Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Versele Laga Prestige vogelvoer 

Versele Laga Prestige vogelvoer voorziet in de beste zaadmengeling, vol extra vitamines en verse producten. Verse Laga Prestige heeft voeding voor de kanarie, grasparkiet, kaketoe, agaporniden, amazones, pionussen, caiques, kleine en grote ara’s, grote aratinga, grijze roodstaarten, jardine papegaaien en bonte boerkes.
Lees meer ..
Versele Lage Prestige African Parakeet

Versele Laga Prestige African Parakeet

Prestige African Parakeet is een compleet, verrijkt zadenmengsel en is samengesteld voor alle Afrikaanse parkieten. Deze zeer afwisselende voeding bevat een basis van zaden en granen en is verrijkt met Maxi VAM korreltjes. Hiermee worden Vitaminen, Aminozuren en Mineralen aan de voeding toegevoegd, een essentieel onderdeel in het dieet van uw parkiet. Ook is de maaltijd rijk aan eiwitten, een onmisbare  bouwsteen voor een energierijke dag.

De dagelijkse benodigde hoeveelheid calcium haalt uw vogel bij dit voer uit de toegevoegde oesterschelpen. Prestige Premium African Parakeet heeft een laag vetgehalte, zodat uw vogel in topconditie blijft. Voor een uitstekende smaak zijn een aantal lekkernijen aan de voeding toegevoegd, zoals gepofte granen, rozenbottel, pompoenpitten en gedroogde cedernoten. Dankzij dit voer blijft uw Afrikaanse parkiet in topconditie.

 • Volledige voeding voor uw Afrikaanse parkiet
 • Op basis van zaden en granen
 • Verrijkt met Maxi VAM korreltjes voor de benodigde vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Rijk aan eiwitten
 • Met diverse lekkernijen, speciaal voor uw parkiet, zoals gepofte granen, rozenbottel, pompoenpuitten en gedroogde cedernoten

 

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parakeet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige African Parakeet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Prestige African Parakeet

Het dagelijkse rantsoen van de parkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium African parakeet elke dag, samen met het drinkwater.

 

Ingrediënten Versele Lage Prestige African Parakeet

Gele millet, kanariezaad, witte millet, gepelde haver, VAM-korreles, Japanse millet, cardy, boekweit, Paddyrijst, haver, kepmzaad, lijnzaad, oesterschelpen. Analytische bestanddelen Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (7%), ruw vet (10%), ruwe as (6%), calcium 0,9%), fosfor (0,3%)


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een premium voer voor papegaaien? Kijk dan eens bij Prestige Premium Papegaaien. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 4,49 (€ 4,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 11,95 (€ 3,98 /kg)
20 kg
€ 36,49 (€ 1,82 /kg)
Versele Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix

Versele Laga Prestige Loro Parque African Parrot mix

Prestige Premium African Parrot mix is complete voeding voor de Afrikaanse papegaai, verrijkt met extra voedingsstoffen. Afrikaanse papegaaien zijn bijvoorbeeld Grijze Roodstaarten, Jardine papegaaien en Bonte Boerkes. De lekkere combinatie van zaden is afgestemd op het natuurlijke dieet van deze vogels. Het voer bevat 8% VAM korrels en is verrijkt met onder meer: vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium en sporenelementen zoals ijzer, mangaan, zink, jodium en seleen. Kortom heel veel vitaminen, aminozuren en mineralen om uw papegaai in topconditie te houden en de gezondheid te ondersteunen. De voedingsstoffen hebben ook een positief effect op de kweekresultaten.

Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. De voeding bevat een grote hoeveelheid energie en eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. De toegevoegde oesterschelpen zorgen voor een goed werkende spiermaag en leveren calcium, een erg belangrijke stof voor vogels. Tenslotte heeft het voer een heerlijke smaak, onder andere door de gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Uw papegaai zal er elke dag weer van kunnen genieten!

 • Complete voeding voor alle Afrikaanse papegaaien
 • Aangepast op het natuurlijke dieet
 • Behoudt een goede conditie en ondersteunen de gezondheid

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw papegaai goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Loro Parque mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele Laga Prestige African Parrot

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer, bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs het voer elke dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw papegaai. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele Laga Prestige Loro Parque

Onder andere: Gepofte granen, maïs, VAM-korrels, rijst, zonnebloempitten, pijnboompitten, pompoenpitten, witte millet, epelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, rozebottel, rode pepers, gerst, Johannesbrood.


Ander papegaaienvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor een ander soort papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we nog een aantal verschillende soorten voeding voor papegaaien, onder andere de Prestige Premium Australian Parrot.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 6,95 (€ 6,95 /kg)
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78 /kg)
3 x 1 kg
€ 19,95 (€ 6,65 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59 /kg)
15 kg
€ 39,95 (€ 2,66 /kg)
Prestige Premium Amazone Parrot

Prestige Premium Amazone Parrot

Prestige Premium Amazone Parrot is een smakelijke zadenmengeling, geschikt voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien. De voeding is gebaseerd op een rijke zadenmengeling met toegevoegde VAM-korrels, wat staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. Deze voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. Daarnaast combineert het voer een laag vetgehalte met een hoog gehalte aan eiwitten. Zo krijgt uw vogel alles binnen voor een energieke dag zonder van zijn gezonde gewicht te wijken. Het voer is voor uw papegaai zeer smakelijk en bevat onder andere gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Voor de dagelijks benodigde hoeveelheid calcium zijn oesterschelpen toegevoegd. Kortom, u haalt hiermee een rijke, uitgebalanceerde voeding voor Zuid-Amerikaanse papegaaien in huis.

 • Een volledige maaltijd, uitgebalanceerd voor alle Zuid-Amerikaanse papegaaien
 • Met VAM-korrels, dus met alle Vitaminen, Aminozuren en Mineralen voor een gezonde vogel
 • Zeer smakelijke ingredienten, waaronder gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten
 • Heeft een laag vetgehalte en een hoog aandeel eiwitten voor alle dagelijkse energie
 • Met oesterschelpen voor het benodigde calcium
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Amazone Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige Premium Amazone Parrot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Prestige Premium Amazone Parrot

Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium Amazone Parrot elke dag, samen met het drinkwater.
 

Ingrediënten Prestige Premium Amazone Parrot

Getopte haver, tarwe, maïs, boekweit, Maxi-VAM-korrels, Paddyrijst, gestreepte zonnebloempitten, milo, dari, kanariezaad, pompoenpitten, witte millet, cardy, witte zonnebloempitten, gepelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, gele millet, gepofte tarwe, gepofte maïs, rozebottel, rode pepers. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruwe celstof (10%), ruw vet (10%), ruwe as (5%), calcium (0,93%), fosfor (0,37%). 

Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP.
Bevat ook natrium, magnesium en kalium.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw Afrikaanse papegaai? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium African Parrot voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

Prestige Premium Amazone Parrot > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 6,95 (€ 6,95 /kg)
3 x 1 kg
€ 19,95 (€ 6,65 /kg)
Prestige Premium Papegaaien

Prestige Premium Papegaaien

Prestige Premium Papegaaien is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke zaden, die verrijkt is met zogeheten VAM-korrels. Deze korrels zijn rijk aan vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunen de gezondheid van uw vogel maximaal. Bovendien is Prestige Premium Papegaaien rijk aan eiwitten en heeft het een hoge energiewaarde, waardoor uw papegaai zich iedere dag opnieuw fit en vol energie zal voelen. Bovendien ondersteunen de toegevoegde oesterschelpen de spiermaag van uw papegaai. Prestige Premium Papegaaien: een heerlijke voeding, die uw papegaai allerlei gezonde en lekkere voordelen biedt!

 • Complete voeding speciaal voor papegaaien
 • Ondersteunt de gezondheid
 • Rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen
 • Oesterschelpen dragen bij aan een goed werkende spiermaag 
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u Prestige Premium Papegaaien goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Prestige Premium Papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Prestige Premium Papegaaien

Hoeveel voer u uw papegaai dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater voor uw vogel. Ververs Prestige Premium Papegaaien elke dag, samen met het drinkwater.
 

Ingrediënten Prestige Premium Papegaaien

Gestreepte zonnebloempitten (13.5%), cardy (12%), Boekweit (9%), Paddyrijst (9%), Maxi-VAM-korrels (8%), getopte haver (8%), kanariezaad (7%), witte zonnebloempitten (5.5%), kempzaad (4%), cedernoten (3%), pompoenpitten (3%), gele millet (3%), rode millet (2%), dari (2%), kleine groene erwten (2%), maïs (2%), gepofte maïs (1%), gepofte tarwe (1%), rozenbottel (1%), rode pepers (1%), dennenzaad (1%), oesterschelpen (2%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (16%), ruw vet (14.6%), ruwe as (5.5%), calcium (0.93%), fosfor (0.36%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Bevat vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP. Bevat tevens natrium, magnesium en kalium.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw papegaai? Bekijk dan ons overzicht aan Papegaaienvoer. Heeft u geen papegaai, maar een ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

Prestige Premium Papegaaien > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 5,15 (€ 5,15 /kg)
2,5 kg
€ 8,69 (€ 3,48 /kg)
3 x 1 kg
€ 14,75 (€ 4,92 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 16,75 (€ 3,35 /kg)
15 kg
€ 32,95 (€ 2,20 /kg)
Prestige Premium Tropische vogels

Prestige Premium Tropische vogels

Prestige Premium Tropische vogelsis volledig voer voor tropische vogels. De combinatie van zaden is afgestemd op de specifieke behoeften van deze vogels. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. Het voer bevat speciale VAM- en fruitkorreltjes, vol vitaminen, aminozuren, mineralen en Florastimul. Deze stoffen zorgen voor een optimale conditie en darmwerking. De chiazaadjes, omega-3 en oesterschelpen ondersteunen een goede werking van de spiermaag. Oesterschelpen bevatten veel calcium en fosfor, erg belangrijke stoffen voor vogels. Prestige Premium is gezond én lekker. Uw vogel zal er elke dag van kunnen genieten!

 • Volledig voer, bestaande uit zaden, voor tropische vogels
 • Afgestemd op de specifieke behoeften
 • Vol vitaminen, aminozuren, mineralen en Florastimul
 • Voor een optimale conditie en darmwerking
 • Ondersteunen een goede werking van de spiermaag

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Tropische vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium Tropische vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Prestige Premium Tropische vogels

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer, bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs het voer elke dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw papegaai. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Prestige Premium Tropische vogels

Zaden (2% chia), granen, plantaardige bijproducten, mineralen (2% oesterschelpen), oliën en vetten, vruchten (10% in het fruitbrokje), suiker, FOS.

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine en choline.
Mineralen: natrium, magnesium en kalium.
Sporenelementen: ijzer, koper, mangaan, zink, jodium en selenium.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (5%), ruwe as (6%), ruwe celstof (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), DL-methionine (950 mg/kg), L-lysine (250 mg/kg), vitamine A (8000 IE/kg), vitamine D3 (1600 IE/kg), vitamine E (20 mg/kg), kope(II)sulfaat (7 mg/kg)

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor een ander soort vogel, zoals de parkiet? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele Laga Prestige Grote Parkiet.
Prestige Premium Tropische vogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 4,49 (€ 4,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 12,25 (€ 4,08 /kg)
Prestige Premium Grasparkiet

Prestige Premium Grasparkiet

Prestige Premium Grasparkiet is een volledig voer voor grasparkieten, gemaakt van verschillende zaden. De voeding is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van een grasparkiet. Naast de zaden, zijn er VAM-korrels aan toegevoegd. ‘VAM’ staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. De voeding bevat ook Florastimul. Dit is een stofje dat de darmflora ondersteunt en daarmee darmstoornissen voorkomt. Daarnaast biedt Prestige Premium een hoge hoeveelheid eiwitten en geeft het vogels weer energie voor de hele dag. Ook zijn er oesterschelpen aan toegevoegd: die leveren calcium, een stof die van levensbelang is voor vogels. Verder zijn er chiazaadjes in verwerkt voor een gezonde dosis omega-3 vetzuren. De voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. 

Let op: De 20 kg zakken zijn op bestelling. Houdt u rekening met 2-3 dagen extra levertijd

 • Volledig voer, gemaakt van verschillende zaden
 • Bevat VAM-korrels, met vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Met Florastimul, wat de darmflora ondersteunt
 • Hoge hoeveelheid eiwitten
 • Met calcium en omega-3 vetzuren
   

Voedingsadvies Prestige Premium Grasparkiet

Het dagelijkse rantsoen van de grasparkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort parkiet. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Grasparkiet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium Grasparkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prestige Premium Grasparkiet

Zaden (2% chiazaadjes), granen, plantaardige bijproducten, mineralen (2% oesterschelpen), oliën en vetten, fruit, suiker, fructo-oligosachariden (FOS)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruwe celstof (6%), ruw vet (6,0%), ruwe as (6.5%), calcium (0.9%), fosfor (0.4%), met vitamine A, D3 en E

Ander vogelvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor grasparkieten, maar naar voeding voor grote parkieten? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Grote Parkiet. Deze is verkrijgbaar in zakken van 1 kilo, 4 kilo en 20 kilo. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,49 (€ 3,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 9,95 (€ 3,32 /kg)
20 kg
€ 31,95 (€ 1,60 /kg)
Prestige Premium Kanaries

Prestige Premium Kanaries

Prestige Premium Kanaries is een smakelijke zadenmengeling en is speciaal afgestemd op het natuurlijke dieet van kanaries. Het vogelvoer is zorgvuldig uitgebalanceerd en bevat zogenoemde VAM-korrels, boordevol vitaminen, mineralen en aminozuren. Zij helpen uw vogel om gezond te blijven en verbeteren de kweekresultaten. Ook bevat het voer speciale fruitkorreltjes die kanaries heerlijk vinden.

Dankzij een hoog gehalte aan eiwitten bevat het voer alle energie die uw vogel nodig heeft voor een actieve dag. De toegevoegde oesterschelpen leveren calcium, een onmisbare voedingsstof voor kanaries. De toegevoegde Fruitkorrels bevatten onder meer de florastimul formule, die een optimale darmwerking bevordert. De voeding beschikt tevens over een flinke dosis Omega-3 vetzuren, terug te vinden in chiazaadjes. Kortom, een zeer volledige voeding voor een gezonde kanarie.

 • Speciaal afgestemd op kanaries
 • Met VAM-korrels, boordevol vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Bevat smakelijke fruitkorreltjes, met de florastimul formule, voor een optimale darmwerking
 • Oesterschelpen leveren het essentiële calcium voor uw kanarie
 • Rijk aan Omega-3 vetzuren uit chiazaadjes
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Kanaries tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Prestige Premium Kanaries staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Prestige Premium Kanaries

Het dagelijkse rantsoen van de kanarie hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium kanarie elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Prestige Premium Kanaries

Zaden (2% chiazaadjes), granen, plantaardige bijproducten, mineralen (2% oesterschelpen), oliën en vetten, fruit, suiker, fructo-oligosachariden (FOS). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (18%), ruwe celstof (6%), ruw vet (13%), ruwe as (7%), calcium (1,1%), fosfor (0,5%). 
Met vitamine A, vitamine D3 en vitamine E.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.800 IE/kg), vitamine D3 (1.600 IE/kg), vitamine E (20 mg), [E1] ijzer (20 mg), [E2] jodium (1,5 mg), [E4] koper (7 mg). [E5] mangaan (48 mg), [E6] zink (45 mg), [E8] selenium (0,15 mg), threonine (0,5 mg), antioxidanten. Vrij van kleur- en conserveringsmiddelen. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledige voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 4,95 (€ 4,95 /kg)
2,5 kg
€ 10,50 (€ 4,20 /kg)
3 x 1 kg
€ 13,95 (€ 4,65 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 19,50 (€ 3,90 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 6,65 (€ 6,65 /kg)
2,5 kg
€ 8,95 (€ 3,58 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 17,50 (€ 3,50 /kg)
3 x 1 kg
€ 18,95 (€ 6,32 /kg)
20 kg
€ 37,95 (€ 1,90 /kg)
Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Versele-Laga Prestige Kanariezaad is een volledige, verrijkte zadenmengeling en is geschikt voor kanaries. De voeding is zeer volledig en bevat alles wat uw kanarie nodig heeft om in conditie te blijven. Behalve de zorgvuldig geselecteerde zaden zijn tevens geëxtrudeerde VAM-korreltjes toegevoegd, met Vitaminen, Aminozuren en Mineralen.

Deze bevatten naast die essentiële voedingsstoffen ook Florastimul, een formule die helpt om een optimale darmwerking te verkrijgen. Speciaal voor een gezonde werking van de spiermaag zijn gereinigde oesterschelpen toegevoegd. Ook zorgen zij voor de juiste verhouding van calcium en fosfor.

 • Rijke zadenmengeling en volledige voeding voor kanaries
 • Bevat VAM-korreltjes met de dagelijkse vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Met Florastimul formule, voor een optimale darmwerking
 • Gereinigde oesterschelpen toegevoegd voor de spiermaag
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Kanariezaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Kanariezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Het dagelijkse rantsoen van de kanarie hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele-Laga Prestige Kanariezaad elke dag, samen met het drinkwater.
 

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Kanariezaad (58%), raapzaad (10%), nigerzaad (6%), lijnzaad (5%), gepelde haver (5%), witte perilla (2%), wilde zaden (2%), kempzaad (2%), VAM-korreltjes (8%), oesterschelpen (2%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (14%), ruwe celstof (7%), ruwe as (6%), calcium (0,9%), fosfor (0,5%), lysine (4.900 mg/kg), methionine (2.700 mg/kg), vitamine A (6.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (14 mg/kg). 

Toegevoegde bestanddelen
Vitaminen: K, B1, B2, B6, B12, C, PP.
Foliumzuur, biotine, choline, natrium magnesium, kalium, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium, selenium. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld witzaad voor kanaries? Kijk dan eens bij Versele-Laga Kanarie Witzaad. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 10,95 (€ 2,74 /kg)
€ 9,86 (€ 2,47 /kg)
2 x 4 kg
€ 20,95 (€ 2,62 /kg)
€ 18,86 (€ 2,36 /kg)
20 kg
€ 28,95 (€ 1,45 /kg)
Verpakking Prijs
4 kg
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
€ 7,16 (€ 1,79 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,95 (€ 2,12 /kg)
€ 13,56 (€ 1,70 /kg)
Versele-Laga Prestige Volière

Versele-Laga Prestige Volière

Versele-Laga Prestige Volière is een ideale mengeling van zaden voor volières met een gemengde bevolking. Zo is de voeding onder andere geschikt wanneer u kanaries, parkieten, tropische of inlandse vogels in een kooi houdt. De voeding bestaat uit een mengeling van diverse fijne zaden met eigenschappen die de gezondheid van uw vogels ondersteunen.

 • Volledige voeding voor verschillende vogels in volières
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogels

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Volière tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Volière staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Volière

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Volière

Gele millet (31%), Kanariezaad (23,5%), Raapzaad (17%), Gepelde haver (8%), Wilde zaden (5%), Rode millet (5%), Gele panis (5%), Lijnzaad (4,5%), Rode panis (0,5%), Kempzaad (0,5%).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Volière? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Prestige Premium Tropische Vogels en Versele-Laga Prestige Parkiet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49 /kg)
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37 /kg)
€ 17,05 (€ 2,13 /kg)
Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet is een gevarieerde zadenmengeling en biedt een volledige voeding voor kleine parkieten zoals grasparkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden en granen van een topkwaliteit. Dit voer bevat alles wat uw grasparkiet of kleine parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid. De voeding is speciaal samengesteld voor parkieten.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkiet te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten

Gele millet (52%), rode millet (16%), witte millet (12%), gepelde haver (9%), kanariezaad (5%), lijnzaad (3%), cardy (2.5%) en nigerzaad (0.5%).

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nog rijkere voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,99 (€ 2,99 /kg)
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12 /kg)
€ 7,64 (€ 1,91 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06 /kg)
€ 14,84 (€ 1,86 /kg)
20 kg
€ 23,25 (€ 1,16 /kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor is het voer rijk aan vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook zorgt dit voer voor een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren. Versele-Laga Prestige Grote Parkiet: voor een gezond, gelukkig en lang leven van uw parkiet.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Voor prachtige veren
 • Helpt uw grote parkiet gezond te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is erg belangrijk dat u ook altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs Versele-Laga Prestige Grote Parkiet elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele gierst 32%, Rode gierst 10%, kanariezaad 9%, haver 9%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, Cardy 5%, zilvere gierst 4%, kruisbloem 4%, kempzaad 4%, zonnebloempitten 3%, lijnzaad 3 %, padie 2,5%, zonder dop pinda's 1,5%, Nigerzaden 1%, Japanse gierst 1%.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (13.0%), ruwe vezel (10.0%), ruwe as (3.0%), calcium (0.1%), fosfor (0.4%), magnesium (0.16%), kalium (0.44%), lysine (0.38%), methionine (0.28%), natrium (0.02%), oliën en vetten (12.5%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw grote parkiet? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Heeft u geen grote parkiet, maar een kleine parkiet of ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,35 (€ 3,35 /kg)
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49 /kg)
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37 /kg)
€ 17,05 (€ 2,13 /kg)
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50 /kg)
Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga Prestige Tortelduif is een speciaal samengestelde volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven. De voeding is rijk aan een mengeling van diverse fijne zaden met specifieke eigenschappen die de gezondheid van uw vogel ondersteunen. Het tortelduivenvoer kan ook worden gebruikt als strooivoeder in tuinen en parken.

 • Volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel
 • Ook als strooivoer te gebruiken

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tortelduif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tortelduif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Tortelduif

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tortelduif

Extra tarwe (30%), Gele millet (18%), Dari (13%), Milo (7%), Gepelde haver (5%), Boekweit (5%), Paddy rijst (4%), Rode millet (4%), Kempzaad (3%), Cardy (3%), Kanariezaad (2%), Katjang idjoe (2%), Vitsen (2%), Gebroken erwten (2%).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Tortelduif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Volière en Versele-Laga Prestige Parkiet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,95 (€ 1,49 /kg)
€ 5,36 (€ 1,34 /kg)
2 x 4 kg
€ 11,49 (€ 1,44 /kg)
€ 10,34 (€ 1,29 /kg)
20 kg
€ 19,49 (€ 0,97 /kg)
Versele-Laga Prestige Parrots

Versele-Laga Prestige Parrots

Versele-Laga Prestige Parrots is een rijke kwaliteitsmix van zaden voor papegaaien. Het voer bevat een zadenmengeling met alles wat uw papegaai nodig heeft om in topconditie te blijven. Prestige Papegaai bevat pitten en is daarnaast aangevuld met speciale korrels die vitamines, aminozuren en mineralen bevatten. Die korrels dragen bij aan een betere conditie en een gezonde werking van de darmen. Versele-Lage Prestige Papegaai heeft een laag vetgehalte. 

 • Rijke zadenmengeling
 • Zorgvuldig geselecteerde ingredienten, speciaal voor papegaaien
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Parrots tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parrots staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parrots

Gestreepte zonnebloempitten (25%), witte zonnebloempitten (20%), tarwe (6%), plata maïs (7%), getopte haver (5%), cardy (5%), gepelde aardnoten (5%), ongepelde aardnoten (4%), milo (3%), boekweit (5%), kempzaad (3%), paddy rijst (4%), gepofte maïs (2%), cedernoten (2%), gepelde haver (3%), pompoenpitten (1%).

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor Afrikaanse Parkieten? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium African Parkeet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,25 (€ 3,25 /kg)
3 kg
€ 9,95 (€ 3,32 /kg)
15 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
Prestige Premium Australian Parrot

Prestige Premium Australian Parrot

Prestige Premium Australian Parrot is complete voeding die speciaal ontwikkeld is voor kaketoes. Van nature komen kaketoes voor in de Fillipijnen, de oostelijke eilanden van Indonesië tot Nieuw-Guinea en Australië. Kaketoes hebben in de natuur een zeer gevarieerde voeding. Prestiage Premium Australian Parrot is hierop afgestemd. Het voer is rijk aan speciale ingrediënten, zoals gepofte mais, pijnboompitten, heerlijke vruchten, gedopte pinda's en rozenbottels. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. Hierdoor heeft het een heerlijke smaak. Ook bevat het voer weinig vetten en veel vitaminen, mineralen en aminozuren die ervoor zorgen dat uw papegaai een topconditie behoudt.  De voeding bevat een grote hoeveelheid energie en eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Prestige Premium Australian Parrot heeft daarnaast een positief effect op de kweekresultaten.

 • Complete voeding speciaal voor kaketoes
 • Aangepast op het natuurlijke dieet
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel
 • Rijk aan hoogwaardige eiwitten
 • Voor een goed werkende spiermaag 
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste voer voor uw papegaai gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Prestige Premium African Parrot voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Prestige Premium Australian Parrot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Prestige Premium Australian Parrot

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Prestige Premium Australian Parrot

Graan, zaden, vruchten, noten, plantaardige bijproducten, kardizaad, boekweit, Maxi VAM korrels, tarwe, extra haver, gepelde gerst, Paddy rijst, zilvergierst, getopte haver, haverpitten, kanariezaad, hennepzaad, Plata gierst, Dari, Milokoren, gedopte pinda´s, pijnboompitten, oesterschelpen, getopte Derby, gestreepte zonnebloempitten, gepofte mais, rozenbottel, gepofte tarwe, milokorrels, Loro VAM, mineralen, FOS, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13,5%), ruw vet (10,5%), ruwe vezel (11,0%), ruwe as (5,5%), calcium (0,92%), fosfoer (0,33%), magnesium (0.14%), kalium (0,43%), lysine (0.45%), methionine (0.35%), natrium (0.03%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8800 I.E. per kg), vitamine D3 (1600 I.E. per kg), vitamine C, vitamine E (20 mg per kg), E1 ijzer (20 mg per kg), E2 jodium (1,5 mg per kg), E4 koper (7 mg per kg), E5 magnesium (48 mg per kg), E6 zink (45 mg per kg), E8 selenium (0,15 mg per kg), anti-oxidanten. Bevat geen kleur- en conserveringsstoffen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw kaketoe? Of heeft u een ander soort papegaai? Bekijk dan ons overzicht aan Papegaaienvoer. Ook verkopen we diverse soorten vogelvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 6,95 (€ 6,95 /kg)
3 x 1 kg
€ 19,95 (€ 6,65 /kg)
Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix is een gezond en lekker zadenmengsel dat geschikt is voor allerlei soorten ara's en ook Molukken- en zwarte kaketoes. Het is een basisvoeding die zorgvuldig is samengesteld uit een uitgebreide diversiteit aan zaden, granen en lekkernijen, zoals gepofte granen, pompoenpitten, rozenbottels, gedroogde pepertjes en cedernoten. Deze voeding bevat veel gezonde onverzadigde vetzuren en is verrijkt met vitaminen, mineralen en eiwitten. 

 • Mengsel van diverse zaden, noten en granen
 • Bevat diverse lekkernijen
 • Geschikt voor alle ara's en verschillende kaketoes
 • Bevat veel gezonde onverzadigde vetten
 • Bevat mineralen, vitaminen en eiwitten

Bij Brekz kunt u een ruim aanbod aan vogelvoeding kopen. Bestel voor uw papegaaien bijvoorbeeld Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix gemakkelijk en goedkoop online.

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix staat op de verpakking vermeld.

 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Geef uw vogel(s) elke dag een bakje zaden en ververs dagelijks het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix

Gestreepte zonnebloempitten, witte zonnebloempitten, Maxi-VAM-korrels, boekweit, getopte haver, Cardy, Mais, tarwe, notenmix, pompoenpitten, gepelde aardnoten, cedernoten, kempzaad, oesterschelpen, gepofte mais, rozenbottel, gepofte tarwe en rode pepers.

Analystische bestanddelen
Ruw eiwit (14,5%), ruw vet (22%), ruwe celstof (19%), ruwe as (5%), calcium (0,97%), fosfor (0,42%), lysine (5.000 mg/kg), methionine  (3.600 mg/kg), vitamine A  (8.000 IE/kg), vitamine D3 (1.600 IE/kg) en viitamine E (20 mg/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitaminen K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine en choline. 
Mineralen: natrium, magnesium en kalium. 
Sporenelementen: ijzer, koper, mangaan, zink, jodium en selenium. 

Andere vogelvoeding?

Ook voor andere voeding voor bijvoorbeeld papegaaien kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen ook Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien met veel hoogwaardige eiwitten en Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer met ook een uitgebreid aanbod aan noten en zaden. Voor ons gehele aanbod aan voeding voor papegaaien, kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 38,95 (€ 2,60 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele Laga Prestige vogelvoer

Versele Laga Prestige vogelvoer bevat al onze Versele Laga voedingen uit de Prestige lijn die geschikt zijn voor vogels. De prestige voedingen van het merk bieden een gevarieerde zadenmengeling die geschikt zijn ontwikkeld voor alle vogelsoorten. Ze zijn speciaal samengesteld voor de voedingsbehoefte van jouw vogel. Bovendien zijn ze 100% natuurlijk en bevatten ze geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De producten zijn te gebruiken als basisvoeding en aan te vullen met supplementen en vitaminen. In ons assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan Versele Laga Prestige voedingen. Of u nu parkieten, papegaaien, tropische vogels of kanaries houdt, u vindt hier gepaste, hoogwaardige voedingen van het merk. Leest u verder voor een toelichting op ons assortiment.

Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment

Onder ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige voedingen voor vogels. U vindt hier voedingen voor parkieten en papegaaien, maar ook specifieke producten voor bepaalde ondersoorten, zoals de grasparkiet en Afrikaanse papegaai. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder per diersoort een toelichting op ons assortiment.

Papegaaien

Onder de papegaaien zijn vele ondersoorten bekend. Omdat de Afrikaanse papegaai een andere voedingsbehoefte heeft dan een papegaai uit de Amazone, zijn er verschillende voedingen ontwikkeld. 

 • Heeft u een Afrikaanse papegaai, dan kunt u kiezen voor het Prestige Premium African Parrot voer
 • Voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien is Prestige Premium Amazone Parrot ontwikkeld
 • Zoekt u een meer generieke voeding, voor alle soorten papegaaien? Kijk dan eens bij Prestige Premium Papegaaien
 • Een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen, dat is de Vesele-Laga Prestige Parrots voeding
 • Er is ook een voeding voor Australische papegaaien en een snackmix voor papegaaien beschikbaar

Parkieten

Ook parkieten kennen vele ondersoorten. Er zijn generieke voedingen voor parkieten beschikbaar, van de bekende Prestige kwaliteit, maar u kunt ook kiezen voor een meer specifieke maaltijd voor uw parkiet. 

 • Speciaal gericht op de Afrikaanse parkiet, dat is ons Prestige Premium African Parakeet voeding
 • Heeft u een grasparkiet? Kijk eens bij Prestige Premium Grasparkiet voer. Met VAM-korrels en Florastimul
 • Een premium voeding voor de Australische parkiet behoort ook tot het assortiment. Kijk eens bij de Prestige Premium Australian Parakeet
 • Zoekt u een meer generieke voeding voor uw parkiet, kijk dan eens bij ons Versele-Laga Prestige Parkiet, een maaltijd geschikt voor iedere parkiet
 • Grote parkieten hebben een andere voedingsbehoefte dan kleine vogels. Daarom biedt het merk u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet aan

Kanaries

Het natuurlijke dieet van kanaries wordt dicht benaderd met de zadenmengeling van Versele Laga. Kijkt u eens bij de Prestige Premium Kanaries voeding. Er is ook een volledige voeding in de vorm van kanariezaad, het Verse-Laga Prestige Kanariezaad.

Terug