Voer Senior Kat

Voer Senior Kat

Oudere katten hebben speciaal voer nodig. Naarmate katten ouder worden, zijn ze ook minder actief. Ze hebben meer energie nodig, om dit een boost tegen geven, hebben wij speciaal voer geselecteerd. Wij hebben ook voer voor oudere katten die binnenshuis leven en uiteraard normaal voer voor oudere katten.
Lees meer ..
Voer Senior Kat

Kattenvoer voor oudere katten

Oudere katten hebben vaak een ander soort voer nodig. Naarmate katten ouder worden gaan ze minder bewegen en krijgen ze ouderdomskwaaltjes. Speciaal daarvoor hebben wij een uitgebreid assortiment aan kattenvoer voor oudere katten. Katten worden over het algemeen oud vanaf een leeftijd van 7 jaar. Veel voorkomende klachten zijn slechtere nieren, een verminderde spijsvertering en overgewicht doordat de kat minder beweegt.

Daarnaast kan de eetlust van de kat afnemen of krijgen ze last van een pijnlijk gebit of pijnlijke gewrichten. Mede hierom is het belangrijk om het juiste kattenvoer voor oudere katten te kopen. We raden u altijd om contact op te nemen met uw dierenarts voor extra informatie omtrent de gesteldheid en de beste voeding voor uw kat. Op onze website vindt u altijd scherpe acties en de producten zijn online gemakkelijk te bestellen!

Bij Brekz kunt u de beste kattenvoeding voor de volwassen kat snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel voer voor volwassen katten tegen de scherpste prijzen!

Assortiment kattenvoer voor oudere katten

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan kattenvoer voor oudere katten. Naast de verschillende klachten die bij oudere katten vaker voor komen maken we op onze website ook onderscheid tussen katten die buiten leven en katten die binnen leven. Voor uw kat binnenshuis kunt u bijvoorbeeld kijken naar Royal Canin Indoor 7+ voer. Voor uw kat buitenshuis is Royal Canin Outdoor 7+ beter geschikt. Met het geven van Fokker Senior kattenvoer ondersteunt u de darmflora van uw kat waardoor deze een goede spijsvertering. 

Iams Senior kattenvoer is geschikt voor katten van 7 jaar of ouder. Dit voer ondersteunt het immuunsysteem en helpt het kraakbeen en de gewrichten gezond te houden. Voor het tegengaan van soortgelijke problemen kunt u ook kijken naar ProPlan Adult 7+ kattenvoer. Verder kunt u voor uw 7-jarige kat nog kijken naar het voer van Eukanuba. Dit voer is speciaal afgestemd op de oudere kat en helpt om het immuunsysteem en de spijsvertering op pijl te houden!

Katten met een verminderde werking van de nieren raden we aan om Hill's Prescription Diet kattenvoer te geven. Dit helpt om de achteruitgang van de nieren tegen te gaan. Mocht uw kat echt oud zijn en de leeftijd van 12 jaar bereiken dan stapt u over op Prins VitalCare Senior 12+ voer. Om overgewicht te voorkomen bij katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn raden we u aan om Royal Canin Sterilised appetite Control 7+ te geven. Houdt uw oudere kat meer van nat kattenvoer dan is Whiskas Pouch Senior Vis & Vlees mogelijk iets waar u uw kat blij mee kunt maken.

Kitten of een volwassen kat?

Katten worden gemiddeld rond de 7 jaar een senior. Dit kan echter sterk verschillen per kat en per ras. Laat u daarom door uw dierenarts goed informeren over de gesteldheid van uw kat! Voordat uw kat verschijnselen van ouderdom gaat vertonen is het vaak beter om volwassen voer voor uw kat te kopen. Is uw kat jonger dan 1 jaar dan is het vaak raadzaam om junior- of kittenvoer aan te schaffen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.