Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kittenvoer 

Zie hier voeding voor kittens van verschillende rassen om een gezonde kat te worden. Voor verschillende stadia hebben wij voer, denk bijvoorbeeld aan de speenperiode. Tevens is het meeste voer ook geschikt voor drachtige en zogende katten.
Lees meer ..

Kitten - Junior

Kitten

VitalCare

Kitten - Junior

Kitten

Kitten - Junior

Cadilo Kitten Junior - premium kattenvoer

Productinformatie Cadilo Kitten Junior kattenvoer

Cadilo Kitten Junior kattenvoer is een hoogwaardig voer dat speciaal bereid is om de groei en ontwikkeling van uw kitten optimaal te bevorderen. Dit voer bevat een onweerstaanbare mix van onder anderen (gedroogde) kalkoen, kip, vis en rijst en is daardoor niet alleen een gezond, maar ook een heel erg smakelijk!  

Cadilo Kitten Junior kattenvoer is de perfecte keuze om uw opgroeiende kitten en jonge kat te ondersteunen met een volwaardige, natuurlijke voeding. De omvang  van deze heerlijke, kleinere brokjes is speciaal afgestemd op de kleinere kat. Ze zijn bovendien gemaakt met een gezonde dosis dierlijke eiwitten die de ontwikkeling en groei van uw kat ondersteunen. De voeding bevat geen tarwegluten, waardoor het licht verteerbaar is en een gezonde darmfunctie stimuleert. Een voortreffelijk voer voor uw kitten! 

Bij Brekz kunt u Cadilo Kitten Junior kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
     

Ingrediënten Cadilo Kitten Junior kattenvoer

Samenstelling: 
Maïs, gedroogde kalkoen (14%), rijst (14%), gevogeltevet, maïsgluten, gedroogde vis (4%), gedroogde kip (4%), biergist, gedroogde bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, zalmolie, inuline (bron van FOS). 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (34.0%), ruw vet (22.0%), ruwe celstof (2.0%), ruwe as (6.5%), calcium (1.4%), fosfor (0.8%).

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

Vitamine A (retinylacetaat) (18 000 IE), vitamine D3 (cholecalciferol) (1800 IE), vitamine E (all-rac alfa-tocoferylacetaat) (400 IE), koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) (5.0 mg), zink (Zinksulfaat-monohydraat) (65 mg), ijzer (IJzer(II)sulfaat-monohydraat) (75 mg), mangaan (Mangaan(II)oxide) (30 mg), jodium (calciumjodaat, watervrij) (1.5 mg). 

Overige toevoegingsmiddelen: 
Taurine (1000 mg), lecithine (5000 mg), bevat antioxidanten.
    

Voedingsadvies Cadilo Kitten Junior kattenvoer 

Voedingstabel

Maanden

Lichaamsgewicht (kilogram)

Dagelijkse hoeveelheid (gram)

1

0.3 - 0.7

20 - 35 

2

0.6 - 1.2

30 - 50 

3

0.9 - 1.8

40 - 65

4

1.2 - 2.5

50 - 80

6

1.9 - 3.6 

55 - 85

9

2.5 - 4.5 

65 - 100

12

3.5 - 6.0

65 - 95 

De bovenstaande hoeveelheden zijn indicaties gebaseerd op de energiebehoefte van de gemiddelde kat. Zo nodig kan deze dus aangepast worden. Het wordt aanbevolen de dagelijkse hoeveelheid voer over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. 

De houdbaarheidsdatum van Cadilo Kitten Junior kattenvoer staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
    

Ander kattenvoer?

Voor volwassen katten hebben wij ook Cadilo Adult Fit kattenvoer. Voor een overzicht van de merken in ons assortiment kunt u kijken op onze overzichtspagina merken droogvoer

https://www.brekz.nl/39016-home_default/cadilo-kitten-junior-kattenvoer.jpg
2.99 2019/01/01
36559
16574
Cadilo Kitten Junior kattenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 gr
€ 2,99 (€ 7,48/kg)
2 kg
€ 11,95 (€ 5,98/kg)
2 x 2 kg
€ 19,95 (€ 4,99/kg)
€ 15,96 (€ 3,99/kg)
8 kg
€ 27,99 (€ 3,50/kg)
2 x 8 kg
€ 51,99 (€ 3,25/kg)
€ 41,59 (€ 2,60/kg)

Kitten

Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Productinformatie Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kitten op diverse punten te ondersteunen, waaronder groei en ontwikkeling. Dit alles zit in een heerlijk recept met 91% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte, waar uw kleine vriend elke dag weer van kan genieten. De essentiële mineralen en vitamine D dragen bij aan een gezonde groei en omega 3- en 6- vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. Daarbij is het voer rijk aan een speciaal vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp waardoor het spijsverteringsstelsel wordt ondersteund.

De krokante brokjes bevatten een speciaal afgestemd mineralengehalte en bevorderen een sterk en gezond gebit. Het immuunsysteem van uw kleine vriend wordt goed ondersteund dankzij de belangrijke mix van antioxidanten en vitamine E. Met deze voeding van Iams weet u zeker dat u uw kitten het beste kittenvoer geeft ter bevordering van een goede start. 


Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Samenstelling: 
gedroogde kip en kalkoen 43% (kip 26%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, verse kip (4,1%), rijst, gedroogde bietenpulp (2,4%), kippenjus, gedroogde hele eieren, vismeel, fructo-oligosachariden (0,70%), visolie, kaliumchloride, gedroogde biergist.

Analytische bestanddelen:
eiwit 37%, vetgehalte 21%, omega 6-vetzuren 3,5%, omega 3-vetzuren 0,53%, ruwe as 6,5%, ruwe celstof 1,6%, calcium 1,4%, fosfor 1,2%, magnesium 0,084%, DHA 0,10%, taurine 2100 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 57837 IE, vitamine D₃ 1663 IE, vitamine E 143 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 10 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,6 mg, zinkoxide (zink) 114 mg.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer

Leeftijd (weken) Gewicht (kg) Hoeveelheid per dag (g)
5 weken 0,5 kg 30 g
10 weken 1 kg 60 g
20 weken 2 kg 65 g
30 weken 3 kg 75 g
40 weken 4 kg 80 g
Dracht 2 - 6 kg 30 - 135 g
Zogen 2 - 6 kg 60 - 265 g

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kitten meer voer nodig hebben. Dit is de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kitten per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen.

Het is aan te raden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag te verdelen. Zorg dat uw kitten altijd over voldoende drinkwater beschikt. De houdbaarheid van Iams for Vitality Kitten Verse Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een voeding voor volwassen katten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Iams for Vitality Adult verse kip. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29719-home_default/iams-for-vitality-kitten-kip-kattenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
De poes vindt het heerlijk en daar gaat het om en de bezorging is snel en goed
Goede kwalitatieve kattenbrokken voor een goede prijs. Snel geleverd.
Fijn product.
poezen doen het super op deze brok
Wordt goed gegeten door mijn poezen.
Nieuwe verpakking. Mijn kittens zijn er gek op. Vorige kat is met Iams 17 jaar geworden. Ik koop niets anders.
Goed voer voor een goede prijs
De katten eten ons de oren van het hoofd
De kat eet het graag met een beetje whiskas natvoer, meer moet dat niet zijn
Goede voeding...maken er wel veel stoelgang van
TRES BON ALIMENT POUR CHATON OU FURET
Il adore ces croquettes parfait
Unseres Katerchen sagt Danke!
Toller Preis, schnelle Lieferung immer wieder gerne
33439
15878
Iams For Vitality Kitten Kip Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 3 kg
€ 26,49 (€ 4,42/kg)
10 kg
€ 33,75 (€ 3,38/kg)
2 x 10 kg
€ 63,49 (€ 3,17/kg)
Royal Canin Kitten kattenvoer

Productinformatie Royal Canin Kitten kattenvoer

De groeifase is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Uw kitten heeft tijdens deze fase de juiste voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van een gezonde groei en ontwikkeling. Royal Canin Kitten kattenvoer is geschikt voor kittens tot een leeftijd van 12 maanden en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw kitten in het achterhoofd. Tijdens deze periode ontwikkelt het immuunsysteem van uw kitten zich geleidelijk. Royal Canin Kitten kattenvoer ondersteunt de natuurlijke afweer van uw kitten, dankzij het aanwezige gepatenteerde complex van antioxidanten in deze voeding, waaronder vitamine E. 

De spijsvertering van uw kitten is volop in ontwikkeling. Royal Canin Kitten kattenvoer ondersteunt de spijsvertering dankzij de toevoeging van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica, zoals FOS. Tijdens deze groeiperiode verandert het lichaam van uw kitten behoorlijk. Royal Canin Kitten kattenvoer voeding bevat daarom een aangepast eiwitgehalte en een evenwichtig gehalte aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine D en calcium. Door het hoge energiegehalte is de voeding zeer geschikt voor uw energieke kitten. 

Royal Canin Kitten kattenvoer is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus of sappige gelei. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om uw kitten gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Kitten kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Kitten kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Kitten kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Kitten kattenvoer

Leeftijd van de kat (maanden) Gewicht van de kat
(kilogram)
Hoeveelheid brokken (gram)
4 0,35-0,6 30
5 0,8-1,2 50
6 1,4-2,1 60
7 1,8-2,8 65
8-10 2,4-3,9 70
11-14 2,9-5 70


Ingrediënten Royal Canin Kitten kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, gist en delen daarvan, visolie, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%), Fructi-Oligo-Sacchariden (0,38%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: Zeer goed verteerbare, hoogwaardige eiwitten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (36%), Ruw vet (18%), Ruwe as (7,8%), Ruwe celstof (2,3%), Calcium (1,2 g).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (20.100 IE/kg), vitamine D3 (710 IE/kg), E1 [ijzer] (41 mg/kg), E2 [jodium] (4,1 mg/kg), E4 [koper] (8 mg/kg), E5 [mangaan] (53 mg/kg], E6 [zink] (159 mg/kg), E8 [selenium] (0,07 mg/kg), conserveringsmiddelen, anti-oxidanten.

Ander voer?

Bent u niet op zoek naar voer voor kittens, maar juist voor volwassen katten? Of zoekt u voer voor een specifiek ras? Kijk dan eens naar ons totaalaanbod van Royal Canin kattenvoer! Voor ander voer voor Kittens kunt u kijken op onze Kitten pagina.

Royal Canin Kitten kattenvoer

Royal Canin
https://www.brekz.nl/28621-home_default/royal-canin-kitten-36.jpg
32.95 2019/01/01
Maine coon kittens eten het zeer goed.
Door de vorm van het brokje hebben tandwisselde kittens meer grip
Snel geleverd, goed verpakt en scherpe prijs in vergelijking met andere verkopers. Aanrader.
Blij met de snelle levering
Goed product
Super ! zelfs de oudere kat lust deze meer !
Kleine brokjes mixen met natvoer, gaat prima zo. Katten vinden het heerlijk
Best wel okee
Kittens doen t erg goed op dit voer
Heel goed product en snelle levering !
Ze eten Allen lekker op dus 't zal wel goed zijn
Niets op aan te merken!
Goede volledige voeding voor kittens. Een van onze adoptiekittens was graatmager en haar pels was dof. Er werd ons Royal Canin Kitten ( droogvoer ) aangeraden en nu is ze mooi op gewicht en glanst haar pels. Onze andere kitten had darmproblemen maar met deze voeding heeft ze geen problemen meer. Ik kan dit product alleen maar aanraden.
Kwaliteit voer
ben tevreden maar de verpakking kan beter.Wordt in grote dozen geleverd ,veel te zwaar waardoor onderste dat in doos ligt scheurt door gewicht.Al 2 keer voorgehad,niet leuk!!! Nootjes voor vogels onderaan en 3 pakken kattegrit erboven,resultaat was dat zak nootjes gescheurd was.
Voor onze kitten prima voer en goeie prijs
Goede prijs en snelle levering top
Perfecte vlotte levering
Kitten eet het goed en ziet er goed uit
Goed en snel geleverd.
Alles zoals beloofd zoals altijd
Goede en correcte prijs, beter dan in andere dierenwinkels, levering van bestelling tot thuis 4a5 dagen, daarom 4 sterren, voor de rest ben ik zeer tevreden.
Prima alleen jammer dat er geen hersluitbare strip in zit , snelle levering!
snel bezorgd en volgens verwachting. ik bestel de volgende keer weer via Brekz.
Onze poes vind het lekker
Goedkoop volumevoordeel bij het bestellen van kattenvoer. Goedkoopste wat ik online kon vinden en snel verstuurd.
Zeer tevreden !!! Goede service!!!
Altijd correct en nooit lang wachten en de prijs is ook altijd mooi. In de winkel vind ik dat nooit.
Prima product voor kitten en de prijs ligt lager dan elders. Reeds dikwijls besteld bij Brekz, zeer tevreden met de werking, alles netjes geleverd binnen de afgesproken tijd !!
Verantwoord kittenvoer zoals bij de fokker van ons kitten gegeven werd
Zeer tevreden. Van bestelling tot levering uitgevoerd zoals beloofd.
Correcte en vlotte levering aan zeer voordelige prijs!
Dit was de eerste keer dat ik online bestelde en ik moet zeggen dat het me bevalt ,ik kan rustig alles bekijken en bestellen ,er wordt ook veel aandacht besteed om mij op de hoogte te houden wanneer mijn pakje zal toe komen,ook de kwaliteit van de producten zijn uitstekend en de prijs valt heel goed mee,,ik raad het aan iedereen die ik ken aan ,de service en de bezorgers van de pakjesdienst zijn zeer vriendelijk ,ook dat vindt ik een pluspunt ,zeker voor herhaling vatbaar,. .
Ze vindt het heerlijk. Goede en snelle bezoeging.
Heerlijk! En snelle levering altijd goed. Miauw.
Helaas was de verpakking al beschadigd en derhalve de droge brokken al blootgesteld aan de buiten lucht .
Brekz is de goedkoopste. Snelle levering ook.
Een prima voer voor kittens, geode ontlasting, geen brij meer.
Super snelle levering! Onze kitten houdt van deze brok!
Zeer snelle levering en correcte communicatie
het is een goed produkd en de poes lust het graag
Heb onlangs weer 2 zwerfkatjes bij en vinden royal canin kittens voer heel lekker .mijn andere poezen komen ook wel de restjes opeten en zo geef ik mijn 9 poezen es afwisselend kittens of sensitieve en outdoor
Prima product! Onze kittens groeien er geweldig van en zijn tevreden. Blij met de snelle levering.
Ben supper tevreden over de service van Brekz. Binnen 24 uur kreeg ik 2x over mn bestelling voor mn katten. De volgende keef zeker weer voor mij bij Brekz.
Mijn kitten van 5 maanden vind deze heel lekker. Bestelling vlot verlopen
de katten eten de korrels zeer graag.
Alles goed en netjes verlopen
Waar ik mijn kitten gekocht heb zei dat ik royal canin kitten moest geven en dan doen we dit hé, goede prijs bij Brekz.be, tot later !
De ideale voeding voor kittens.
De kittens zijn helemaal blij , top!
kittens eten het goed . ben tevreden over dit voer,
zeer snelle levering zeer tevreden
mijn kittens zijn er dol op, zelfs de grote katten zijn er dol op
Verantwoord en goed kattenvoer voor een betaalbare prijs in grootverpakking (4 kg). Snel besteld en snel geleverd.
Product op tijd geleverd en ook tevrede van de levering Vriendelijk man
Mijn katten vinden dit het aller lekkerst. Zelf kies ik liever een merk waar meer info op staat wat er in zit en de percentages
duur exspensive duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur exspensive duur expensieve duur exspensive duur expensieve. zo nu heb je 25 woorden
Goede service ,snelle levering,vriendelijk te woord gestaan Met vr gr Georget Verbist en Dave Diependaal
2 zakken royal canin kitten brok gekocht. Bij levering kwam ik erachter dat 1 van de zakken kapot was. Meteen mail terug gestuurd en kreeg een dag later 2 opties hoe ze het probleem op wouden lossen. Ik heb toen een optie uitgekozen en daar hebben ze zich aan gehouden. Erg klantvriendelijk.
prijs kwaliteit uitstekend. ons kittens eten het heel graag. een tevreden klant.
Snelle levering, goede prijs
Goed product voor een redelijke prijs :-)
Gewoon super !!! Zeer snelle levering
Heerlijk volwaardig voer voor onze Britse korthaar poes.
Mijn ragdoll doet het heel erg goed op.
Katten krijgen met een kleine dosering alle voedingsmiddelen tot zich. Verder zien ze er super goed uit, mooi glimmende vacht. Daarnaast is het verschil echt te merken als ze op de kattenbak zijn geweest. Bij goedkoop voer zoals wiskas etc gaan ze heel erg van ruiken
Goede referenties van personen die ervaring hebben met dit voer, de praktijk bevestigt onze ervaring
Handig geen gesjouw, snel thuis afgeleverd.
Croquettes que le chaton apprécie. Après plusieurs essais infructueux ou décevants, cette croquette semble bien lui convenir.
Je commande pour tous mes animaux et je suis contente
Alles bestens
Frisst meine Katze am liebsten!!!°
Meine kleine Katze mag als einzige dieses Futter . Meine Meinung nach ,nicht das beste Futter , aber Fluffy schmeckt es und das ist wichtig . Produkt Bestellung und Lieferung 5 Sterne Viel dank immer wieder gerne
Top levering en produkt
Prodotto di Buona qualità per i gattini piccoli.
Très bonne qualité
Très appétant, mon chaton n’en laisse pas dans sa gamelle
produits très appréciés par notre chaton Je recommande
Bon produit
Très adapté au jeunes chats.
mon chaton adore
Unsere Tieger lieben das Trockenfutter
Bon rapport qualité prix par rapport en animalerie. Pas encore ouvert, mais je ne doute pas qu’il ne les mangera pas
Aucun souci pour notre petit chaton
snelle levering van produkten
Entièrement satisfaite livrer rapidement et mes chatons adorent ces croquettes.
CROQUETTE ROYAL CANIN POUR CHATON BONNE MARQUE PAS DE SOUCI PETIT CROQUETTE POUR CHATON TRS APRECCIE PAR MON CHAT
Bonne taille de croquettes pour les petits chatons qui les apprecie.
Délai de livraison rapide, site de très bonne qualité.
Levede op til forventningerne.
produit très bien accepté par notre petite chatte. transport et livraison très rapide
Exactement ce que j'attendais. La livraison est aussi très rapide (environ 2 jours ouvrées).
Livraison très rapide, merci
Goede en snelle verzending
Excellent produit , fermeture du sac par zip ce qui facilite la conservation . Bravo pour la livraison en 48 h!
Très contente de la livraison rapide et de plus la livraison est gratuite. Des croquettes de marques à prix imbattable. Je recommande vivement
Identique à ce que l'on peut trouver dans le commerce, mais en conditionnement beaucoup plus avantageux
Prima kwaliteit - top prijs en snelle leverin
Wie immer, sehr zufrieden. Schnelle Lieferung und super Kaufabwicklung. Gruß Ringo
Livraison rapide et efficace je recommande ce site et surtout pour son offre prix très intéressante .
Keigoed merk en supersnelle levering!!
Bien moins cher que chez le veto et livré à domicile
Excellent pour mon chaton et le prix défit toute concurrence mon vétérinaire ma recommandé royal canin
Goedkoop en snelle levering,
Extra rien à redire entre la commande et la livraison. Je vous souhaite à tous une très bonne fin d année et de bonnes fêtes
Super rapport qualité prix,le moins chère du net
le colis a été livré très rapidement par les services postaux. bien pratique. je suis très satisfaite de ce service.
QUE DU SERIEUX. COMMANDE ARRIVE EN 48H SUPERBE CROQUETTE A RECOMMANDER ABSOLUMENT CHEZ BRETZ.
correcte levering en correcte prijzen Keep up the good work!
Schnell, pünktlich, bin zufrieden. :)
Bjr je suis très satisfaite tout se passe bien de la commande à la livraison Merci bcp
Très bonnes croquettes et livraison rapide
Produit apprécié par mes petits chats
C'est les meilleurs croquettes pour mes chatons ils l'adorent en plus. J'ai acheté 4kg ça à l'air super économique.
Rien à dire. Recu très rapidement. Emballage correcte.
Goede en snelle levering.
Super korrels en super bestelling
Tout est parfait: les prix, la convivialité du site, la rapidité du traitement de la commande, la possibilité de suivre la commande et lalivraison ultra rapide et programmée des colis. Que du bonheur!!
Meine Katzen lieben es seit Jahr und Tag.
Bon rapport qualité prix pour ce grand format. Pas de sous produits animaux dans la composition.
Livraison ultra rapide avec un suivi, tarifs extras, je suis ravie et je repasserai commande. Je recommande vraiment ce site.
Excellent produit Convient tres bien au chatons apres le sevrage Est tres bien toléré
Je recommande vivement ces croquettes qui font le régal de mes bébés sphynx et de leur maman qui les a nourri durant plus de cinq mois. je passerai au spécial sphynx dès leur un an. Ma famille de matous est composée d'un persan, un siamois, le papa, la maman et les six bébés Sphynx.
162
97
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 19,79 (€ 9,90/kg)
4 kg
€ 32,95 (€ 8,24/kg)
10 kg
€ 64,95 (€ 6,50/kg)
2 x 4 kg
€ 64,95 (€ 8,12/kg)
2 x 10 kg
€ 120,95 (€ 6,05/kg)

VitalCare

Prins VitalCare Kitten kattenvoer

Productinformatie Prins VitalCare Kitten kattenvoer

Prins VitalCare Kitten kattenvoer is een volledige krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot ongeveer 10 maanden en voor drachtige en zogende katten. De voeding bevat veel eiwitten zodat de spieren van de kitten kunnen ontwikkelen en een aangepast calcium- en fosforgehalte voor een gezonde opbouw van het skelet. De voeding draagt ook bij aan een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem door de toevoeging van vitaminen en mineralen, zoals vitamine D, zink en selenium. Om aan de energiebehoefte van kittens te voldoen, is de voeding extra vetrijk. De voeding bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen natuurlijke antioxidanten. Door de hoge verteerbaarheid en de afwezigheid van tarwegluten is Prins VitalCare Kitten kattenvoerook voor kieskeurige katten een goede keuze. 

 • Draagt bij aan de spier- en skeletopbouw
 • Helpt immuunsysteem ontwikkelen
 • Bevat extra vetten voor energie
 • Bevat geen synthetische toevoegingen
 • Is goed verteerbaar
 • Bevat geen tarwe
 • Bevat veel vitaminen en mineralen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor kittens eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Kitten kattenvoer nu met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 

Voedingsadvies Prins VitalCare Kitten kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kitten per dag nodig heeft op basis van zijn leeftijd en gewenste lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten en verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag.

Voedingstabel Prins Vitalcare Kitten

Leeftijd (weken)

Lichaams gewicht (kg)

Hoeveelheid (gram/dag)

4

0,5

25 - 40

8

1

40 - 50

12

1,5

55 - 60

16

2

55 - 60

20

2,5

60 - 70

30

3

70 - 85

40

4-6

70 - 90

>50

4-6

55 - 75

Dracht

4-6

80 - 105


Ingrediënten Prins VitalCare Kitten kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, dierlijke vetten, (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS). 

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (34%), ruw vet (22%), ruwe as (7%), ruwe celstof (2%), en koolhydraten (26%). 

Mineralen
Calcium (1,4%), fosfor (1%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,6%). 

Ander product?

Wij verkopen voor kittens Iams Kitten & Junior Kip kattenvoer met veel omega-vetzuren en Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer voor een optimale spijsvertering. Bekijk ook ons gehele assortiment en ontdek het ruime aantal merken kittenvoer.

Prins
https://www.brekz.nl/23192-home_default/prins-vitalcare-kitten.jpg
79.95 2019/01/01
Heel fijn kitten voer. Stinkt minder en de huid glanst mooier.
Onze poezen eten niets anders
Mooi op tijd geleverd en de poesjes genieten met volle teugen :-)
Beste webshop voor kwaliteit en snelle levering , en reuze goede prijzen ook nog. En een goede communicatie . Echt top
3319
28
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 16,95 (€ 11,30/kg)
5 kg
€ 33,95 (€ 6,79/kg)

Kitten - Junior

Orijen Cat & Kitten kattenvoer

Orijen Cat en Kitten kattenvoer

Orijen Cat en Kitten kattenvoer is een compleetvoer voor kittens en opgroeiende katten. De voeding bevat alleen natuurlijke en duurzame ingrediënten uit Canada. De speciale samenstelling van de voeding zorgt voor een gezonde lichaamsopbouw en ondersteuning van de ontwikkeling van de vitale functies. Zo bevat de voeding 85% vlees en 40% eiwitten van hoge kwaliteit. De eiwitten komen uit het vlees van spieren en organen. 2/3 ervan is rauw en 1/3 is gedehydrateerd.

Hierdoor blijven veel voedingsstoffen bewaard. Behalve eiwitten uit vlees bevat de voeding ook eiwitten uit vis en eieren. 15% van de voeding bestaat uit groente, fruit en plantenextracten die boordevol zitten met vitaminen en de spijsvertering ondersteunen. Aan de voeding zijn alleen zink, koper en choline toegevoegd en geen syntetische stoffen, graan, plantaardige eiwitten, aardappels en suikers. Hierdoor en door de toevoeging van diepvriesgedroogde lever is de voeding ook geschikt voor gevoelige katten met met een voedselintolerantie of -allergie. 

 • Bevat alleen natuurlijke en duurzame ingrediënten
 • Zorgt voor gezonde cellen en vitale organen
 • Bevat 15% groente, fruit en plantenextracten
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Bevat zink koper en choline
 • Bevat geen graan en suiker
 • Ook geschikt voor voedselgevoelige katten

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer voor katten en kittens gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Orijen Cat en Kitten kattenvoer en uw bestelling staat razendsnel bij u voor de deur!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dageiljks aanbevolen hoeveelheid houdt. 

Voedingsadvies Orijen Cat en Kitten kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat dagelijks nodig heeft op basis van zijn huidige gewicht als uw kat zijn gewicht moet behouden, voor gewichtsverlies en voor seniorkatten. U kunt de voeding eventueel nog aanpassen aan de grootte en activiteit van uw kat. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over twee porties per dag en zorg altijd voor vers water.

Gewicht van de kat Gewicht behouden Gewichtsverlies Senior
2 kg 35 g - 35 g
3 kg 45 g - 35 g
4 kg 65 g - 40 g
5 kg 65 g 65 g 65 g
6 kg 85 g 65 g 65 g
8 kg 100 g 85 g 85 g
10 kg 115 g 85 g 85 g


Ingrediënten Orijen Cat en Kitten kattenvoer

Samenstelling
Vers kippenvlees (18%), vers vlees van kalkoenen (7%), verse hele eieren (5%), vers kippen lever (5%), verse hele bot (4%), verse hele haring (4%), verse kalkoen lever (4%), verse kippen harten (4%), verse kalkoen harten (4%), vers kippen nekken (4%), kip (gedehydrateerd, 4%), kalkoen (gedehydrateerd, 4%), hele makreel (gedehydrateerd, 4%), hele sardientjes (gedehydrateerd, 4%), hele haring (gedehydrateerd, 4%), kippenvet (3%), hele rode linzen, hele groene erwten, hele groene linzen, hele kikkererwten, hele gele erwten, lensvezel, hele pintobonen, hele witte bonen, kippenkraakbeen (gedehydrateerd, 1%), haringolie (1%), kippenlever (gevriesdroogd), kalkoenlever (gevriesdroogd), verse pompoen, verse hele courgette, verse hele pastinaak, verse wortels, verse hele rode appels, verse peren, verse boerenkool, verse spinazie, verse snijbiet, vers wortelloof, bruin zeewier, hele cranberries, hele blauwe bessen, hele saskatoon, cichorei wortel, kurkuma, melkdistel, klis wortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottels, enterococcus faecium. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (40%), ruw vet (20%), ruwe vezel (3%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), magnesium (0,1%), vocht (10%), omega-3-vetzuren (1%), omega-6-vetzuren (3,1%), taurine (0,2%), EPA- en DHA-vetzuren (0,5 mg). 

Toegevoegde voedingsstoffen

zinkchelaat (100 mg/kg), koperchelaat (11 mg/kg), choline chloride (1200 mg/kg). 

Andere voeding voor kittens en opgroeiende katten?

Voor kittens is er ook Eukanuba Kitten kattenvoer met extra veel kip en Prince VitalCare Kitten kattenvoer voor een optimale groei van spieren en botten en voor een goede weerstand. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding voor kittens en bestel het beste voer snel online!

https://www.brekz.nl/24381-home_default/orijen-cat-kitten-kattenvoer.jpg
62.49 2019/01/01
Katten zijn er erg blij mee
Gewoon goed en tevreden
Gied uitgebalanceerd
Beste voer voor huisdieren.
Zelf kan ik niet beoordelen want ik eet het niet. Dit is het merk voer dat mijn fret graag eet dus hij is blij.
goed graanvrij voer, mijn katten zijn er dol op
Prijs/kwaliteit goed produkt met snelle levering !
zeer tevreden over de vlugge verzending en de verkoop van dit goede product ,zeer gelieft door mijn fret en onze poes,
Goede prijs, goede levering alleen weet ik liever iets ruimer van tevoren dat geleverd zal worden.
Bestelling snel geleverd.
De katten zijn content. Levering snel. Aanbieding een leuke bijkomstigheid. Fijne feestdagen namens Joep&Joya.
Vacuum verpakt. Vlot bezorgd. Mijn kat is dol op deze brokken. Heeft voor zijn 13 jaar nog een mooie vacht en goede conditie.
Al 1.5 jaar dit merk gebruikt. Super product, echt een product met hoge kwaliteit. Mijn kat's vacht wordt heel zacht en glanzend. Maar ik vind het spijtig dat de zak duurder en kleiner geworden. Bij de concurent is het altijd op, en nu de eerste keer heb besteld bij Brekz en heel tevreden.
Alles verliep naar wens,verzending op tijd geleverd op gewenst adres ;-) .vijf sterren moest de verpakking van de kattenvoeding nog vacuum zíjn getrokken zoals eerdere bestelling wel het geval was. Mvg Walter
Het product kwam precies overeen met wat ik ervan verwachtte
Goed voer waardoor mijn kat rustiger leeft. Geen last meer van de bijwerkingen van groenten etc in het voer waardoor hij regelmatig onstekingen had.
Op het voer is niets aan te merken, onze katten vinden het lekker. Wat ik wel heel vervelend vind is dat de fabrikant de verpakkingen met meer dan een kilo hebben teruggebracht maar dat de prijs gelijk is gebleven. Een verkapte prijsverhoging van meer dan 15%.
Rien à dire très bien
Eines der besten Trockenfutter...
Super tilfreds, produktet er godt og i har hurtig levering. Kirstine
Croquettes de très bonne qualité sans céréales bien digérées par mes chats pas de diarrhée
Mon Billou adore
Très bien!
God og hurtig levering. Kattene elsker Orijen tørfodderet. Men det er noget dyrere end andre produkter.
Alles ist gut. Versand sehr schnell geliefert.
Très bon produit plusieurs années que je l ' utilise pour ma minette birman tjrs en forme et ne grossit pas Jamais dispo.en gros sac chez vos concurrents et moins cher chez vous livraison rapide merci
Produit de bonne qualité livré rapidement. Seul bémol son prix
Mon chat les a tout de suite accepté
tres bon produit .Nous l utilisons pour un furet. Sur les conseils de notre veterinaire
Meine zwei Bengalen sind sehr zufrieden, nur ich nicht... seit der Preiserhöhung von 6,4kg auf 5,4kg....schade.
Très contente de ces croquettes sans céréales. Mon chat a un très joli poil et est beaucoup plus vive que lorsqu'elle mangeait les croquettes avec céréales du supermarché. Elle les aime aussi beaucoup.
Colis reçu rapidement .
Très bien ! Nos 2 chattes se sont ruées sur leur bol de croquettes, les selles ne sont pas trop odorantes et elle ne vomissent plus comme avec les croquettes supermarché achetées en dépannage. Je prenais avant ça une grande marque (V...) que je trouvais dans une clinique vétérinaire qui allait très bien mais les croquettes Orijen ont une compo bien meilleure (et de loin!) et les chattes semblent bien les tolérer. Il y a quelques années j’avais un chat qui est mort d’un problème de reins alors que j’achetais mes croquettes chez le vétérinaire et qu’on trouve en supermarché (H...) et en lisant aujourd’hui la composition de cette marque je comprends pourquoi ce pauvre chat y est passé ! Maintenant terminé le fast food des croquettes ! Le seul bémol c’est qu’elles viennent de loin... pas hyper écolo du coup.
Mes chats aiment beaucoup !
Bon service Rapide
Mir hat vor allem die zügige Lieferung gefallen. Das Produkt kannte ich bereits.
Colis arrivé dans les délais. Emballage soigné. Prix très intéressant.Je recommande.
Le passage des croquettes de supermarché à ces dernières a occasionné un réglage de transit de quelques jours, mais depuis c’est parfait. Elle adore celle-ci et les Tundra
Velocissimi e tutto conforme
Produit de bonne qualité, sans céréales. Dommage quelles soient petites.
Schön, dass alle Sorten dieses Futters auf Lager waren. Die Bestellung und Lieferung haben super geklappt, das Paket war im Nu da. Vielen Dank!
Produit de qualité que mon chat adore. Le coût est raisonnable et la livraison très rapide
beeser geht es nicht, jederzeit gerne wieder
Très bon vendeur. ....délai respecté à recommander
Croquettes de grandes qualités!!!! Bravo
Cela fait 4 années que je donne ces produits à mes deux chattes et ma chienne (pour elle, aliment pour chiens). Si on en croit l'emballage: les produits dont sont fait les croquettes sont idéaux pour nos animaux et se rapportent au plus près de leur alimentation naturelle. Aucune étude scientifique n'a prouvé ni improuvé si c'est vraiment idéal pour eux, mais j'ai décidé de faire confiance aux fabricants car elles sont supposées ne pas contenir trop de glucides néfastes à leur santé, comme certaines marques même vendues chez les vétos en tant que croquettes adaptées pour chats et chiens diabétiques. Pour le moment, mes animaux n'ont pas de soucis de santé, et même c'est pour un commencement de diabète chez une de mes chattes que j'avais décidé de changer leur alimentation pour orijen et bizarrement, son taux est à nouveau normal !! donc, je recommande chaudement, rien que pour ça, ce produit.
Livraison rapide et prix très attractif
Excellent pour les petit félins
I used Orijen already for years in the USA. Still think it's about the best Pet Food!
Super produkt med højt protein indhold.
Fint produkt. Indeholder det som er godt for en kat.
super. Tout c bien passé et la commande et la livraison et mon chat adore
Mon chat de 4 mois les à toute suite adoré.
PARFAIS! fiu ^p$ ghghfjkjlù$ klp$ èiyoyouppup hoàuàup gdrezayutv jhiu
Excellent produit même si par rapport à la dernière commande le poids du sachet à considérablement baissé pour un prix identique !!!! Chat sacré de Birmanie à l’intestin fragile en pleine forme . Livraison impeccable .
J'ai donné ces croquettes petit à petit en mélangeant aux anciennes ; les chats se sont régalés et bien habitués. Maintenant ils ne mangent plus que celles-là.
Je viens de commander pour la première fois. J'ai 3 chats et iil y a eu un temps d'adaptation mais aujourd'hui ils aiment( je pense ) . Il est vrai que j'ai changé de croquettes suite au reportage qui a été diffusé à la télé. Ce reportage nous expliqué que les fabricants d'alimentation pour animaux mettaient bien des choses dans la fabrication de ces croquettes et tres peu de viande. Dès le lendemain j'ai essayé de leur faire manger de la viande et du poisson préparé comme dans le reportage, mais malheureusement mes chats n.ont rien mangé. Alors afin de pouvoir les alimenter convenablement je suis allée sur internet et j'ai trouvé ce site, qui je l'espère dit vrai sur la composition de ces croquettes. Si j'ai un conseil à donner regardez bien sûr l'emballage ce qu'il est écrit et vous constaterez que nous empoisonnant nos animaux domestiques.pour finir car si je continue je peux faire un roman, je voulais seulement préciser que la livraison a été rapide. Merci à vous d'essayer de faire une alimentation correct pour nos animaux, car ça ne viendrait pas à l'idée a nos compagnon de nous empoisonner comme nous nous le faisons. Promis profis des industriels et même des vétérinaires
Excellent produit sans céréales livré avec grande rapidité.
Superschnelle Lieferung !
Je suis contente de mon achat mon chat a adoré les croquettes
sehr gutes Produkt...Katzen mögen es.
Après avoir testé à peu près tout ce qui est proposé sur le marché, en matière de croquettes "premium" pour chat, mon choix s'est définitivement fixé sur ORIJEN. Pour la nourriture "humide" : APPLAWS.
Wird leider immer weniger für das selbe Geld.... Das ist schade, denn das Futter ist sehr gut...
Croquettes de très bonne qualité, mon chaton adore.
preiswert, schnell geliefert, gern wieder. Danke sehr
Top product! En snelle levering.
Bestes Trockenfutter auf dem Markt!
Excellent produit à recommander pour ceux et celles qui hésitent encore à le commander
Hatte im Vorfeld viele Informationen über das Futter eingeholt. Scheint tatsächlich gut zu sein. Meine Futterempfänger fressen es offenbar gern.
Croquettes mélangées aux anciennes croquettes pour que le changement ne soit pas trop brutal, mais bien acceptées par ma chatte qui a l'air de se régaler. Sinon, il est un peu tôt pour voir un changement quelconque. A suivre...
Suite au changement de packaging j'ai cherché ces croquettes partout avant de les trouver sur Brekz.fr je suis très satisfaite du prix, de la qualité d'emballage et de la livraison rapide, merci !
RAS Livraison rapide, gratuite, soignée. Produits de qualité. Je recommande
Schnelle Lieferung, Top Preis.
super produit je suis toiletteur canin cet croquette son a base de viande fraiche .et naturel . les meilleurs pas de pestiside...... pour la sante de votre chien .
Les meilleures croquettes du marché ! Le chat étant un STRICT carnivore les croquettes Orijen correspondent parfaitement à la nature de nos petits félins et répondent en tout points à leurs besoins et tout cela sans additifs ni OGM contenu dans les céréales (nocives pour leur santé). Vitalité, énergie et poil superbe, mes deux petits poilus sont en excellente forme et sans surpoids ! Concernant Brekz la livraison est rapide et contrairement à beaucoup d'autres sites les croquettes Orijen sont toujours disponibles ! Je conseille donc ardemment ces croquettes et recommande ce site.
Je suis passée des croquettes de supermarché à ces croquettes que mes deux siamois mangent très facilement Je referais un point dans deux mois
livraison rapide, dommage qu'il n'y avait que des petits sacs donc prix excessif
un produit 100% naturel adoré des chats et qui se garde sans aucune altération .
Produit arrivée dans un bon conditionnement. Produit qui correspond à mes attentes.
Un produit d'une grande qualité de par sa composition. Essayer c'est l'adopter
Rupture de stock de croquettes orijen pour chats dans notre boutique habituelle, notre mainecoon nous a fait une grève de la faim et vomissait les croquettes naturelles et sans céréales d'une autre marque que nous avons acheté en dépannage. Le vendeur nous a alors conseillé de chercher sur internet à l'étranger car ce produit est en rupture de stock en France. Bons prix et livraison rapide : très satisfaits de cet achat nous repasserons commande sur ce site!
Super produit riche en protéines animales parfait pour mon élevage de furets
26707
14251
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,8 kg
€ 30,95 (€ 17,19/kg)
5,4 kg
€ 62,49 (€ 11,57/kg)
2 x 5,4 kg
€ 120,95 (€ 11,20/kg)

Kitten

Hill's Kitten kip kattenvoer

Productinformatie Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer

Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer is een droogvoer geschikt voor kittens, vanaf spenen tot de leeftijd van 1 jaar en voor drachtige en zogende poezen. De voeding bevat DHA uit visolie ter ondersteuning van een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen bij kittens. Het voer is een bron van eiwitten van hoge kwaliteit om jonge katten te helpen sterke spieren op te bouwen. De gebalanceerde mineralen bevorderen de ontwikkeling van sterke botten en gezonde tanden. Dit product is gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit. Het wordt aangeraden de maaltijd van uw kat te variëren met onze maaltijdzakjes voor kittens, verkrijgbaar in verschillende smaken.

Bij Brekz kunt u Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

     

Ingrediënten Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer

Samenstelling: Kip- (29%) en kalkoenmeel, maïs, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, soja-olie, cellulose, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestanddelen: Eiwit 37,8%, Vetgehalte 23,9%, DHA 0,15%, Ruwe celstof 1,5%, Ruwe as 7,2%, Calcium 1,3%, Fosfor 1,1%, Natrium 0,49%, Kalium 0,83%, Magnesium 0,10%; per kg: Vitamine A 10.542IE, Vitamine D3 1.024IE, Vitamine E 600mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen  1,5mg.

Toevoegingsmiddelen per kg: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 63,4mg, 3b202 (Jodium) 1,0mg, 3b405 (Koper) 6,3mg, 3b502 (Mangaan) 6,6mg, 3b603 (Zink) 131mg, E8 (Seleen) 0,1mg; met natuurlijk antioxidant.

     

Voedingsadvies Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Maanden 1-3 Maanden 4-6 Maanden 7-12
Lichaamsgewicht (kg) Blikken (82 g) Droog (g) Blikken (82 g) Droog (g) Blikken (82 g) Droog (g)
0,5 1 5
1 1 25 1 15
1,5 1 40 1 30 1 20
2 1 55 1 45 1 30
2,5 1 55 1 40
3 1 70 1 50
3,5 1 80 1 60
4 1 70
4,5 1 75
5 1 85

     

Ander voer

Is Hill's Science Plan Kitten kip kattenvoer niet helemaal wat u zoekt? Hill's biedt ook de smaak tonijn.  Voor een compleet overzicht van het Hill's assortiment kunt u kijken op de merkpagina.

Hill's
https://www.brekz.nl/36886-home_default/hill-s-kitten-kip-kattenvoer.jpg
104.49 2019/01/01
Keurig volgens afspraak gebracht.
Beste prijs in vergelijking met andere winkels en webwinkels. Snelle en correcte levering.
Snelle levering.
Snelle levering en super goedkope actie op Hills kattenvoer. Helemaal top
Snel en correct
goede kwaliteit voer en de kittens groeien er goed van :)
Op aanraden van mijn dierenarts heb ik dit gehaald voor mijn kitten hij eet er smakelijk van al willen de twee ouwtjes er ook graag een hapje van mee pikken dus ik ben hier blij mee
Goede kwaliteit, de katten zijn er gek op. Snelle levering
De kat is er gek op, wil geen ander voer eten, zelfs geen nat voer pakjes.
Zeer goed voer voor mijn kitten, Hills is voor mij het beste merk.
Onze kat is er mee in haar nopjes !
Nergens goedkoper en heel snelle service!!!
Onze kitten kan niet zonder
Geleverd zoals beschreven. dus ook credits naar DPD.
mes chatons les aiment et les mangent très bien
bon produit prix interressant
Bonne qualité et transport plutôt rapide
Livraison rapide et soignée. Je recommande
Mon chaton adore ces croquettes et en plus elles sont d'excellente qualité.
My cats like it very much
Unsere Katzen lieben dieses Futter!
Varerne kommer altid hurtigt og uden fejl.
bon rapport qualité prix, livré dans les temps
COMMANDE TRES RAPIDEMENT LIVREE BON PRODUIT JE RECOMMANDE
Bon produit, je recommande.
Produit conforme à la commande livraison rapide, je conseille le point relai ça va plus vite ! Merci brekz
bon produit qui correspond a la commande et au souhaits de l animal
Ich finde die Marke extrem die Katze isst es auch sehr gern
Croquettes de bonne qualité nutritive, riches en protéines et un peu plus pauvres en sucre que celles du commerce en G.S.
Rapporto qualità prezzo ottimo
Livraison rapide excellent produit dommage que le transporteur n'ai pas sonné alors que nous étions présents obligé de se déplacer au point relais colis d'où l'étoile en moins
Croquettes adaptées aux chatons. Très bonne qualité. Commande arrivée 72 h après confirmation. Le paquet est bien emballé. Tout est parfait .
mon chat aime ces croquettes et il n'a pas eu besoin d'attendre
Bonjour c est difficile pour moi de vous donner 1 avis étant donné que c est à mon chaton qu il faudrait le demander et la çà devient compliqué, je choisis pour tous mes chats(5) 1 alimentation de qualité, je pense qu Hills est 1 très bon produit. Je vous remercie. E le Pennec
1455
172
Hill's Healthy Development Kitten Kip > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 19,25 (€ 12,83/kg)
3 kg
€ 30,25 (€ 10,08/kg)
7 kg
€ 44,49 (€ 6,36/kg)
2 x 3 kg
€ 57,95 (€ 9,66/kg)
2 x 7 kg
€ 84,75 (€ 6,05/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kittenvoer voor de kat tot 1 jaar 

Natuurlijk geeft u uw kitten(s) graag de allerbeste start. Vanaf de geboorte tot en met het eerste levensjaar; het is belangrijk dat uw kitten geleidelijk groeit en zich ontwikkelt tot een gezonde volwassen kat. Bij Brekz vindt u een zeer ruim assortiment kittenvoer, dat ook zeer geschikt is voor drachtige en zogende katten. Van kittenmelk tot natvoer en brokken, voor ieder stadium en iedere kat bent u hier aan het juiste adres. 

Jonge (ras)katten kunnen vaak wel wat ondersteuning gebruiken, die u met de juiste voeding geeft. Na het gebruiken van moedermelk, moet het jonge kitten na ongeveer een maand omschakelen naar vaste voeding. Daarom is er voor kittens van 1 tot 4 maanden (de speenperiode) kittenvoer ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de groeiende kat. Dit voer bestaat veelal uit een kleinere brok met een zachte structuur, die beter kan worden opgepakt en de overgang naar vaste voeding vergemakkelijkt. 


Het eerste jaar is ook de fase waarin de botten en spieren geleidelijk sterker worden en het definitieve gebit zich vormt. Juiste kittenvoeding draagt bij aan een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem, wat nodig is om dat de weerstand die meegegeven is door de moeder afneemt.

Assortiment kittenvoer

In ons ruime assortiment Kittenvoer vindt u veel verschillende merken voer voor de kat tot 1 jaar. Kittenvoer is dankzij het verhoogde energiegehalte ook uitermate geschikt om ter ondersteuning te geven aan uw drachtige of zogende kat. Royal Canin biedt naast kittenmelk die u vanaf de geboorte kunt geven (Royal Canin Babycat Milk), ook rasspecifiek kittenvoer aan zoals Royal Canin British Shorthair kattenvoer. Bent u in plaats van droogvoer op zoek naar nat kittenvoer, kijkt u dan eens naar Whiskas Pouch Junior in saus of Royal Canin Kitten Instinctive kattenvoer. Indien u op zoek bent naar het voordeligste kattenvoer, dat wel specifiek is afgestemd op uw kitten, kijkt u dan bijvoorbeeld eens bij het merk Whiskas (Junior).

Volwassen of een senior kat?

Wanneer uw kat de leeftijd van 12 maanden heeft bereikt kunt u veelal overstappen van kittenvoer op kattenvoer voor de volwassen kat. Neemt u dan een kijkje in ons aanbod aan Kattenvoer Volwassen katKatten worden gemiddeld rond de 7 jaar een senior. Zodra uw kat verschijnselen van ouderdom gaat vertonen is het raadzaam om over te stappen op senior kattenvoer. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.