Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kasper Faunafood vogelvoer 

Kasper Faunafood is een kwalitatieve diervoeding voor hobbyisten, dierentuinen en beroepsmatige kwekers en fokkers. De natuurlijke voedingsbehoefte hangt af van de verschillende ontwikkelingsstadia. Kasper Faunafood bevat voer voor (sier)hoenders, watervogels en eenden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
20 kg
€ 21,75 (€ 1,09 /kg)
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kasper Fauna vogelvoer

Kasper Fauna vogelvoer bevat al ons voer van Kasper Fauna dat geschikt is voor vogels. Of u nu op zoek bent naar een voeding voor eenden, een onderhoudskorrel voor watervogels zoekt of toch de voeding voor sierhoenders nodig heeft, u vindt het hier. Kasper Fauna staat bekend om zijn kwalitatieve voedingen voor vogels. Het merk heeft verstand van de behoeften die verschillende vogels hebben en levert dan ook maatwerk, zodat uw vogels optimaal worden ondersteund in hun gezondheid. Bovendien wordt rekening gehouden met het voedersysteem, zodat ook het type voeding van uw vogels op maat is afgestemd. Leest u hieronder meer over ons assortiment aan Kasper Fauna vogelvoer.

Kasper Fauna vogelvoer assortiment

Ons assortiment van Kasper Fauna vogelvoer bevat diverse voedingen, geschikt voor verschillende vogelsoorten. Bent u op zoek naar een voeding voor uw eenden, of misschien naar een product om watervogels mee te voeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Verder bevat ons assortiment onder meer een onderhoudskorrel voor sierhoenders. Stuk voor stuk gevarieerde voedingen voor vogels. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Als u op zoek bent naar een voeding om eenden mee bij te voeren kunt u eens kijken bij ons Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden. Dit product is geschikt voor volwassen eenden in vijvers, op kinderboerderijen of in stadsparken, maar kan ook worden gebruikt in de vrije natuur. Houdt u sierwatervogels of wilt u sierwatervogels bijvoeren in de natuur, of in het park? Kijk dan eens bij onze Kasper Fauna Watervogel Onderhoudskorrel. 
Speciaal voor sierhoenders is er nog de Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel. Hiermee treft u een volledige voeding die is ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die sierhoenders aan hun voeding stellen.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een vogelvoer van Versele Laga? Kijk dan eens bij ons Versele Laga vogelvoer.

Terug