Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Brekz biedt u een breed aanbod met vogelbenodigdheden. U kunt deze benodigdheden eenvoudig en goedkoop bij ons bestellen.
Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen OP is OP

Productinformatie Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen

Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen is een aanvullend diervoer in poedervorm dat volwassen vogels en reptielen ondersteunt bij het behouden van een gezonde darmflora. Het poeder bevat micro-organismen die natuurlijk voorkomen in de darmen van deze dieren, waardoor het helpt met het herstellen van de darmflora. 

Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen kan o.a. gebruikt worden bij veranderingen van omstandigheden, zoals reizen of verhuizingen. Dit kan namelijk voor stress bij uw dier zorgen, waardoor de darmflora kan worden aangetast. Bovendien kan het goed gebruikt worden bij veranderingen in de voeding, ontwormen, geboortes, fokken en antibioticatherapie. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing kunt u vinden onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen

Samenstelling: 

Dextrose, maltodextrine, fructooligosaccharides, natriumaluminiumsilicaat, gedroogde bifidobacteriën, gedroogde lactobacillus, gedroogde lactobacillus acidophilus (vogel-variant bv), Lactobacillus casei, gedroogde enterococcus faecium, lactobacillus plantarum, gedroogde pediococcus.

Productadvis Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen

Dosering en gebruiksaanwijzing:

Lichaamsgewicht Hoeveelheid poeder
10 - 30 gram 0,338 gram (1/8 theelepel)
30 - 250 gram 0,68 gram (1/4 theelepel)
250 - 450 gram  1,35 gram (1/2 theelepel)

Een theelepel is ongeveer 2,7 gram poeder. Vermeng het poeder met het reguliere voer, het liefst met wat water, dat voorkomt namelijk dat uw dier het poeder niet wegblaast. Voer dat met poeder vermengt worden dient na 8 uur weggegooid te worden.

Na een geboorte moet het poeder de 1e, 3e en 5e dag worden gebruikt. Daarna is eenmaal per week een theelepel per voerbeurt. Als uw dier tijdelijk in veranderende omstandigheden terechtkomt, kunt u dezelfde dosis tweemaal geven met steeds 3 dagen ertussen, eenmaal ervoor en eenmaal erna. 

Indien u meerdere vogels in een kooi houdt, kunt u het gewicht van alle vogels optellen en zo berekenen hoeveel poeder er in het voer moet. Voor grote loopvogels is 1 theelepel voor groeiende vogels nodig en voor volwassen vogels 2 theelepels. Voor reptielen geldt hetzelfde.

Bewaar op een koele droge plek uit de zon. De houdbaarheidsdatum van Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit poeder is er ook voor honden, katten en knaagdieren. Als u een ander product voor uw vogel zoekt, kunt u dat zeker vinden op onze overzichtspagina vogelproducten.

https://www.brekz.nl/33297-home_default/bene-bac-plus-poeder-voor-vogels-reptielen.jpg
10.38 2019/01/01
35419
16478
Bene-Bac Plus Poeder voor Vogels & Reptielen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
282 gram
€ 40,49 (€ 144,61/kg)
€ 16,20 (€ 57,86/kg)
Beschikbaar 01 jan
2 x 282 gram
€ 76,75 (€ 137,05/kg)
€ 30,70 (€ 54,82/kg)
Beschikbaar 01 jan
3 x 282 gram
€ 108,95 (€ 128,18/kg)
€ 43,58 (€ 51,27/kg)
Beschikbaar 01 jan
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten