Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele Laga Prestige vogelvoer 

Versele Laga Prestige vogelvoer voorziet in de beste zaadmengeling, vol extra vitamines en verse producten. Verse Laga Prestige heeft voeding voor de kanarie, grasparkiet, kaketoe, agaporniden, amazones, pionussen, caiques, kleine en grote ara’s, grote aratinga, grijze roodstaarten, jardine papegaaien en bonte boerkes.
Lees meer ..
Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parkeet vogelvoer

Versele-Laga Prestige Loro Parque Parkieten vogelvoer

Prestige African Parakeet is een compleet, verrijkt zadenmengsel en is samengesteld voor alle Afrikaanse parkieten. Deze zeer afwisselende voeding bevat een basis van zaden en granen en is verrijkt met Maxi VAM korreltjes. Hiermee worden Vitaminen, Aminozuren en Mineralen aan de voeding toegevoegd, een essentieel onderdeel in het dieet van uw parkiet. Ook is de maaltijd rijk aan eiwitten, een onmisbare  bouwsteen voor een energierijke dag.

De dagelijkse benodigde hoeveelheid calcium haalt uw vogel bij dit voer uit de toegevoegde oesterschelpen. Prestige Premium African Parakeet heeft een laag vetgehalte, zodat uw vogel in topconditie blijft. Voor een uitstekende smaak zijn een aantal lekkernijen aan de voeding toegevoegd, zoals gepofte granen, rozenbottel, pompoenpitten en gedroogde cedernoten. Dankzij dit voer blijft uw Afrikaanse parkiet in topconditie.

 • Volledige voeding voor uw Afrikaanse parkiet
 • Op basis van zaden en granen
 • Verrijkt met Maxi VAM korreltjes voor de benodigde vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Rijk aan eiwitten
 • Met diverse lekkernijen, speciaal voor uw parkiet, zoals gepofte granen, rozenbottel, pompoenpuitten en gedroogde cedernoten

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parakeet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige African Parakeet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Voedingsadvies Prestige African Parakeet

Het dagelijkse rantsoen van de parkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium African parakeet elke dag, samen met het drinkwater.

     

Ingrediënten Versele Lage Prestige African Parakeet

Gele millet, kanariezaad, witte millet, gepelde haver, VAM-korreles, Japanse millet, cardy, boekweit, Paddyrijst, haver, kepmzaad, lijnzaad, oesterschelpen. Analytische bestanddelen Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (7%), ruw vet (10%), ruwe as (6%), calcium 0,9%), fosfor (0,3%)

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een premium voer voor papegaaien? Kijk dan eens bij Prestige Premium Papegaaien. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier. 

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/37130-home_default/prestige-premium-african-parakeet.jpg
4.59 2019/01/01
Ik ben een tevreden klant
Ziet er goed uit. Een mix van allerlei zaden, vitaminen en mineralen. Mijn Catharina's zijn er gek op!
Goed product, echter lange levertijd
Keeps your agapornus happy and healthy. Add some pouwder !
Prima webshop. Snelle levering
1514
812
Prestige Premium African Parakeet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,59 (€ 4,59/kg)
3 x 1 kg
€ 12,25 (€ 4,08/kg)
Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot vogelvoer

Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot vogelvoer

Prestige Premium African Parrot mix is complete voeding voor de Afrikaanse papegaai, verrijkt met extra voedingsstoffen. Afrikaanse papegaaien zijn bijvoorbeeld Grijze Roodstaarten, Jardine papegaaien en Bonte Boerkes. De lekkere combinatie van zaden is afgestemd op het natuurlijke dieet van deze vogels. Het voer bevat 8% VAM korrels en is verrijkt met onder meer: vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium en sporenelementen zoals ijzer, mangaan, zink, jodium en seleen. Kortom heel veel vitaminen, aminozuren en mineralen om uw papegaai in topconditie te houden en de gezondheid te ondersteunen. De voedingsstoffen hebben ook een positief effect op de kweekresultaten.

Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. De voeding bevat een grote hoeveelheid energie en eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. De toegevoegde oesterschelpen zorgen voor een goed werkende spiermaag en leveren calcium, een erg belangrijke stof voor vogels. Tenslotte heeft het voer een heerlijke smaak, onder andere door de gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Uw papegaai zal er elke dag weer van kunnen genieten!

 • Complete voeding voor alle Afrikaanse papegaaien
 • Aangepast op het natuurlijke dieet
 • Behoudt een goede conditie en ondersteunen de gezondheid

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw papegaai goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Loro Parque mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele Laga Prestige African Parrot

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer, bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs het voer elke dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw papegaai. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
    

Ingrediënten Versele Laga Prestige Loro Parque

Onder andere: Gepofte granen, maïs, VAM-korrels, rijst, zonnebloempitten, pijnboompitten, pompoenpitten, witte millet, epelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, rozebottel, rode pepers, gerst, Johannesbrood.
    

Ander papegaaienvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor een ander soort papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we nog een aantal verschillende soorten voeding voor papegaaien, onder andere de Prestige Premium Australian Parrot.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31807-home_default/prestige-premium-african-parrot.jpg
6.95 2019/01/01
Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima voer.
Uiteindelijk ontvangen er was duidelijk een fout bij DPD. Bij deze bied ik mijn verontschuldiging aan bij Brekz en bedank hun voor de alsnog snelle verzending.
Ben heel tevreden van de bestellingen Goeie service en netjes geleverd
Een goede mengeling en het wordt goed gegeten.
1515
813
Prestige Premium African Parrot > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,25 (€ 4,90/kg)
2 x 2,5 kg
€ 23,25 (€ 4,65/kg)
15 kg
€ 40,49 (€ 2,70/kg)
Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer

Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer

Prestige Premium Amazone Parrot is een smakelijke zadenmengeling, geschikt voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien. De voeding is gebaseerd op een rijke zadenmengeling met toegevoegde VAM-korrels, wat staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. Deze voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. Daarnaast combineert het voer een laag vetgehalte met een hoog gehalte aan eiwitten. Zo krijgt uw vogel alles binnen voor een energieke dag zonder van zijn gezonde gewicht te wijken. Het voer is voor uw papegaai zeer smakelijk en bevat onder andere gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Voor de dagelijks benodigde hoeveelheid calcium zijn oesterschelpen toegevoegd. Kortom, u haalt hiermee een rijke, uitgebalanceerde voeding voor Zuid-Amerikaanse papegaaien in huis.

 • Een volledige maaltijd, uitgebalanceerd voor alle Zuid-Amerikaanse papegaaien
 • Met VAM-korrels, dus met alle Vitaminen, Aminozuren en Mineralen voor een gezonde vogel
 • Zeer smakelijke ingredienten, waaronder gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten
 • Heeft een laag vetgehalte en een hoog aandeel eiwitten voor alle dagelijkse energie
 • Met oesterschelpen voor het benodigde calcium

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Amazone Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige Premium Amazone Parrot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

     

Voedingsadvies Prestige Premium Amazone Parrot

Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium Amazone Parrot elke dag, samen met het drinkwater.
     

Ingrediënten Prestige Premium Amazone Parrot

Getopte haver, tarwe, maïs, boekweit, Maxi-VAM-korrels, Paddyrijst, gestreepte zonnebloempitten, milo, dari, kanariezaad, pompoenpitten, witte millet, cardy, witte zonnebloempitten, gepelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, gele millet, gepofte tarwe, gepofte maïs, rozebottel, rode pepers. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruwe celstof (10%), ruw vet (10%), ruwe as (5%), calcium (0,93%), fosfor (0,37%). 

Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP.
Bevat ook natrium, magnesium en kalium.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw Afrikaanse papegaai? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium African Parrot voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31803-home_default/prestige-premium-amazone-parrot.jpg
7.09 2019/01/01
Ben heel tevreden over deze levering
1516
814
Prestige Premium Amazone Parrot > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 7,09 (€ 7,09/kg)
3 x 1 kg
€ 20,25 (€ 6,75/kg)
Versele-Laga Prestige Premium Papegaaien vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Premium Papegaaien vogelvoer

Versele-Laga Prestige Premium Papegaaien is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele-Laga. Het voer bestaat uit een mengeling van heerlijke zaden met zogeheten VAM-korrels. Deze korrels zijn verrijkt met vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunen de gezondheid van uw vogel maximaal. Bovendien is Prestige Premium rijk aan eiwitten en heeft het een hoge energiewaarde, waardoor uw papegaai zich iedere dag opnieuw fit en vol energie zal voelen. Daarnaast ondersteunen de toegevoegde oesterschelpen de spiermaag van uw papegaai. Prestige Premium Papegaaien: een heerlijke voeding, die uw papegaai allerlei gezonde en lekkere voordelen biedt!

 • Complete voeding speciaal voor papegaaien
 • Ondersteunt de gezondheid
 • Verrijkt met hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen
 • Oesterschelpen dragen bij aan een goed werkende spiermaag 

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Premium Papegaaien vogelvoer goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Premium Papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.    

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Premium Papegaaien vogelvoer

Hoeveel voer u uw papegaai dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater voor uw vogel. Ververs de voeding elke dag, samen met het drinkwater.   

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Premium Papegaaien vogelvoer

Gestreepte zonnebloempitten (16.5%), cardy (12%), boekweit (9%), paddy rijst (10%), maxi VAM-korrels (8%), getopte haver (9%), kanariezaad (5%), witte zonnebloempitten (5.5%), kempzaad (4%), gele millet (3%), rode millet (2%), dari (3%), kleine groene erwten (2%), gepelde haver (2%), pompoenpitten (1.5%), kleine maïs (2%), gepofte maïs (1%), gepofte tarwe (1%), rozenbottel (1%), rode pepertjes (0.5%), oesterschelpen (2%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (16%), ruw vet (14.6%), ruwe as (5.5%), calcium (0.93%), fosfor (0.36%),  lysine (0,47%), methionine (0,33%), threonine (0,41%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A 8800 IE, Vitamine D3 1600 IE, Vitamine E 20 mg, 3b103 (ijzer) 20 mg, 3b202 (jodium) 1,5 mg, 3b405 (koper) 7 mg, 3b502 (mangaan) 48 mg, 3b603 (zink) 45 mg, E8 (selenium) 0,2 mg. Bevat conserveermiddelen en antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw papegaai? Bekijk dan ons overzicht aan Papegaaienvoer. Heeft u geen papegaai, maar een ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31796-home_default/prestige-premium-papegaaien.jpg
5.15 2019/01/01
Goed product en snelle levering
Alles in orde en vlug geleverd , PERFECT ! Zeker voor herhaling vatbaar .
Jerry vindt het heerlijl;)
Goed voer en er zit geen pinda s in heel goed ,,papegaaien mogen maar 1 pinda per week anders krijgen ze schimmel in hun bekkie in de meeste zakken papegaaien voer zitten pinda’s, en dat is fout Maar bij deze zak zit ook veel gedroogd fruit ,
Goede kwaliteit voer.goede prijs/kwaliteit verhouding.Snelle levering door Brekz.
al onze papegaaien doen het super op dit voer
Snelle bediening en goedkoop
1517
815
Prestige Premium Papegaaien > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 33,25 (€ 2,22/kg)
Versele-Laga Prestige Premium Grasparkieten vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Premium Grasparkieten vogelvoer

Versele-Laga Prestige Premium Grasparkieten (Budgies) is een volledige voeding voor grasparkieten, gemaakt van verschillende zaden. De voeding is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van een grasparkiet. Naast de zaden, zijn er VAM-korrels aan toegevoegd. ‘VAM’ staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. De voeding bevat ook Florastimul. Dit is een stofje dat de darmflora ondersteunt en daarmee darmstoornissen helpt voorkomen. Daarnaast zijn er oesterschelpen toegevoegd. Deze leveren calcium, een stof die van levensbelang is voor vogels. Kortom, een gezonde én lekkere voeding voor uw parkiet!

 • Volledig voer, verrijkt met van verschillende zaden
 • Bevat VAM-korrels, met vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Met Florastimul, ter ondersteuning van de darmflora en spijsvertering
 • Bevordert de conditie en gezondheid van uw parkiet

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Premium Grasparkiet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Premium vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Premium Grasparkietenvoer

Het dagelijkse rantsoen van de grasparkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort parkiet. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Premium Budgies

Kanariezaad (37%), gele millet (19%), witte millet (13%), V.A.M.-korreltjes (8%), japanse millet (7%), gepelde haver (6%), gele panis (4%), oesterschelpen (2%), rode millet (2%), lijnzaad (1%), chiazaad (1%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (6,5%), ruw vet (6%), ruwe as (6.5%), calcium (0.9%), fosfor (0.4%), lysine (0,35%), methionine (0,35%), threonine (0,4%).

Ander vogelvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor grasparkieten, maar naar voeding voor grote parkieten? Bekijk dan ons Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer. Voor een overzicht van alle varianten kunt u kijken op de pagina Versele-Laga Prestige vogelvoer.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/20460-home_default/prestige-premium-grasparkiet.jpg
3.14 2019/01/01
Geweldig voer voor een goede prijs
ik koop dit in belgie en het komt uit nederland waarom
1513
811
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 36,95 (€ 1,85/kg)
Versele-Laga Prestige Premium Kanaries vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Premium Kanaries vogelvoer

Versele-Laga Prestige Premium Kanaries is een complete en verrijkte zadenmengeling die speciaal is afgestemd op het natuurlijke dieet van kanaries. Het complete vogelvoer is zorgvuldig uitgebalanceerd en bevat zogenoemde VAM-korrels. Dit voer bevat alle vitaminen, mineralen en aminozuren die een optimale conditie kunnen bevorderen. Daarnaast ondersteunt dit kanarievoer een gezonde spijsvertering en darmwerking. Ook bevat het voer speciale fruitkorreltjes die kanaries heerlijk vinden. De toegevoegde oesterschelpen leveren calcium, een onmisbare voedingsstof voor kanaries. De voeding beschikt tevens over een dosis Omega-3 vetzuren, terug te vinden in chiazaadjes. Kortom, een zeer volledige voeding voor een gezonde kanarie.

 • Speciaal afgestemd op kanaries
 • Met VAM-korrels vol vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Stimuleert een optimale darmwerking
 • Oesterschelpen leveren het essentiële calcium voor uw kanarie
 • Met omega-3 vetzuren uit chiazaadjes

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Premium Kanaries vogelvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Premium vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Premium Kanarievoer

Het dagelijkse rantsoen van de kanarie hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium kanarie elke dag, samen met het drinkwater.

Samenstelling Versele-Laga Prestige Premium Kanaries

Zaden en granen: kanariezaad 59,5%, raapzaad 11%, gepelde haver 8%, VAM-korrels 8%, lijnzaad 5%, koolzaad 2%, oesterschelpen 2%, perilla 2%, wortelzaad 1,5%, chiazaad 1%.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17%), ruwe celstof (6%), ruw vet (13%), ruwe as (7%), calcium (1%), fosfor (0,5%), lysine (0,55%), methionine (0,35%), threonine (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.800 IE/kg), vitamine D3 (1.600 IE/kg), vitamine E (20 mg), 3b103 ijzer (20 mg), 3b202 jodium (1,5 mg), 3b405 koper (7 mg), 3b502 mangaan (48 mg), 3b603 zink (45 mg).

Technologische toevoegingsmiddelen
Conserveermiddelen, antioxidanten

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledige voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Premium Grasparkiet vogelvoer. Bekijk voor alle andere varianten het overzicht van al ons Versele-Laga Prestige vogelvoer.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/20510-home_default/prestige-premium-kanaries.jpg
4.95 2019/01/01
Zeer goede kwaliteit
Goed product
in kanarie reageert hier zeer goed op en fluit daardoor de hele dag.
het zijn goede produkten vlotte behandeling en aan bevelen voor uw voer r
kwalitatief gewoon goede producten
1512
810
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 5,80/kg)
2 x 2,5 kg
€ 28,49 (€ 5,70/kg)
Prestige Premium Australian Parakeet

Prestige Premium Australian Parakeet

Prestige Premium Australian Parakeet (Loro Parque Mix) is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor diverse soorten Australische parkieten. Deze compleetvoeding bevat uitsuitend kwaliteitszaden die ook in het natuurlijke dieet van de vogels voorkomen. Het product is verrijkt met VAM-korrels, korrels die optimale hoeveelheden vitaminen, aminozuren en mineralen bevatten. Hierdoor blijft uw vogel in goede gezondheid. De korrels bevatten tevens FOS (Florastimul), wat bijdraagt aan een goede darmgezondheid en een hoog eiwit- en energiegehalte. Deze voeding draagt bij aan een goede pluimage, mooie natuurlijke kleuren en een lang en vitaal leven.
 
De voeding werd samengesteld in overleg met het wetenschappelijk team van Loro Parque op Tenerife. Dit park heeft een collectie van 3000 kromsnavels. De voeding wordt daar gebruikt als basisvoeding voor alle Australische grote parkieten. Door de aankoop van deze voeding ondersteunt u de Loro Parque Fundación bij het beschermen van bedreigde vogelsoorten en hun leefomgeving. 

 • Vol natuurlijke zaden
 • Verrijkt met vitaminen, mineralen en aminozuren
 • Voor een goede darmgezondheid
 • De Loro Parque Fundación beschermt bedreigde vogelsoorten en hun leefomgeving
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Australian Parakeet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium Australian Parakeet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Prestige Premium Australian Parakeet

U kunt dit voer naar believen verstrekken. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Prestige Premium Australian Parakeet

Gele millet, Witte millet, Kanariezaad, Gestreepte zonnebloempitten, VAM-korreltjes, Gepelde haver, Cardy, Rode millet, Boekweit, Kempzaad, Lijnzaad, Paddy rijst, Witte zonnebloempitten, Tarwe, Japanse millet, Oesterschelpen, Nigerzaad.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13.0%), ruwe vezel (11.0%), ruwe as (6.0%), calcium (0.9%), fosfor (0.5%), oliën en vetten (10.0%), Vitamine A (6000 IU/kg), vitamine D3 (1200 IU/kg), vitamine E (14 mg/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium en selenium.
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Prestige Premium Australian Parakeet? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige grote parkiet en Versele-Laga Prestige Parkiet.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31804-home_default/prestige-premium-australian-parakeet.jpg
5.32 2019/01/01
4635
2397
Prestige Premium Australian Parakeet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 9,09 (€ 3,64/kg)
2 x 2,5 kg
€ 17,75 (€ 3,55/kg)
20 kg
€ 37,49 (€ 1,87/kg)
Versele-Laga Prestige Kanariezaad vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Kanariezaad vogelvoer

Versele-Laga Prestige Kanariezaad is een volledige, verrijkte zadenmengeling en is geschikt voor kanaries. De voeding is zeer volledig en bevat alles wat uw kanarie nodig heeft om in conditie te blijven. Deze zadenmix is ook geschikt voor zangkanaries zoals waterslagers en harzers. 

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Kanariezaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Kanariezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Het dagelijkse rantsoen van de kanarie hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele-Laga Prestige Kanariezaad elke dag, samen met het drinkwater. Geadviseerd wordt om uw vogels naast dit voer ook regelmatig wat eivoer, vitamines en/of mineralen te geven.        

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Kanariezaad 63% | raapzaad 19% | koolzaad 6% | lijnzaad 5% | gepelde haver 3% | kempzaad 2% | nigerzaad 2%

Analytische bestanddelen
Eiwit 18,00% | vetgehalte 17,00% | ruwe celstof 6,50% | ruwe as 4,50% | calcium 0,20% | fosfor 0,55% | lysine 0,60% | methionine 0,32% | threonine 0,55%  
       

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een premium variant met VAM korrels? Kijk dan eens bij Versele-Laga Prestige Premium kanariezaad. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31797-home_default/versele-laga-prestige-kanariezaad.jpg
16.49 2019/01/01
Goede kwaliteit.
Goede prijs
Jammer dat de dozen nog steeds stuk zijn, misschien eens aan kaarten bij de bezorger, verder top.
Wordt teveel mee gegooid waardoor de verpakking binnen de verzend doos kapot gaat en de inhoud daarvan in de doos ligt
ze zijn er gek op
Mijn vogels knoeien meer met dit zaad dan van het zaad uit de dierenzaak in de dorp
Ik gebruik het het pas een week maar ben tevreden mijn kanaries eten het toch goed
Dit product gebruik ik al jaren, ben er zeer tevreden over.
prima product mijn vogels eten het prima
Ik denk dat de kanaries het wel lekker vinden. Ze eten er goed van.
het is gewoon het beste wat er is voor mijn kanaries
Geef dit al jaren aan de kanaries en ze worden gezond oud, 15 jaar is geen uitzondering. Samen met vers fruit en groenvoer
7444
3702
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 16,49 (€ 4,12/kg)
2 x 4 kg
€ 31,95 (€ 3,99/kg)
20 kg
€ 39,49 (€ 1,97/kg)
Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière is een ideale mengeling van zaden voor volières met een gemengde bevolking. Zo is de voeding onder andere geschikt wanneer u kanaries, parkieten, tropische of inlandse vogels in een kooi houdt. De voeding bestaat uit een mengeling van diverse fijne zaden met eigenschappen die de gezondheid van uw vogels ondersteunen.

 • Volledige voeding voor verschillende vogels in volières
 • Rijk aan diverse kwaliteitszaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogels

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Volière staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Volièrevoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid vrij verstrekken en regelmatig verversen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.    

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Volière

Gele millet (31%), Kanariezaad (23%), Raapzaad (17%), Gepelde haver (8%), Wilde zaden (5%), Rode millet (5%), Gele panis (5%), Lijnzaad (4%), Rode panis (1%), Kempzaad (1%). 

Analytische bestanddelen: Eiwit (15%), vetgehalte (13%), ruwe celstof (6,5%), ruwe as (4%), calcium (0,15%), fosfor (0,4%), lysine (0,49%), methionine (0,32%), threonine (0,49%).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Papegaai vogelvoer.

https://www.brekz.nl/31809-home_default/versele-laga-prestige-voliere.jpg
12.49 2019/01/01
Gewoon goed vogelvoer
zeer goed!
gewoon goed
Goed zaad voor een redelijk prijs
20508
12501
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 12,49 (€ 3,12/kg)
2 x 4 kg
€ 24,49 (€ 3,06/kg)
Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer

Versele-Laga Prestige Parkietenvoer is een gevarieerde zadenmengeling en biedt een volledige voeding voor kleine parkieten zoals grasparkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden en granen van een topkwaliteit. Dit voer bevat alles wat uw grasparkiet of kleine parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid.

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkietenvoer te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.             

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parkietenvoer

Gele millet (54%), rode millet (16%), witte millet (10%), gepelde haver (6%), kanariezaad (8%), lijnzaad (3%), cardy (2%) en nigerzaad (1%).

Analytische bestanddelen: Eiwit (12,5%), vetgehalte (6,5%), ruwe celstof (6,5%), ruwe as (3,5%), calcium (0,05%), fosfor (0,3%), lysine (0,28%), methionine (0,3%), threonine (0,38%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nog rijkere voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Premium Grasparkiet vogelvoer. Een overzicht van al ons Versele-Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31794-home_default/versele-laga-prestige-parkiet.jpg
2.39 2019/01/01
Prima gedaan
super snel service !!!! top
Gewoon wat je mag verwachten. Goed dus.
Prima voer voor een goede prijs
Netjes in gepakt en volgens afspraak geleverd
Snel en correct ontvangen toppie een aanrader.
Zoals bij mijn vorige bestelling het geval is het nu weer een goede prijs en kwaliteit en een snelle en correcte levering
Heel goed zaad zonder fruit wat onze parkiet niet lust .
Het is een goed product, gebruik het al een lange tijd
Prima voer. De verpakking was kapot, jammer.
goed en snel geleverd ben tevreden
parfait pour mes perruches ondulées, je recommande
Goeie prijs kwaliteits verhouding
20509
12502
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12/kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06/kg)
20 kg
€ 24,95 (€ 1,25/kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele-Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor bevat het voer veel vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook bevordert dit voer een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Verrijkt met vitaminen, mineralen en aminozuren
 • Helpt uw grote parkiet vitaal te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkieten vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkietenvoer

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is belangrijk dat u altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs de voeding elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele millet 33,5%, Rode millet 10%, kanariezaad 6%, gepelde haver 13%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, cardy 8%, witte millet 4%, koolzaad 4%, lijnzaad 3%, paddy rijst 3%, Japanse millet 2%, gepelde aardnoten 1,5%, nigerzaad 1%.

Analytische bestanddelen
Eiwit 14%, vetgehalte 11,5%, ruwe celstof 9%, ruwe as 3,5%, calcium 0,09%, fosfor 0,3%, lysine 0,39%, methionine 0,3%, threonine 0,44%.

Ander voer?

Voor kleinere parkieten is er Versele-Laga Prestige Parkieten vogelvoer. Bekijk ook eens het overzicht van alle varianten Versele-Laga Prestige vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

https://www.brekz.nl/20700-home_default/versele-laga-prestige-grote-parkiet.jpg
2.68 2019/01/01
Goed en prima honden hier zijn er dol op
Kwaliteitsproduct!
fijn zo'n grote zak voer, hoef ik zelfs niet voor naar de winkel, en lekker snel thuis bezorgt
snelle service , beste produkten
Rijk aan voedingsstoffen zaden fruit
Opzich prima voer maar wel veel zonnebloempitten naar mijn mening iets te veel ivm vetgehalte.
Goede kwaliteit en snel geleverd
20511
12503
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
20 kg
€ 32,95 (€ 1,65/kg)
Versele-Laga Prestige Tortelduiven vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Tortelduiven vogelvoer

Versele-Laga Prestige Tortelduiven is een speciaal samengestelde volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven. De voeding is rijk aan een mengeling van diverse kwaliteitszaden met specifieke eigenschappen die de gezondheid van uw vogel ondersteunen. Het tortelduivenvoer kan ook worden gebruikt als strooivoeder in tuinen en parken.

 • Volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel
 • Ook als strooivoer te gebruiken

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tortelduif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tortelduif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Tortelduivenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tortelduif

Tarwe (30%), Gele millet (18%), Dari (13%), Milo (7%), Gepelde haver (5%), Boekweit (5%), Paddy rijst (4%), Rode millet (4%), Kempzaad (3%), Cardy (3%), Kanariezaad (2%), Katjang idjoe (2%), Vitsen (2%), Gebroken erwten (2%).

Analytische bestanddelen: Eiwitten (12%), vetten (4,5%), ruwe celstof (5%), ruwe as (2,5%), calcium (0,06%) fosfor (0,3%) lysine (0,38%), methionine (0,22%), threonine (0,37%). 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Tortelduif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer.

https://www.brekz.nl/31785-home_default/versele-laga-prestige-tortelduif.jpg
1.53 2019/01/01
prima product, helaas waren twee verpakkingen beschadigd en lag het duivenvoer overal de duiven en andere vogels genieten er evengoed van
perfect voer voor duiven
De tortelduiven zijn ons dankbaar
heb dit duivenvoer al sinds 2007 sinds ik in schotland woon. ben blij dat ik het ook in nederland kan krijgen. het is zeer universeel en ben er achter gekomen dat uw bedrijf de goedkoopste prijs heeft en samen met mijn hondenvoer,.... gratis thuisbezorg word. dus geen gesjouw meer
juist product en supersnelle service!
De bestelling was goed, alleen de aflevering niet.Ik was de gewenste tijd thuis en er kwam maar geen bestelling. Bleek alles in de schuur te staan met een briefje in de brievenbus. Moest ik alles in huis brengen en heb ik voor niets zo lang zitten wachten. Er was niet de moeite genomen even om het huis te lopen om de deur te vinden.
Prima product en een snelle levering.Groetjes van de duiven.
Goed produkt, gebruik het al lang, ze vinden het heerlijk.
uitstekend de vogels lusten het graag
Nette prijs, maar 4 dagen moeten wachten op de bezorging..
Kwaliteitsvoeder voor tortels en andere tuinvogels. Snelle en zeer nette levering door Brekz.
gewoon goed en de tortels zijn blij, wij ook.
20516
12506
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 5,95 (€ 1,49/kg)
2 x 4 kg
€ 11,49 (€ 1,44/kg)
20 kg
€ 22,95 (€ 1,15/kg)
Versele-Laga Prestige Papegaaien vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Papegaaien vogelvoer

Versele-Laga Prestige Papegaaienvoer (Parrots) is een rijke kwaliteitsmix van zaden voor papegaaien. Het voer bevat een zadenmengeling met alles wat uw papegaai nodig heeft om in topconditie te blijven. Prestige Papegaai bevat pitten en is daarnaast aangevuld met speciale korrels die vitamines, aminozuren en mineralen bevatten. Die korrels dragen bij aan een betere conditie en een gezonde werking van de darmen. Versele-Lage Prestige Papegaai heeft een laag vetgehalte. 

 • Rijke zadenmengeling
 • Aangevuld met gezonde granen
 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, speciaal voor papegaaien 
 • Bevordert een goede gezondheid

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Parrots tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Papegaaien vogelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.    

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parrots vogelvoer

Gestreepte zonnebloempitten (25%), witte zonnebloempitten (20%), tarwe (6%), platamaïs (7%), getopte haver (5%), cardy (5%), gepelde aardnoten (5%), ongepelde aardnoten (4%), milo (3%), boekweit (5%), kempzaad (3%), paddy rijst (4%), gepofte maïs (2%), cedernoten (2%), gepelde haver (3%), pompoenpitten (1%).

Analytische bestanddelen: Eiwit (14%), vetgehalte (20,5%), ruwe celstof (17,5%), ruwe as (3%), calcium (0,12%), fosfor (0,4%), lysine (0,47%), methionine (0,25%), threonine (0,45%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor Afrikaanse Parkieten? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Premium African Parkeet vogelvoer. Een overzicht van al ons Versele-Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31787-home_default/versele-laga-prestige-papegaai.jpg
2.28 2019/01/01
goed product genoeg verschillende zaden
wij zijn heel tevreden over dit product
20553
12526
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 9,95 (€ 3,32/kg)
Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix is een gezond en lekker zadenmengsel dat geschikt is voor allerlei soorten ara's en ook Molukken- en zwarte kaketoes. Het is een basisvoeding die zorgvuldig is samengesteld uit een uitgebreide diversiteit aan zaden, granen en lekkernijen, zoals gepofte granen, pompoenpitten, rozenbottels, gedroogde pepertjes en cedernoten. Deze voeding bevat veel gezonde onverzadigde vetzuren en is verrijkt met vitaminen, mineralen en eiwitten. 

 • Mengsel van diverse zaden, noten en granen
 • Bevat diverse lekkernijen
 • Geschikt voor alle ara's en verschillende kaketoes
 • Bevat veel gezonde onverzadigde vetten
 • Bevat mineralen, vitaminen en eiwitten

Bij Brekz kunt u een ruim aanbod aan vogelvoeding kopen. Bestel voor uw papegaaien bijvoorbeeld Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix gemakkelijk en goedkoop online.

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix staat op de verpakking vermeld.
      

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Geef uw vogel(s) elke dag een bakje zaden en ververs dagelijks het drinkwater.
    

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Gestreepte zonnebloempitten, witte zonnebloempitten, Maxi-VAM-korrels, boekweit, getopte haver, Cardy, Mais, tarwe, notenmix, pompoenpitten, gepelde aardnoten, cedernoten, kempzaad, oesterschelpen, gepofte mais, rozenbottel, gepofte tarwe en rode pepers.

Analystische bestanddelen
Ruw eiwit (14,5%), ruw vet (22%), ruwe celstof (19%), ruwe as (5%), calcium (0,97%), fosfor (0,42%), lysine (5.000 mg/kg), methionine  (3.600 mg/kg), vitamine A  (8.000 IE/kg), vitamine D3 (1.600 IE/kg) en viitamine E (20 mg/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitaminen K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine en choline. 
Mineralen: natrium, magnesium en kalium. 
Sporenelementen: ijzer, koper, mangaan, zink, jodium en selenium. 
    

Andere vogelvoeding?

Ook voor andere voeding voor bijvoorbeeld papegaaien kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen ook Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien met veel hoogwaardige eiwitten en Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer met ook een uitgebreid aanbod aan noten en zaden.

https://www.brekz.nl/38238-home_default/prestige-ara-loro-vogelvoer.jpg
5.95 2019/01/01
Snelle en correcte afhandeling en zeker niet duurder dan in de winkel
22653
13295
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 39,49 (€ 2,63/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele Laga Prestige vogelvoer

Versele Laga Prestige vogelvoer bevat al onze Versele Laga voedingen uit de Prestige lijn die geschikt zijn voor vogels. De prestige voedingen van het merk bieden een gevarieerde zadenmengeling die geschikt zijn ontwikkeld voor alle vogelsoorten. Ze zijn speciaal samengesteld voor de voedingsbehoefte van jouw vogel. Bovendien zijn ze 100% natuurlijk en bevatten ze geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De producten zijn te gebruiken als basisvoeding en aan te vullen met supplementen en vitaminen. In ons assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan Versele Laga Prestige voedingen. Of u nu parkieten, papegaaien, tropische vogels of kanaries houdt, u vindt hier gepaste, hoogwaardige voedingen van het merk. Leest u verder voor een toelichting op ons assortiment.

Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment

Onder ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige voedingen voor vogels. U vindt hier voedingen voor parkieten en papegaaien, maar ook specifieke producten voor bepaalde ondersoorten, zoals de grasparkiet en Afrikaanse papegaai. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder per diersoort een toelichting op ons assortiment.

Papegaaien

Onder de papegaaien zijn vele ondersoorten bekend. Omdat de Afrikaanse papegaai een andere voedingsbehoefte heeft dan een papegaai uit de Amazone, zijn er verschillende voedingen ontwikkeld. 

 • Heeft u een Afrikaanse papegaai, dan kunt u kiezen voor het Prestige Premium African Parrot voer
 • Voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien is Prestige Premium Amazone Parrot ontwikkeld
 • Zoekt u een meer generieke voeding, voor alle soorten papegaaien? Kijk dan eens bij Prestige Premium Papegaaien
 • Een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, dat is de Vesele-Laga Prestige Parrots voeding
 • Er is ook een voeding voor Australische papegaaien en een snackmix voor papegaaien beschikbaar

Parkieten

Ook parkieten kennen vele ondersoorten. Er zijn generieke voedingen voor parkieten beschikbaar, van de bekende Prestige kwaliteit, maar u kunt ook kiezen voor een meer specifieke maaltijd voor uw parkiet. 

 • Speciaal gericht op de Afrikaanse parkiet, dat is ons Prestige Premium African Parakeet voeding
 • Heeft u een grasparkiet? Kijk eens bij Prestige Premium Grasparkiet voer. Met VAM-korrels en Florastimul
 • Een premium voeding voor de Australische parkiet behoort ook tot het assortiment. Kijk eens bij de Prestige Premium Australian Parakeet
 • Zoekt u een meer generieke voeding voor uw parkiet, kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Parkiet, een maaltijd geschikt voor iedere parkiet
 • Grote parkieten hebben een andere voedingsbehoefte dan kleine vogels. Daarom biedt het merk u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet aan

Kanaries

Het natuurlijke dieet van kanaries wordt dicht benaderd met de zadenmengeling van Versele Laga. Kijkt u eens bij de Prestige Premium Kanaries voeding. Er is ook een volledige voeding in de vorm van kanariezaad, het Verse-Laga Prestige Kanariezaad.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.