terug
Sanabelle kattenvoer

Sanabelle kattenvoer

Met 10 beschikbare varianten, is er voor uw kat ongetwijfeld een geschikte variant van Sanabelle kattenvoer te vinden. Sanabelle is er voor katten van jong tot oud en is vrij van kunstmatige toevoegingen, zoals suiker, soja en kleur- of smaakstoffen.
Lees meer ..
Sanabelle kattenvoer

Sanabelle kattenvoer 

Sanabelle kattenvoer is een toonaangevend merk in de wereld van kattenvoer en heeft een stevige reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardig voer voor uw geliefde pluizenbol. Sanabelle kattenvoer wordt met grote toewijding gemaakt, waarbij de gezondheid en het welzijn van uw kat voorop staan. Dit Duitse merk is geliefd bij kattenliefhebbers over de hele wereld vanwege de uitstekende kwaliteit en specifieke voordelen. Sanabelle maakt enkel gebruik van hoogwaardige ingrediënten waarvan zij de herkomst weten.

Bij Brekz kunt u hoogwaardig kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Sanabelle kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Eigenschappen Sanabelle kattenvoer

  • Hoogwaardige ingrediënten: Sanabelle kattenvoer wordt geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met de nadruk op gezonde eiwitten en een uitgebalanceerde voedingswaarde. U kunt erop vertrouwen dat uw kat een voeding van hoge kwaliteit krijgt.

  • Zorgvuldig samengestelde recepten: Sanabelle voer wordt ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsexperts om ervoor te zorgen dat elke formule alle essentiële voedingsstoffen bevat die uw kat nodig heeft voor een gezond leven.

  • Vrij van kunstmatige toevoegingen: Sanabelle maakt geen gebruik van kunstmatige toevoegingen, zoals suiker, soja, kleur- en smaakstoffen. 

  • Voer met specifieke eigenschappen: Sanabelle is verkrijgbaar voor katten van jong tot oud en voor katten die extra ondersteuning kunnen gebruiken op bepaalde vlakken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan katten met (neiging tot) overgewicht of een (over)gevoelige spijsvertering.

  • Ondersteuning van het immuunsysteem: Het voer bevat antioxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen om het immuunsysteem van uw kat te ondersteunen.

Assortiment Sanabelle kattenvoer

Ongeacht in welke levensfase uw kat zich bevindt, biedt Sanabelle voeding die aansluit bij de specifieke behoeften. U kunt met vertrouwen kiezen voor Sanabelle kattenvoer, wetende dat u de gezondheid en het welzijn van uw kat op de eerste plaats zet.

Kittens tot 12 maanden 

Sanabelle begrijpt dat kittens en jonge katten speciale zorg en een aangepaste voeding nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen tijdens de groeifase. Sanabelle Kitten is speciaal samengesteld om aan deze behoeften te voldoen. Deze voeding voorziet uw jonge kat van alle essentiële voedingsstoffen om een optimale groei en ontwikkeling te ondersteunen. De formule bevat een uitgebalanceerde verhouding van eiwitten en vetten om spieropbouw te ondersteunen en tevens een gezond gewicht te behouden. Bovendien draagt het bij aan de ontwikkeling van sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem. Deze variant kan tevens aan drachtige/zogende poezen gegeven worden.

Adult

Voor volwassen katten biedt Sanabelle verschillende opties, elk met unieke voordelen. Of uw kat nu het beste gedijt bij graanvrij voer of een specifieke voedingsbehoefte heeft, het Adult assortiment heeft het. De Adult voeding helpt uw kat om op haar best te blijven, met de juiste balans van eiwitten, vetten en koolhydraten om een gezond gewicht en spiermassa te behouden. De recepten zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en bieden uitstekende ondersteuning voor de algehele gezondheid van uw kat, met aandacht voor huid, vacht, en spijsvertering. Onder de Adult opties vindt u onder andere de Sensitive, Grande, Hair & Skin, Light en reguliere Adult in verassende smaken als forel, kip, of struisvogel.

Senior

Naarmate katten ouder worden, hebben ze speciale zorg en voer nodig om de levenskwaliteit zo optimaal mogelijk te behouden. Sanabelle Senior is ontworpen om uw ouder wordende kat te ondersteunen in deze fase van het leven. De voeding bevat ingrediënten die de gezondheid van de gewrichten bevorderen en de nierfunctie ondersteunen. De formule bevat antioxidanten en vitamines om het immuunsysteem van uw kat te versterken. 

Kattenvoer bij Brekz

Naast Sanabelle kattenvoer kunt u bij Brekz ook natvoer en droogvoer kopen van merken als Royal Canin, Hill's, Acana en Whiskas. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.