Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Huismerk kattenvoer 

Huismerk kattenvoer is een volledige voeding en is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De evenwichtige voedingen van Versele Laga zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. Zo combineert het Huismerk kattenvoer het beste van twee werelden.
Lees meer ..

Huismerk kattenvoer assortiment

Huismerk kattenvoer is een volledige voeding en is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. Met deze voedingen haalt u een zeer gunstig geprijsde maaltijd in huis die voorziet in alle behoeften van uw volwassen kat. Om uw keuze te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Onze meest veelzijdige voeding van het huismerk (Versele Laga) is het Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer. Deze smakelijke voeding bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde en actieve dag. Zo is het verrijkt met vitaminen en mineralen en heeft het een evenwichtig karakter. Dit in combinatie met de zeer scherpe prijs maakt het voer tot een uitstekende keuze voor uw kat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort product, bijvoorbeeld een kattenvoer van Pro Plan? Kijk dan eens bij ons Pro Plan kattenvoer.

Terug