Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Versele-Laga Premium Prestige Papegaaien vogelvoer

Productinformatie
15 kg
€ 33,95 (€ 2,26/kg)
€ 33,95 (€ 2,26/kg)

Prestige Premium Papegaaien is een heerlijke en complete voeding die afgestemd is op het natuurlijke dieet van papegaaien.

  • Uitgebalanceerde voeding
  • Rijk aan vitaminen en mineralen
  • Met zorg samengesteld

Meer informatie

Productinformatie Versele-Laga Premium Prestige Papegaaien vogelvoer

Prestige Premium Papegaaien is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke zaden, die verrijkt is met zogeheten VAM-korrels. Deze korrels zijn rijk aan vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunen de gezondheid van uw vogel maximaal. Bovendien is Prestige Premium Papegaaien rijk aan eiwitten en heeft het een hoge energiewaarde, waardoor uw papegaai zich iedere dag opnieuw fit en vol energie zal voelen. Bovendien ondersteunen de toegevoegde oesterschelpen de spiermaag van uw papegaai. Prestige Premium Papegaaien: een heerlijke voeding, die uw papegaai allerlei gezonde en lekkere voordelen biedt!

  • Complete voeding speciaal voor papegaaien
  • Ondersteunt de gezondheid
  • Rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen
  • Oesterschelpen dragen bij aan een goed werkende spiermaag 
  • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen
     

Bij Brekz kunt u Prestige Premium Papegaaien goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Prestige Premium Papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
     

Voedingsadvies Prestige Premium Papegaaien

Hoeveel voer u uw papegaai dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater voor uw vogel. Ververs Prestige Premium Papegaaien elke dag, samen met het drinkwater.
    

Ingrediënten Prestige Premium Papegaaien

Gestreepte zonnebloempitten (13.5%), cardy (12%), Boekweit (9%), Paddyrijst (9%), Maxi-VAM-korrels (8%), getopte haver (8%), kanariezaad (7%), witte zonnebloempitten (5.5%), kempzaad (4%), cedernoten (3%), pompoenpitten (3%), gele millet (3%), rode millet (2%), dari (2%), kleine groene erwten (2%), maïs (2%), gepofte maïs (1%), gepofte tarwe (1%), rozenbottel (1%), rode pepers (1%), dennenzaad (1%), oesterschelpen (2%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (16%), ruw vet (14.6%), ruwe as (5.5%), calcium (0.93%), fosfor (0.36%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Bevat vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP. Bevat tevens natrium, magnesium en kalium.
      

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw papegaai? Bekijk dan ons overzicht aan Papegaaienvoer. Heeft u geen papegaai, maar een ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (6)
11-12-2018
4
4
4
4
4
Goed product en snelle levering
20-03-2018
4
4
4
4
4
Alles in orde en vlug geleverd , PERFECT ! Zeker voor herhaling vatbaar .
14-02-2018
4
4
4
4
4
Jerry vindt het heerlijl;)
08-11-2017
4
4
4
4
4
Goed voer en er zit geen pinda s in heel goed ,,papegaaien mogen maar 1 pinda per week anders krijgen ze schimmel in hun bekkie in de meeste zakken papegaaien voer zitten pinda’s, en dat is fout Maar bij deze zak zit ook veel gedroogd fruit ,
23-08-2017
4
4
4
4
4
Goede kwaliteit voer.goede prijs/kwaliteit verhouding.Snelle levering door Brekz.
09-08-2017
4
4
4
4
4
al onze papegaaien doen het super op dit voer