Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Nutribird vogelvoer 

Het merk Nutribird voorziet in vogelvoer van de hoogste kwaliteit. Het voer is wetenschappelijk samengesteld en op basis van hoogwaardige en de noodzakelijke vitamines. Op dit moment hebben wij voer voor de handopfok van babyvogels, voer voor vogels met darmstoornissen en voer ter ondersteuning van de darmflora van vogels.
Lees meer ..
Nutribird P15 Original papegaaienvoer

Nutribird P15 Original papegaaienvoer

Nutribird P15 Original papegaaienvoer is een uitgebalanceerd, volledig onderhoudsvoer voor papegaaien. Dit voeder voor papegaaien is wetenschappelijk samengesteld en biedt uw vogel een zeer volledige maaltijd. De pellets bevatten speciaal geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. De voeding is volledig opneembaar, waardoor geen verlies plaatsvindt. Daarnaast bevat het Florastimul, een formule die de darmflora ondersteunt en uw vogel tegen darmstoornissen beschermt. Wanneer u over wilt schakelen van een ander soort voer, dan dient de omschakeling geleidelijk te gebeuren. 

 • Uitgebalanceerd onderhoudsvoer voor papegaaien
 • Wetenschappelijk samengesteld
 • Met granen, verse vruchten en aardnoten
 • Volledig opneembaar
 • Met Florastimul, voor een gezonde darmflora
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird P15 Original papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.  

De houdbaarheid van Nutribird P15 Original papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird P15 Original papegaaienvoer

Granen, zaden (min. 10% gepelde aardnoten), vruchten (min. 5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, l-lysine, methionine, extr. yucca schidigera, fructo-oligosachariden, vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), fosfor, magnesium, natrium, lysine, methionine, threonine, tryptofaan. 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg), vitamine K, vitamine B (B1, B2, B3, B6, B12), vitamine C, vitamine PP, foliumzuur, biotine, choline, ijzer, mangaan, koper, zink.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tropical kweek voor papegaaien? Kijk dan eens bij onze Nutribird P19 tropical kweek papegaaien. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25507-home_default/nutribird-p15-original.jpg
42.49 2019/01/01
VIND HET spijtig dat men een mens in het ongewisse laten ook al moet je 11 dagen op uw bestelling wachten
We zijn super tevreden van het product en merk en je hebt het product op tijd geleverd bij jou thuis.
mijn papegaaien waren er direct blij mee een aanrader groeten
Fijn en goed product onze papegaai doet het er goed op en vind het lekker.
Ik gaf altijd P15 tropical maar nu dus original en dit nemen ze goed op.
product al gekend van vroeger. alles wat de vogel nodig heeft in één.
Dit is het enige voer wat onze papagaai lust!
Zeer tevreden, snelle levering ...
................................................
Ik heb 10 kilo nutibird P15 papegaaienvoer besteld omdat dat in verhouding het goedkoopst was, maar had daarbij een voorstelling gemaakt van een doos met meerdere zakken er in. Echter was het 1grote baal in 1 grote zak. Dat viel ff tegen ivm. dat ik maar 1 papegaai heb en erg lang met 10 kilo zal doen. Verder was de levering goed en snel verlopen jullie hebben er weer een vaste klant bij. De volgende x 5*****
Ik heb p15 van nutriburt gekocht omdat de prijs mij zeer aansprak nog nooit eerder iets besteld maar het gaat vaker gebeuren dat ik hier bestel mits de prijs nog zo voordelig is de bezorging was goed het werd netjes thuisbezorgd tot nu toe zeer tevreden
Het product is zeer goed verpakt. Werd zeer snel geleverd.
Vind het niet slecht maar mega goed is het ook niet
Zoals altijd weer snel en tegen een goede prijs geleverd.
goed product en snel geleverd
Prima! Snel en goedkoop geleverd
Prima product, prima prijs snelle levering!
4882
798
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 8,09 (€ 8,09/kg)
Op 29 sep weer verkrijgbaar
4 kg
€ 25,25 (€ 6,31/kg)
10 kg
€ 42,49 (€ 4,25/kg)
Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer

Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer

Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer is een uitgebalanceerde voeding voor papegaaien. Dit complete voer is ontwikkeld in samenwerking met specialisten, waardoor het uw geliefde vogel een perfect maaltijd biedt. Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer bestaat uit speciale pellets, die vervaardigd zijn uit hoogwaardige granen, verse vruchten en pindanoten. Het voer is volledig opneembaar, waardoor er geen verlies van voedingsstoffen plaatsvindt. Ook bevatten de pellets van Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer Florastimul, een formule die de darmflora van uw vogel ondersteunt.

 • Uitgebalanceerd formule die speciaal is aangepast op papegaaien
 • Samengesteld in samenwerking met vogeldierenartsen, vogelkwekers en wetenschappers
 • Bereid met hoogwaardige granen, verse vruchten en heerlijke aardnoten
 • Versterkt de verenpracht van uw vogel
 • Bevat Florastimul, ter ondersteuning van de darmen van uw papegaai

Bij Brekz kunt u goedkoop Nutribird vogelvoer online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer

Granen, zaden (10% pindanoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, leem, suiker, mineralen, L-lysine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (16%), ruwe as (6,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Lysine (0.8%), Calcium (0.9%), Kalium (0.5%), Fosfor (0.3%), Methionine (0.35%), Magnesium (0.15%), Natrium (0.12%). Bevat vitamine A, B, C, D3, E en K.

Ander product?

Bij Brekz kunt u ook Nutribird P15 Original papegaaienvoer bestellen: dezelfde kwaliteit als Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer, maar dan in een andere smaak. Heeft u geen papegaai, maar een kleine of grote parkiet? Bekijk dan ons overzicht van al het Nutribird vogelvoer dat wij verkopen.

Nutribird
https://www.brekz.nl/26621-home_default/nutribird-p15-tropical.jpg
8.09 2019/01/01
Het beste eten dat mijn papegaai al gegeten heeft.
Goed papegaaienvoer
Stuk goedkoper en snelle levering was de eerste keer volgende keer weer
Correct en op tijd geleverd tegen een schappelijke prijs!
Vlotte service dank
helaas lang moeten wachten , de voeding was niet in stock,
erg goed en zeer snel geleverd en voordelig
De beste prijs die we vonden op het internet.
Volwaardige voeding voor mijn roodstaart. Met zijn zaden is hij kieskeurig en eet hij alleen dewelke hij het lekkerst vindt. Met nutribird p15 krijgt hij alle noodzakelijke voedingstoffen en hij vindt ze bovendien lekker.
Snelle levering en geen verzendkosten
Mijn papagaai geniet elke dag weer. Ziet er kleurrijk uit en ze zijn vers.
Prima en snelle levering. In de toekomst weet ik waar ik moet zijn.
Heel goeie voeding
alles correct verlopen en vlugge levering
Snelle en correcte levering, Top.
1501
799
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 8,09 (€ 8,09/kg)
4 kg
€ 27,25 (€ 6,81/kg)
10 kg
€ 44,49 (€ 4,45/kg)
Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer is een smakelijk, volledig onderhoudsvoer en is geschikt voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met vogeldierenartsen, vogelparken en vogelkwekers. Daarbij is zowel gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Zo is de voeding door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft. De samenstelling van het voer heeft een uitstekende invloed op de snelheid van geslachtsrijp worden en de mate van vruchtbaarheid van uw vogel(s). Ook verzorgt het de veren, voor een uitbundige verenpracht. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Zo krijgt uw grote parkiet alleen het beste van het beste voorgezet.

 • Smakelijk en volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
 • Versterkt de verenpracht
 • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
 • Geëxtrudeerd tot pellets, die allemaal hetzelfde bevatten om selectief eten te voorkomen
 • Geen voederafval

 

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,5%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%).


Ander product?

Are you looking for an alternative to this product, for example a rearing food for birds? Take a look at our Nutribird A19 Breeding food for birds . An overview of all our Nutribird bird food  can be found here. 
 

Nutribird
https://www.brekz.nl/25510-home_default/nutribird-g14-original.jpg
6.47 2019/01/01
Snel en goed verzorgt/bezorgt
Heel goede kwaliteit. Enkel onze valkparkiet gooit de brokjes eruit... misschien te groot... is gewoon van zaadjes te eten.
Goed en gezond hondevoer snelle en nette bezorging zeer tevreden
1503
801
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 40,49 (€ 4,05/kg)
Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer is een smakelijk en volledig onderhoudsvoer dat geschikt is voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer van Nutribird is ontwikkeld in samenwerking met specialisten, waaronder vogelkwekers en dierenartsen. Tijdens de ontwikkeling hebben experts gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer is door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft.

De samenstelling van het voer zorgt ervoor dat uw vogel sneller geslachtsrijp wordt en verbetert daarnaast de mate van vruchtbaarheid. Ook verzorgt Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer de veren van uw vogel, wat een uitbundige verenpracht als gevolg heeft. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Met het voer van Nutribird geeft u uw vogel alleen het beste van het beste.
 

 • Een volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
 • Met een heerlijke tropische smaak
 • Versterkt de verenpracht van uw vogel(s)
 • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
 • Geëxtrudeerd tot pellets, om selectief eten te voorkomen


Naast Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer verkopen wij ook Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer: eveneens een hoogwaaardig en zeer smakelijk voer, waarvan alleen de smaak verschillend is.

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer gemakkelijk online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer voor zeer voordelige prijzen.

De houdbaarheid van Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,3%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%). Bevat Vitamine A, B, C, D3, E en K.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voeding voor uw vogel van Nutribird? Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier. Daarnaast kunt u bij ons vogelvoer van diverse andere merken kopen, voor voordelige prijzen.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25512-home_default/nutribird-g14-tropical.jpg
8.09 2019/01/01
Zeer goeie prijs zak net aangekocht maar vervaldag al september 2019
Op de verpakking staan gekleurde pellets op dus ik dacht dat dat ook zo was maar helaas niet dus ze zijn roodbruin,deze had ik en dacht ,wel leuk dat gekleurde spul, jammer!!!
heel goed product dat door de parkieten en pionussen direkt goed werd opgenomen , hetgeen ik ook aan mijn papegaaien geef (P 14), mvg jan .
1504
802
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg OP = OP
€ 8,09 (€ 8,09/kg)
Op 29 sep weer verkrijgbaar
10 kg
€ 44,49 (€ 4,45/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
alles vlot en perfect
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
Snelle en verzorgde levering
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gr
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Nutribird C15 kanaries en exoten

Nutribird C15 kanaries en exoten

Nutribird C15 kanaries en exoten is een zeer volledig onderhoudsvoer met granen, verse vruchten en kanariezaad en is geschikt voor kanaries, exoten en inlandse vogels. De voeding bevat een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en is opgebouwd uit pellets met granen, verse vruchten en kanariezaad. Het is volledig opneembaar, waardoor geen voederverlies ontstaat. Ook beschikt het voer over de florastimul formule, die de darmflora ondersteunt en darmstoornissen voorkomt. Zo zet u uw vogels een volledig uitgebalanceerd voeder voor met alle nutriënten die zij nodig hebben voor een gezond en energiek leven. 

 • Volledig onderhoudsvoer voor kanaries, exoten en inlandse vogels
 • Wetenschappelijk verantwoorde samenstelling
 • Opgebouwd uit pellets met granen, verse vruchten en kanariezaad
 • Bevat alle nutriënten voor een gezonde en energieke kanarie of exoot
 • Met florastimul formule, een ondersteuning voor de darmflora en bescherming tegen darmstoornissen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird C15 kanaries en exoten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird C15 kanaries en exoten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Nutribird C15 kanaries en exoten

Zaden (min. 50% kanariezaad), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vruchten (min. 5% fruit), groenten, klei, suikers, mineralen, mannan-oligosachariden, extr. yucca schidigera.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (16%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,3%), lysine (0,9%), threonine (0,45%), tryptofaan (0,15%), cystine (0,35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (1.650 IE/kg), vitamine E (90 mg/kg), vitamine K (3 mg/kg), vitamine B1 (7,5 mg/kg), vitamine B2 (17,5 mg/kg), vitamine B3 (22 mg/kg), vitamine B6 (6,5 mg/kg), vitamine B12 (0,03 mg/kg), vitamine C (55 mg/kg), vitamine PP (90 mg/kg), foliumzuur (1,65 mg/kg), biotine (0,29 mg/kg), cholinechloride (650 mg/kg), [E2] jodium (2,3 mg/kg), [E4] koper (11 mg/kg), [E5] mangaan (110 mg/kg), [E6] zink (105 mg/kg), [E8] selenium (0,32 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kweekvoer voor kanaries en exoten? Kijk dan eens bij Nutribird CC19 kweek kanaries en exoten. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25515-home_default/nutribird-c15-kanaries-en-exoten.jpg
3.99 2019/01/01
snelle levering en goede kwaliteit
Prima prijs voor prima product.
Zal zeker nog bestellen ... was mooi op tijd ...
ik kreeg de levering die ik besteld had. dag erna al thuis geleverd.dank u
goede en snelle levering. het product zelf zal zich nog moeten uitwijzen. ga het als extra voeren in 1e instantie niet als volledig voer.
Goed product aan scherpe prijs.
aanrader voor vogel liefhebbers. vogel voeding zonder verlies en ze nemen de voorkeur boven zangzaad.
Perfecte kwaliteit en levering
5654
2927
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 18,25 (€ 3,65/kg)
2 x 5 kg
€ 35,75 (€ 3,58/kg)
Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Nutribird C19 kweek kanaries en exoten is een uitgebalanceerde en volledige kweekvoeding voor kanaries, exoten en inlandse vogels. Deze voeding bestaat uit pellets van speciaal geselecteerde granen, verse vruchten en 50% kanariezaad. Deze voeding wordt door de vogels volledig opgenomen, en door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk. Uw vogel krijgt dus alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Deze voeding bevat tevens florastimul. Dit ingredient ondersteunt de darmflora en beschermt uw vogel tegen darmstoornissen.

 • Rijk aan granen en verse vruchten
 • Wordt volledig opgenomen
 • Ondersteunt de darmen
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird C19 kweek kanaries en exoten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Het voedingsadvies staat op de verpakking vermeld. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Granen, Zaden (min. 50 % kanariezaad), Vruchten (min. 5 % vers fruit), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten, Suiker, Mineralen, L-Lysine, Methionine, Yucca schidigera extract, Tagetes spp. extract, Fructo-oligosachariden, Vitaminen, Sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (19%), Vet (16%), Ruwe celstof (3,50%), Ruwe as (6,50%), Calcium (0,90%), Fosfor (0,60%), Lysine (0,95%), Methionine (0,45%), Cystine (0,40%), Threonine (0,60%), Tryptofaan (0,20%).

Toegevoegde voedingsmiddelen 
Vitamine A (16.500 IE/kg), Vitamine D3 (1.800 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), Vitamine K (3,50 mg/kg), Vitamine B1 (8,50 mg/kg), Vitamine B2 (19 mg/kg), Vitamine B3 (24 mg/kg), Vitamine B6 (7 mg/kg), Vitamine B12 (0,04 mg/kg), Vitamine C (60 mg/kg), Vitamine PP (95 mg/kg), Foliumzuur (1,80 mg/kg), Biotine (0,31 mg/kg), Cholinechloride (725 mg/kg), E2 (jodium) (2,50 mg/kg), E4 (koper) (12 mg/kg), E5 (mangaan) (120 mg/kg), E6 (zink) (105 mg/kg), E8 (selenium) (0,34 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten, conserveermiddelen.     
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een een alternatief voor Nutribird C19 kweek kanaries en exoten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Nutribird vogelvoer. Hier vindt u onder andere Nutribird C15 kanaries en exoten en Nutribird B14 kleine parkieten.

https://www.brekz.nl/25516-home_default/nutribird-c19-kweek-kanaries-en-exoten.jpg
20.49 2019/01/01
Heel tevreden over jullie Mooie prijs en snel geleverd
Zoals altijd prima afgehandeld.
Het duurt even voor de vogels het gewend zijn, maar daarna gaat het vanzelf. Er word minder van gegeten dan van zaad, maar je kooien blijven proper doordat er geen afval is.
5656
2928
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 20,49 (€ 4,10/kg)
2 x 5 kg
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
Nutribird B14 kleine parkieten

Nutribird B14 kleine parkieten

Nutribird B14 kleine parkieten is volledig voer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Maar het is ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. Deze Nutribird B14 is gemaakt van granen, vruchten en millet. Deze gezonde ingrediënten zijn toegevoegd in de juiste verhouding. Het aanwezige Florastimul ondersteunt de darmflora en voorkomt daarmee darmstoornissen. Wanneer uw vogel niet gewend is aan korrelvoeding, moet de omschakeling geleidelijk gebeuren. De voeding is volledig opneembaar, er gaat niks verloren. 


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird B14 kleine parkieten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Nutribird B14 kleine parkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird B14 kleine parkieten

Ingrediënten: Granen, zaden (min. 50 % millet), vruchten (min. 5 % vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-Lysine, methionine, Extr. Yucca schidigera, Fructo-oligosachariden, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,30%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg), vitamine K (1,2 mg/kg), vitamine B1 (1,5 mg/kg), vitamine B2 (8 mg/kg), vitamine B3 (12,5 mg/kg), vitamine B6 (3 mg/kg), vitamine B12 (20 µg/kg), vitamine C (25 mg/kg), vitamine PP (32 mg/kg), foliumzuur (0,4 mg/kg), biotine (200 µg/kg), choline (550 mg/kg), lysine (0,75%), threonine (0,50%), tryptofaan (0,13%) , ijzer (30 mg/kg) , koper (14 mg/kg), mangaan (85 mg/kg), zink (100 mg/kg)
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vogel? Bekijk dan onze Nutribird vogelvoer pagina. Hier verkopen we onder andere het Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer. Deze is slechts geschikt voor papegaaien. Op deze pagina verkopen we nog veel meer soorten vogelvoer voor verschillende rassen.

https://www.brekz.nl/25517-home_default/nutribird-b14-kleine-parkieten.jpg
14.25 2019/01/01
geweldige service
Ondanks geen voorraad toch vlot bezorgt en goed verpakt. Verder geen bijzonderheden, ik werd goed op de hoogte gehouden. Zoals het hoort.
5657
2929
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 14,25 (€ 3,56/kg)
Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Nutribird B18 kweek kleine parkieten is een volledig kweekvoer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Het voer is daarnaast ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. De pellets bevatten een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en hebben hun basis in granen, verse vruchten en 50% millet. De voeding is volledig opneembaar en bevat tevens Florastimul, wat ondersteunend werkt voor de darmflora en deze beschermd tegen darmstoornissen. Houdt u er rekening mee dat een eventueel omschakelen naar korrelvoeding geleidelijk dient te gebeuren.

 • Een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling 
 • Bevat granen, verse vruchten en millet
 • Volledig opneembaar
 • Bevat ondersteuning tegen darmstoornissen
 • Geschikt voor grasparkieten en kleine parkieten
 • Ook te gebruiken voor agaporniden, neophema's en forpussen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird B18 kweek kleine parkieten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird B18 kweek kleine parkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Granen, zaden (min. 50% millet), vruchten (min. 5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, extr. yucca schidigera, fructo-oligosachariden, vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (18%), vetgehalte (8%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), lysine (0,95%), methionine (0,4%), cystine (0,3%), threonine (0,65%), tryptofaan (0,2%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.500 IE/kg), vitamine D3 (1.800 IE/kg), vitamine E (100 mg/kg), vitamine K (3,5 mg/kg), vitamine B1 (8,5 mg/kg), vitamine B2 (19 mg/kg), vitamine B3 (24 mg/kg), vitamine B6 (7 mg/kg), vitamine B12 (0,04 mg/kg), vitamine C (60 mg/kg), vitamine PP (95 mg/kg), foliumzuur (1,8 mg/kg), biotine (0,31 mg/kg), cholinechloride (725 mg/kg), B-caroteen (5,2 mg/kg), [E2] jodium (2,5 mg/kg), [E4] koper (12 mg/kg), [E5] mangaan (12 mg/kg), [E6] zink (115 mg/kg), [E8] selenium (0,34 mg/kg). 
Kleurstoffen, antioxidanten, conserveermiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een onderhoudsvoer voor kanaries en exoten? Kijk dan eens bij Nutribird C15 kanaries en exoten. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25518-home_default/nutribird-b18-kweek-kleine-parkieten.jpg
15.25 2019/01/01
Zoals verwacht!
5659
2930
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 15,25 (€ 3,81/kg)
Nutribird P19 original kweek papegaaien

NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer

NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer is een volledige kweekvoeding voor papegaaien op basis van granen, verse vruchten en aardnoten. De wetenschappelijke, verantwoorde samenstelling bevat alle nutriënten die uw vogel nodig heeft voor een optimale gezondheid. Het voer is volledig opneembaar, waardoor er dus geen sprake is van voederverlies. Door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk en krijgt uw vogel alle nodige voedingsstoffen binnen.

Het voordeel van pellets ten opzichte van ‘normaal’ papegaaienvoer, zoals gemengde zaden, is dat de papegaai niet alleen de lekkerste zaden eruit kan pikken om op te eten. Hoewel pellets in principe alle benodigde voedingsstoffen bevatten, kan het geen kwaad om deze aan te vullen met extra groenten, fruit, zaden en noten. 

Bij Brekz kunt u vogelvoer van NutriBird goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer

Samenstelling:
Granen, plantaardige bijproducten, noten (gepelde aardnoten 10%), plantaardige eiwitextracten, vruchten (fruit 5%), groenten, zaden, mineralen, oliën en vetten, klei, suikers, MOS, yucca

Analytische bestanddelen:
Eiwit 19%, Vetgehalte 16%, Ruwe celstof 3,00%, Ruwe as 6,50%, Calcium 0,90%, Fosfor 0,60%, Methionine 0,45%, Lysine 0,95%, Threonine 0,70%, Tryptofaan 0,20%, Cystine 0,30%

Toevoegingsmiddelen per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 8650 IE, β-caroteen 5,20 mg, Vitamine D3 1800 IE, Vitamine E 100 mg, Vitamine K3 3,50 mg, Vitamine B1 8,50 mg, Vitamine B2 19 mg, Calcium-D-pantothenaat 24 mg, Vitamine B6 7 mg, Vitamine B12 0,04 mg, Vitamine C 60 mg, Niacine 95 mg, Foliumzuur 1,80 mg, Biotine 0,31 mg, Cholinechloride 725 mg, 3b202 (jodium) 2,50 mg, E4 (koper) 12 mg, 3b503 (mangaan) 120 mg, 3b605 (zink) 115 mg, E8 (selenium) 0,24 mg

Technologische toevoegingsmiddelen
Antioxidanten | Conserveermiddelen

Voedingsadvies NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer

Gebruiksaanwijzing:
NutriBird P19 Original is vrij te verstrekken. Raadpleeg de website van Versele-Laga voor handige tips over het aanwennen van nieuw voer. De houdbaarheid van NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van NutriBird? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar NutriBird P15 Tropical Papegaaienvoer. Voor alle overige varianten en merken kunt u kijken op de pagina met al ons vogelvoer.

https://www.brekz.nl/25521-home_default/nutribird-p19-original-kweek-papegaaien.jpg
45.49 2019/01/01
wordt volledig opgegeten en is vers
5662
2933
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 45,49 (€ 4,55/kg)
Nutribird P19 tropical kweek papegaaien

Nutribird P19 tropical kweek papegaaien

Nutribird P19 tropical kweek papegaaien is volledig kweekvoer voor papegaaien. Het voer bestaat uit korreltjes op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Deze combinatie van ingrediënten, die past bij het dieet van uw tropische vogel, ondersteunt de darmflora en voorkomt darmstoornissen. Dit komt onder andere omdat alle ingrediënten volledig opneembaar zijn. Er is geen sprake van verlies. De korrels zijn allemaal hetzelfde en er is geen mogelijkheid tot selectief eetgedrag. Zo krijgt uw vogel gegarandeerd ale voedingsstoffen die hij nodig heeft binnen. 

 • Volledig kweekvoer voor papegaaien
 • Bevat granen, verse vruchten en aardnoten
 • Aangepast op het natuurlijke dieet van een papegaai
 • Ondersteunt de darmflora en voorkomt darmstoornissen
 • Volledig opneembaar
 • Geeft geen mogelijkheid tot selectief eetgedrag

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird P19 tropical kweek papegaaien tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird P19 tropical kweek papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutribird P19 tropical kweek papegaaien

Wanneer uw vogel niet gewend is aan korrelvoeding, moet de omschakeling naar het nieuwe voer geleidelijk gebeuren. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Nutribird P19 tropical kweek papegaaien 

Granen, noten (minimaal 10% gepelde aardnoten), plantaardige bijproducten, zaden, vruchten (minimaal 5% fruit), groenten, oliën en vetten, klei, suikers, mineralen, mannan-oligosachariden, extr. yucca schidigera. 

Analytische bestanddelen
Eiwit (19,0%), vetgehalte (16,0%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%),  fosfor (0,6%), methionine (0,45%), lysine (0,95%), threonine (0,7%), tryptofaan (0,2%), cystine (0,3%)


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vogel? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment. Hier verkopen we voer voor parkieten, kanaries, toekans en nog veel meer soorten. Een voorbeeld hiervan is het Nutribird T20 Kweek Toekans. Deze ondersteunt ook de darmfunctie en voorkomt darmstoornissen. 

https://www.brekz.nl/25522-home_default/nutribird-p19-tropical-kweek-papegaaien.jpg
47.49 2019/01/01
5663
2934
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 47,49 (€ 4,75/kg)
Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels is een uitgebalanceerde en volledige onderhoudsvoeding voor fruitduiven, lijster- en gaaiachtigen en andere vruchten- en insectenetende vogels. Het product is ook geschikt voor lori's. Nutribird F16 zijn pellets op basis van geselecteerde granen en veel verse vruchten. Deze voeding wordt door de vogels volledig opgenomen, en door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk. Uw vogel krijgt dus alle belangrijke voedingsstoffen binnen.

Daarnaast bevat het florastimul. Dit ingredient ondersteunt de darmflora en beschermt uw vogel tegen darmstoornissen. Het lage ijzergehalte zorgt er bovendien voor dat de kans op ijzeropstapeling in de lever, een veelvoorkomend probleem bij vogels die insecten of fruit eten, verminderd wordt.

 • Rijk aan granen en verse vruchten
 • Wordt volledig opgenomen
 • Ondersteunt de darmen
 • Vermindert ijzeropstapeling in de lever
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Het voedingsadvies staat op de verpakking vermeld. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Granen, Zaden, Vruchten (minimaal 10% vers fruit), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten, Suiker, Mineralen, L-Lysine, Methionine, Yucca schidigera extract, Fructo-oligosachariden, Vitaminen, Sporenelementen.

Analytische bestanddelen:
Eiwit (16%), Vet (8%), Ruwe celstof (4,50%), Ruwe as (5%), Calcium (0,90%), Fosfor (0,60%), Lysine (0,80%), Methionine (0,30%), Cystine (0,30%), Threonine (0,55%), Tryptofaan (0,20%).  

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
Vitamine A (8.500 IE/kg), Vitamine D3 (1.800 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), Vitamine K (3,50 mg/kg), Vitamine B1 (8,50 mg/kg), Vitamine B2 (19 mg/kg), Vitamine B3 (24 mg/kg), Vitamine B6 (7 mg/kg), Vitamine B12 (0,04 mg/kg), Vitamine C (60 mg/kg), Vitamine PP (95 mg/kg), Foliumzuur (1,80 mg/kg), Biotine (0,31 mg/kg), Cholinechloride (725 mg/kg), β-caroteen (5,20 mg/kg), Tanninezuur (1.250 mg/kg), E2 (jodium) (2,50 mg/kg), E4 (koper) (12 mg/kg), E5 (mangaan) (120 mg/kg), E6 (zink) (115 mg/kg), E8 (selenium) (0,34 mg/kg), antioxidant, conserveermiddelen.
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Nutribird vogelvoer. Verder beschikken we over Versele Laga Sierduivenvoer (GRA mix) en Versele-Laga Prestige Tortelduif.

https://www.brekz.nl/25523-home_default/nutribird-f16-vruchten-en-insectenetende-vogels.jpg
4.2 2019/01/01
Goed en niet duur
Ik gebruikt dit product al jaren en ben daar zeer tevreden over.
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Vlotte service en levering. Handige website om te bestellen. Aanbevolen!
5664
2935
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 44,49 (€ 4,45/kg)
Nutribird T16 Toekans

Nutribird T16 Toekans

Nutribird T16 Toekans is een volledig onderhoudsvoer en is geschikt voor toekans, toerako's en andere grote vruchtenetende vogels. Met dit onderhoudsvoer krijgen uw vogels alle essentiële voedingsstoffen binnen voor een gezond en fit leven. De T16 pellets zijn samengesteld op basis van granen en verse vruchten. Het voer bevat ook Florastimuli, waarmee het de darmflora ondersteunt en darmstoornissen voorkomt. 

 • Volledig onderhoudsvoer
 • Geschikt voor toekans, toerako's en andere grote vruchtenetende vogels
 • Op basis van granen en verse vruchten
 • Ondersteunt de darmflora en voorkomt darmstoornissen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird T16 Toekans tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird T16 Toekans staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird T16 Toekans

Analytische bestanddelen
Eiwit (16%), vetgehalte (8%), ruwe celstof (4,5%), ruwe as (5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,3%), lysine (0,8%), threonine (0,55%), tryptofaan (0,2%), cystine (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.500 IE/kg) vitamine D3 (1.800 IE/kg), vitamine E (100 mg/kg), vitamine K (3,5 mg/kg), vitamine B1 (8,5 mg/kg), vitamine B2 (19 mg/kg), vitamine B3 (24 mg/kg), vitamine B6 (7 mg/kg), vitamine B12 (0,04 mg/kg), vitamine C (60 mg/kg), vitamine PP (95 mg/kg), foliumzuur (1,8 mg/kg), biotine (0,31 mg/kg), cholinechloride (725 mg/kg), caroteen (5,2 mg/kg), tanninezuur (1.250 mg/kg), [E2] jodium (2,5 mg/kg), [E4] koper (12 mg/kg), [E5] mangaan (120 mg/kg), [E6] zink (115 mg/kg), [E8] selenium (0,34 mg/kg), antioxidanten, conserveermiddelen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een T20 kweekvoer voor Toekans? Kijk dan eens bij ons Nutribird T20 Kweek Toekans. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25524-home_default/nutribird-t16-grote-vruchtenetende-vogels.jpg
45.49 2019/01/01
5666
2936
> Meer informatie
Nutribird T16 Toekans 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 45,49 (€ 4,55/kg)
Op 28 sep weer verkrijgbaar
Nutribird H16 neushoornvogels

Nutribird H16 neushoornvogels

Nutribird H16 neushoornvogels is volledig voer voor neushoornvogels en andere grote vruchtenetende vogels. In een zak zit 10 kilogram aan pellets, op basis van granen en verse vruchten. Deze pellets bevatten allemaal dezelfde hoeveelheid ingrediënten. Dit voorkomt selectief eetgedrag en uw vogel zal ongetwijfeld alle voedingsstoffen die hij nodig heeft binnenkrijgen. De voeding bevat ook Florastimul. Dit is een stofje dat de darmflora ondersteunt en daarmee darmstoornissen voorkomt. Het recept in samengesteld door specialisten en bevat daarom ook alles wat uw vogel nodig heeft.

 • Volledig voer voor neushoornvogels
 • Bestaat uit pellets, die evenveel voedingsstoffen bevatten
 • Voorkomt selectief eetgedrag
 • Met Florastimul, wat de darmflora ondersteunt
 • Samengesteld door specialisten
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird H16 neushoornvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird H16 neushoornvogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird H16 neushoornvogels

Indien uw vogel niet gewend is aan korrelvoeding, moet de omschakeling naar het nieuwe voer geleidelijk gebeuren. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Nutribird H16 neushoornvogels

Granen, zaden, vruchten (min. 10 % vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-Lysine, methionine, extr. yucca schidigera, fructo-oligosachariden

Analytische bestanddelen
Eiwit (16,0%), vet (8,0%), ruwe celstof (3,0%), ruwe as (3,5%), fosfor (0,6%), ijzer (75 ppm)

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8500 IE/kg), vitamne D3 (1800 IE/kg), vitamine E (100 mg/kg), vitamine K (3,5 mg/kg), vitamine B1 (8,5 mg/kg), vitamine B2 (19 mg/kg), vitamine B3 (24 mg/kg), vitamine B6 (7 mg/kg), vitamine B12 (0,04 mg/kg), vitamine C (60 mg/kg), foliumzuur (1,8 mg/kg), biotine (310 mg/kg), b-caroteen (5,2 mg/kg), jodium (2,5 mg/kg), koper (12 mg/kg), mangaan (120 mg/kg), zink (115 mg/kg), selenium (0,34 mg/kg), antioxidanten, conserveermiddelen. 
 

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vogel? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels. Deze bevat granen en vers fruit en ondersteunt de darmen. Het vermindert daarnaast de ijzeropstapeling.

https://www.brekz.nl/25526-home_default/nutribird-h16-neushoornvogels.jpg
40.39 2019/01/01
5668
2938
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg OP = OP
€ 50,49 (€ 5,05/kg)
€ 40,39 (€ 4,04/kg)
Nutribird A19 High Energy Opfokvoer voor vogels

Nutribird A19 High Energy Opfokvoer voor vogels

Nutribird A19 High Energy Opfokvoer voor vogels is een volledig voer voor de opfok van diverse jonge vogels. Het opfokvoer is speciaal ontwikkeld voor de handopfok van ara's, edelpapegaaien, kraagpapegaaien, grijze roodstaarten en andere babyvogels met een hoge energiebehoefte. De voeding is wetenschappelijk samengesteld om aan alle behoeften van deze opgroeiende vogels te voldoen en zorgt voor een optimale groei.

 • Opfokvoer geschikt voor diverse opgroeiende vogelsoorten
 • Volledige voeding
 • Wetenschappelijk samengesteld
 • Hoog energiegehalte voor een optimale groei
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A19 High Energy Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird A19 High Energy Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een parkietenvoer? Kijk dan eens bij Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25527-home_default/nutribird-a19-high-energy-opfokvoer-voor-vogels.jpg
11.25 2019/01/01
gebruik dit product op aanraden van de dierenarts om onze zijdehoendertjes af en toe wat bijvoeding te geven om aan te sterken.
Prima product, nergens goedkoper.
Alles perfect verlopen besteld
5669
2939
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
0.8 kg OP is OP
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
3 kg
€ 33,25 (€ 11,08/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Nutribird vogelvoer

Nutribird vogelvoer is vogelvoeding van hoge kwaliteit. Het voer is gemaakt van pellets met veel vitaminen, mineralen en eiwitten. De voeding is per vogelsoort aangepast. Zo verkopen wij voeding voor papegaaien, kanaries, kleine parkieten, grote parkieten, vogels die vruchten en insecten eten, toekans, neushoornvogels, beo's en voor vogels in het algemeen. Daarbij kunt u voor verschillende soorten ook kweekvoer kopen. 

Bij Brekz kunt u diverse soorten vogelvoeding online bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment en koop de producten van Nutribird gemakkelijk en goedkoop online!

Assortiment Nutribird vogelvoer

Papegaaien
Voor papegaaien is er voeding met granen, vruchten en aardnoten en voeding met granen, vruchten en pinda's. Beide producten beschermen uw papegaai tegen darmstoornissen door de toevoeging van Florastimul. Voor jonge papegaaien is er ook kweekvoeding en er is kweekvoer voor jonge tropische papegaaien.  

Kanaries
Speciaal voor kanaries is er een voeding met granen, vruchten en kanariezaad. Ook is er een kweekvoeding met granen, vruchten en kanariezaad. Beide soorten voeding beschermen tegen darmstoornissen.

Kleine parkieten
Voor kleine parkieten, zoals agaporniden, neophema's, forpussen, grasparkieten is er voeding met granen, vruchten en millet. Daarnaast is er voor jonge kleine parkieten kweekvoeding.

Grote parkieten
Voor grote parkieten zijn er twee soorten voeding met granen, vruchten en aardnoten die zorgen voor een snelle geslachtsrijpheid en verbetering van het verenkleed. Bestel dan Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer of Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer. Daarnaast is er kweekvoeding voor grote parkieten en kweekvoeding voor tropische grote parkieten.

Grote vruchtetende vogels
Voor toekans, toerako's en andere grote vruchtenetende vogels is er voeding met granen en vruchten. Daarnaast is er kweekvoeding voor toekans. Verder kunt u voer kopen voor neushoornvogels en beo's. Al deze producten bevatten Florastimul tegen darmstoornissen.

Overige vogels
Voor diverse soorten babyvogels is er lichtverteerbaar opfokvoer met lactobacillen en prebiotica die de darmflora ondersteunen. Omega-3- en omega-6-vetzuren in de voeding versterken het immuunsysteem. Speciaal voor ara's, papegaaien en grijze roodstaarten is er opfokvoer met darmflorastabilisatoren, prebiotica, verteringsenzymen en organische zuren om de vertering te bevorderen. Voor vruchten- en insectenetende vogels is er voeding met een beperkt ijzergehalte. Voor ara's, edelpapegaaien en grijze roodstaarten is er verder nog kweekvoeding die extra energie geeft.

Ander vogelvoer dan Nutribird vogelvoer?

Naast voer van Nutribird verkopen wij ook voeding van onder andere Versele LagaKasper Fauna voor watervogels en Prestige voor diverse tropische vogels. Bekijk ook eens onze pagina met vogelsoorten waarvoor wij voer verkopen. 

Terug