terug
Huismerk kattenvoer

Huismerk kattenvoer

Bent u op zoek naar een voordelig Huismerk kattenvoer dan kunnen we u Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer adviseren. Het huismerk van Oké is vervangen door dit voer. Deze volledige voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De evenwichtige voeding van Versele Laga is niet alleen lekker, maar ook nog eens zeer scherp...
Lees meer ..
Huismerk kattenvoer

Huismerk kattenvoer

Bent u op zoek naar voordelig kattenvoer dan kunnen we u Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer aanbevelen. Deze smakelijke voeding bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde en actieve dag. Zo is het verrijkt met vitaminen en mineralen en heeft het een evenwichtig karakter. Dit in combinatie met de zeer scherpe prijs maakt het voer tot een uitstekende keuze voor uw kat.


Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer is een vervanging van het Huismerk kattenvoer van Oké dat u eerder in ons assortiment kon vinden. Deze volledige voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De evenwichtige voedingen van Versele Laga zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. Zo combineert het Huismerk kattenvoer het beste van twee werelden. Met deze voeding haalt u een zeer gunstig geprijsde maaltijd in huis die voorziet in de behoeften van uw volwassen kat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort product, bijvoorbeeld een kattenvoer van Pro Plan? Kijk dan eens bij ons Pro Plan kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.