Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Cédé vogelvoer 

Het merk Cédé voorziet in vogelvoer speciaal om de voortplanting en rui te bevorderen. Tevens voorzien zij ook in krachtvoer voor vogels voor na de kweektijd, deze kunnen iets extra’s gebruiken om hun conditie optimaal te houden. Zij hebben voer voor: exoten, kanaries, rode kanaries, grasparkieten, grote parkieten en papegaaien.
Lees meer ..
Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien

Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien is een eiwitrijke, aanvullende voeding voor alle soorten parkieten en papegaaien. Het voer is geschikt voor grote parkietensoorten zoals Australische-, Zuid-Amerikaanse-, Aziatische- en Afrikaanse parkieten. Ook is het geschikt voor papegaaien zoals ara's, kaketoes en amazone's. De aanvullende voeding is uniek vanwege de toevoeging van volledige eieren. Behalve hoogwaardige eiwitten bevat het voer ook vele noodzakelijke vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen. De toevoeging van aminozuren bevordert de rui. Zo krijgt uw vogel alle voedingsstoffen binnen voor een succesvolle kweek. 

 • Geschikt voor grote parkieten en papegaaien
 • Met hele eieren en rijk aan hoogwaardige eiwitten
 • Bevat diverse vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen
 • Voor een succesvolle kweek
 • Aminozuren bevorderen de rui

 

Bij Brekz kunt u het beste Cédé Eivoer makkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Rul maken met enkele druppels water. Droog en koel bewaren.

Rustperiode
2 a 3 maal per week 1/4e deel van het dagrantsoen verstrekken.


Kweekperiode
Dagelijks, indien mogelijk 2 a 3 maal daags, naar behoefte voeren. Vanaf zelfstandig eten dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.


Ruiperiode
Dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.

 

Ingrediënten Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17,8%), ruw vet (7,8%), ruw celstof (3%), ruwe as (4,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), natrium (0,5%), magnesium (0,01%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19.500 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), vitamine E (50 mg), vitamine K (2 mg), vitamine B1 (12 mg), vitamine B2 (38 mg), vitamine B5 (55 mg), Choline Chloride (210 mg), vitamine PP (100 mg), vitamine B6 (1,75 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine H (0,38 mg), foliumzuur (7 mg), vitamine C (4 mg), mangaansulfaat (80 mg), zinksulfaat (58 mg), kopersulfaat (5 mg), calcium jodaat (1,2 mg), Dl-Methionine (250 mg), L-Lysine (1.300 mg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Cédé krachtvoer voor vogels? Kijk dan eens bij Cédé Krachtvoer voor vogels. Een overzicht van al ons Cédé vogelvoer vindt u hier.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22609-home_default/cede-eivoer-grote-parkieten-en-papegaaien.jpg
4.99 2019/01/01
1488
788
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 26,25 (€ 5,25/kg)
Beschikbaar 21 sep
2 x 5kg
€ 51,95 (€ 5,20/kg)
Beschikbaar 21 sep
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
Levering was in orde
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Cédé Eivoer Kanarie

Cédé Eivoer Kanarie

Cédé Eivoer Kanarie is een uitstekende voeding voor alle soorten zang-, kleur-, en postuurkanaries. Vogels hebben veel baat bij eiwit uit eieren. Er zijn daarom volledige eieren in deze voeding verwerkt. Het eivoer is bovendien rijk aan andere belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Vogels krijgen vaak zaden als hoofdvoer. Zaden bevatten veel, maar niet alle voedingsstoffen die vogels nodig hebben. Eivoer vult deze tekorten aan en is hiermee een belangrijke en smakelijke afwisseling op het hoofdvoer. De voeding bevat niet alleen dierlijke eiwitten, maar is ook rijk aan eiwitten die afkomstig zijn uit planten. Deze voeding is dus zeer compleet. Dit eivoer is bovendien onmisbaar voor vogels tijdens de kweekperiode, en vogels die in de rui zijn zijn ook gebaat bij deze eivoeding.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 5 kg. 

 • Rijk aan dierlijke en plantaardige eiwitten
 • Aanvulling op zaadvoeding
 • Bevat de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé Eivoer Kanarie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Kanarie staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Kanarie

Voor gebruik raden wij u aan om Cédé Eivoer Kanarie eerst rul te maken met een paar druppels water of zaden.
In de rustperiode: 2 tot 3 keer per week ¼ van het dagrantsoen Cédé Eivoer Kanarie verstrekken.
In de kweekperiode: Dagelijks, en liefst minimaal 2 keer per week, naar behoefte Cédé Eivoer Kanarie verstrekken. Wanneer de vogel zelfstandig kan eten, kunt u dagelijks ¼ van het dagrantsoen Cédé Eivoer Kanarie verstrekken.
In de ruiperiode: dagelijks ¼ van het dagrantsoen CéDé Eivoer Kanarie geven.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cédé Eivoer Kanarie

Bakkerijproducten, ei en eierproducten, suiker, plantaardige eiwitextracten, zaden, mineralen, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16%), Ruw vet (7.9%), Ruw celstof (3%), Ruwe as (4.6%), Calcium (0.9%), Fosfor (0.4%), Natrium (0.5%), Magnesium (0.01%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19500 IE/kg), Vitamine D3 (2000 IE/kg), Vitamine E (50 mg/kg), Vitamine C (4 mg/kg), Vitamine K (2 mg/kg), Chloride (210 mg/kg), Mangaan (80 mg/kg), Jodium (1.2 mg/kg), Zink (58 mg/kg).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Eivoer Kanarie? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Krachtvoer voor vogels en Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22610-home_default/cede-eivoer-kanarie.jpg
4.5 2019/01/01
Zeer te vreden over produkt en levering
Goed product dat Ik al veld jaren gebruik
Ik heb nog nooit te klagen over dit product. Ik gebruik het al jaren en waarom dan veranderen?
Goed eivoer en gemakkelijk zo thuis.
ik gebruik al jaren CeDe Eivoer voor mijn vogels [ kanaries ] sinds twee jaar koop ik CeDE bij Brekz. het is er goedkoper en de behandeling plus de financiele afhandeling is prima.
Alles geleverd volgens afspraak.
1489
789
> Meer informatie
Cédé Eivoer Kanarie 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 24,49 (€ 4,90/kg)
3 x 5 kg
€ 67,95 (€ 4,53/kg)
Cédé Eivoer Exoten

Cédé Eivoer Exoten

Cédé Eivoer Exoten is een aanvullende voeding met hoogwaardige eiwitten en is geschikt voor alle soorten prachtvinken. Deze voeding bevat volledige verwerkte eieren en is daarmee uniek in zijn soort. Ei-eiwit is voor vogels de best benutbare bron van dierlijke eiwit en is essentieel voor hun gezondheid. Behalve eiwit bevat de voeding ook diverse gezonde vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen. Alles voor een succesvolle kweek. De toevoeging van aminozuren komt de rui ten goede.

 • Geschikt voor alle soorten prachtvinken
 • Uitstekende bron van dierlijke en plantaardige eiwitten
 • Bevat volledig verwerkte eieren
 • Rijk aan vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen
 • Komt de rui ten goede


Bij Brekz kunt u de het beste vogelvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé vogelvoer  tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Exoten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Exoten

Rustperiode

2 a 3 maal per week 1/4e deel van het dagrantsoen Cédé Eivoer voeren.

Kweekperiode

Dagelijks indien mogelijk 2 a 3 maal daags naar behoefte Cédé Eivoer geven. Vanaf het zelfstandig eten, dagelijks 1/4e van het dagrantsoen Cédé Eivoer voeren.

Ruiperiode

Tijdens de ruiperiode dagelijks 1/4e van het dagrantsoen Cédé Eivoer voeren.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cédé Eivoer Exoten

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, zaden, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16,2%), ruw vet (7,4%), ruw celstof (3%), ruwe as (4,5), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), natrium (0,5%), magnesium (0,01%).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19.500 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg) vitamine E (50 mg), vitamine K (2 mg), vitamine B1 (12 mg), vitamine B2 (38 mg), vitamine B5 (55 mg), Choline Chloride (210 mg), vitamine PP (Niacine) (100 mg), vitamine B6 (1,75 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine H (0,38 mg), foliumzuur (7 mg), vitamine C (4 mg), mangaan(III)sulfaat (monohydraat) mangaan (80 mg), zink (58 mg), koper (5 mg), jodium (1,2 mg), dl-mehionine (250 mg), L-Lysine (1300 mg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld eivoer voor grote parkieten en papegaaien? Kijk dan eens bij Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien. Voor een overzicht van al ons vogelvoer kijkt u bij Merken vogelvoer.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22607-home_default/cede-eivoer-exoten.jpg
20.48 2019/01/01
ik gebruik al 25jaar Cede het is goed priema
1485
785
> Meer informatie
Cédé Eivoer Exoten 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
5 kg OP = OP
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
€ 20,48 (€ 4,10/kg)
3 x 5 kg OP = OP
€ 65,49 (€ 4,37/kg)
€ 58,94 (€ 3,93/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cédé vogelvoer

Cédé vogelvoer omvat ons gehele assortiment aan vogelvoer van het merk Cédé. Het merk is gespecialiseerd in het maken van vogelvoer en heeft dan ook verschillende voedingen, voor diverse vogelsoorten in het assortiment. Omdat vogels een uiteenlopende voedingsbehoefte hebben naar gelang hun natuurlijke oorsprong, is het belangrijk hen een voeding op maat aan te bieden. Met de producten van Cédé is dit mogelijk. Lees hieronder verder voor meer informatie over ons assortiment.

Cédé vogelvoer assortiment

De webshop bevat diverse soorten voedingen van het merk, waarbij het bij de meeste gaat om eivoer. U kunt er onder andere een maaltijd krijgen voor parkieten en papegaaien, een voer voor de grasparkiet, een voor kanaries en een product voor exoten. Zo vindt u altijd een passende voeding voor uw vogel. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Eivoer

Eivoer is een belangrijk bron van eiwitten voor vogels. Vaak vormt het een aanvullende voeding, die in verschillende samenstellingen verkrijgbaar is.

 • Voor grote parkieten en papegaaien kunt u bijvoorbeeld kijken bij het Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien
 • Bent u op zoek naar een voeding voor uw Grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Cédé Eivoer Grasparkiet
 • Er is ook een voeding voor uw kanarie verkrijgbaar. Dit is het Cédé Eivoer Kanarie
 • Hebt u een exoot in huis? Kijk dan eens bij Cédé Eivoer Exoten, voor een voeding met hoogwaardige eiwitten

Krachtvoer

Voor een goede conditie en een hoog energieniveau na de kweek- en ruitijd is er speciaal krachtvoer ontwikkeld. Deze voeding is geschikt voor iedere vogel en kan worden gevoerd naast of gemengd met eivoer. Kijk eens bij het Cédé Krachtvoer voor vogels.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een vogelvoer van het merk Nutribird? Kijk dan eens bij ons Nutribird vogelvoer.

Terug