Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Prestige Wildzangzaad vogelvoer

Productinformatie
20 kg
€ 31,95 (€ 1,60/kg)
€ 31,95 (€ 1,60/kg)

Versele-Laga Wildzangzaad is een rijke basismix van zaden en granen die perfect afgestemd is op de behoeften van wildzangvogels.

  • Rijkgevuld basisvoer
  • Op basis van kanariezaad
  • Zeer gunstig geprijsd

Meer informatie

Productinformatie Versele-Laga Prestige Wildzangzaad vogelvoer

Versele-Laga Wildzangzaad is een rijke mengeling van speciaal geselecteerde zaden en granen, die perfect aansluit op de voedingsbehoeften van wildzangvogels. De rijke mengeling bevat kanariezaad als hoofdingrediënt, wat zeer goed verteerbaar is. Hierdoor is Versele-Laga Wildzangzaad geschikt voor de meeste Europese wildzangvogels, waaronder mussen, vinken, goudvinken, putters en sijsjes. Daarnaast is het voer aangevuld met onder andere hennepzaad, gepelde haver, koolzaad en diverse wilde zaden. Dankzij deze rijke diversiteit kan Versele-Laga Wildzangzaad als compleetvoer gegeven worden. Desondanks raden wij u aan om dit voer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen.

  • Zeer geschikt voor diverse Europese wildzangvogels
  • Zeer goed verteerbaar met kanariezaad als hoofdingrediënt 
  • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
  • Een ideaal voer, voor een zeer voordelige prijs

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Wildzangzaad goedkoop bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk gemakkelijk online, voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Wildzangzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele-Laga Wildzangzaad

Pas de dagelijkse hoeveelheid voer die u uw vogels geeft aan naar de leeftijd en de specifieke soort. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en vervolgens te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Het is belangrijk dat u ook altijd zorgt voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Wildzangzaad dagelijks te verversen, gezamenlijk met het drinkwater.
    

Ingrediënten Versele-Laga Wildzangzaad

Kanariezaad (46%), koolzaad (22%), lijnzaad (7%), nigerzaad (7%), gepelde haver (6%), hennepzaad (5%), wilde zaden (5%), radijszaden (3%) en spinaziezaad (1%)
    

Ander voer?

Bent u op zoek naar vogelvoer van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Of heeft u misschien ander soort vogels, bijvoorbeeld kanaries of papegaaien? Tussen ons overzicht aan soorten vogelvoer die wij verkopen vindt u ongetwijfeld het voer dat u zoekt!


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
17-10-2017
1
2
3
4
5
het vogelzaad is van prima kwaliteit, de levering binnen 24 uur kan niet beter