Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Productinformatie
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68/kg)
€ 20,95 (€ 1,68/kg)

Versele Laga Classic Birds vogelvoer is volledig volledig vogelvoer met doppinda's, zaden & granen.


Meer informatie

Productinformatie Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Versele Laga Classic Birds vogelvoer is een basismengsel vogelvoer speciaal voor papegaaien. De mix bevat zaden en granen en komt in een verpakking van 12.5 kilogram. Het wordt aangeraden om de extra mineralen en vitaminen toe te voegen aan dit mengsel. 

Bij Brekz kunt u Versele Laga Classic Birds vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Versele-Laga tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Samenstelling
Gestreepte zonnebloempitten, Witte zonnebloempitten, Tarwe, Gerst, Maïs, Milo, Gepelde haver, Getopte haver, Ongepelde aardnoten, Gepelde aardnoten, Cardy Kempzaad
    

Voedingsadvies Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Het wordt aangeraden om Versele Laga Classic Birds vogelvoer aan te vullen met extra mineralen en vitaminen. Verspreid de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
     

Ander product? 

Bent u op zoek naar ander voer voor uw papegaai? Versele Laga Prestige Exotic Fruitmix is een gezonde lekkernij speciaal voor papegaaien. Bent u op zoek naar voer voor een andere vogelsoort? Kijk dan eens op onze overzichtspagina voer vogelsoorten.