Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Grit en maagkiezel 

Grit en maagkiezels zijn erg belangrijk voor uw vogel om hun voedsel te verteren. Hieronder vindt u ons assortiment aan Grit en maagkiezels.
Oesterschelpengrit voor vogels

​Oesterschelpengrit voor vogels

Oesterschelpengrit voor vogels is belangrijk tijdens de productieve periode van uw vogels. In de broedperiode hebben uw vogels extra kalk nodig voor de productie van goede eitjes met een stevige schaal. Dit grit bevat een hoog calcium gehalte en is dan ook onmisbaar voor een goede en gezonde kweek van vogeleieren en de groei van uw jonge vogels. Het oesterschelpengrit zorgt tijdens de kweek voor een goede kwaliteit van de eierschaal. Daarnaast zorgt het tijdens de groei voor een goede ontwikkeling van het beendergestel van jonge vogels. Het grit lost volledig op in het spijsverteringskanaal van uw vogels. ​Oesterschelpengrit voor vogels is geschikt voor alle zaadetende vogels en is verkrijgbaar in een verpakking van 2,2 kg.

  • Geschikt voor alle soorten zaadetende vogels
  • ​Met hoog calcium gehalte
  • Zorgt voor een goede ontwikkeling van het beendergestel
  • Zorgt voor een goede kwaliteit van de eierschaal​

Bij Brekz kunt u voordelig de beste vogelbenodigdheden snel online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Oesterschelpengrit voor vogels voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Ander product dan Oesterschelpengrit voor vogels?

​Bij Brekz kunt u ook schelpenzand of maagkiezel kopen, zoals Q. Schelpenzand met Anijs of  Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood. Ook voor andere vogelproducten kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/3954-home_default/oesterschelpengrit-voor-vogels.jpg
2.95 2019/01/01
Prima service. Snelle levering en netjes verpakt
was prima opgestuurd en geleverd!! maar 2 zakken oestergrit was stuk in de verpakking! jammer. vr. gr b.terVoort.
Gemakkelijke bestelling, fijne bezorging en fijn materiaal om mee te werken en mijn vogels zijn er erg blij mee!!
5606
2912
Oesterschelpengrit voor vogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
2.2 kg
€ 2,95 (€ 1,34 /kg)
Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood

Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood

Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood is een maagkiezel voor verschillende soorten vogels: papegaaien, grote parkieten, kwartels, fazanten en sporthoenders. Elke vogel heeft maagkiezel nodig. Dit komt omdat ze zaden eten, die alleen verteerd kunnen worden met dit product. Ook voorziet het de vogel van genoeg kalk. Geschikt voor al deze soorten, ongeacht leeftijd. 


Werking maagkiezel

Maagkiezel is niet hetzelfde als vogelgrit, want dit is een gemalen oesterschelp. Maagkiezel is gemaakt van steentjes. Omdat hier scherpe randen aanzitten, kunnen de zaden fijngemalen worden. Dit is noodzakelijk voor de vertering van de zaden en het opnemen van de voedingsstoffen die erin zitten. Vaak zit maagkiezel in vogelvoer gemengd, maar dit is niet altijd zo. Wanneer dit niet zo is, of wanneer u er niet zeker van bent, is het handig om de kiezel naast de maaltijd te serveren. Uw vogel eet dan de hoeveelheid waar hij behoefte aan heeft.  

Bij Brekz kunt u de beste maagkiezel voor vogels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere maagkiezel?

Bent u op zoek naar deze steentjes voor een kleiner soort vogel? Bekijk dan ons Grit en Maagkiezel assortiment. Hier verkopen we onder andere Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen). Deze is geschikt voor kanaries, tropen, wildzang en parkieten. 

Thijssen
https://www.brekz.nl/3947-home_default/thijssen-maagkiezel-grof-voor-vogels.jpg
1.51 2019/01/01
3637
1912
Thijssen Maagkiezel voor grote vogels (rood) > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg OP is OP
€ 1,89 (€ 1,89 /kg)
€ 1,51 (€ 1,51 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten