Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Parkietenvoer 

Parkietenvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor parkieten. Hieronder vallen basisvoedingen voor de parkiet, zoals krachtvoer en opfokvoer, pellets en losse zaden. Maar ook aanvullende voedingen zijn hier te vinden, zoals eivoer voor vogels.
Lees meer ..
Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien

Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien is een eiwitrijke, aanvullende voeding voor alle soorten parkieten en papegaaien. Het voer is geschikt voor grote parkietensoorten zoals Australische-, Zuid-Amerikaanse-, Aziatische- en Afrikaanse parkieten. Ook is het geschikt voor papegaaien zoals ara's, kaketoes en amazone's. De aanvullende voeding is uniek vanwege de toevoeging van volledige eieren. Behalve hoogwaardige eiwitten bevat het voer ook vele noodzakelijke vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen. De toevoeging van aminozuren bevordert de rui. Zo krijgt uw vogel alle voedingsstoffen binnen voor een succesvolle kweek. 

 • Geschikt voor grote parkieten en papegaaien
 • Met hele eieren en rijk aan hoogwaardige eiwitten
 • Bevat diverse vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen
 • Voor een succesvolle kweek
 • Aminozuren bevorderen de rui

 

Bij Brekz kunt u het beste Cédé Eivoer makkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Rul maken met enkele druppels water. Droog en koel bewaren.

Rustperiode
2 a 3 maal per week 1/4e deel van het dagrantsoen verstrekken.


Kweekperiode
Dagelijks, indien mogelijk 2 a 3 maal daags, naar behoefte voeren. Vanaf zelfstandig eten dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.


Ruiperiode
Dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.

 

Ingrediënten Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17,8%), ruw vet (7,8%), ruw celstof (3%), ruwe as (4,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), natrium (0,5%), magnesium (0,01%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19.500 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), vitamine E (50 mg), vitamine K (2 mg), vitamine B1 (12 mg), vitamine B2 (38 mg), vitamine B5 (55 mg), Choline Chloride (210 mg), vitamine PP (100 mg), vitamine B6 (1,75 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine H (0,38 mg), foliumzuur (7 mg), vitamine C (4 mg), mangaansulfaat (80 mg), zinksulfaat (58 mg), kopersulfaat (5 mg), calcium jodaat (1,2 mg), Dl-Methionine (250 mg), L-Lysine (1.300 mg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Cédé krachtvoer voor vogels? Kijk dan eens bij Cédé Krachtvoer voor vogels. Een overzicht van al ons Cédé vogelvoer vindt u hier.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22609-home_default/cede-eivoer-grote-parkieten-en-papegaaien.jpg
4.99 2019/01/01
1488
788
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 26,25 (€ 5,25/kg)
Beschikbaar 21 sep
2 x 5kg
€ 51,95 (€ 5,20/kg)
Beschikbaar 21 sep
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
Levering was in orde
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
alles vlot en perfect
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
Snelle en verzorgde levering
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gr
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Nutribird B18 kweek kleine parkieten is een volledig kweekvoer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Het voer is daarnaast ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. De pellets bevatten een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en hebben hun basis in granen, verse vruchten en 50% millet. De voeding is volledig opneembaar en bevat tevens Florastimul, wat ondersteunend werkt voor de darmflora en deze beschermd tegen darmstoornissen. Houdt u er rekening mee dat een eventueel omschakelen naar korrelvoeding geleidelijk dient te gebeuren.

 • Een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling 
 • Bevat granen, verse vruchten en millet
 • Volledig opneembaar
 • Bevat ondersteuning tegen darmstoornissen
 • Geschikt voor grasparkieten en kleine parkieten
 • Ook te gebruiken voor agaporniden, neophema's en forpussen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird B18 kweek kleine parkieten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird B18 kweek kleine parkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Granen, zaden (min. 50% millet), vruchten (min. 5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, extr. yucca schidigera, fructo-oligosachariden, vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (18%), vetgehalte (8%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), lysine (0,95%), methionine (0,4%), cystine (0,3%), threonine (0,65%), tryptofaan (0,2%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.500 IE/kg), vitamine D3 (1.800 IE/kg), vitamine E (100 mg/kg), vitamine K (3,5 mg/kg), vitamine B1 (8,5 mg/kg), vitamine B2 (19 mg/kg), vitamine B3 (24 mg/kg), vitamine B6 (7 mg/kg), vitamine B12 (0,04 mg/kg), vitamine C (60 mg/kg), vitamine PP (95 mg/kg), foliumzuur (1,8 mg/kg), biotine (0,31 mg/kg), cholinechloride (725 mg/kg), B-caroteen (5,2 mg/kg), [E2] jodium (2,5 mg/kg), [E4] koper (12 mg/kg), [E5] mangaan (12 mg/kg), [E6] zink (115 mg/kg), [E8] selenium (0,34 mg/kg). 
Kleurstoffen, antioxidanten, conserveermiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een onderhoudsvoer voor kanaries en exoten? Kijk dan eens bij Nutribird C15 kanaries en exoten. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25518-home_default/nutribird-b18-kweek-kleine-parkieten.jpg
15.25 2019/01/01
Zoals verwacht!
5659
2930
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 15,25 (€ 3,81/kg)
Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer is een smakelijk, volledig onderhoudsvoer en is geschikt voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met vogeldierenartsen, vogelparken en vogelkwekers. Daarbij is zowel gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Zo is de voeding door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft. De samenstelling van het voer heeft een uitstekende invloed op de snelheid van geslachtsrijp worden en de mate van vruchtbaarheid van uw vogel(s). Ook verzorgt het de veren, voor een uitbundige verenpracht. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Zo krijgt uw grote parkiet alleen het beste van het beste voorgezet.

 • Smakelijk en volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
 • Versterkt de verenpracht
 • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
 • Geëxtrudeerd tot pellets, die allemaal hetzelfde bevatten om selectief eten te voorkomen
 • Geen voederafval

 

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,5%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%).


Ander product?

Are you looking for an alternative to this product, for example a rearing food for birds? Take a look at our Nutribird A19 Breeding food for birds . An overview of all our Nutribird bird food  can be found here. 
 

Nutribird
https://www.brekz.nl/25510-home_default/nutribird-g14-original.jpg
6.47 2019/01/01
Snel en goed verzorgt/bezorgt
Heel goede kwaliteit. Enkel onze valkparkiet gooit de brokjes eruit... misschien te groot... is gewoon van zaadjes te eten.
Goed en gezond hondevoer snelle en nette bezorging zeer tevreden
1503
801
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 40,49 (€ 4,05/kg)
Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer is een smakelijk en volledig onderhoudsvoer dat geschikt is voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer van Nutribird is ontwikkeld in samenwerking met specialisten, waaronder vogelkwekers en dierenartsen. Tijdens de ontwikkeling hebben experts gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer is door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft.

De samenstelling van het voer zorgt ervoor dat uw vogel sneller geslachtsrijp wordt en verbetert daarnaast de mate van vruchtbaarheid. Ook verzorgt Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer de veren van uw vogel, wat een uitbundige verenpracht als gevolg heeft. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Met het voer van Nutribird geeft u uw vogel alleen het beste van het beste.
 

 • Een volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
 • Met een heerlijke tropische smaak
 • Versterkt de verenpracht van uw vogel(s)
 • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
 • Geëxtrudeerd tot pellets, om selectief eten te voorkomen


Naast Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer verkopen wij ook Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer: eveneens een hoogwaaardig en zeer smakelijk voer, waarvan alleen de smaak verschillend is.

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer gemakkelijk online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer voor zeer voordelige prijzen.

De houdbaarheid van Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,3%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%). Bevat Vitamine A, B, C, D3, E en K.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voeding voor uw vogel van Nutribird? Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier. Daarnaast kunt u bij ons vogelvoer van diverse andere merken kopen, voor voordelige prijzen.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25512-home_default/nutribird-g14-tropical.jpg
8.09 2019/01/01
Zeer goeie prijs zak net aangekocht maar vervaldag al september 2019
Op de verpakking staan gekleurde pellets op dus ik dacht dat dat ook zo was maar helaas niet dus ze zijn roodbruin,deze had ik en dacht ,wel leuk dat gekleurde spul, jammer!!!
heel goed product dat door de parkieten en pionussen direkt goed werd opgenomen , hetgeen ik ook aan mijn papegaaien geef (P 14), mvg jan .
1504
802
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg OP = OP
€ 8,09 (€ 8,09/kg)
Beschikbaar 23 sep
10 kg
€ 44,49 (€ 4,45/kg)
Prestige Premium Australian Parakeet

Prestige Premium Australian Parakeet

Prestige Premium Australian Parakeet (Loro Parque Mix) is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor diverse soorten Australische parkieten. Deze compleetvoeding bevat uitsuitend kwaliteitszaden die ook in het natuurlijke dieet van de vogels voorkomen. Het product is verrijkt met VAM-korrels, korrels die optimale hoeveelheden vitaminen, aminozuren en mineralen bevatten. Hierdoor blijft uw vogel in goede gezondheid. De korrels bevatten tevens FOS (Florastimul), wat bijdraagt aan een goede darmgezondheid en een hoog eiwit- en energiegehalte. Deze voeding draagt bij aan een goede pluimage, mooie natuurlijke kleuren en een lang en vitaal leven.
 
De voeding werd samengesteld in overleg met het wetenschappelijk team van Loro Parque op Tenerife. Dit park heeft een collectie van 3000 kromsnavels. De voeding wordt daar gebruikt als basisvoeding voor alle Australische grote parkieten. Door de aankoop van deze voeding ondersteunt u de Loro Parque Fundación bij het beschermen van bedreigde vogelsoorten en hun leefomgeving. 

 • Vol natuurlijke zaden
 • Verrijkt met vitaminen, mineralen en aminozuren
 • Voor een goede darmgezondheid
 • De Loro Parque Fundación beschermt bedreigde vogelsoorten en hun leefomgeving
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Australian Parakeet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium Australian Parakeet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Prestige Premium Australian Parakeet

U kunt dit voer naar believen verstrekken. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Prestige Premium Australian Parakeet

Gele millet, Witte millet, Kanariezaad, Gestreepte zonnebloempitten, VAM-korreltjes, Gepelde haver, Cardy, Rode millet, Boekweit, Kempzaad, Lijnzaad, Paddy rijst, Witte zonnebloempitten, Tarwe, Japanse millet, Oesterschelpen, Nigerzaad.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13.0%), ruwe vezel (11.0%), ruwe as (6.0%), calcium (0.9%), fosfor (0.5%), oliën en vetten (10.0%), Vitamine A (6000 IU/kg), vitamine D3 (1200 IU/kg), vitamine E (14 mg/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium en selenium.
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Prestige Premium Australian Parakeet? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige grote parkiet en Versele-Laga Prestige Parkiet.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31804-home_default/prestige-premium-australian-parakeet.jpg
5.32 2019/01/01
4635
2397
Prestige Premium Australian Parakeet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 9,09 (€ 3,64/kg)
2 x 2,5 kg
€ 17,75 (€ 3,55/kg)
20 kg
€ 37,49 (€ 1,87/kg)
Versele-Laga Prestige Parkiet

Productinformatie Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet is een gevarieerde zadenmengeling en biedt een volledige voeding voor kleine parkieten zoals grasparkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden en granen van een topkwaliteit. Dit voer bevat alles wat uw grasparkiet of kleine parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid. De voeding is speciaal samengesteld voor parkieten.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkiet te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
       

Ingrediënten

Gele millet (52%), rode millet (16%), witte millet (12%), gepelde haver (9%), kanariezaad (5%), lijnzaad (3%), cardy (2.5%) en nigerzaad (0.5%).

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nog rijkere voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31794-home_default/versele-laga-prestige-parkiet.jpg
2.39 2019/01/01
super snel service !!!! top
Gewoon wat je mag verwachten. Goed dus.
Prima voer voor een goede prijs
Netjes in gepakt en volgens afspraak geleverd
Snel en correct ontvangen toppie een aanrader.
Zoals bij mijn vorige bestelling het geval is het nu weer een goede prijs en kwaliteit en een snelle en correcte levering
Heel goed zaad zonder fruit wat onze parkiet niet lust .
Het is een goed product, gebruik het al een lange tijd
Prima voer. De verpakking was kapot, jammer.
goed en snel geleverd ben tevreden
parfait pour mes perruches ondulées, je recommande
Goeie prijs kwaliteits verhouding
20509
12502
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12/kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06/kg)
20 kg
€ 24,95 (€ 1,25/kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Productinformatie Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor bevat het voer veel vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook bevordert dit voer een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren. Versele-Laga Prestige Grote Parkiet: voor een gezond, gelukkig en lang leven van uw parkiet.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Bevordert prachtige veren
 • Helpt uw grote parkiet gezond te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is erg belangrijk dat u ook altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs Versele-Laga Prestige Grote Parkiet elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele gierst 32%, Rode gierst 10%, kanariezaad 9%, haver 9%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, Cardy 5%, zilvere gierst 4%, kruisbloem 4%, kempzaad 4%, zonnebloempitten 3%, lijnzaad 3 %, padie 2,5%, zonder dop pinda's 1,5%, Nigerzaden 1%, Japanse gierst 1%.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (13.0%), ruwe vezel (10.0%), ruwe as (3.0%), calcium (0.1%), fosfor (0.4%), magnesium (0.16%), kalium (0.44%), lysine (0.38%), methionine (0.28%), natrium (0.02%), oliën en vetten (12.5%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw grote parkiet? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Heeft u geen grote parkiet, maar een kleine parkiet of ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

https://www.brekz.nl/20700-home_default/versele-laga-prestige-grote-parkiet.jpg
2.68 2019/01/01
Kwaliteitsproduct!
fijn zo'n grote zak voer, hoef ik zelfs niet voor naar de winkel, en lekker snel thuis bezorgt
snelle service , beste produkten
Rijk aan voedingsstoffen zaden fruit
Opzich prima voer maar wel veel zonnebloempitten naar mijn mening iets te veel ivm vetgehalte.
Goede kwaliteit en snel geleverd
20511
12503
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
20 kg
€ 32,95 (€ 1,65/kg)
Beschikbaar 21 sep
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Parkietenvoer assortiment

Onder Parkietenvoer vindt u al onze voedingen die geschikt zijn voor parkieten. Er zijn voedingen voor uiteenlopende soorten en voor verschillend gebruik. Zo vindt u hier eivoer maar ook opfokvoer of krachtvoer voor parkieten van bekende merken als Versele-Laga en CéDé. Om u wegwijs te maken in ons assortiment vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

CéDé

CéDé is gespecialiseerd in het maken van vogelvoer. Het merk heeft dan ook diverse voedingen in het assortiment. Kijkt u eens bij de volgende producten:

Versele Laga / Nutribird

Versele Laga is wellicht de grootste producent van vogelvoer. Ook onder het parkietenvoer vinden we diverse voedingen van het merk terug, waarvan een aantal onder de naam Nutribird. U vindt hier onder meer de volgende producten.

 • Opfokvoer voor vogels is belangrijk voor de kweek. Probeer Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels eens
 • Speciaal voor kleine parkieten is er het Nutribird B18 kweek kleine parkieten voer
 • Heeft u juist een grote parkiet? KIjk eens bij Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer, voor een volledige zadenvoeding
 • Er zijn ook voedingen voor tropische parkieten. Kijkt u voor een kweekvoeding bijvoorbeeld eens bij Nutribird G18 tropical kweek grote parkiet
 • Heeft u een Australische parkiet? Kijk eens bij het speciaalvoer voor deze soort, het Prestige Premium Australian Parakeet
 • Onder de eigen naam heeft Versele-Laga ook een compleetvoer voor gewone parkieten of grote parkieten. Kijk voor gewoon parkietenvoer bij Versele-Laga Prestige Parkiet

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw kanarie? Kijk dan eens bij ons Kanarievoer.

Terug