terug
Levensfase kattenvoer
Bij Brekz kunt u kattenvoer per levensfase van uw kat uitkiezen. Er is voer voor kittens, voor volwassen katten, voor oudere katten en voor katten die drachtig of zogend zijn. In elke fase van het leven heeft uw kat namelijk behoeften aan andere voeding.
Lees meer ..
Levensfase kattenvoer

Kattenvoer per levensfase

Bij het zorgen voor uw geliefde huistijger is het aanbieden van een voeding passend bij de levensfase belangrijk voor een gezond en gelukkig leven. Iedere levensfase brengt een andere voedingsbehoefte met zich mee. Zo hebben kittens voeding nodig dat hun snelle groei en ontwikkeling ondersteunt en hebben senioren vaak een verminderde energiebehoefte.

Bij Brekz begrijpen we de unieke behoeften van uw kat in elke levensfase. Daarom kunt u bij ons geschikt Kattenvoer per levensfase vinden. Er is voer voor kittens, voor volwassen katten, voor oudere katten en voor poezen die drachtig of zogend zijn. Zo vindt u eenvoudig het juiste voer voor uw huisdier!

Bij Brekz kunt u kattenvoer per levensfase goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste kattenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Voor iedere levensfase het juiste kattenvoer

In elke fase van het leven heeft uw kat een andere behoefte als het aankomt op de voeding. Een levendige kitten heeft voer nodig die de snelle groeifase zo goed mogelijk ondersteund. Zo is er speciale kittenmelk of brokvoeding die zorgt voor ondersteuning van de groei en hersenontwikkeling en voor de opbouw van een sterke weerstand.

Voor volwassen katten is er een groot aanbod aan voer in diverse smaken, in zowel droge als natte vorm. Ook is er speciale voeding voor katten die kampen met gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld een allergie. Gecastreerde of gesteriliseerde katten kunnen na de ingreep last krijgen van gewichtstoename en kunnen baat hebben bij een voeding met een verlaagd energiegehalte, waar drachtige of zogende katten juist een verhoogd energiegehalte nodig hebben.

Wanneer uw kat ouder begint te worden zal de voedingsbehoefte wederom veranderen. Katten zijn vaak minder actief in deze fase, waardoor voeding voor oudere katten vaak weinig vet bevat om te zorgen dat uw kat niet zo eenvoudig overgewicht krijgt. Daarnaast zorgt een senioren voeding onder andere voor extra ondersteuning van de gewrichten en het ontlasten van de nieren.

Het kiezen van de juiste voeding is dus erg belangrijk als het aankomt op de gezondheid van uw kat. Geef een voeding die voorziet in de dagelijkse behoeften, een gezond gewicht bevordert en helpt bij het behouden van optimale energieniveaus.

Assortiment kattenvoer per levensfase

Bij Brekz begrijpen we de unieke behoeften van uw kat in elke levensfase. In ons uitgebreide assortiment kunt u daarom zoeken op kattenvoer per levensfase. Zo vindt u eenvoudig en snel de juiste voeding die uw kat nodig heeft.

Kittens

Het assortiment kattenvoeding voor kittens biedt kattenvoer dat speciaal is samengesteld om uw kitten een optimale start te geven. Het uitgebreide aanbod biedt vele verschillende soorten kattenvoedingen, van knapperige kattenbrokjes tot aan smakelijke natvoeding. Er is voeding speciaal voor kittens vanaf 8 weken oud en voeding voor jonge katten tussen de 6 en 12 maanden oud. Maar ook voor pasgeboren kittens kunt u terecht in dit assortiment. U vindt onder andere voedingen van de merken FokkerPrinsHill'sRoyal Canin en Almo Nature.

Volwassen katten

Ook het assortiment kattenvoer voor volwassen katten biedt een zeer ruime keuze aan zowel kattenbrokken, als smakelijk natvoer. De meeste voermerken hebben meerdere varianten voor volwassen katten in het assortiment. Zo biedt Iams een ruime keuze aan verschillende smaken droogvoer. Kip, lam, zalm of tonijn, voor iedere kat zit er wel een favoriet bij. Royal Canin heeft vele varianten kattenbrokken, ook specifiek per ras. 

Heeft uw kat een specifieke voedingsbehoefte? Ook dan is er een ruime keuze aan hoogwaardig kattenvoer. Cadilo heeft bijvoorbeeld graanvrij kattenvoer, maar ook voeding dat specifiek is afgestemd op katten met een gevoelige spijsvertering. Daarnaast is er onder andere nog voeding voor katten met de neiging tot het ontwikkelen van overgewicht, voor katten die veel last hebben van haarballen en katten met een gevoelige huid.

Senioren

Het assortiment kattenvoer voor de senior bevat voeding dat speciaal is samengesteld voor de oudere kat. Naarmate katten ouder worden, krijgen ze een andere voedingsbehoefte. Zo zijn oudere katten vaak minder actief, kan hun weerstand verminderen en kunnen ze bijvoorbeeld extra ondersteuning gebruiken voor de urinewegen, botten en gewrichten. Vrijwel alle merken hebben wel een variant senior voeding, om uw geliefde kat zo goed mogelijk te ondersteunen bij het gezond ouder worden. Een aantal voorbeelden zijn EukanubaHill'sBF PetfoodHappy Cat en Perfect Fit.

Drachtige en zogende katten

Drachtige en zogende poezen hebben een verhoogde voedingsbehoefte. Het is erg belangrijk dat uw huisdier in deze periode het juiste kattenvoer krijgt. Het aanbod voer voor drachtige en zogende poezen omvat voeding met de juiste samenstelling om uw geliefde huisdier zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode.

BF Petfood Kitten Pregnant & Nursing is één van de voedingen in het assortiment dat aansluit bij de behoefte van dragende/zogende poezen. Wanneer de moederpoes onvoldoende melk geeft of als u moederloze kittens in huis heeft, kunt u gebruik maken van de speciale kittenmelk van Farmfood of Beaphar.

Ander product?

Zoekt u toch liever per merk, dan kunt u naar onze kattenvoer pagina's gaan met droogvoer en natvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.