Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer OP is OP

Productinformatie
2 x 750 gram
€ 8,25
€ 6,60
Beschikbaar 01 januari
€ 8,25
€ 6,60
3 x 750 gram
€ 11,95
€ 9,56
Beschikbaar 01 januari
€ 11,95
€ 9,56

Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer is een lekkernij met gepofte granen, fruit en zaden en is geschikt voor papegaaien en grote parkieten.

  • Basis van gepofte granen
  • Met fruit en zaden
  • Vrij van kleur- en smaakstoffen

Meer informatie

Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer is een lekkernij met gepofte granen, fruit en zaden en is geschikt voor papegaaien en grote parkieten. Deze smakelijke voeding is gebaseerd op een variëteit aan gepofte granen waaronder gepofte mais, gepofte tarwe en graanparels. Hij is verder aangevuld met een rijke mix van vers fruit en zaden. De voeding wordt uitsluitend met verse producten bereid en is vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Het product is geschikt om te voeren als voeding, beloning of naast een zadenmengeling.

  • Op basis van een variëteit aan gepofte granen, zoals mais, tarwe en graanparels
  • Aangevuld met fruit en zaden
  • Vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen
  • Geschikt voor papegaaien en grote parkieten
     

Bij Brekz kunt u het beste papegaaienvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Deze voeding kan worden gevoerd als volledige voeding, als beloning of als aanvulling op een zadenmengeling. Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele Laga Exotic Light papegaaienvoer elke dag, samen met het drinkwater. 

Ingrediënten Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16,5%), ruwe celstof (13,5%), ruwe as (3,5%), calcium (0,2%), fosfor (0,4%), DL-methionine (0,3%), L-lysine (0,5%). 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een fruitmix voor uw papegaai(en)? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
01-11-2017
4
4
4
4
4
Onze papegaai vind dit voer lekker