Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Sierduivenvoer (GRA mix)

Productinformatie
20 kg
€ 18,95 (€ 0,95/kg)
€ 18,95 (€ 0,95/kg)

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) is een complete voeding met granenmengeling voor uw duiven.

• Standaardmengeling
• Geschikt voor alle rassen
• Met gebroken maïs


Meer informatie

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix)

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) is een complete voeding met granenmengeling voor uw duiven. Dit voer bestaat uit een standaardmengeling van zaden en gebroken mais en is geschikt voor alle soorten duiven. Versele-laga Sierduiven voer (GRA-mix) is verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

  • Standaardmengeling
  • Geschikt voor alle rassen
  • Met gebroken maïs
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer van Versele-Lagra snel en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment op onze site en koop nu Versele-Laga Sierduiven voer tegen de scherpste prijzen. Snel besteld en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix)

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander vogelvoer? 

Bent u zoek naar ander voer voor uw duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven. Bent u (ook) op zoek naar voer voor andere vogels? Ook voor compleetvoer voor andere rassen en soorten vogels kunt u terecht op onze site.Ook voor aanvulllende accessoires voor uw duiven of andere vogels, kunt u terecht op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
03-10-2018
1
2
3
4
5
Triest bedrijf. Krijg twee zaken duivenvoer opgestuurd helemaal onder de muizen urine en ontlasting. Hier natuurlijk een klacht over ingediend. De oplossing was dat ik 5% van het aankoop bedrag als tegoed kreeg voor een volgende bestelling. Helaas had ik het voer nodig, anders hadden ze het terug gekregen. Dat ze een probleem hebben, kunnen ze misschien niets aan doen! Maar ze hadden best met een betere oplossing kunnen komen. Die 5% mogen jullie houden!
23-05-2018
1
2
3
4
5
Prima duidelijk service. Goed gecommuniceerd en geleverd!
22-05-2018
1
2
3
4
5
de groene erwten die in het voer zitten laten de duiven en daarna ook de kippen liggen waarschijnlijk niet lekker de rest prima