terug
Cadilo premium kattenvoer

Cadilo premium kattenvoer

Uw kat is een onlosmakelijk deel van uw familie en voor uw familie wenst u natuurlijk niets anders dan het beste. Vanuit deze gedachte en de liefde voor huisdieren is Cadilo Premium kattenvoer ontwikkeld!
Lees meer ..
Cadilo premium kattenvoer

Cadilo kattenvoer

Uw kat hoort als een volwaardig gezinslid bij uw familie. Voor uw familie wenst u niets anders dan het allerbeste. Het is daarom niet vreemd dat u ook het beste wenst als het om de voeding van uw kat gaat. Dit is precies de visie waarmee Cadilo kattenvoer ontwikkeld is!

Cadilo kattenvoer is een gezonde en lekkere premium voeding die bereid is met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De verschillende soorten kattenvoeding van Cadilo zijn speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van katten. Voor jong en oud, de buiten- of binnenkat, of voor de kat met een gevoelige maag. Voor iedere kat is er een smakelijke en hoogwaardige optie.

Alle varianten Cadilo kattenvoer zijn tarweglutenvrij en licht verteerbaar, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. Daarnaast zijn er ook twee graanvrije varianten. Om optimaal bij te dragen aan de vitaliteit van uw kat bevat Cadilo kattenvoer natuurlijke toegevoegde mineralen en vitaminen. Deze dragen bij aan een gezond immuunsysteem. Met Cadilo schotelt u uw kat een smakelijke en verantwoorde maaltijd voor!

De houdbaarheidsduur van Cadilo kattenvoer staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Cadilo kattenvoer koopt u exclusief bij Brekz. U vindt bij ons altijd de beste acties voor Cadilo kattenvoer. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Cadilo Premium kattenvoer

Cadilo kattenvoer biedt verschillende varianten met een optimale samenstelling voor uiteenlopende behoeftes. In ons assortiment Cadilo kattenvoeding kunt u ongetwijfeld het perfecte voer voor uw kat vinden! Hieronder vindt u een kort overzicht van alle varianten.

Kitten & Junior

Jonge katten hebben een andere voedingsbehoefte dan hun volwassen soortgenoten. Cadilo Kitten Junior is een hoogwaardig kattenvoer dat speciaal bereid is om de groei en ontwikkeling van uw kitten optimaal te ondersteunen. Dit voer bevat een onweerstaanbare natuurlijke mix van onder andere kalkoen, kip, vis en rijst en is niet alleen een gezond, maar ook een heel erg smakelijk!

Adult

Voor volwassen katten is er Cadilo Adult Fit. Deze premium kattenbrokken helpen de gezondheid van uw actieve volwassen kat te bevorderen. Deze kattenvoeding is rijk aan kip en rijst, en is daardoor licht verteerbaar. Het bevat bovendien gedroogde vis die bijdraagt aan de gezondheid van de huid en vacht. De toegevoegde natuurlijke vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat u uw kat een volwaardige gezonde maaltijd voorschotelt!

Heeft u een energieke, avontuurlijke buitenkat? Dan is Cadilo Active Outdoor het meest geschikt. Deze Cadilo variant is rijk aan kip en rijst en helpt bij het verminderen van haarballen.

Adult - voor katten met speciale voedingsbehoeften

  • Cadilo Urinary is samengesteld voor katten die vatbaar zijn voor urinewegproblemen. Dit voer helpt de kans op vorming van struvietstenen en -kristallen te verkleinen. Bovendien bevat het ingrediënten die helpen om de pH waarde van de urine van uw kat laag te houden.

  • Cadilo Sensitive kattenvoer is een premium kattenvoer dat specifiek is afgestemd op katten met een gevoelige spijsvertering. Het is gemaakt met kip en lam, twee licht verteerbare eiwitbronnen.

  • Cadilo Sterilised Light is speciaal voor katten met een neiging tot overgewicht, zoals gesteriliseerde of gecastreerde katten. Het voer heeft een lager caloriegehalte terwijl het wel alle benodigde proteïnen en andere voedingsstoffen bevat.

Adult - Graanvrij

Heeft u een kat met een overgevoeligheid voor granen? Dan kunt u kiezen voor Cadilo Adult w/Fresh Salmon graanvrij kattenvoer. Deze premium kattenvoeding is graan- en glutenvrij geproduceerd, rijk aan verse zalm en aangevuld met groente, fruit en kruiden. Een volledige en smakelijke maaltijd om uw volwassen kat zo gezond mogelijk te houden. Is uw kat geen fan van zalm? Kies dan voor de smakelijke kip variant.

Cadilo kattenvoer Senior

Cadilo Senior kattenvoer is ontwikkeld om uw kat op zijn oude dag zo vitaal mogelijk te houden. Het voer is gemaakt met kip en vetrijke vis, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Toegevoegde mineralen en vitaminen ondersteunen het immuunsysteem. Dit voer ondersteunt daarnaast een gezond gebit en de algehele conditie.

Meer van Cadilo?

Naast Cadilo kattenvoeding hebben wij ook hoogwaardige kattensnacks van Cadilo in het assortiment. Ons uitgebreide aanbod vindt u op de overzichtspagina Cadilo kattensnoepjes.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.