Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kanarievoer 

Kanarievoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor kanaries. Hieronder vallen basisvoedingen voor de kanarie, maar ook aanvullend voer, zoals eivoer. Er is opfokvoer verkrijgbaar en er zijn smakelijke kiemzaden van allerlei soorten. Uiteraard zijn de bekende merken vertegenwoordigd, zoals CéDé en Versele-Laga (Nutribird).
Lees meer ..
Cédé Eivoer Kanarie

Cédé Eivoer Kanarie

Cédé Eivoer Kanarie is een uitstekende voeding voor alle soorten zang-, kleur-, en postuurkanaries. Vogels hebben veel baat bij eiwit uit eieren. Er zijn daarom volledige eieren in deze voeding verwerkt. Het eivoer is bovendien rijk aan andere belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Vogels krijgen vaak zaden als hoofdvoer. Zaden bevatten veel, maar niet alle voedingsstoffen die vogels nodig hebben. Eivoer vult deze tekorten aan en is hiermee een belangrijke en smakelijke afwisseling op het hoofdvoer. De voeding bevat niet alleen dierlijke eiwitten, maar is ook rijk aan eiwitten die afkomstig zijn uit planten. Deze voeding is dus zeer compleet. Dit eivoer is bovendien onmisbaar voor vogels tijdens de kweekperiode, en vogels die in de rui zijn zijn ook gebaat bij deze eivoeding.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 5 kg. 

 • Rijk aan dierlijke en plantaardige eiwitten
 • Aanvulling op zaadvoeding
 • Bevat de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé Eivoer Kanarie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Kanarie staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Kanarie

Voor gebruik raden wij u aan om Cédé Eivoer Kanarie eerst rul te maken met een paar druppels water of zaden.
In de rustperiode: 2 tot 3 keer per week ¼ van het dagrantsoen Cédé Eivoer Kanarie verstrekken.
In de kweekperiode: Dagelijks, en liefst minimaal 2 keer per week, naar behoefte Cédé Eivoer Kanarie verstrekken. Wanneer de vogel zelfstandig kan eten, kunt u dagelijks ¼ van het dagrantsoen Cédé Eivoer Kanarie verstrekken.
In de ruiperiode: dagelijks ¼ van het dagrantsoen CéDé Eivoer Kanarie geven.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cédé Eivoer Kanarie

Bakkerijproducten, ei en eierproducten, suiker, plantaardige eiwitextracten, zaden, mineralen, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16%), Ruw vet (7.9%), Ruw celstof (3%), Ruwe as (4.6%), Calcium (0.9%), Fosfor (0.4%), Natrium (0.5%), Magnesium (0.01%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19500 IE/kg), Vitamine D3 (2000 IE/kg), Vitamine E (50 mg/kg), Vitamine C (4 mg/kg), Vitamine K (2 mg/kg), Chloride (210 mg/kg), Mangaan (80 mg/kg), Jodium (1.2 mg/kg), Zink (58 mg/kg).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Eivoer Kanarie? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Krachtvoer voor vogels en Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22610-home_default/cede-eivoer-kanarie.jpg
4.5 2019/01/01
Zeer te vreden over produkt en levering
Goed product dat Ik al veld jaren gebruik
Ik heb nog nooit te klagen over dit product. Ik gebruik het al jaren en waarom dan veranderen?
Goed eivoer en gemakkelijk zo thuis.
ik gebruik al jaren CeDe Eivoer voor mijn vogels [ kanaries ] sinds twee jaar koop ik CeDE bij Brekz. het is er goedkoper en de behandeling plus de financiele afhandeling is prima.
Alles geleverd volgens afspraak.
1489
789
> Meer informatie
Cédé Eivoer Kanarie 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 24,49 (€ 4,90/kg)
3 x 5 kg
€ 67,95 (€ 4,53/kg)
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
Levering was in orde
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels is een zorgvuldig samengestelde mix van zaden en granen, die uitermate geschikt is voor volières met een gemengde bevolking. De rijke mengeling bevat onder andere gepelde haver, raapzaad, lijnzaad en nigerzaad. Dankzij deze rijke diversiteit kan het voer gegeven worden aan kanaries, parkieten, tropische en inlandse vogels. Zodoende is Versele-Laga Volierezaad voor vogels een ideaal basisvoer voor volières met een gemengde bevolking. Bovendien is dit voer zeer voordelig geprijsd!

 • Zeer geschikt voor volières met een gemengde bevolking
 • Een heerlijke en voedzame mix van granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Volierezaad voor vogels goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer koopt u natuurlijk bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Volierezaad voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Volierezaad voor vogels

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort van uw vogels. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Wij raden u aan Versele-Laga Volierezaad voor vogels elke dag te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.

Ingrediënten Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Gele millet, kanariezaad, gepelde haver, raapzaad, rode millet, koolzaad, kempzaad, lijnzaad, nigerzaad.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor de vogels in uw voliere? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Bekijk daarnaast eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31786-home_default/versele-laga-volierezaad.jpg
29.95 2019/01/01
Beloofde leveringstermijn loopt 4 dgn uit. Jammer.
snel geleverd
Prima zaad niets op aan te merken
goede prijs, zeker kwaliteit maar wat kan je anders verwachten van een goed merk.
Het was in orde. geen klachten
727
410
Versele Laga Volierezaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50/kg)
Versele-Laga Prestige Premium Kanaries vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Premium Kanaries vogelvoer

Versele-Laga Prestige Premium Kanaries is een complete en verrijkte zadenmengeling die speciaal is afgestemd op het natuurlijke dieet van kanaries. Het complete vogelvoer is zorgvuldig uitgebalanceerd en bevat zogenoemde VAM-korrels. Dit voer bevat alle vitaminen, mineralen en aminozuren die een optimale conditie kunnen bevorderen. Daarnaast ondersteunt dit kanarievoer een gezonde spijsvertering en gezonde veren en botten. Ook bevat het voer speciale fruitkorreltjes die kanaries heerlijk vinden.

De toegevoegde oesterschelpen leveren calcium, een onmisbare voedingsstof voor kanaries. De toegevoegde Florastimul draagt bij aan een optimale spijsvertering en darmwerking. De voeding beschikt tevens over een dosis Omega-3 vetzuren, terug te vinden in chiazaadjes. Dit voer Kortom, een zeer volledige voeding voor een gezonde kanarie.

 • Speciaal afgestemd op kanaries
 • Met VAM-korrels vol vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Bevat smakelijke fruitkorreltjes, met de florastimul formule, die een optimale darmwerking stimuleren
 • Oesterschelpen leveren het essentiële calcium voor uw kanarie
 • Met omega-3 vetzuren uit chiazaadjes
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Kanaries tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Prestige Premium Kanaries staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele Laga Prestige Premium Kanaries

Het dagelijkse rantsoen van de kanarie hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium kanarie elke dag, samen met het drinkwater.

Samenstelling Prestige Premium Kanaries vogelvoer

Zaden en granen (kanariezaad 59,5%, raapzaad 11%, gepelde haver 8%, lijnzaad 5%, koolzaad 2%, perilla 2%, wortelzaad 1,5%, Chia 1%), VAM-korrels 8% (zaden, granen, vruchten, oliën en vetten, suikers, vitaminen, aminozuren, fructo-oligosachariden/FOS, MOS), mineralen (2% oesterschelpen).  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17%), ruwe celstof (6%), ruw vet (13%), ruwe as (7%), calcium (1,%), fosfor (0,5%), lysine 0,55%, methionine 0,35%, threonine 0,50%.


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.800 IE/kg), vitamine D3 (1.600 IE/kg), vitamine E (20 mg), 3b103 ijzer (20 mg), 3b202 jodium (1,5 mg), 3b405 koper (7 mg), 3b502 mangaan (48 mg), 3b603 zink (45 mg).


Technologische toevoegingsmiddelen
Conserveermiddelen| Antioxidanten

Sensoriële toevoegingsmiddelen
Kleurstoffen  


 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledige voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/20510-home_default/prestige-premium-kanaries.jpg
4.95 2019/01/01
Zeer goede kwaliteit
Goed product
in kanarie reageert hier zeer goed op en fluit daardoor de hele dag.
het zijn goede produkten vlotte behandeling en aan bevelen voor uw voer r
kwalitatief gewoon goede producten
1512
810
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 10,75 (€ 4,30/kg)
2 x 2,5 kg
€ 19,75 (€ 3,95/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
alles vlot en perfect
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
Snelle en verzorgde levering
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gr
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Nutribird C15 kanaries en exoten

Nutribird C15 kanaries en exoten

Nutribird C15 kanaries en exoten is een zeer volledig onderhoudsvoer met granen, verse vruchten en kanariezaad en is geschikt voor kanaries, exoten en inlandse vogels. De voeding bevat een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en is opgebouwd uit pellets met granen, verse vruchten en kanariezaad. Het is volledig opneembaar, waardoor geen voederverlies ontstaat. Ook beschikt het voer over de florastimul formule, die de darmflora ondersteunt en darmstoornissen voorkomt. Zo zet u uw vogels een volledig uitgebalanceerd voeder voor met alle nutriënten die zij nodig hebben voor een gezond en energiek leven. 

 • Volledig onderhoudsvoer voor kanaries, exoten en inlandse vogels
 • Wetenschappelijk verantwoorde samenstelling
 • Opgebouwd uit pellets met granen, verse vruchten en kanariezaad
 • Bevat alle nutriënten voor een gezonde en energieke kanarie of exoot
 • Met florastimul formule, een ondersteuning voor de darmflora en bescherming tegen darmstoornissen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird C15 kanaries en exoten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird C15 kanaries en exoten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Nutribird C15 kanaries en exoten

Zaden (min. 50% kanariezaad), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vruchten (min. 5% fruit), groenten, klei, suikers, mineralen, mannan-oligosachariden, extr. yucca schidigera.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (16%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,3%), lysine (0,9%), threonine (0,45%), tryptofaan (0,15%), cystine (0,35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (1.650 IE/kg), vitamine E (90 mg/kg), vitamine K (3 mg/kg), vitamine B1 (7,5 mg/kg), vitamine B2 (17,5 mg/kg), vitamine B3 (22 mg/kg), vitamine B6 (6,5 mg/kg), vitamine B12 (0,03 mg/kg), vitamine C (55 mg/kg), vitamine PP (90 mg/kg), foliumzuur (1,65 mg/kg), biotine (0,29 mg/kg), cholinechloride (650 mg/kg), [E2] jodium (2,3 mg/kg), [E4] koper (11 mg/kg), [E5] mangaan (110 mg/kg), [E6] zink (105 mg/kg), [E8] selenium (0,32 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kweekvoer voor kanaries en exoten? Kijk dan eens bij Nutribird CC19 kweek kanaries en exoten. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25515-home_default/nutribird-c15-kanaries-en-exoten.jpg
3.99 2019/01/01
snelle levering en goede kwaliteit
Prima prijs voor prima product.
Zal zeker nog bestellen ... was mooi op tijd ...
ik kreeg de levering die ik besteld had. dag erna al thuis geleverd.dank u
goede en snelle levering. het product zelf zal zich nog moeten uitwijzen. ga het als extra voeren in 1e instantie niet als volledig voer.
Goed product aan scherpe prijs.
aanrader voor vogel liefhebbers. vogel voeding zonder verlies en ze nemen de voorkeur boven zangzaad.
Perfecte kwaliteit en levering
5654
2927
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 18,25 (€ 3,65/kg)
2 x 5 kg
€ 35,75 (€ 3,58/kg)
Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Nutribird C19 kweek kanaries en exoten is een uitgebalanceerde en volledige kweekvoeding voor kanaries, exoten en inlandse vogels. Deze voeding bestaat uit pellets van speciaal geselecteerde granen, verse vruchten en 50% kanariezaad. Deze voeding wordt door de vogels volledig opgenomen, en door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk. Uw vogel krijgt dus alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Deze voeding bevat tevens florastimul. Dit ingredient ondersteunt de darmflora en beschermt uw vogel tegen darmstoornissen.

 • Rijk aan granen en verse vruchten
 • Wordt volledig opgenomen
 • Ondersteunt de darmen
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird C19 kweek kanaries en exoten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Het voedingsadvies staat op de verpakking vermeld. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Nutribird C19 kweek kanaries en exoten

Granen, Zaden (min. 50 % kanariezaad), Vruchten (min. 5 % vers fruit), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten, Suiker, Mineralen, L-Lysine, Methionine, Yucca schidigera extract, Tagetes spp. extract, Fructo-oligosachariden, Vitaminen, Sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (19%), Vet (16%), Ruwe celstof (3,50%), Ruwe as (6,50%), Calcium (0,90%), Fosfor (0,60%), Lysine (0,95%), Methionine (0,45%), Cystine (0,40%), Threonine (0,60%), Tryptofaan (0,20%).

Toegevoegde voedingsmiddelen 
Vitamine A (16.500 IE/kg), Vitamine D3 (1.800 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), Vitamine K (3,50 mg/kg), Vitamine B1 (8,50 mg/kg), Vitamine B2 (19 mg/kg), Vitamine B3 (24 mg/kg), Vitamine B6 (7 mg/kg), Vitamine B12 (0,04 mg/kg), Vitamine C (60 mg/kg), Vitamine PP (95 mg/kg), Foliumzuur (1,80 mg/kg), Biotine (0,31 mg/kg), Cholinechloride (725 mg/kg), E2 (jodium) (2,50 mg/kg), E4 (koper) (12 mg/kg), E5 (mangaan) (120 mg/kg), E6 (zink) (105 mg/kg), E8 (selenium) (0,34 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten, conserveermiddelen.     
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een een alternatief voor Nutribird C19 kweek kanaries en exoten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Nutribird vogelvoer. Hier vindt u onder andere Nutribird C15 kanaries en exoten en Nutribird B14 kleine parkieten.

https://www.brekz.nl/25516-home_default/nutribird-c19-kweek-kanaries-en-exoten.jpg
20.49 2019/01/01
Heel tevreden over jullie Mooie prijs en snel geleverd
Zoals altijd prima afgehandeld.
Het duurt even voor de vogels het gewend zijn, maar daarna gaat het vanzelf. Er word minder van gegeten dan van zaad, maar je kooien blijven proper doordat er geen afval is.
5656
2928
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 20,49 (€ 4,10/kg)
2 x 5 kg
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
Versele-Laga Prestige Kanariezaad vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Prestige Kanariezaad vogelvoer

Versele-Laga Prestige Kanariezaad is een volledige, verrijkte zadenmengeling en is geschikt voor kanaries. De voeding is zeer volledig en bevat alles wat uw kanarie nodig heeft om in conditie te blijven. Behalve de zorgvuldig geselecteerde zaden zijn tevens geëxtrudeerde VAM-korreltjes toegevoegd, met Vitaminen, Aminozuren en Mineralen.

Deze bevatten naast die essentiële voedingsstoffen ook Florastimul, een formule die helpt om een optimale darmwerking te verkrijgen. Speciaal voor een gezonde werking van de spiermaag zijn gereinigde oesterschelpen toegevoegd. Ook zorgen zij voor de juiste verhouding van calcium en fosfor.

 • Rijke zadenmengeling en volledige voeding voor kanaries
 • Bevat VAM-korreltjes met de dagelijkse vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Met Florastimul formule, voor een optimale darmwerking
 • Gereinigde oesterschelpen toegevoegd voor de spiermaag
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Kanariezaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Kanariezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Het dagelijkse rantsoen van de kanarie hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele-Laga Prestige Kanariezaad elke dag, samen met het drinkwater.
     

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Kanariezaad

Kanariezaad (58%), raapzaad (10%), nigerzaad (6%), lijnzaad (5%), gepelde haver (5%), witte perilla (2%), wilde zaden (2%), kempzaad (2%), VAM-korreltjes (8%), oesterschelpen (2%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (14%), ruwe celstof (7%), ruwe as (6%), calcium (0,9%), fosfor (0,5%), lysine (4.900 mg/kg), methionine (2.700 mg/kg), vitamine A (6.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (14 mg/kg). 

Toegevoegde bestanddelen
Vitaminen: K, B1, B2, B6, B12, C, PP.
Foliumzuur, biotine, choline, natrium magnesium, kalium, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium, selenium. 
     

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld witzaad voor kanaries? Kijk dan eens bij Versele-Laga Kanarie Witzaad. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31797-home_default/versele-laga-prestige-kanariezaad.jpg
10.95 2019/01/01
ze zijn er gek op
Mijn vogels knoeien meer met dit zaad dan van het zaad uit de dierenzaak in de dorp
Ik gebruik het het pas een week maar ben tevreden mijn kanaries eten het toch goed
Dit product gebruik ik al jaren, ben er zeer tevreden over.
prima product mijn vogels eten het prima
Ik denk dat de kanaries het wel lekker vinden. Ze eten er goed van.
het is gewoon het beste wat er is voor mijn kanaries
Geef dit al jaren aan de kanaries en ze worden gezond oud, 15 jaar is geen uitzondering. Samen met vers fruit en groenvoer
7444
3702
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 10,95 (€ 2,74/kg)
2 x 4 kg
€ 20,95 (€ 2,62/kg)
20 kg
€ 30,95 (€ 1,55/kg)
Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière vogelvoer

Versele-Laga Prestige Volière is een ideale mengeling van zaden voor volières met een gemengde bevolking. Zo is de voeding onder andere geschikt wanneer u kanaries, parkieten, tropische of inlandse vogels in een kooi houdt. De voeding bestaat uit een mengeling van diverse fijne zaden met eigenschappen die de gezondheid van uw vogels ondersteunen.

 • Volledige voeding voor verschillende vogels in volières
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogels

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Volière tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Volière staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Volière

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
     

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Volière

Gele millet (31%), Kanariezaad (23,5%), Raapzaad (17%), Gepelde haver (8%), Wilde zaden (5%), Rode millet (5%), Gele panis (5%), Lijnzaad (4,5%), Rode panis (0,5%), Kempzaad (0,5%).
     

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Volière? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Prestige Premium Tropische Vogels.

https://www.brekz.nl/31809-home_default/versele-laga-prestige-voliere.jpg
9.95 2019/01/01
gewoon goed
Goed zaad voor een redelijk prijs
20508
12501
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Assortiment kanarievoer

Onder ons kanarievoer vindt u al onze voedingen die geschikt zijn voor kanaries. Er zijn uiteenlopende voedingen verkrijgbaar, voor verschillend soorten kanaries, maar ook voor verschillende doeleinden. Zo zijn er complete zadenmengelingen, maar ook aanvullende voedingen, zoals eivoer, kiemzaad en ander kanariezaad. Om u wegwijs te maken in ons assortiment vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

CéDé

CéDé is een bekende naam als het om vogelvoedingen gaat. Het meest bekend zijn ze wellicht van hun eivoer. Kijkt u eens bij de volgende producten.

 • Eivoer is een onmisbaar deel van de voeding van kanaries. Een uitstekend eivoer van het merk is het CéDé Eivoer Kanarie
 • CéDé heeft ook een prima krachtvoer in het assortiment, het Krachtvoer voor vogels

Versele Laga / Nutribird

Veruit de bekendste op de markt van vogelvoer is Versele Laga, dat deels onder deze naam en deels onder de naam Nutribird vogelvoer aanbiedt. Kijkt u eens bij een van hun volgende producten.

 • Zoekt u een klassieke voeding voor in de voliere waarin diverse vogels huizen? Kijk eens bij ons Versele-Laga Volierezaad voor vogels
 • Meer op zoek naar een uitstekend kanarievoer? Dan bent u het beste af met Prestige Premium Kanaries 
 • Een opfokvoer voor vogels is belangrijk voor een succesvolle kweek. Nutribird A21 Opfvokvoer voor vogels helpt daarbij
 • Kiemzaad is een uitstekend aanvullend voer voor kanaries. Probeert u eens Versele-Laga Kiemzaad Kanarie (zwart)
 • Een prestigevoer voor in de voliere kopen? Kijk eens bij Versele-Laga Prestige Voliere
 • Kiemzaad is er in diverse varianten, er is ook een Kanarie Witzaad en een Kemp/Hennepzaad verkrijgbaar

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voer voor uw parkiet? Kijk dan eens bij ons Parkietenvoer.

Terug