Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Agapornidezaad

Productinformatie
20 kg
€ 26,95 (€ 1,35/kg)
€ 26,95 (€ 1,35/kg)

Versele-Laga Agapornidezaad is een rijke mix van zaden en granen speciaal voor agaporniden en andere dwergpapegaaien

  • Klassieke mix
  • Voor agaporniden
  • Voordelige prijs

Meer informatie

Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad is een mengeling van zorgvuldig geselecteerde zaden en granen, die speciaal samengesteld is voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. De rijke mengeling bevat onder andere witte millet, gepelde haver, boekweit, paddy rijst en cardy. De rijke diversiteit van deze mix maakt Versele-Laga Agapornidezaad tot een ideaal basisvoer voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. Wel raden wij u aan om dit basisvoer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen. Een bijkomend voordeel van dit voer is dat het zeer voordelig geprijsd is!

  • Zeer geschikt voor agaporniden en andere dwergpapegaaien
  • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
  • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
     

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Agapornidezaad voordelig en gemakkelijk online bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Agapornidezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Agapornidezaad

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort waartoe uw vogels behoren. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en daarna te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Agapornidezaad dagelijks te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.
 

Ingrediënten Versele-Laga Agapornidezaad

Gele millet (40%), kanariezaad (18%), witte millet (10%), gepelde haver (9%), Japanse millet (5%), cardy (4%), boekweit (4%), paddy rijst (3%), haver (3%), lijnzaad (2%), kempzaad (2%)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort vogelvoer, bijvoorbeeld van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. En heeft u een ander soort vogel? Bekijk dan ook eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
20-03-2018
1
2
3
4
5
Wij gebruiken deze al jaren. Superhandig als we nu niet meer naar de winkel hoeven te rijden. Nog handiger zou zijn: dat ze ook eivoer voor grote parkieten zouden verkopen. Dan hebben we ons totaalpakket in één. :)
21-12-2016
1
2
3
4
5
Heb nog niets ontvangen. Dus geen beoordeling