terug
Levensfase kattenvoer
Bij Brekz kunt u Kattenvoer per levensfase van uw kat uitkiezen. Er is voer voor kittens, voor volwassen katten, voor oudere katten en voor katten die drachtig of zogend zijn. In elke fase van zijn leven heeft uw kat namelijk behoeften aan andere voeding.
Lees meer ..
Levensfase kattenvoer

Kattenvoer per levensfase

Bij Brekz kunt u Kattenvoer per levensfase van uw kat uitkiezen. Er is voer voor kittens, voor volwassen katten, voor oudere katten en voor katten die drachtig of zogend zijn. In elke fase van zijn leven heeft uw kat namelijk behoeften aan andere voeding. Zo kunt u kittens kittenmelk geven of brokvoeding die zorgt voor ondersteuning van de groei en hersenontwikkeling en voor de opbouw van een sterke weerstand. Voor volwassen katten is er een groot aanbod aan voeding in diverse smaken in zowel droge als natte vorm en voor katten die gezondheidsklachten hebben. De voeding voor oudere katten bevat weinig vet zodat uw kat niet te dik wordt en veel omegavetzuren die de huid en vacht gezond houden. Daarnaast zorgt de voeding voor ondersteuning van de gewrichten. De voeding voor drachtige en zogende katten versterkt het afweersysteem en bevat meer energie en voedingsstoffen die de melkproductie op gang brengen.

Bekijk hieronder ons aanbod aan Kattenvoer per levensfase en bestel uw product gemakkelijk en goedkoop online. Elke bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Assortiment Kattenvoer per levensfase

Voor kittens is er bijvoorbeeld Eukanuba Kitten kattenvoer met kip en Prins VitalCare Kitten kattenvoer met gevogelte. Daarnaast is er Royal Canin Babycat Milk Kittenmelk voor kittens van 0 tot 2 maanden en Whiskas Catmilk Multipack voor kittens vanaf 6 weken. Voor volwassen katten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Carocroc 31/18 with Lamb kattenvoer voor katten met een gevoelige spijsvertering en Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi voor katten met urinwegproblemen. Iams Adult Sterilised/Overweight Kip kattenvoer is een aan te raden voeding voor katten met overgewicht en voor katten die snel last hebben van haarballen is er Iams Adult Hairball kattenvoer. Voor oudere katten vanaf 7 jaar is er Hill's Mature/Senior Active Longevity Kip kattenvoer en voor katten
vanaf 11 jaar is er Hill's Senior 11+ Healthy Ageing kattenvoer met gevogelte. Voor oudere katten is er ook het krokante Prins VitalCare Senior kattenvoer. Voor drachtige en zogende katten is er Josera Minette kattenvoer en Royal Canin Queen kattenvoer.

Andere producten dan Kattenvoer per levensfase?

Naast Kattenvoer per levensfase kunt u bij Brekz ook per merk de beste voeding zoeken of aan de hand van eventuele gezondheidsklachten. Bekijk ook de voeding per kattenras.
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.