Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Huismerk kattenvoer 

Bent u op zoek naar een voordelig Huismerk kattenvoer dan kunnen we u Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer adviseren. Het huismerk van Oké is vervangen door dit voer. Deze volledige voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De evenwichtige voeding van Versele Laga is niet alleen lekker, maar ook nog eens zeer scherp...
Lees meer ..
Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer

Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer

Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer is een volledige voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Oke Kat kattenvoer is een smakelijke en evenwichtige voeding afkomstig uit de keuken van Versele Laga. Het voer is verrijkt met vitaminen en mineralen en heeft een lekkere smaak. Bovendien is Oke Kat kattenvoer zeer scherp geprijsd!

  • Smakelijk en volledig kattenvoer voor volwassen katten
  • Verrijkt met vitaminen en mineralen
  • Verkrijgbaar voor een zeer lage prijs
     

Bij Brekz kunt u voer voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu Oke Kat kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer 

Gewicht van de hond (in kilogram) Hoeveelheid voer per dag (in gram)
1 18
2 37
3 55
4 64
5 80
6 83
7 96
8 110
9 124
10 138


 

Ingrediënten Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer 

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten, gist, vis en -bijproducten.

Analytische bestanddelen
Eiwit 30%, vetgehalte 10%, ruwe as 7%, ruwe celstof 2%, calcium 1,50%, fosfor 1,10%, taurine 0,20%.

Toegevoegde voedingsmiddelen per kg
Vitamine A 30.000 IE, vitamine D3 1.500 IE, vitamine E 150 mg, E1 (ijzer) 75 mg, 3b202 (jodium) 2 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 86 mg, E6 (zink) 98 mg, E8 (selenium) 0,3 mg
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een ander soort kattenvoer voor uw kat? Bij Brekz verkopen we droog kattenvoer van zeer veel verschillende fabrikanten. Ook verkopen we heerlijk nat kattenvoer voor uw kat. En bent u op zoek naar andere producten voor uw kat? Bekijk dan eens onze overzichtspagina voor katten, om te zien wat wij allemaal voor uw kat verkopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 13,95 (€ 1,40 /kg)
2 x 10 kg
€ 26,95 (€ 1,35 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80 /kg)
2 x 10 kg
€ 33,95 (€ 1,70 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Huismerk kattenvoer

Bent u op zoek naar voordelig kattenvoer dan kunnen we u Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer aanbevelen. Deze smakelijke voeding bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde en actieve dag. Zo is het verrijkt met vitaminen en mineralen en heeft het een evenwichtig karakter. Dit in combinatie met de zeer scherpe prijs maakt het voer tot een uitstekende keuze voor uw kat.


Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer is een vervanging van het Huismerk kattenvoer van Oké dat u eerder in ons assortiment kon vinden. Deze volledige voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De evenwichtige voedingen van Versele Laga zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. Zo combineert het Huismerk kattenvoer het beste van twee werelden. Met deze voeding haalt u een zeer gunstig geprijsde maaltijd in huis die voorziet in de behoeften van uw volwassen kat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort product, bijvoorbeeld een kattenvoer van Pro Plan? Kijk dan eens bij ons Pro Plan kattenvoer.

Terug