Versele Laga vogelvoer
4
4
4
4
4
(4)

Versele-Laga Agapornidezaad

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Versele-Laga Agapornidezaad is een rijke mix van zaden en granen speciaal voor agaporniden en andere dwergpapegaaien

  • Klassieke mix
  • Voor agaporniden
  • Voordelige prijs

Meer informatie

Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad is een mengeling van zorgvuldig geselecteerde zaden en granen, die speciaal samengesteld is voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. De rijke mengeling bevat onder andere witte millet, gepelde haver, boekweit, paddy rijst en cardy. De rijke diversiteit van deze mix maakt Versele-Laga Agapornidezaad tot een ideaal basisvoer voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. Wel raden wij u aan om dit basisvoer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen. Een bijkomend voordeel van dit voer is dat het zeer voordelig geprijsd is!

  • Zeer geschikt voor agaporniden en andere dwergpapegaaien
  • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
  • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
     

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Agapornidezaad voordelig en gemakkelijk online bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Agapornidezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Agapornidezaad

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort waartoe uw vogels behoren. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en daarna te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Agapornidezaad dagelijks te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.
 

Ingrediënten Versele-Laga Agapornidezaad

Gele millet (40%), kanariezaad (18%), witte millet (10%), gepelde haver (9%), Japanse millet (5%), cardy (4%), boekweit (4%), paddy rijst (3%), haver (3%), lijnzaad (2%), kempzaad (2%)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort vogelvoer, bijvoorbeeld van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. En heeft u een ander soort vogel? Bekijk dan ook eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!


Reviews
4
4
4
4
4
2.8 / 5 (4)
10-05-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Ze kunnen het niet leveren maar wel eerst laten betalen
23-08-2022
1
2
3
4
5
Goed,, iets te weinig zonnepitten voor grote parkieten,, Groetjes Willy
20-03-2018
1
2
3
4
5
Wij gebruiken deze al jaren. Superhandig als we nu niet meer naar de winkel hoeven te rijden. Nog handiger zou zijn: dat ze ook eivoer voor grote parkieten zouden verkopen. Dan hebben we ons totaalpakket in één. :)
21-12-2016
1
2
3
4
5
Heb nog niets ontvangen. Dus geen beoordeling


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.