Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kooi/Broed Accessoires 

Verschilende Accessoires voor de vogelkooi.
Sepia voor vogels

Sepia voor vogels

Sepia voor vogels is een natuurlijk product dat vogels voorziet in hun belangrijke behoefte aan calcium en is geschikt voor alle vogels. Dit 100% natuurlijke product voorziet in de essentiële behoefte van vogels aan calcium en mineralen. Gebruik ervan is goed voor de bloedsomloop, het skelet en is nodig voor de productie van een goede eierschaal. De Sepia voor vogels is geschikt voor iedere vogel en komt met een handige klem, waarmee hij eenvoudig is te bevestigen in uw vogelkooi.
De Sepia voor vogels is verkrijgbaar in twee maten:

 • Klein: 12 cm
 • Groot: 20 cm

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • 100% natuurlijk product
 • Aanwezig calcium en mineralen zijn essentieel voor eierschalen, skelet en bloedsomloop
 • Voorzien van een handige bevestigingsklem voor in de kooi
 • In twee maten verkrijgbaar
 • Geschikt voor iedere (sier)vogel

Bij Brekz kunt u de beste overige vogelsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sepia voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld chinese trosgierst? Kijk dan eens bij ons Chinese Trosgierst voor vogels. Een overzicht van al onze Overige vogelsnacks vindt u hier.

Sepia voor vogels > Meer informatie
Sepia voor vogels 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 0,99
Groot
€ 1,75
Puimsteen Zitstok

Puimsteen Zitstok

Puimsteen Zitstok is een zitstok voor vogels met een dubbele functie. Uw vogel kan er namelijk rustig op zitten, terwijl het tegelijkertijd zijn nagels en snavel vijlt. Dit gebeurt door middel van beweging en schuring. De werking berust op het materiaal, namelijk natuurlijk lavasteen. Dit is een ruwe stof, ideaal voor dit soort producten. Het is noodzakelijk om een puimsteen product aan te schaffen, zodat de nagels en snavel van een vogel niet te lang worden. Het product is eenvoudig aan elk soort kooi vast te maken, door middel van een metalen plaatje met vleugelmoer. De puimsteen zitstok is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Deze hebben allebei een verschillende lengte en ruwheid.

 • Zitstok om de nagels en snavel aan te schuren
 • Ook geschikt om op uit te rusten
 • Gemaakt van natuurlijk lavasteen
 • Eenvoudig aan de kooi vast te maken
 • Verkrijgbaar met verschillende lengtes en ruwheden
   

Bij Brekz kunt u de beste zitstokken voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puimsteen Zitstok tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Maten Puimsteen Zitstok 

Klein : 15 cm
Middel : 21 cm

 

Andere zitstok? 

Bent u op zoek naar een stok voor uw vogel, waaraan hij niet zijn nagels en snavel kan schuren? Bekijk dan ons Speelgoed vogels assortiment. Hier verkopen we onder andere de Zitstok Katoen voor vogels. Deze is gemaakt van gedraaid trouw en bevat vrolijke kleuren.

Puimsteen Zitstok > Meer informatie
Puimsteen Zitstok 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 3,99
Middel
€ 5,49
Verpakking Prijs
Dicht 0045706
€ 5,99
€ 2,99
Oesterschelpengrit voor vogels

​Oesterschelpengrit voor vogels

Oesterschelpengrit voor vogels is belangrijk tijdens de productieve periode van uw vogels. In de broedperiode hebben uw vogels extra kalk nodig voor de productie van goede eitjes met een stevige schaal. Dit grit bevat een hoog calcium gehalte en is dan ook onmisbaar voor een goede en gezonde kweek van vogeleieren en de groei van uw jonge vogels. Het oesterschelpengrit zorgt tijdens de kweek voor een goede kwaliteit van de eierschaal. Daarnaast zorgt het tijdens de groei voor een goede ontwikkeling van het beendergestel van jonge vogels. Het grit lost volledig op in het spijsverteringskanaal van uw vogels. ​Oesterschelpengrit voor vogels is geschikt voor alle zaadetende vogels en is verkrijgbaar in een verpakking van 2,2 kg.

 • Geschikt voor alle soorten zaadetende vogels
 • ​Met hoog calcium gehalte
 • Zorgt voor een goede ontwikkeling van het beendergestel
 • Zorgt voor een goede kwaliteit van de eierschaal​

Bij Brekz kunt u voordelig de beste vogelbenodigdheden snel online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Oesterschelpengrit voor vogels voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Ander product dan Oesterschelpengrit voor vogels?

​Bij Brekz kunt u ook schelpenzand of maagkiezel kopen, zoals Q. Schelpenzand met Anijs of  Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood. Ook voor andere vogelproducten kunt u terecht op onze site.

Oesterschelpengrit voor vogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
2.2 kg
€ 2,95 (€ 1,34 /kg)

Overige

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
 • Neurtaliseert onaangename geuren
 • Werkt op basis van bacteriën
 • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
 • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
 • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Nestmateriaal voor vogels 330 gram

Nestmateriaal voor vogels 330 gram

Nestmateriaal voor vogels 330 gram is een natuurlijk nestmateriaal van kokosvezel en is bedoeld voor kooivogels. Vogels bouwen van nature jaarlijks met grote zorgvuldigheid een nest. Met dit natuurlijke nestmateriaal van kokosvezel kunt u uw kooivogel(s) dit stukje van hun natuurlijk gedrag schenken.
De inhoud van een verpakking is 330 gram.

 • Natuurlijk nestmateriaal van kokosvezel
 • Schenkt uw kooivogel(s) een stukje van zijn/hun natuurlijk gedrag
 • Inhoud: 330 gram
 • Geschikt voor alle soorten kooivogels

 

Bij Brekz kunt u de beste Kooi/Broed Accessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nestmateriaal voor vogels 330 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een touwnestje voor uw vogels? Kijk dan eens bij onze Touwnestjes voor vogels. Een overzicht van al onze Kooi/Broed Accessoires vindt u hier. 


 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Kokosvezel
€ 3,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten