terug
Sanabelle kattenvoer

Sanabelle kattenvoer

Met meer dan 10 varianten Sanabelle kattenvoer is er voor uw kat altijd de juiste gezondheidsbevorderende voeding te vinden. Sanabelle is er voor alle katten van jong tot oud en van gezond tot een kat die qua voeding speciale aandacht nodig heeft.
Lees meer ..
Sanabelle kattenvoer

Sanabelle kattenvoer 

Als mens passen we ons dieet aan aan onze leeftijd en aan onze gezondheid. Voor een kat is precies hetzelfde nodig. Daarom is er Sanabelle kattenvoer. Sanabelle biedt kattenvoer 'op maat' en zorgt voor net dat extra stukje aandacht die uw pluizige vriend verdient. Iedere kat is uniek en elke levensfase van uw kat is anders. Dus waarom zou u uw kat altijd dezelfde brokken geven? Een senior kat heeft tenslotte heel andere behoeften dan een kitten of een drachtige kat. En wat dacht u van het verschil tussen binnen- of buitenkatten, of een kat met over- of ondergewicht?

Meer dan zestig jaar kattenkennis

Aan de basis van de voedingsfilosofie van Sanabelle kattenvoer staat het Duitse bedrijf Bosch-Tiernahrung, dat met meer dan zestig jaar ervaring als het ware is mee-geëvolueerd met uw kat. Bosch-Tiernahrung beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van gezonde diervoeding. Het bedrijf is onder andere groot geworden in de specialisatie voor gevoelige katten, zoals katten die borstvoeding geven en makkelijk verteerbare voeding voor katten met een gevoelig maagdarmkanaal.

Bij Brekz kunt u het beste Sanabelle kattenvoer goedkoop bestellen. De beste kwaliteit voor een voordelige prijs, met een ruim assortiment.

Assortiment Sanebelle kattenvoer

Sanabelle kattenvoer bewijst dat gezonde voeding ook lekker en voordelig kan zijn. Met een ruime keuze aan smaken, zoals lam, forel, zalm en gevogelte, aangevuld met gezonde ingrediënten zoals cranberry, wortel, spinazie, bietjes of granaatappel, is het mogelijk om uw kat iedere dag een heerlijke, gezonde, volledige maaltijd voor te schotelen. Sanabelle kattenvoeding heeft een hoog vis/vleesgehalte en dat is niet alleen lekker; het stimuleert in combinatie met de geëxtrudeerde brok ook een hoge acceptatiegraad en een gezonde ontlasting. Sanabelle kattenvoer bevat alle vitaminen, vezels en mineralen die uw kat nodig heeft. Het bevat geen granen (wel rijst) en geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Een greep uit het assortiment

Heeft u een kat met een gevoelig maag-darmkanaal? Sanabelle Sensitive kattenvoer met gevogelte is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten en helpt het maag-darmkanaal ontlasten.

Voor kittens en de drachtige of zogende kat is Sanabelle Kitten kattenvoer een zeer goede keuze. Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld om een gezonde groei van uw kitten optimaal te ondersteunen.

Is uw kat een fijnproever, kiest u dan voor Sanabelle kattenvoer met onder andere forel. Zeer voedzaam en waarschijnlijk onweerstaanbaar.

Scrolt u voor een volledig overzicht naar boven op deze pagina.

Sanabelle kattenvoer is verpakt in de zogenaamde ‘freshpack’; een verzegelbare verpakking met afsluitventiel, dat ervoor zorgt dat de brokken langer vers blijven. Sanabelle kwaliteitsproducten worden verkocht door gespecialiseerde retailers en kwaliteit was nog nooit zo voordelig!

De houdbaarheid van Sanabelle kattenvoeding staat op de verpakking vermeld, en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan aanbevolen gebruik.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.