Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Papegaaienvoer 

Papegaaienvoer omvat al onze voedingen die geschikt zijn voor papegaaien. In ons assortiment vindt u uiteenlopende voedingen, van verschillende merken. 
Lees meer ..
Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien

Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien is een eiwitrijke, aanvullende voeding voor alle soorten parkieten en papegaaien. Het voer is geschikt voor grote parkietensoorten zoals Australische-, Zuid-Amerikaanse-, Aziatische- en Afrikaanse parkieten. Ook is het geschikt voor papegaaien zoals ara's, kaketoes en amazone's. De aanvullende voeding is uniek vanwege de toevoeging van volledige eieren. Behalve hoogwaardige eiwitten bevat het voer ook vele noodzakelijke vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen. De toevoeging van aminozuren bevordert de rui. Zo krijgt uw vogel alle voedingsstoffen binnen voor een succesvolle kweek. 

 • Geschikt voor grote parkieten en papegaaien
 • Met hele eieren en rijk aan hoogwaardige eiwitten
 • Bevat diverse vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen
 • Voor een succesvolle kweek
 • Aminozuren bevorderen de rui

 

Bij Brekz kunt u het beste Cédé Eivoer makkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Rul maken met enkele druppels water. Droog en koel bewaren.

Rustperiode
2 a 3 maal per week 1/4e deel van het dagrantsoen verstrekken.


Kweekperiode
Dagelijks, indien mogelijk 2 a 3 maal daags, naar behoefte voeren. Vanaf zelfstandig eten dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.


Ruiperiode
Dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.

 

Ingrediënten Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17,8%), ruw vet (7,8%), ruw celstof (3%), ruwe as (4,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), natrium (0,5%), magnesium (0,01%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19.500 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), vitamine E (50 mg), vitamine K (2 mg), vitamine B1 (12 mg), vitamine B2 (38 mg), vitamine B5 (55 mg), Choline Chloride (210 mg), vitamine PP (100 mg), vitamine B6 (1,75 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine H (0,38 mg), foliumzuur (7 mg), vitamine C (4 mg), mangaansulfaat (80 mg), zinksulfaat (58 mg), kopersulfaat (5 mg), calcium jodaat (1,2 mg), Dl-Methionine (250 mg), L-Lysine (1.300 mg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Cédé krachtvoer voor vogels? Kijk dan eens bij Cédé Krachtvoer voor vogels. Een overzicht van al ons Cédé vogelvoer vindt u hier.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22609-home_default/cede-eivoer-grote-parkieten-en-papegaaien.jpg
4.99 2019/01/01
1488
788
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 26,25 (€ 5,25/kg)
Beschikbaar 21 sep
2 x 5kg
€ 51,95 (€ 5,20/kg)
Beschikbaar 21 sep
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
Levering was in orde
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer is ontwikkeld door voedingsspecialisten, dierenartsen en vogelexperts en is dus het perfecte voer voor uw papegaai. In de voeding zijn hoogwaardige ingrediënten aanwezig die goed verdeeld zijn voor een optimaal evenwicht aan voedingsstoffen. Beaphar Xtra Vital is precies afgestemd op de voedingsstoffen die papegaaien nodig hebben. Deze mix biedt 17 verschillende zaden, eivoer en vruchten, die aansluiten bij het natuurlijke dieet van een papegaai. Het toegevoegde Echinacea draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Mineraalstoffen zijn zo toegevoegd dat ze goed opgenomen kunnen worden, waardoor tekorten niet snel op zullen treden. De honing geeft het voer een heerlijke geur en smaak, wat er voor zorgt dat uw papegaai dit voer snel zal accepteren. Zelfs de meest kieskeurige papegaaien zullen het lusten. 

 • Ontwikkeld door voedingsspecialisten, dierenartsen en vogelexperts
 • Hoogwaardige ingrediënten in een optimaal recept
 • Bevat 17 verschillende zaden, eivoer en vruchten
 • Met Echinacea en mineraalstoffen
 • Wordt goed geaccepteerd door geur, smaak en uiterlijk

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Soort papegaai Hoeveelheid voeding
Gram
Prachtrosella ca. 25 
Amazone, grijze roodstaart, kliene kaketoe  ca. 40 - 50
Ara, grote kaketoe 80 - 100 

 


Ingrediënten Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Zaden, granen, bakkerijproducten, vruchten, suiker (honing 2%), plantaardige eiwitextracten, noten, plantaardige nevenproducten, (Echinacea tinctuur 0,1%), mineraalstoffen, olie en vet, ei en ei nevenproducten, gisten

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (12,8%), ruwe vezel (4,8%), ruwe as (3,6%), calcium (0,55%), fosfor (0,33%), magnesium (0,13%), vocht (11,6%), kalium (0,17%), natrium (0,13%), oliën en vetten (7,2%)


Ander papegaaienvoer? 

Bent u op zoek naar een ander merk voer voor uw papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Prestige Premium Papegaaien. Deze voeding bevat veel vitaminen, mineralen en aminozuren en is ook gebaseerd op het natuurlijke dieet van een papegaai. 

Beaphar
https://www.brekz.nl/24024-home_default/beaphar-xtra-vital-papegaaienvoer.jpg
15.75 2019/01/01
Het is uitstekend kwaliteit voer waar mijn papegaai enorm gezond op blijft en dit graag eet.
de papegaai is heel tevreden met zijn voeding en wij ook en alles op tijd ontvangen .
Alles top 9
1493
792
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 15,75 (€ 6,30/kg)
2 x 2,5 kg
€ 30,25 (€ 6,05/kg)
3 x 2,5 kg
€ 44,25 (€ 5,90/kg)
Nutribird P15 Original papegaaienvoer

Nutribird P15 Original papegaaienvoer

Nutribird P15 Original papegaaienvoer is een uitgebalanceerd, volledig onderhoudsvoer voor papegaaien. Dit voeder voor papegaaien is wetenschappelijk samengesteld en biedt uw vogel een zeer volledige maaltijd. De pellets bevatten speciaal geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. De voeding is volledig opneembaar, waardoor geen verlies plaatsvindt. Daarnaast bevat het Florastimul, een formule die de darmflora ondersteunt en uw vogel tegen darmstoornissen beschermt. Wanneer u over wilt schakelen van een ander soort voer, dan dient de omschakeling geleidelijk te gebeuren. 

 • Uitgebalanceerd onderhoudsvoer voor papegaaien
 • Wetenschappelijk samengesteld
 • Met granen, verse vruchten en aardnoten
 • Volledig opneembaar
 • Met Florastimul, voor een gezonde darmflora
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird P15 Original papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.  

De houdbaarheid van Nutribird P15 Original papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird P15 Original papegaaienvoer

Granen, zaden (min. 10% gepelde aardnoten), vruchten (min. 5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, l-lysine, methionine, extr. yucca schidigera, fructo-oligosachariden, vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), fosfor, magnesium, natrium, lysine, methionine, threonine, tryptofaan. 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg), vitamine K, vitamine B (B1, B2, B3, B6, B12), vitamine C, vitamine PP, foliumzuur, biotine, choline, ijzer, mangaan, koper, zink.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tropical kweek voor papegaaien? Kijk dan eens bij onze Nutribird P19 tropical kweek papegaaien. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25507-home_default/nutribird-p15-original.jpg
42.49 2019/01/01
VIND HET spijtig dat men een mens in het ongewisse laten ook al moet je 11 dagen op uw bestelling wachten
We zijn super tevreden van het product en merk en je hebt het product op tijd geleverd bij jou thuis.
mijn papegaaien waren er direct blij mee een aanrader groeten
Fijn en goed product onze papegaai doet het er goed op en vind het lekker.
Ik gaf altijd P15 tropical maar nu dus original en dit nemen ze goed op.
product al gekend van vroeger. alles wat de vogel nodig heeft in één.
Dit is het enige voer wat onze papagaai lust!
Zeer tevreden, snelle levering ...
................................................
Ik heb 10 kilo nutibird P15 papegaaienvoer besteld omdat dat in verhouding het goedkoopst was, maar had daarbij een voorstelling gemaakt van een doos met meerdere zakken er in. Echter was het 1grote baal in 1 grote zak. Dat viel ff tegen ivm. dat ik maar 1 papegaai heb en erg lang met 10 kilo zal doen. Verder was de levering goed en snel verlopen jullie hebben er weer een vaste klant bij. De volgende x 5*****
Ik heb p15 van nutriburt gekocht omdat de prijs mij zeer aansprak nog nooit eerder iets besteld maar het gaat vaker gebeuren dat ik hier bestel mits de prijs nog zo voordelig is de bezorging was goed het werd netjes thuisbezorgd tot nu toe zeer tevreden
Het product is zeer goed verpakt. Werd zeer snel geleverd.
Vind het niet slecht maar mega goed is het ook niet
Zoals altijd weer snel en tegen een goede prijs geleverd.
goed product en snel geleverd
Prima! Snel en goedkoop geleverd
Prima product, prima prijs snelle levering!
4882
798
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 8,09 (€ 8,09/kg)
4 kg
€ 25,25 (€ 6,31/kg)
10 kg
€ 42,49 (€ 4,25/kg)
Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer

Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer

Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer is een uitgebalanceerde voeding voor papegaaien. Dit complete voer is ontwikkeld in samenwerking met specialisten, waardoor het uw geliefde vogel een perfect maaltijd biedt. Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer bestaat uit speciale pellets, die vervaardigd zijn uit hoogwaardige granen, verse vruchten en pindanoten. Het voer is volledig opneembaar, waardoor er geen verlies van voedingsstoffen plaatsvindt. Ook bevatten de pellets van Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer Florastimul, een formule die de darmflora van uw vogel ondersteunt.

 • Uitgebalanceerd formule die speciaal is aangepast op papegaaien
 • Samengesteld in samenwerking met vogeldierenartsen, vogelkwekers en wetenschappers
 • Bereid met hoogwaardige granen, verse vruchten en heerlijke aardnoten
 • Versterkt de verenpracht van uw vogel
 • Bevat Florastimul, ter ondersteuning van de darmen van uw papegaai

Bij Brekz kunt u goedkoop Nutribird vogelvoer online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer

Granen, zaden (10% pindanoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, leem, suiker, mineralen, L-lysine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (16%), ruwe as (6,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Lysine (0.8%), Calcium (0.9%), Kalium (0.5%), Fosfor (0.3%), Methionine (0.35%), Magnesium (0.15%), Natrium (0.12%). Bevat vitamine A, B, C, D3, E en K.

Ander product?

Bij Brekz kunt u ook Nutribird P15 Original papegaaienvoer bestellen: dezelfde kwaliteit als Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer, maar dan in een andere smaak. Heeft u geen papegaai, maar een kleine of grote parkiet? Bekijk dan ons overzicht van al het Nutribird vogelvoer dat wij verkopen.

Nutribird
https://www.brekz.nl/26621-home_default/nutribird-p15-tropical.jpg
8.09 2019/01/01
Het beste eten dat mijn papegaai al gegeten heeft.
Goed papegaaienvoer
Stuk goedkoper en snelle levering was de eerste keer volgende keer weer
Correct en op tijd geleverd tegen een schappelijke prijs!
Vlotte service dank
helaas lang moeten wachten , de voeding was niet in stock,
erg goed en zeer snel geleverd en voordelig
De beste prijs die we vonden op het internet.
Volwaardige voeding voor mijn roodstaart. Met zijn zaden is hij kieskeurig en eet hij alleen dewelke hij het lekkerst vindt. Met nutribird p15 krijgt hij alle noodzakelijke voedingstoffen en hij vindt ze bovendien lekker.
Snelle levering en geen verzendkosten
Mijn papagaai geniet elke dag weer. Ziet er kleurrijk uit en ze zijn vers.
Prima en snelle levering. In de toekomst weet ik waar ik moet zijn.
Heel goeie voeding
alles correct verlopen en vlugge levering
Snelle en correcte levering, Top.
1501
799
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 8,09 (€ 8,09/kg)
4 kg
€ 27,25 (€ 6,81/kg)
10 kg
€ 44,49 (€ 4,45/kg)
Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer is een smakelijke en gezonde lekkernij en is geschikt voor papegaaien. Papegaaien doen zich naar hartelust tegoed aan deze lekkernij. De voeding bevat diverse soorten noten zoals amandelen, walnoten en pecannoten en is verrijkt met een brede mix aan zaden, granen en vruchten. Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kunt u voeren als voeding, als beloning of naast een zadenmengeling. Hiermee houdt u uw papegaai gelukkig en in topconditie.

 • Smakelijke en gezonde lekkernij
 • Bevat onder meer amandelen, walnoten en pecannoten
 • Met een rijke mix aan zaden en granen
 • Te voeren als voeding, beloning of naast een zadenmengeling
 • Geschikt voor alle soorten papegaaien
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kunt u geven als voeding, als beloning of naast een zadenmengeling. Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele Laga prestige exotic nutmix papegaaienvoer elke dag, samen met het drinkwater. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (20%), ruwe celstof (14%), ruwe as (3%), calcium (0,1%), fosfor (0,3).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een exotische fruitmix voor uw papegaai? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaien. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga Prestige
https://www.brekz.nl/2030-home_default/prestige-exotic-nutmix.jpg
11.95 2019/01/01
goede prijs voor een kwaliteits-produkt
Super goede service en op tijd . Scheelt veel qua prijs met de dierenwinkel. Absolute aanrader .
alles was ok
4615
807
Prestige Exotic Nutmix papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
750 gr
€ 4,25 (€ 5,67/kg)
2 x 750 gram
€ 8,25 (€ 5,50/kg)
3 x 750 gram
€ 11,95 (€ 5,31/kg)
15 kg
€ 51,95 (€ 3,46/kg)
Beschikbaar 24 sep
Versele-Laga Premium Prestige Papegaaien vogelvoer

Productinformatie Versele-Laga Premium Prestige Papegaaien vogelvoer

Prestige Premium Papegaaien is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een mengeling van heerlijke zaden met zogeheten VAM-korrels. Deze korrels zijn verrijkt met vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunen de gezondheid van uw vogel maximaal. Bovendien is Prestige Premium Papegaaien rijk aan eiwitten en heeft het een hoge energiewaarde, waardoor uw papegaai zich iedere dag opnieuw fit en vol energie zal voelen. Bovendien ondersteunen de toegevoegde oesterschelpen de spiermaag van uw papegaai. Prestige Premium Papegaaien: een heerlijke voeding, die uw papegaai allerlei gezonde en lekkere voordelen biedt!

 • Complete voeding speciaal voor papegaaien
 • Ondersteunt de gezondheid
 • Verrijkt met hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen
 • Oesterschelpen dragen bij aan een goed werkende spiermaag 
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u Prestige Premium Papegaaien goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Prestige Premium Papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
     

Voedingsadvies Prestige Premium Papegaaien

Hoeveel voer u uw papegaai dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater voor uw vogel. Ververs Prestige Premium Papegaaien elke dag, samen met het drinkwater.
    

Ingrediënten Prestige Premium Papegaaien

Gestreepte zonnebloempitten (13.5%), cardy (12%), Boekweit (9%), Paddyrijst (9%), Maxi-VAM-korrels (8%), getopte haver (8%), kanariezaad (7%), witte zonnebloempitten (5.5%), kempzaad (4%), cedernoten (3%), pompoenpitten (3%), gele millet (3%), rode millet (2%), dari (2%), kleine groene erwten (2%), maïs (2%), gepofte maïs (1%), gepofte tarwe (1%), rozenbottel (1%), rode pepers (1%), dennenzaad (1%), oesterschelpen (2%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (16%), ruw vet (14.6%), ruwe as (5.5%), calcium (0.93%), fosfor (0.36%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Bevat vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP. Bevat tevens natrium, magnesium en kalium.
      

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw papegaai? Bekijk dan ons overzicht aan Papegaaienvoer. Heeft u geen papegaai, maar een ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31796-home_default/prestige-premium-papegaaien.jpg
5.15 2019/01/01
Goed product en snelle levering
Alles in orde en vlug geleverd , PERFECT ! Zeker voor herhaling vatbaar .
Jerry vindt het heerlijl;)
Goed voer en er zit geen pinda s in heel goed ,,papegaaien mogen maar 1 pinda per week anders krijgen ze schimmel in hun bekkie in de meeste zakken papegaaien voer zitten pinda’s, en dat is fout Maar bij deze zak zit ook veel gedroogd fruit ,
Goede kwaliteit voer.goede prijs/kwaliteit verhouding.Snelle levering door Brekz.
al onze papegaaien doen het super op dit voer
Snelle bediening en goedkoop
1517
815
Prestige Premium Papegaaien > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 33,25 (€ 2,22/kg)
Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer is een gezonde lekkernij waar papegaaien absoluut dol op zijn. De rijk gevulde mix bevat de lekkerste stukjes fruit, waaronder papaya, abrikoos en ananas. Dit heerlijke fruit wordt aangevuld met groenten, noten en een rijke mix aan de lekkerste granen en zaden. Uw Papegaai zal zich naar hartelust tegoed aan deze lekkernij. U kunt Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer voeren als hoofdvoer, maar u kunt het ook als beloning geven of als aanvulling op een zadenmengeling. Deze lekkere fruitmix zal uw papegaai gelukkig houden en in topconditie brengen.

 • Gezonde en smakelijke mix
 • Bevat heerlijk fruit (minimaal 35%)
 • Aangevuld met zaden, granen, noten en groenten
 • Geschikt voor alle soorten papegaaien
   

Bij Brekz kunt u het Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop het lekkerste Versele-Laga papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk besteld, en snel in huis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

U kunt Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer geven als hoofdvoeding, maar ook als beloning of als aanvulling op een zadenmengeling. De dagelijkse hoeveelheid voer die u dient te geven hangt af van de leeftijd en de soort waartoe uw papegaai behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer dagelijks, evenals het drinkwater. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Samenstelling Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Zaden, vruchten (35%; Mix van gedroogde bananen, rozijnen, rozenbottel, papaya, abrikoos, ananas, granen, noten, groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), vetgehalte (19%), ruwe celstof (13%), ruwe as (3%), calcium (0,1%), fosfor (0,3%).

Ander voer?

Zoekt u een alternatief voor dit product, zoals bijvoorbeeld een exotische notenmix voor uw papegaai? Kijk dan eens naar Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer. Of bekijk een overzicht van al het Versele Laga vogelvoer dat wij verkopen.

Versele-Laga Prestige
https://www.brekz.nl/1989-home_default/prestige-exotix-fruitmix.jpg
11.95 2019/01/01
Alles steeds in orde
Echt lekker voer voor papegaai Ik adviseer Exotic fruit en nooten voor je Papagaay kopen
vogels zijn er gek op het is zo op gegeten
Zeer tevreden en vlugge levering
beste prijs op de markt, snelle levering en goeie service
Het produkt voldoet voldoende, lekker gevarieerd voor mn gaaien
Perfect eten Vrukkelijk smakelijk en goed voor de papegaai
Goede kwaliteit zeer snelle bezorging top!
alles is ok
Snelle levering prima kwaliteit
4617
808
Prestige Exotic Fruitmix papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
600 gram
€ 4,25 (€ 7,08/kg)
2 x 600 gram
€ 8,25 (€ 6,88/kg)
3 x 600 gram
€ 11,95 (€ 6,64/kg)
15 kg
€ 73,95 (€ 4,93/kg)
Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot vogelvoer

Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot vogelvoer

Prestige Premium African Parrot mix is complete voeding voor de Afrikaanse papegaai, verrijkt met extra voedingsstoffen. Afrikaanse papegaaien zijn bijvoorbeeld Grijze Roodstaarten, Jardine papegaaien en Bonte Boerkes. De lekkere combinatie van zaden is afgestemd op het natuurlijke dieet van deze vogels. Het voer bevat 8% VAM korrels en is verrijkt met onder meer: vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium en sporenelementen zoals ijzer, mangaan, zink, jodium en seleen. Kortom heel veel vitaminen, aminozuren en mineralen om uw papegaai in topconditie te houden en de gezondheid te ondersteunen. De voedingsstoffen hebben ook een positief effect op de kweekresultaten.

Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. De voeding bevat een grote hoeveelheid energie en eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. De toegevoegde oesterschelpen zorgen voor een goed werkende spiermaag en leveren calcium, een erg belangrijke stof voor vogels. Tenslotte heeft het voer een heerlijke smaak, onder andere door de gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Uw papegaai zal er elke dag weer van kunnen genieten!

 • Complete voeding voor alle Afrikaanse papegaaien
 • Aangepast op het natuurlijke dieet
 • Behoudt een goede conditie en ondersteunen de gezondheid

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw papegaai goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Loro Parque mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Versele Laga Prestige African Parrot

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer, bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs het voer elke dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw papegaai. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
    

Ingrediënten Versele Laga Prestige Loro Parque

Onder andere: Gepofte granen, maïs, VAM-korrels, rijst, zonnebloempitten, pijnboompitten, pompoenpitten, witte millet, epelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, rozebottel, rode pepers, gerst, Johannesbrood.
    

Ander papegaaienvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor een ander soort papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we nog een aantal verschillende soorten voeding voor papegaaien, onder andere de Prestige Premium Australian Parrot.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31807-home_default/prestige-premium-african-parrot.jpg
6.95 2019/01/01
Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima voer.
Uiteindelijk ontvangen er was duidelijk een fout bij DPD. Bij deze bied ik mijn verontschuldiging aan bij Brekz en bedank hun voor de alsnog snelle verzending.
Ben heel tevreden van de bestellingen Goeie service en netjes geleverd
Een goede mengeling en het wordt goed gegeten.
1515
813
Prestige Premium African Parrot > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,25 (€ 4,90/kg)
2 x 2,5 kg
€ 23,25 (€ 4,65/kg)
15 kg
€ 40,49 (€ 2,70/kg)
Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer

Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer

Prestige Premium Amazone Parrot is een smakelijke zadenmengeling, geschikt voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien. De voeding is gebaseerd op een rijke zadenmengeling met toegevoegde VAM-korrels, wat staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. Deze voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. Daarnaast combineert het voer een laag vetgehalte met een hoog gehalte aan eiwitten. Zo krijgt uw vogel alles binnen voor een energieke dag zonder van zijn gezonde gewicht te wijken. Het voer is voor uw papegaai zeer smakelijk en bevat onder andere gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Voor de dagelijks benodigde hoeveelheid calcium zijn oesterschelpen toegevoegd. Kortom, u haalt hiermee een rijke, uitgebalanceerde voeding voor Zuid-Amerikaanse papegaaien in huis.

 • Een volledige maaltijd, uitgebalanceerd voor alle Zuid-Amerikaanse papegaaien
 • Met VAM-korrels, dus met alle Vitaminen, Aminozuren en Mineralen voor een gezonde vogel
 • Zeer smakelijke ingredienten, waaronder gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten
 • Heeft een laag vetgehalte en een hoog aandeel eiwitten voor alle dagelijkse energie
 • Met oesterschelpen voor het benodigde calcium

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Amazone Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige Premium Amazone Parrot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

     

Voedingsadvies Prestige Premium Amazone Parrot

Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium Amazone Parrot elke dag, samen met het drinkwater.
     

Ingrediënten Prestige Premium Amazone Parrot

Getopte haver, tarwe, maïs, boekweit, Maxi-VAM-korrels, Paddyrijst, gestreepte zonnebloempitten, milo, dari, kanariezaad, pompoenpitten, witte millet, cardy, witte zonnebloempitten, gepelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, gele millet, gepofte tarwe, gepofte maïs, rozebottel, rode pepers. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruwe celstof (10%), ruw vet (10%), ruwe as (5%), calcium (0,93%), fosfor (0,37%). 

Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP.
Bevat ook natrium, magnesium en kalium.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw Afrikaanse papegaai? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium African Parrot voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/31803-home_default/prestige-premium-amazone-parrot.jpg
7.09 2019/01/01
Ben heel tevreden over deze levering
1516
814
Prestige Premium Amazone Parrot > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 7,09 (€ 7,09/kg)
3 x 1 kg
€ 20,25 (€ 6,75/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
alles vlot en perfect
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
Snelle en verzorgde levering
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gr
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Nutribird P19 original kweek papegaaien

NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer

NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer is een volledige kweekvoeding voor papegaaien op basis van granen, verse vruchten en aardnoten. De wetenschappelijke, verantwoorde samenstelling bevat alle nutriënten die uw vogel nodig heeft voor een optimale gezondheid. Het voer is volledig opneembaar, waardoor er dus geen sprake is van voederverlies. Door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk en krijgt uw vogel alle nodige voedingsstoffen binnen.

Het voordeel van pellets ten opzichte van ‘normaal’ papegaaienvoer, zoals gemengde zaden, is dat de papegaai niet alleen de lekkerste zaden eruit kan pikken om op te eten. Hoewel pellets in principe alle benodigde voedingsstoffen bevatten, kan het geen kwaad om deze aan te vullen met extra groenten, fruit, zaden en noten. 

Bij Brekz kunt u vogelvoer van NutriBird goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer

Samenstelling:
Granen, plantaardige bijproducten, noten (gepelde aardnoten 10%), plantaardige eiwitextracten, vruchten (fruit 5%), groenten, zaden, mineralen, oliën en vetten, klei, suikers, MOS, yucca

Analytische bestanddelen:
Eiwit 19%, Vetgehalte 16%, Ruwe celstof 3,00%, Ruwe as 6,50%, Calcium 0,90%, Fosfor 0,60%, Methionine 0,45%, Lysine 0,95%, Threonine 0,70%, Tryptofaan 0,20%, Cystine 0,30%

Toevoegingsmiddelen per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 8650 IE, β-caroteen 5,20 mg, Vitamine D3 1800 IE, Vitamine E 100 mg, Vitamine K3 3,50 mg, Vitamine B1 8,50 mg, Vitamine B2 19 mg, Calcium-D-pantothenaat 24 mg, Vitamine B6 7 mg, Vitamine B12 0,04 mg, Vitamine C 60 mg, Niacine 95 mg, Foliumzuur 1,80 mg, Biotine 0,31 mg, Cholinechloride 725 mg, 3b202 (jodium) 2,50 mg, E4 (koper) 12 mg, 3b503 (mangaan) 120 mg, 3b605 (zink) 115 mg, E8 (selenium) 0,24 mg

Technologische toevoegingsmiddelen
Antioxidanten | Conserveermiddelen

Voedingsadvies NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer

Gebruiksaanwijzing:
NutriBird P19 Original is vrij te verstrekken. Raadpleeg de website van Versele-Laga voor handige tips over het aanwennen van nieuw voer. De houdbaarheid van NutriBird P19 Original kweek papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van NutriBird? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar NutriBird P15 Tropical Papegaaienvoer. Voor alle overige varianten en merken kunt u kijken op de pagina met al ons vogelvoer.

https://www.brekz.nl/25521-home_default/nutribird-p19-original-kweek-papegaaien.jpg
45.49 2019/01/01
wordt volledig opgegeten en is vers
5662
2933
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 45,49 (€ 4,55/kg)
Nutribird P19 tropical kweek papegaaien

Nutribird P19 tropical kweek papegaaien

Nutribird P19 tropical kweek papegaaien is volledig kweekvoer voor papegaaien. Het voer bestaat uit korreltjes op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Deze combinatie van ingrediënten, die past bij het dieet van uw tropische vogel, ondersteunt de darmflora en voorkomt darmstoornissen. Dit komt onder andere omdat alle ingrediënten volledig opneembaar zijn. Er is geen sprake van verlies. De korrels zijn allemaal hetzelfde en er is geen mogelijkheid tot selectief eetgedrag. Zo krijgt uw vogel gegarandeerd ale voedingsstoffen die hij nodig heeft binnen. 

 • Volledig kweekvoer voor papegaaien
 • Bevat granen, verse vruchten en aardnoten
 • Aangepast op het natuurlijke dieet van een papegaai
 • Ondersteunt de darmflora en voorkomt darmstoornissen
 • Volledig opneembaar
 • Geeft geen mogelijkheid tot selectief eetgedrag

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird P19 tropical kweek papegaaien tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird P19 tropical kweek papegaaien staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutribird P19 tropical kweek papegaaien

Wanneer uw vogel niet gewend is aan korrelvoeding, moet de omschakeling naar het nieuwe voer geleidelijk gebeuren. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Nutribird P19 tropical kweek papegaaien 

Granen, noten (minimaal 10% gepelde aardnoten), plantaardige bijproducten, zaden, vruchten (minimaal 5% fruit), groenten, oliën en vetten, klei, suikers, mineralen, mannan-oligosachariden, extr. yucca schidigera. 

Analytische bestanddelen
Eiwit (19,0%), vetgehalte (16,0%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%),  fosfor (0,6%), methionine (0,45%), lysine (0,95%), threonine (0,7%), tryptofaan (0,2%), cystine (0,3%)


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vogel? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment. Hier verkopen we voer voor parkieten, kanaries, toekans en nog veel meer soorten. Een voorbeeld hiervan is het Nutribird T20 Kweek Toekans. Deze ondersteunt ook de darmfunctie en voorkomt darmstoornissen. 

https://www.brekz.nl/25522-home_default/nutribird-p19-tropical-kweek-papegaaien.jpg
47.49 2019/01/01
5663
2934
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 47,49 (€ 4,75/kg)
Beschikbaar 24 sep
Versele-Laga Prestige Parrots

Productinformatie Versele-Laga Prestige Parrots

Versele-Laga Prestige Parrots is een rijke kwaliteitsmix van zaden voor papegaaien. Het voer bevat een zadenmengeling met alles wat uw papegaai nodig heeft om in topconditie te blijven. Prestige Papegaai bevat pitten en is daarnaast aangevuld met speciale korrels die vitamines, aminozuren en mineralen bevatten. Die korrels dragen bij aan een betere conditie en een gezonde werking van de darmen. Versele-Lage Prestige Papegaai heeft een laag vetgehalte. 

 • Rijke zadenmengeling
 • Zorgvuldig geselecteerde ingredienten, speciaal voor papegaaien 

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Parrots tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parrots staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
    

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parrots

Gestreepte zonnebloempitten (25%), witte zonnebloempitten (20%), tarwe (6%), plata maïs (7%), getopte haver (5%), cardy (5%), gepelde aardnoten (5%), ongepelde aardnoten (4%), milo (3%), boekweit (5%), kempzaad (3%), paddy rijst (4%), gepofte maïs (2%), cedernoten (2%), gepelde haver (3%), pompoenpitten (1%).

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor Afrikaanse Parkieten? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium African Parkeet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31787-home_default/versele-laga-prestige-papegaai.jpg
2.28 2019/01/01
goed product genoeg verschillende zaden
wij zijn heel tevreden over dit product
20553
12526
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 9,95 (€ 3,32/kg)
Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Productinformatie Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Versele Laga Classic Birds vogelvoer is een basismengsel vogelvoer speciaal voor papegaaien. De mix bevat zaden en granen en komt in een verpakking van 12.5 kilogram. Het wordt aangeraden om de extra mineralen en vitaminen toe te voegen aan dit mengsel. 

Bij Brekz kunt u Versele Laga Classic Birds vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Versele-Laga tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Samenstelling
Gestreepte zonnebloempitten, Witte zonnebloempitten, Tarwe, Gerst, Maïs, Milo, Gepelde haver, Getopte haver, Ongepelde aardnoten, Gepelde aardnoten, Cardy Kempzaad
    

Voedingsadvies Versele Laga Classic Birds vogelvoer

Het wordt aangeraden om Versele Laga Classic Birds vogelvoer aan te vullen met extra mineralen en vitaminen. Verspreid de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
     

Ander product? 

Bent u op zoek naar ander voer voor uw papegaai? Versele Laga Prestige Exotic Fruitmix is een gezonde lekkernij speciaal voor papegaaien. Bent u op zoek naar voer voor een andere vogelsoort? Kijk dan eens op onze overzichtspagina voer vogelsoorten.

https://www.brekz.nl/21250-home_default/versele-laga-papegaai-classic-concurrent.jpg
20.95 2019/01/01
21194
12804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Papegaaienvoer

Papegaaienvoer omvat al onze voedingen die geschikt zijn voor papegaaien. De papegaai is een verzamelnaam voor een breed uiteenlopende verzameling aan vogelsoorten. Zo zijn er soorten van Zuid-Amerikaanse bodem, maar ook soorten die hun oorsprong in Afrika hebben. Daarom zijn er ook verschillende voedingen samengesteld, die zo goed mogelijk tegemoet komen aan de behoeften van uw papegaaiensoort. Over het algemeen hebben papegaaien een voeding nodig met daarin tenminste groente, fruit, noten en kiemzaden, met in de basis zaden of pellets. In ons assortiment vindt u voedingen van verschillende merken. Meer informatie over ons assortiment vindt u hieronder.

Papegaaienvoer assortiment

Of u nu op zoek bent naar eivoer, naar een brede voeding voor uw tropische papegaai, een lightvoer, of een fruitmix; u vindt het hier. Er zijn voedingen voor Afrikaanse papegaaien, tropische papegaaien, en Australische papegaaien. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Nutribird

Nutribird is gespecialiseerd in het maken van vogelvoer. Van het merk kunt u diverse soorten voedingen krijgen voor uw papegaai. Zo is er onder meer generiek papegaaienvoer, opfokvoer en kweekvoer.

 • Bent u op zoek naar een veelzijdige voeding voor uw papegaai? Kijk eens bij Nutribird P15 Original papegaaienvoer
 • Speciaal voor tropische papegaaien is er het Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer
 • Een opfokvoer voor vogels dat ook geschikt is voor de opfok van papegaaien, dat is het Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels van het merk
 • Liever een volledig kweekvoeder voor uw papegaaien? Kijk eens bij Nutribird P19 original kweek papegaaien voer
 • Er is ook een variant voor tropische papegaaien, het Tropical Kweek Papegaaien voer

Versele-Laga

Versele Laga is een grote naam als het gaat om vogelvoer. U vindt in ons assortiment dan ook diverse papegaaien voedingen van het merk.

 • Bent u op zoek naar een notenmix voor uw papegaai? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer
 • Een gezonde lekkernij waar papegaaien gek op zijn, dat is het Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer met stukjes fruit, groenten en noten
 • Een exotisch lightvoer voor uw papegaai met gepofte granen, fruit en zaden. Dat is het Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer
 • Een verrijkte zadenmengeling is wat u krijgt met Versele-Laga Prestige Parrots. Met Florastimul en Maxi-VAM-korrels
 • Toch liever een klassiek papegaaienvoer van het merk? Kijk eens bij het scherp geprijsde Versele Laga Papegaai Classic (concurrent) voer

Versele-Laga Prestige Premium

Prestige Premium is een merk van Versele-Laga en heeft een breed assortiment aan premium voedingen voor vogels. De hoogwaardige producten zijn met zorg ontwikkeld en zijn toegespitst op de verschillende ondersoorten, zoals Afrikaanse papegaaien en Amazone papegaaien.

 • Een uitstekend premium papegaaienvoer, dat is het Prestige Premium Papegaaien voer van Versele-Laga
 • Voor Afrikaanse papegaaien heeft het merk Prestige Premium African Parrot ontwikkeld
 • Speciaal voor de Amazone papegaai is er Prestige Premium Amazone Parrot
 • Australische papegaaien varen wel bij de speciale Prestige Premium Australian Parrot voeding

Overige merken

Bent u op zoek naar een ander soort voeding, zoals een eivoer, of een voeding van het merk Beaphar? Leest u dan verder.

 • Het merk Cede heeft zowel een eivoer als een krachtvoer voor vogels in het assortiment. Kijkt u eens bij het Cédé Eivoer Grote parkieten en Papegaaien.bEr is ook krachtvoer, het Cédé Krachtvoer voor vogels
 • Liever een papegaaienvoer van Beaphar? Kijk voor hun evenwichtige, hoogwaardige voeding eens bij Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor uw parkiet? Kijk dan eens bij ons Parkietenvoer.

Terug