Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kasper Faunafood vogelvoer 

Kasper Faunafood is een kwalitatieve diervoeding voor hobbyisten, dierentuinen en beroepsmatige kwekers en fokkers. De natuurlijke voedingsbehoefte hangt af van de verschillende ontwikkelingsstadia. Kasper Faunafood bevat voer voor (sier)hoenders, watervogels en eenden.
Lees meer ..
Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel

Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel

Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel is een volledige voeding en is speciaal ontwikkeld voor sierhoenders. Het voer is ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die aan sierhoenders worden gesteld met betrekking tot het verenpak, de kleur van de snavel en de poten. Onder sierhoenders worden gerekend; alle fazantensoorten, pauwen, patrijzen, kalkoenen, kwartels, parelhoenders, krielkippen en oude landhoenderrassen. De voeding bevordert, mits juist gebruikt, een goede opfok, bevedering en productie. De Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel is in het bijzonder geschikt voor sierhoenders vanaf 18 weken en voor voeren buiten het broedseizoen.

  • Speciaal ontwikkeld voor sierhoendersoorten
  • Bevordert een glanzend verenpak 
  • Voor een gezonde kleur snavel en poten
  • Bevordert een goede opfok, bevedering en productie
  • In het bijzonder geschikt voor sierhoenders vanaf 18 weken en voor voeren buiten het broedseizoen.
     

Bij Brekz kunt u het beste Kasper Faunafood vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel

Voor de verschillende ontwikkelingsstadia en afhankelijk van het seizoen kunt u voor uw sierhoender het volgende voedingsadvies van de fabrikant aanhouden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel sierhoenders
Leeftijd Soort voer Type
0-8 weken Gallus I Opfokmeel
8-18 weken Gallus II Opfokkorrel
Na 18 weken en buiten het broedseizoen Gallus III Onderhoudskorrel
In het broedseizoen Gallus IV Foktoom-/productiekorrel


Ingrediënten Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel Ander product?

Maïs, tarwegries, tarwe, sojaschroot*, zonnebloemzaadschroot, getoste sojabonen, gerst, melasse, momocalciumfosfaat, krijt, zout, dierlijk vet.
* Geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16%), ruw vet (4%), ruwe celstof (5%), ruwe as (8%).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (3.000 IE/kg), vitamine E (40 mg/kg), E161g Canthaxantine (3 mg), [E1] ijzer (84 mg), [E2] jodium (1 mg), [E4] koper (18 mg), [E5] mangaan (96 mg), [E6] zink (96 mg), [E8] selenium.

IJzer(II)sulfaat monohydraat, mangaan(II)oxide, zinkoxide, kalium-jodide, natriumseleniet, koper(II)sulfaat pentahydraat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld eendengraan? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden. Een overzicht van al ons Kasper Faunafood vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/5084-home_default/kasper-fauna-sierhoender-onderhoudskorrel.jpg
6.09 2019/01/01
ze vinden het erg lekker !
mooie fijne korrel voeder voor onze kwartels wordt goed opgegeten en proper en makkelijk te doseren.
6982
3501
Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 6,09 (€ 1,52/kg)
2 x 4 kg
€ 11,25 (€ 1,41/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kasper Fauna vogelvoer

Kasper Fauna vogelvoer bevat al ons voer van Kasper Fauna dat geschikt is voor vogels. Of u nu op zoek bent naar een voeding voor eenden, een onderhoudskorrel voor watervogels zoekt of toch de voeding voor sierhoenders nodig heeft, u vindt het hier. Kasper Fauna staat bekend om zijn kwalitatieve voedingen voor vogels. Het merk heeft verstand van de behoeften die verschillende vogels hebben en levert dan ook maatwerk, zodat uw vogels optimaal worden ondersteund in hun gezondheid. Bovendien wordt rekening gehouden met het voedersysteem, zodat ook het type voeding van uw vogels op maat is afgestemd. Leest u hieronder meer over ons assortiment aan Kasper Fauna vogelvoer.

Kasper Fauna vogelvoer assortiment

Ons assortiment van Kasper Fauna vogelvoer bevat diverse voedingen, geschikt voor verschillende vogelsoorten. Bent u op zoek naar een voeding voor uw eenden, of misschien naar een product om watervogels mee te voeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Verder bevat ons assortiment onder meer een onderhoudskorrel voor sierhoenders. Stuk voor stuk gevarieerde voedingen voor vogels. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Als u op zoek bent naar een voeding om eenden mee bij te voeren kunt u eens kijken bij ons Kasper Fauna Gemengd Graan voor Eenden. Dit product is geschikt voor volwassen eenden in vijvers, op kinderboerderijen of in stadsparken, maar kan ook worden gebruikt in de vrije natuur. Houdt u sierwatervogels of wilt u sierwatervogels bijvoeren in de natuur, of in het park? Kijk dan eens bij onze Kasper Fauna Watervogel Onderhoudskorrel. 
Speciaal voor sierhoenders is er nog de Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel. Hiermee treft u een volledige voeding die is ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die sierhoenders aan hun voeding stellen.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een vogelvoer van Versele Laga? Kijk dan eens bij ons Versele Laga vogelvoer.

Terug