad

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort waartoe uw vogels behoren. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en daarna te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Agapornidezaad dagelijks te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.
 

Ingrediënten Versele-Laga Agapornidezaad

Gele millet (40%), kanariezaad (18%), witte millet (10%), gepelde haver (9%), Japanse millet (5%), cardy (4%), boekweit (4%), paddy rijst (3%), haver (3%), lijnzaad (2%), kempzaad (2%)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort vogelvoer, bijvoorbeeld van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. En heeft u een ander soort vogel? Bekijk dan ook eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele Laga Classic
https://www.brekz.nl/41980-home_default/versele-laga-agapornidezaad.jpg
30.95 2019/01/01
Wij gebruiken deze al jaren. Superhandig als we nu niet meer naar de winkel hoeven te rijden. Nog handiger zou zijn: dat ze ook eivoer voor grote parkieten zouden verkopen. Dan hebben we ons totaalpakket in één. :)
4963
1359
Versele Laga Agapornidezaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 30,95 (€ 1,55/kg)
Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelzaad

Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelzaad (Versele-Laga Prestige Tropical Finches) is een zadenmengeling die is samengesteld voor tropische vogels. Deze basisvoeding bevat een mix aan kwaliteitszaden en heeft een basis van gele panis en gele millet. De voeding is verder verrijkt met kanariezaad, rode panis, rode millet en nigerzaad. Zo vormt het een ideale basisvoeding voor alle soorten tropische vogels. Dit voer ondersteunt een goede conditie.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tropical Finches vogelzaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.   

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tropische Vogels vogelvoer

Gele panis (48%), gele millet (32%), kanariezaad (9%), rode panis (6%), rode millet (3%), nigerzaad (2%).

Analytische bestanddelen: Eiwit (12%), vetgehalte (5%), ruwe celstof (6,5%), ruwe as (3,5%), calcium (0,05%), fosfor (0,3%), lysine (0,23%), methionine (0,31%), threonine (0,35%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor exotische papegaaien? Kijk dan eens bij Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer. Een overzicht van al ons Versele-Laga vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31791-home_default/versele-laga-tropischzaad.jpg
27.95 2019/01/01
Top kwaliteit van het produkt gekoppeld aan een vlotte service . 5 STERREN !
Ik gebruik dit zaad al jaren in mijn volière met grote tevredenheid
722
405
Versele Laga Tropischzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 27,95 (€ 1,40/kg)
Versele-Laga Prestige Wildzangzaad vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Wildzangzaad vogelvoer

Versele-Laga Wildzangzaad is een rijke mengeling van speciaal geselecteerde zaden en granen, die perfect aansluit op de voedingsbehoeften van wildzangvogels. De rijke mengeling bevat kanariezaad als hoofdingrediënt, wat zeer goed verteerbaar is. Hierdoor is Versele-Laga Wildzangzaad geschikt voor de meeste Europese wildzangvogels, waaronder mussen, vinken, goudvinken, putters en sijsjes. Daarnaast is het voer aangevuld met onder andere hennepzaad, gepelde haver, koolzaad en diverse wilde zaden. Dankzij deze rijke diversiteit kan Versele-Laga Wildzangzaad als compleetvoer gegeven worden. Desondanks raden wij u aan om dit voer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen.

 • Zeer geschikt voor diverse Europese wildzangvogels
 • Zeer goed verteerbaar met kanariezaad als hoofdingrediënt 
 • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
 • Een ideaal voer, voor een zeer voordelige prijs

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Wildzangzaad goedkoop bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk gemakkelijk online, voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Wildzangzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele-Laga Wildzangzaad

Pas de dagelijkse hoeveelheid voer die u uw vogels geeft aan naar de leeftijd en de specifieke soort. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en vervolgens te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Het is belangrijk dat u ook altijd zorgt voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Wildzangzaad dagelijks te verversen, gezamenlijk met het drinkwater.
    

Ingrediënten Versele-Laga Wildzangzaad

Kanariezaad (46%), koolzaad (22%), lijnzaad (7%), nigerzaad (7%), gepelde haver (6%), hennepzaad (5%), wilde zaden (5%), radijszaden (3%) en spinaziezaad (1%)
    

Ander voer?

Bent u op zoek naar vogelvoer van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Of heeft u misschien ander soort vogels, bijvoorbeeld kanaries of papegaaien? Tussen ons overzicht aan soorten vogelvoer die wij verkopen vindt u ongetwijfeld het voer dat u zoekt!

Versele-Laga Prestige
https://www.brekz.nl/31795-home_default/versele-laga-wildzangzaad.jpg
39.95 2019/01/01
Geen klachten goed product
het vogelzaad is van prima kwaliteit, de levering binnen 24 uur kan niet beter
729
412
Versele Laga Wildzangzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 39,95 (€ 2,00/kg)
Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels is een zorgvuldig samengestelde mix van zaden en granen, die uitermate geschikt is voor volières met een gemengde bevolking. De rijke mengeling bevat onder andere gepelde haver, raapzaad, lijnzaad en nigerzaad. Dankzij deze rijke diversiteit kan het voer gegeven worden aan kanaries, parkieten, tropische en inlandse vogels. Zodoende is Versele-Laga Volierezaad voor vogels een ideaal basisvoer voor volières met een gemengde bevolking. Bovendien is dit voer zeer voordelig geprijsd!

 • Zeer geschikt voor volières met een gemengde bevolking
 • Een heerlijke en voedzame mix van granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Volierezaad voor vogels goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer koopt u natuurlijk bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Volierezaad voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Volierezaad voor vogels

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort van uw vogels. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Wij raden u aan Versele-Laga Volierezaad voor vogels elke dag te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.

Ingrediënten Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Gele millet, kanariezaad, gepelde haver, raapzaad, rode millet, koolzaad, kempzaad, lijnzaad, nigerzaad.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor de vogels in uw voliere? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Bekijk daarnaast eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31786-home_default/versele-laga-volierezaad.jpg
34.95 2019/01/01
Beloofde leveringstermijn loopt 4 dgn uit. Jammer.
snel geleverd
Prima zaad niets op aan te merken
goede prijs, zeker kwaliteit maar wat kan je anders verwachten van een goed merk.
Het was in orde. geen klachten
Super tevreden
727
410
Versele Laga Volierezaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 34,95 (€ 1,75/kg)
Versele-Laga Country's Best GRA-mix Duiven vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Country's Best GRA-mix Duiven vogelvoer

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) is een aanvullende voeding met granenmengeling voor duiven. Dit voer bestaat uit een standaardmengeling van zaden en gebroken maïs en is geschikt voor alle soorten duiven. De voeding is verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer van Versele-Laga snel en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Country's Best voer tegen de scherpste prijzen. Snel besteld en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Versele-Laga Country's Best GRA-mix Duiven vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Country's Best GRA-mix Duivenvoer

Het is aan te raden gemiddeld 30 g per dag per duif te voeren. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Country's Best GRA-mix Duivenvoer

Samenstelling: Maïs (36%), tarwe, erwten, milo, gerst, cardy, dari, vitsen, katjang idjoe.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 11%, ruw vet 4%, ruwe as 2%, ruwe celstof 4%, lysine 0,5%, methionine 0,19%, calcium 0,07%, fosfor 0,32%, natrium 0,01%.

Ander vogelvoer? 

Bent u zoek naar ander voer voor uw duiven? Bekijk dan ons Versele-Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/1450-home_default/versele-laga-show-b-.jpg
18.95 2019/01/01
Prima voer, gaat altijd op
Prima duidelijk service. Goed gecommuniceerd en geleverd!
de groene erwten die in het voer zitten laten de duiven en daarna ook de kippen liggen waarschijnlijk niet lekker de rest prima
1937
1098
Versele-Laga Show B > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 18,95 (€ 0,95/kg)
Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Productinformatie Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Versele-Laga Prestige Premium Exotic Fruitmix papegaaienvoer is een gezonde lekkernij waar papegaaien absoluut dol op zijn. De rijk gevulde mix bevat de lekkerste stukjes fruit, waaronder papaya, abrikoos en ananas. Dit heerlijke fruit wordt aangevuld met groenten, noten en een rijke mix aan de lekkerste granen en zaden. U kunt Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer voeren als hoofdvoer, maar u kunt het ook als beloning geven of als aanvulling op een zadenmengeling. Deze lekkere fruitmix zal uw papegaai blij maken en helpen in topconditie te houden.

 • Gezonde en smakelijke mix
 • Bevat heerlijk fruit (minimaal 35%)
 • Aangevuld met zaden, granen, noten en groenten
 • Geschikt voor alle soorten papegaaien

Bij Brekz kunt u het Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop het lekkerste Versele-Laga papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk besteld, en snel in huis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

U kunt Versele-Laga Prestige Premium Exotic Fruitmix papegaaienvoer geven als hoofdvoeding, maar ook als beloning of als aanvulling op een zadenmengeling. De dagelijkse hoeveelheid voer die u dient te geven hangt af van de leeftijd en de soort waartoe uw papegaai behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs de voeding dagelijks, evenals het drinkwater. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Samenstelling Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Zaden, vruchten (35% mix van gedroogde bananen, rozijnen, rozenbottel, papaya, abrikoos, ananas, granen, noten, groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), vetgehalte (19%), ruwe celstof (13%), ruwe as (3%), calcium (0,1%), fosfor (0,3%).

Nutritionele voedingsmiddelen
Vitamine A 8800 IE, vitamine D3 1600 IE, vitamine E 20 mg, E1 (ijzer) 20 mg, E2 (jodium) 1,5 mg, E4 (koper) 7 mg, E5 (mangaan) 48 mg, E6 (zink) 45 mg, E8 (selenium) 0,15 mg.

Ander voer?

Zoekt u een alternatief voor dit product, zoals bijvoorbeeld een exotische notenmix voor uw papegaai? Kijk dan eens naar Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer. Of bekijk een overzicht van al het Versele-Laga vogelvoer dat wij verkopen.

Versele-Laga Prestige
https://www.brekz.nl/1989-home_default/prestige-exotix-fruitmix.jpg
11.95 2019/01/01
Alles klopte gewoon
Door omstandigheden bezoekt een ‘ Lawaaipapagaai ‘ onze tuin en voerplaats. Het dier is ui een volière ontsnapt en blijkt een Australische koningsparkiet te zijn. Wij hebben ons over deze ‘ asielzoeker’ ontfermd en de vogel is een goede afnemer van het voer Exotic. Een betere reclame voor het voer is er niet . Namens onze lawaaipapagaai bedankt :)
Alles steeds in orde
Echt lekker voer voor papegaai Ik adviseer Exotic fruit en nooten voor je Papagaay kopen
vogels zijn er gek op het is zo op gegeten
Zeer tevreden en vlugge levering
beste prijs op de markt, snelle levering en goeie service
Het produkt voldoet voldoende, lekker gevarieerd voor mn gaaien
Perfect eten Vrukkelijk smakelijk en goed voor de papegaai
Goede kwaliteit zeer snelle bezorging top!
alles is ok
Snelle levering prima kwaliteit
4617
808
Prestige Exotic Fruitmix papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
600 gram
€ 4,25 (€ 7,08/kg)
2 x 600 gram
€ 8,25 (€ 6,88/kg)
3 x 600 gram
€ 11,95 (€ 6,64/kg)
15 kg
€ 73,95 (€ 4,93/kg)
Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Productinformatie Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Prestige Premium Exotic Nutmix papegaaienvoer is een smakelijke en gezonde lekkernij en is geschikt voor papegaaien. De voeding bevat diverse soorten noten zoals amandelen, walnoten en pecannoten en is verrijkt met een brede mix aan zaden, granen en vruchten. Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kunt u voeren als voeding, als beloning of naast een zadenmengeling. Hiermee helpt u uw papegaai gelukkig en in topconditie houden.

 • Smakelijke en gezonde lekkernij
 • Bevat onder meer amandelen, walnoten en pecannoten
 • Met een rijke mix aan zaden en granen
 • Te voeren als voeding, beloning of naast een zadenmengeling
 • Geschikt voor alle soorten papegaaien

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kunt u geven als voeding, als beloning of naast een zadenmengeling. Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs de voeding elke dag, samen met het drinkwater. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Zaden, granen, noten (20% mix van ongepelde aardnoten, hazelnoten, pecannoten, walnoten, amandelen, cedernoten), vruchten, groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (20%), ruwe celstof (14%), ruwe as (3%), calcium (0,1%), fosfor (0,3).

Nutritionele voedingsmiddelen
Vitamine A 8800 IE, vitamine D3 1600 IE, vitamine E 20 mg, E1 (ijzer) 20 mg, E2 (jodium) 1,5 mg, E4 (koper) 7 mg, E5 (mangaan) 48 mg, E6 (zink) 45 mg, E8 (selenium) 0,15 mg.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een exotische fruitmix voor uw papegaai? Kijk dan eens bij Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaien. Een overzicht van al ons Versele-Laga vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga Prestige
https://www.brekz.nl/2030-home_default/prestige-exotic-nutmix.jpg
11.95 2019/01/01
Snelle levering
goede prijs voor een kwaliteits-produkt
Super goede service en op tijd . Scheelt veel qua prijs met de dierenwinkel. Absolute aanrader .
alles was ok
4615
807
Prestige Exotic Nutmix papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
750 gr
€ 4,25 (€ 5,67/kg)
2 x 750 gram
€ 8,25 (€ 5,50/kg)
3 x 750 gram
€ 11,95 (€ 5,31/kg)
15 kg
€ 51,95 (€ 3,46/kg)
Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer

Versele-Laga Prestige Parkietenvoer is een gevarieerde zadenmengeling en biedt een volledige voeding voor kleine parkieten zoals grasparkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden en granen van een topkwaliteit. Dit voer bevat alles wat uw grasparkiet of kleine parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid.

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkietenvoer te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.             

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parkietenvoer

Gele millet (54%), rode millet (16%), witte millet (10%), gepelde haver (6%), kanariezaad (8%), lijnzaad (3%), cardy (2%) en nigerzaad (1%).

Analytische bestanddelen: Eiwit (12,5%), vetgehalte (6,5%), ruwe celstof (6,5%), ruwe as (3,5%), calcium (0,05%), fosfor (0,3%), lysine (0,28%), methionine (0,3%), threonine (0,38%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nog rijkere voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Premium Grasparkiet vogelvoer. Een overzicht van al ons Versele-Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31794-home_default/versele-laga-prestige-parkiet.jpg
2.39 2019/01/01
Prima gedaan
super snel service !!!! top
Gewoon wat je mag verwachten. Goed dus.
Prima voer voor een goede prijs
Netjes in gepakt en volgens afspraak geleverd
Snel en correct ontvangen toppie een aanrader.
Zoals bij mijn vorige bestelling het geval is het nu weer een goede prijs en kwaliteit en een snelle en correcte levering
Heel goed zaad zonder fruit wat onze parkiet niet lust .
Het is een goed product, gebruik het al een lange tijd
Prima voer. De verpakking was kapot, jammer.
goed en snel geleverd ben tevreden
parfait pour mes perruches ondulées, je recommande
Goeie prijs kwaliteits verhouding
20509
12502
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12/kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06/kg)
20 kg
€ 24,95 (€ 1,25/kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele-Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor bevat het voer veel vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook bevordert dit voer een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Verrijkt met vitaminen, mineralen en aminozuren
 • Helpt uw grote parkiet vitaal te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkietenvoer

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is belangrijk dat u altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs de voeding elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele millet 33,5%, Rode millet 10%, kanariezaad 6%, gepelde haver 13%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, cardy 8%, witte millet 4%, koolzaad 4%, lijnzaad 3%, paddy rijst 3%, Japanse millet 2%, gepelde aardnoten 1,5%, nigerzaad 1%.

Analytische bestanddelen
Eiwit 14%, vetgehalte 11,5%, ruwe celstof 9%, ruwe as 3,5%, calcium 0,09%, fosfor 0,3%, lysine 0,39%, methionine 0,3%, threonine 0,44%.

Ander voer?

Voor kleinere parkieten is er Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer. Bekijk ook eens het overzicht van alle varianten Versele-Laga Prestige vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

https://www.brekz.nl/20700-home_default/versele-laga-prestige-grote-parkiet.jpg
2.68 2019/01/01
Goed en prima honden hier zijn er dol op
Kwaliteitsproduct!
fijn zo'n grote zak voer, hoef ik zelfs niet voor naar de winkel, en lekker snel thuis bezorgt
snelle service , beste produkten
Rijk aan voedingsstoffen zaden fruit
Opzich prima voer maar wel veel zonnebloempitten naar mijn mening iets te veel ivm vetgehalte.
Goede kwaliteit en snel geleverd
20511
12503
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
20 kg
€ 32,95 (€ 1,65/kg)
Versele-Laga Prestige Tortelduiven vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Tortelduiven vogelvoer

Versele-Laga Prestige Tortelduiven is een speciaal samengestelde volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven. De voeding is rijk aan een mengeling van diverse kwaliteitszaden met specifieke eigenschappen die de gezondheid van uw vogel ondersteunen. Het tortelduivenvoer kan ook worden gebruikt als strooivoeder in tuinen en parken.

 • Volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel
 • Ook als strooivoer te gebruiken

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tortelduif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tortelduif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Tortelduivenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tortelduif

Tarwe (30%), Gele millet (18%), Dari (13%), Milo (7%), Gepelde haver (5%), Boekweit (5%), Paddy rijst (4%), Rode millet (4%), Kempzaad (3%), Cardy (3%), Kanariezaad (2%), Katjang idjoe (2%), Vitsen (2%), Gebroken erwten (2%).

Analytische bestanddelen: Eiwitten (12%), vetten (4,5%), ruwe celstof (5%), ruwe as (2,5%), calcium (0,06%) fosfor (0,3%) lysine (0,38%), methionine (0,22%), threonine (0,37%). 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Tortelduif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer.

https://www.brekz.nl/31785-home_default/versele-laga-prestige-tortelduif.jpg
1.53 2019/01/01
prima product, helaas waren twee verpakkingen beschadigd en lag het duivenvoer overal de duiven en andere vogels genieten er evengoed van
perfect voer voor duiven
De tortelduiven zijn ons dankbaar
heb dit duivenvoer al sinds 2007 sinds ik in schotland woon. ben blij dat ik het ook in nederland kan krijgen. het is zeer universeel en ben er achter gekomen dat uw bedrijf de goedkoopste prijs heeft en samen met mijn hondenvoer,.... gratis thuisbezorg word. dus geen gesjouw meer
juist product en supersnelle service!
De bestelling was goed, alleen de aflevering niet.Ik was de gewenste tijd thuis en er kwam maar geen bestelling. Bleek alles in de schuur te staan met een briefje in de brievenbus. Moest ik alles in huis brengen en heb ik voor niets zo lang zitten wachten. Er was niet de moeite genomen even om het huis te lopen om de deur te vinden.
Prima product en een snelle levering.Groetjes van de duiven.
Goed produkt, gebruik het al lang, ze vinden het heerlijk.
uitstekend de vogels lusten het graag
Nette prijs, maar 4 dagen moeten wachten op de bezorging..
Kwaliteitsvoeder voor tortels en andere tuinvogels. Snelle en zeer nette levering door Brekz.
gewoon goed en de tortels zijn blij, wij ook.
20516
12506
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 5,95 (€ 1,49/kg)
2 x 4 kg
€ 11,49 (€ 1,44/kg)
20 kg
€ 22,95 (€ 1,15/kg)
Versele-Laga Prestige Papegaaien vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Papegaaien vogelvoer

Versele-Laga Prestige Papegaaienvoer (Parrots) is een rijke kwaliteitsmix van zaden voor papegaaien. Het voer bevat een zadenmengeling met alles wat uw papegaai nodig heeft om in topconditie te blijven. Prestige Papegaai bevat pitten en is daarnaast aangevuld met speciale korrels die vitamines, aminozuren en mineralen bevatten. Die korrels dragen bij aan een betere conditie en een gezonde werking van de darmen. Versele-Lage Prestige Papegaai heeft een laag vetgehalte. 

 • Rijke zadenmengeling
 • Aangevuld met gezonde granen
 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, speciaal voor papegaaien 
 • Bevordert een goede gezondheid

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Parrots tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Papegaaien vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.    

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parrots vogelvoer

Gestreepte zonnebloempitten (25%), witte zonnebloempitten (20%), tarwe (6%), platamaïs (7%), getopte haver (5%), cardy (5%), gepelde aardnoten (5%), ongepelde aardnoten (4%), milo (3%), boekweit (5%), kempzaad (3%), paddy rijst (4%), gepofte maïs (2%), cedernoten (2%), gepelde haver (3%), pompoenpitten (1%).

Analytische bestanddelen: Eiwit (14%), vetgehalte (20,5%), ruwe celstof (17,5%), ruwe as (3%), calcium (0,12%), fosfor (0,4%), lysine (0,47%), methionine (0,25%), threonine (0,45%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor Afrikaanse Parkieten? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Premium African Parkeet vogelvoer. Een overzicht van al ons Versele-Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31787-home_default/versele-laga-prestige-papegaai.jpg
2.28 2019/01/01
goed product genoeg verschillende zaden
wij zijn heel tevreden over dit product
20553
12526
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 9,95 (€ 3,32/kg)
Versele-Laga Classic Birds Papegaaien vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Classic Birds Papegaaien vogelvoer

Versele-Laga Classic Birds Papegaaien is een basismengsel vogelvoer speciaal voor papegaaien. De mix bevat zaden en granen en komt in een verpakking van 12.5 kilogram. Het wordt aangeraden om de extra mineralen en vitaminen toe te voegen aan dit mengsel.

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Classic Birds Papegaaienvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Versele-Laga tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.    

Ingrediënten Versele-Laga Classic Birds Papegaaien vogelvoer 

Gestreepte zonnebloempitten, Witte zonnebloempitten, Tarwe, Gerst, Maïs, Milo, Gepelde haver, Getopte haver, Ongepelde aardnoten, Gepelde aardnoten, Cardy, Kempzaad.   

Voedingsadvies Versele-Laga Classic Birds Papegaaien vogelvoer

Het wordt aangeraden om de voeding aan te vullen met extra mineralen en vitaminen. Verspreid de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.     

Ander product? 

Bent u op zoek naar ander voer voor uw papegaai? Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer is een gezonde lekkernij speciaal voor papegaaien. Bent u op zoek naar voer voor een andere vogelsoort? Kijk dan eens op onze overzichtspagina voer vogelsoorten.

https://www.brekz.nl/21250-home_default/versele-laga-papegaai-classic-concurrent.jpg
22.95 2019/01/01
Snel geleverd.
21194
12804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 22,95 (€ 1,84/kg)
Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer
https://www.brekz.nl/26392-home_default/versele-laga-menu-nature-clean-garden-blend-strooivoer.jpg
8.95 2019/01/01
Alle vogels in onze tuin vinden het lekker. De duiven, kauwen, eksters, merels ... eten het van de voedertafels, de kleine vogels (mussen, mezen ...) eten het via de silo's.
Strooivoer voor de buitenvogels zonder rommel achter te laten!
De tuinvogels zijn er heel blij mee!!!!
Gewoon goed! Juiste en snelle levering.
Vogels eten het graag.
De hoeveelheid plastic die jullie gebruiken is niet normaal. Eigenlijk niet op dit product heen maar om de blikjes kattenvoer. Dat zou voor mij best de reden kunnen zijn dat ik ergens anders ga shoppen want heb dit ook aj eerder aangegeven.
snel en goed
Vlugge levering !!!!!!!
Goed gemengd strooivoer, nu meng ik geen verschillend voer door elkaar om variatie te krijgen, alleen wel nog wat meelwormen. Tevreden dus.
Uitstekende kwaliteit vogelvoer tegen een aantrekkelijke prijs. Zeer snelle levering. Heel tevreden over het geheel.
Het voer dat ik zocht kon ik vinden bij Brekz.nl. Het voer voldoet prima voor diverse soorten buitenvogels (de vogels eten té veel!). Geen opslag meer in de tuin van zaden. Planning levering prima geregeld en ook de aflevering op de aangegeven tijd.
de vogels zijn er gék op!!
een druk bezochte voederplaats zonder onkruid. Hoe fijn!!!
Alles in orde zoals altijd bij Brekz
Fijne structuur geschikt voor de kleine vogels
De vogels eten gretig van de zadenmengeling. Tevreden klanten dus.
ik neem al geruime tijd dieren producten af bij brekz nog geen enkel probleem ondervonden bij de bestelling altijd correcte en tijdige levering ,word na bestelling de tweede dag vanuit nederland naar belgie geleverd een aanrader zou ik zeggen mvg georges
29264
14753
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 8,95 (€ 3,58/kg)
2 x 2,5 kg
€ 17,49 (€ 3,50/kg)
10 kg
€ 19,49 (€ 1,95/kg)
2 x 10 kg
€ 37,95 (€ 1,90/kg)
Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer is een veelzijdige allround mix voor het voeren van tuin- en buitenvogels. Deze wilde vogelmix van Versele-Laga is zeer veelzijdig en is geschikt voor het voeren van alle soorten tuin- en buitenvogels. Het strooivoer bevat zaden, noten en granen en bootst zo de natuurlijke voeding van de vogels na. Ideaal voor gebruik in de herfst, winter en lente, wanneer er minder voedsel te vinden is. Het product is vrij te verstrekken.

 • Gevarieerde mix met zaden, granen en noten
 • Bootst de natuurlijke voeding van vogels na
 • Geschikt voor tuin- en buitenvogels
 • Vrij te verstrekken

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga strooivoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Granen, zaden en noten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een energierijk vogelvoer speciaal voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Menu Nature Sunflower Energy Mix strooivoer.

https://www.brekz.nl/26663-home_default/versele-laga-menu-nature-allround-mix-strooivoer.jpg
8.95 2019/01/01
De tuinvogels smullen
Mooi en fijn pakket vogelvoer. De tuinvogels zijn er gek op, van groot tot klein.
de vogels vinden het heerlijk
Prima product. Bezorging van het product liet te wensen over. Vervoerder berichtte dat hij op zaterdag zou bezorgen. Niemand gezien geen bericht dus dit kan echt wel beter.
Verpakking kapot alles los in de doos en de helft eruit gegleden door de kieren van de doos
gewoon goed
goed voer.
Scherpe prijs voor goed product
alles is naar wens verlopen, ben tevreden
zeer goed voer voor een zeer aanvaardabre prijs. correct geleverd, prima in orde.
een goed product alleen steek geen twee zakken van 15 kilo in een ddos
Goed strooivoer voor de tuinvogels
prima goedkoop vogelzaad , keurig op tijd geleverd. ga zo door!
vogels op ons balkon lusten het graag
Nog geen mening nog niet mee begonnen
goed************************
prima zaadmengsel voor de buiten vogeltjes.
Ik heb dit product gekocht voor de vogeltjes in de tuin,maar ze waren gewoon van nootjes te eten en lusten dit niet zo erg. maar de wilde of verdwaalde duiven komen dit strooivoer opeten. Dus weet ik nu al wat ik voor volgende winter moet kopen,dit voor de duifjes en iets met nootjes voor de vogeltjes. Zo zie je elk heeft een voorkeur.
Onze gevleugelde vrienden lusten geen tarwe. Dat blijft liggen. Kan ik voor een ander mengsel kiezen? VR.GR. fam. de Vries
Prima vogel voer
Goede kwaliteit en snelle levering
Prima voer ! En fijn verdeeld in porties van 15 kilo
Uitstekend product en snelle levering
29973
14947
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 8,95 (€ 1,79/kg)
2 x 5kg
€ 17,49 (€ 1,75/kg)
15 kg
€ 21,95 (€ 1,46/kg)
Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer is een strooivoer voor grote en kleine zaadetende tuinvogels. Het is gemaakt van diverse soorten granen, zaden en noten, zoals zonnebloempitten, pinda's en milo's. De voeding bevat een gemiddeld eiwit- en vetgehalte en is daardoor het hele jaar geschikt als bijvoeding voor tuinvogels, zoals mussen, vinken, mezen en duiven. 

 • Strooivoer
 • Met granen, zaden en noten
 • Bevat eiwit en vet
 • Hele jaar geschikt
 • Voor zaadetende vogels

Bij Brekz kunt u diverse soorten vogelvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van het voer staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Natre 4 Season Blend strooivoer

Samenstelling
Graden, zaden en noten

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vet (8%), ruwe vezel (6%) en ruwe as (2,5%). 

Andere voeding dan Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer?

Voor uw tuinvogels kunt u ook mezenbollen of netjes met pinda's bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan tuinvogelvoer en bestel snel!
 

https://www.brekz.nl/26666-home_default/versele-laga-menu-nature-4-seasons-blend-strooivoer.jpg
8.49 2019/01/01
Product prima. Doos is half open gescheurd als die bezorgd wordt
Er is zo mee omgegooid tijdens het vervoer… de zaadjes vielen gewoon uit de doos.. de chauffeur had een spoor van vogelzaad achter zich. De verpakking waar de zaadjes in zaten was aan gort… 2/3 van het vogelzaad lag in de doos.
Goede service, correcte bezorging
mussen zijn er niet zo gek op het kleinere zaad blijft liggen spijtig want ik had toch 4 kg besteld , maar ze lusten het niet zo
Alles was naar wens
Een beetje laat maar verder alles OK
Alle prima en volgens afspraak verlopen
Dit strooivoer,bestel ik al jaren,en mijn tuinvogels zijn en dol op! Ook deze bestelling,heb ik keurig verpakt,ontvangen. Ben een tevreden klant.!
Goede snelle levering!
Universeel vogelvoer voor het hele jaar
Alle vogels uit onze tuin verslinden dit voer en staan 's-morgens al te dringen bij de voer silo
alles gaat op
Het is mooi om al die vogels te zie in de tuin ze eten het graag dat heeft me goed ge voel groetjes
prima strooivoer dat ook in de zomer gebruikt kan worden. De vogels zijn er blij mee
Heb ooit al andere en duurdere merken gekocht ,maar dit is voor de vogels in mijn tuin het beste.
Strooivoer van goede kwaliteit voor de tuinvogels. Weinig stof erin en ruikt goed. Mezen en vinken (gewone vinken en groenlingen) eten ervan. Het deel dat gemorst wordt eten de houtduiven en tortelduiven op. Helaas (nog) geen mussen in dit deel van Amsterdam Noord.
de vogeltjes zijn er gek op
Het tuinvogelvoer bestellen wij al jarenlang bij u is uitstekend vanwege de vele soorten zaden. De hele logisitiek met de mails over de gang van zaken is perfect. Eveneens de product informatie.
Snel geleverd en goed verpakt. Zelf heb ik er niet van geproeft maar de kleine gevederde vriendjes lijken het wel heel lekker te vinden.
Dit 4 seizoenen strooivoer is zeker een aanrader, verpakt in een zeer sterke plastic zak, scheurt niet open wat bij soort gelijke producten wel vaker gebeurt, prijs/ kwaliteit zeer goed, goedkoper kan niet. Jos Kuis Born (L)
Ben tevreden. Goed product
Mijn eerlijke mening verkondigen is wat complex. Wat ik wel weet is dat uw bedrijf logistiek dik in orde is en de service en vriendelijkheid van de medewerkers heel vriendelijk is.Ook de waren zijn top. Door liefde en aardigheid wordt de huidige rotzooi in de wereld misschien gered.
Altijd perfect in orde . Snel verzonden en goede producten voor een lage prijs . Al een tijd klant en dat blijf ik !
product is een klapper voor onze tuinvogels dankzij deze mix,. Voeren hier al een aantal jaren mee. Kennissen zeggen "wat hebben jullie veel vogels in de tuin.
Mooi gemengd strooivoer
Prima verlopen
29977
14950
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12/kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06/kg)
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68/kg)
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50/kg)
2 x 12,5 kg
€ 40,95 (€ 1,64/kg)
Versele-Laga Menu Nature Gourmet Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature Gourmet blend strooivoer


Versele-Laga Menu Nature Gourmet blend strooivoer is een gevarieerde mengeling van meelwormen en energiepellets en is geschikt voor tuinvogels. Deze smakelijke en gevarieerde voeding is een ideaal product om uw tuinvogels 's winters mee bij te voeren. De ingrediënten geven de vogels energie om hun lichaamstemperatuur op peil te houden wanneer het koud is. In de voeding treffen zij zaden, granen, insecten, noten en vruchten aan. Ook bevat het voer oliën en vetten. Het product is gecontroleerd op ambrosiazaad zodat deze plant geen kans krijgt om zich in uw tuin te vestigen.

 • Gevarieerde voeding met meelwormen en energiepellets
 • Gecontroleerd op ambrosiazaad
 • Geeft extra energie voor koude winterdagen
 • Rijk aan zaden, granen, insecten, noten en vruchten
 • Geschikt voor tuinvogels

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga strooivoer en houders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Menu Nature Gourmet blend strooivoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Menu Nature Gourmet blend strooivoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Nature Gourmet blend strooivoer

Plantaardige bijproducten, zaden, granen, insecten (meelwormen 4,0%), vruchten, oliën en vetten, noten, mineralen

Analytische bestanddelen
Eiwit (12%), vetgehalte (14%), ruwe as (2,5%), ruwe celstof (7,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Conserveermiddelen, antioxidanten, kleurstoffen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor eenden? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden.

https://www.brekz.nl/26667-home_default/versele-laga-menu-nature-gourmet-blend-strooivoer.jpg
27.95 2019/01/01
voor alle vogels in tuin
29981
14951
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 27,95 (€ 2,24/kg)
2 x 12,5 kg
€ 54,75 (€ 2,19/kg)
Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten is een handig strooivoer voor tuinvogels. Zonnebloempitten zijn een gezonde aanvulling op de voeding, want ze zijn rijk aan gezonde oliën, vitaminen, mineralen en eiwitten en bevatten veel energie. Ook zijn ze erg lekker door de rijke smaak. Strooi de zonnebloempitten op uw voedertafel of in uw voedersilo en lok ook bijzondere vogels naar uw tuin!

 • Strooivoer
 • Voor tuinvogels
 • Bevat gezonde oliën
 • Bevat eiwitten
 • Bevat mineralen
 • Bevat veel energie
 • Heeft rijke smaak

Bij Brekz kunt Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten eenvoudig en goedkoop online bestellen per 3, 4,5, 7,5 en 15 kg. Uw aankoop wordt razendsnel bij u afgeleverd!

 

Ander tuinvogelvoer dan Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten?

Bij ons kunt u ook terecht voor gepelde pinda's, vetbollen en gemengd strooivoer. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan strooivoer- en houders en bestel direct bij Brekz!

 

https://www.brekz.nl/26679-home_default/versele-laga-menu-nature-zonnebloempitten.jpg
7.25 2019/01/01
Delicatesse voor de meesjes
Snelle levering aan lage prijs
gebruik ik al jaren voor de vogeltjes. Het enigen nadeel zijn de restjes...
Dit product was voor mijn papagaaien, die bij een vriend op loge zijn en is dus uiteraard mijn verantwoordelijkheid om in het bijzonder in de voeding te mengen en te voorzien omdat ik mijn papagaaien niet zonder eten kan zetten en op zich had IK de voeding voordien ook al gekocht dus perfecte voeding voor mijn amazones
Snelle levering!
Goede kwaliteit, zou wel liever een grotere verpakking hebben.
goede kwaliteit
Deze zak heerlijk gestreepte zonnebloempitten vormden een extra traktatie voor onze gevederde vriendjes!
Zelf heb ik niet geproefd maar de meesjes in mijn tuin lijken het toch wel heel lekker re vinden.
HET HELE PROCES VANAF DE BESTELLING TOT DE LOCATIE VAN DE BESTELLER LOOPT ALS EEN TIERELIER ZO GOED. BESTELLEN, INPAKKEN EN VERZENDEN. TOP. DEZE KLANT IS TEVREDEN.
Fijn stevige verpakking met grote zonnepitten. De vogels genieten ervan!
De vogeltjes vinden het geweldig de zak is al voor de helf op
29985
14954
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 7,25 (€ 4,83/kg)
2 x 1,5 kg
€ 14,25 (€ 4,75/kg)
7,5 kg
€ 17,49 (€ 2,33/kg)
3 x 1,5 kg
€ 20,75 (€ 4,61/kg)
2 x 7,5 kg
€ 33,95 (€ 2,26/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele-Laga vogelvoer

Versele-Laga vogelvoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten (tuin)vogels, tropische vogels, papegaaien, parkieten en kanaries. De gemengde voeding bestaat uit noten, zaden en vruchten en is speciaal aangepast aan de behoeften van uw vogel(s). 

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment voor uw tropische vogels, parkieten, inlandse vogels en papegaaien en bestel de voeding die uw vogels nodig hebben gemakkelijk en goedkoop online met zeer snelle levering!

Tropische vogels en parkieten

Voor kleine tropische vogels, zoals prachtvinken, Amadines en zebravinken is er Versele-Laga Prachtvinkenzaad met gierstsoorten en zaden. Versele-Laga Tropisch zaad is geschikt voor tropische vogels en gemaakt van panis en millet. Voor kleine parkieten is er Versele-Laga Prestige Parkiet en voor grote parkieten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet.

Inlandse vogels 

Versele-Laga Wildzangzaad is een basismix van zaden en granen voor wildzangvogels. Voor diverse sooren volièrevogels is er Versele-Laga VolierezaadVersele-Laga Sierduivenvoer is een voeding met mais voor sierduiven. Voor tortelduiven Versele-Laga Prestige Tortelduif met veel kleine zaadjes. Versele-Laga Negerzaad voor vogels is geschikt voor alle vogelsoorten en bevat veel onverzadigde vetten. Voor kanaries en inlandse vogels is het goedverteerbare en vitaminerijke Versele-Laga Kiemzaad Kanarie (zwart) een geschikt product. Voor kanaries hebben wij Versele-Laga Kanarie Witzaad met veel zetmeel. Voor diverse vogelsoorten is er Versele-Laga Kemp/hennepzaad dat de paringsdrift verhoogt. Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer is een zadenmix voor diverse vogelsoorten. 

Papegaaien

Voor agaporniden en andere dwergpapegaaien is er Versele-Laga Agapornidezaad met zaden en granen. Voor papegaaien kunt u bij Brekz ook Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer en Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kopen. Verder is er voor papegaaien en grote parkieten Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer. Daarnaast is er voor papegaaien Versele-Laga Prestige Parrots met Florastimul. Ook verkopen wij zonnebloempitten voor papegaaien en grote parkieten. Versele Laga Papegaai Classic is een voeding met doppinda's voor papegaaien.

Andere vogelvoeding dan Versele-Laga vogelvoer?

Bij ons kunt ook van diverse andere merken vogelvoer kopen. Zo hebben wij voor parkieten, papegaaien en kanaries ook voeding van Céde. Voor watervogels, zoals eenden, hebben wij voeding van Kasper Fauna en voor het opvoeden van bijvoorbeeld papegaaien en parkieten hebben wij Nutribird. Bekijk hier ook ons gehele overzicht aan vogelvoer per vogelsoort.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.