terug
Versele Laga Prestige vogelvoer

Versele Laga Prestige vogelvoer

Versele Laga Prestige vogelvoer voorziet in de beste zaadmengeling, vol extra vitamines en verse producten. Verse Laga Prestige heeft voeding voor de kanarie, grasparkiet, kaketoe, agaporniden, amazones, pionussen, caiques, kleine en grote ara’s, grote aratinga, grijze roodstaarten, jardine papegaaien en bonte boerkes.
Lees meer ..
Versele Laga Prestige vogelvoer

Versele Laga Prestige vogelvoer

Versele Laga Prestige vogelvoer bevat al onze Versele Laga voedingen uit de Prestige lijn die geschikt zijn voor vogels. De prestige voedingen van het merk bieden een gevarieerde zadenmengeling die geschikt zijn ontwikkeld voor alle vogelsoorten. Ze zijn speciaal samengesteld voor de voedingsbehoefte van jouw vogel. Bovendien zijn ze 100% natuurlijk en bevatten ze geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De producten zijn te gebruiken als basisvoeding en aan te vullen met supplementen en vitaminen. In ons assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan Versele Laga Prestige voedingen. Of u nu parkieten, papegaaien, tropische vogels of kanaries houdt, u vindt hier gepaste, hoogwaardige voedingen van het merk. Leest u verder voor een toelichting op ons assortiment.

Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment

Onder ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige voedingen voor vogels. U vindt hier voedingen voor parkieten en papegaaien, maar ook specifieke producten voor bepaalde ondersoorten, zoals de grasparkiet en Afrikaanse papegaai. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder per diersoort een toelichting op ons assortiment.

Papegaaien

Onder de papegaaien zijn vele ondersoorten bekend. Omdat de Afrikaanse papegaai een andere voedingsbehoefte heeft dan een papegaai uit de Amazone, zijn er verschillende voedingen ontwikkeld. 

  • Heeft u een Afrikaanse papegaai, dan kunt u kiezen voor het Prestige Premium African Parrot voer
  • Voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien is Prestige Premium Amazone Parrot ontwikkeld
  • Zoekt u een meer generieke voeding, voor alle soorten papegaaien? Kijk dan eens bij Prestige Premium Papegaaien
  • Een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, dat is de Vesele-Laga Prestige Parrots voeding
  • Er is ook een voeding voor Australische papegaaien en een snackmix voor papegaaien beschikbaar

Parkieten

Ook parkieten kennen vele ondersoorten. Er zijn generieke voedingen voor parkieten beschikbaar, van de bekende Prestige kwaliteit, maar u kunt ook kiezen voor een meer specifieke maaltijd voor uw parkiet. 

  • Speciaal gericht op de Afrikaanse parkiet, dat is ons Prestige Premium African Parakeet voeding
  • Heeft u een grasparkiet? Kijk eens bij Prestige Premium Grasparkiet voer. Met VAM-korrels en Florastimul
  • Een premium voeding voor de Australische parkiet behoort ook tot het assortiment. Kijk eens bij de Prestige Premium Australian Parakeet
  • Zoekt u een meer generieke voeding voor uw parkiet, kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Parkiet, een maaltijd geschikt voor iedere parkiet
  • Grote parkieten hebben een andere voedingsbehoefte dan kleine vogels. Daarom biedt het merk u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet aan

Kanaries

Het natuurlijke dieet van kanaries wordt dicht benaderd met de zadenmengeling van Versele Laga. Kijkt u eens bij de Prestige Premium Kanaries voeding. Er is ook een volledige voeding in de vorm van kanariezaad, het Verse-Laga Prestige Kanariezaad.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.