Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Cadilo kattensnoep

Cadilo kattensnacks zijn lekkere kattensnoepjes geschikt voor elke kat, jong of oud. Deze smakelijke snacks zijn verkrijgbaar in vijf verschillende, smakelijke varianten waar uw kat dag in, dag uit van kan genieten.
Cadilo kattensnacks

Cadilo kattensnacks

Cadilo kattensnacks

Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes 140 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes

Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes zijn lekkere snacks waarmee u uw kat kunt verwennen. Geef ze bijvoorbeeld als tussendoortje, beloning voor goed gedrag of bij het aanleren van kunstjes. De snacks hebben een heerlijke vis- en vleessmaak en zitten in een verpakking van 140 gram. De stervormige snoepjes zijn ongeveer 1 cm. groot en een perfecte aanvulling op de dagelijkse volledige voeding van uw kat. Brekz heeft een grote variatie aan heerlijke Cadilo snacks in verschillende smaken en soorten.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Starz

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 22%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Zoekt u een premium kattenvoer dat afgestemd is op katten met een gevoelige spijsvertering? Kijk dan naar Cadilo Sensitive kattenvoer. Voor andere snacks van Cadilo kijkt u op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39498-home_default/cadilo-cat-snacks-starz.jpg
0 2019/01/01
Gewoon goed
39748
17342
Cadilo Cat Snacks Starz > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,59 (€ 1,53/ct)
€ 4,13 (€ 1,38/ct)
Cadilo Cat Snacks Dentalz kattensnoepjes 140 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Dentalz kattensnoepjes

Cadilo Cat Snacks Dentalz kattensnacks zijn lekkere tussendoortjes waarmee u uw kat iedere dag kunt verwennen. U kunt ze natuurlijk ook gebruiken als beloning voor goed gedrag of wanneer u uw kat bijvoorbeeld kunstjes wilt aanleren. De Cadilo snoepjes zitten in een verpakking van 140 gram en hebben een heerlijke kipsmaak. Ze zijn circa 1 cm. groot en kunnen als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw kat worden gegeven. Brekz heeft een grote variatie aan verschillende smaken en soorten kattensnacks van Cadilo.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnoepjes van Cadilo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Dentalz tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Dentalz

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% kip ), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 22%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Zoekt u een volledige premium voeding voor uw actieve buitenkat? Kijk dan naar Cadilo Active Outdoor kattenvoer. Voor andere snacks van Cadilo kunt u kijken op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39502-home_default/cadilo-cat-snacks-dentalz-140-gram.jpg
0 2019/01/01
39751
17343
Cadilo Cat Snacks Dentalz 140 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,59 (€ 1,53/ct)
€ 4,13 (€ 1,38/ct)
Cadilo Cat Snacks Happy Hearts kattensnoepjes 140 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Happy Hearts kattensnoepjes

Cadilo Cat Snacks Happy Hearts (zalmhartjes) zijn lekkere hartvormige kattensnoepjes met de smaak van zalm. Geef deze zalmhartjes als tussendoortje om uw kat lekker mee te verwennen of gebruik het als beloning van goed gedrag of bij het aanleren van nieuwe commando's. Deze snoepjes zijn ongeveer 1 cm. groot, verpakt per 140 gram en zijn een ideale aanvulling op de dagelijkse complete voeding van uw kat. Bij Brekz kunt u een kiezen tussen verschillende lekkere Cadilo kattensnacks.

Bij Brekz kunt u Cadilo kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Happy Hearts (zalmhartjes) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Happy zalmhartjes

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, vis en visbijproducten (min. 4% zalm ), oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 21%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Kunnen de urinewegen van uw kat wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijkt u dan eens naar Cadilo Urinary kattenvoer. Voor andere snacks van Cadilo kunt u een kijkje nemen op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39505-home_default/cadilo-cat-snacks-happy-hearts-140-gram.jpg
1.46 2019/01/01
39754
17344
Cadilo Cat Snacks Happy Hearts 140 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,59 (€ 1,53/ct)
€ 4,13 (€ 1,38/ct)
Cadilo Cat Snacks Yumballs kattensnoepjes 140 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks kip Yumballs kattensnoepjes

Cadilo Cat Snacks Yumballs zijn lekkere kattensnacks met kip. Deze Cadilo snoepjes hebben de vorm van een balletje met een diameter van ongeveer 9 mm. Dit tussendoortje is een ware traktatie voor uw kat en is verpakt per 140 gram. De Yumballs zijn een heerlijke aanvulling op de dagelijkse complete voeding van uw kat. Brekz heeft een grote variatie aan lekkere Cadilo kattensnacks van diverse soorten en smaken. Zo kunt u uw kat regelmatig verrassen met verschillende varianten!

Bij Brekz kunt u Cadilo kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Yumballs kattensnoepjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Yumballs

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten ( min. 26% kip ), gist
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 44%, oliën en vetten 6%, ruwe as 15%, ruwe celstof 0%, vocht 17%
Technologische toevoegingen: conserveermiddel, emulgator, aroma

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete premium voeding van Cadilo voor oudere katten? Kijk dan eens naar Cadilo Senior kattenvoer. Voor alle lekkernijen van Cadilo kunt u kijken op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39507-home_default/cadilo-cat-snacks-yumballs-140-gram.jpg
0 2019/01/01
39757
17345
Cadilo Cat Snacks Yumballs 140 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
€ 4,04 (€ 2,02/ct)
Per 3
€ 5,75 (€ 1,92/ct)
€ 5,17 (€ 1,72/ct)
Cadilo Cat Snacks Yumsticks 200 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Yumsticks kattensnack

Cadilo Cat Snacks Yumsticks is een heerlijk tussendoortje voor katten in de vorm van een stick. Deze snacksticks hebben de smaak van kip en zijn ongeveer 12 cm lang. Cadilo Yumsticks is een aanvullende kattensnack op de dagelijkse, complete voeding van uw kat.

U kunt kiezen tussen diverse heerlijke kattensnacks van Cadilo. Zo zijn er bijvoorbeeld de Happy Hearts; lekkere hartjes met zalmsmaak en de Starz, kattensnoepjes in de vorm van een ster. Met Cadilo kunt u dagelijks afwisselen tussen de verschillende soorten snacks, zodat uw geliefde kat iedere dag weer kan genieten van een andere smaak en vorm.

Bij Brekz kunt u de beste Cadilo kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Yumsticks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Yumsticks

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten ( min. 4% kip ), granen, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 25%, oliën en vetten 5%, ruwe as 11%, ruwe celstof 4%, vocht 18%. 
Technologische toevoegingen: conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Zoekt u een volledige premium voeding voor uw binnenkat? Kijk dan naar Cadilo Indoor Balanced kattenvoer. Voor één van de vele andere heerlijke Cadilo snacks kunt u kijken op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39315-home_default/cadilo-cat-snacks-yumsticks-200-gram.jpg
0 2019/01/01
39760
17346
Cadilo Cat Snacks Yumsticks 200 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
€ 4,04 (€ 2,02/ct)
Per 3
€ 5,75 (€ 1,92/ct)
€ 5,17 (€ 1,72/ct)
Cadilo Cat Snacks kattensnoepjes mix

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Mix kattensnoep

Cadilo Cat Snacks Mix zijn lekkere kattensnoepjes die gebruikt kunnen worden als tussendoortje, maar ook uitermate geschikt zijn als beloningssnack. Dit combinatiepakket bestaat uit de Cadilo Dentalz, Starz en Happy Hearts. De Happy Hearts zijn hartvormige kattensnoepjes met de smaak van zalm, de Starz hebben een heerlijke vis- en vleessmaak en de Dentalz een kipsmaak. De snoepjes zijn ongeveer 1 cm groot en zitten in een verpakking van elk 140 gram. 

Bij Brekz kunt u beste Cadilo kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Mix tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Mix

Samenstellingen:

Cadilo Cat Snacks Dentalz: granen, vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% kip ), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 22%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: conserveermiddel, emulgator, aroma.

Cadilo Cat Snacks Starz: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit, 22% oliën en vetten, 5% ruwe as, 8% ruwe celstof, 1% vocht, 16%.
Technologische toevoegingen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Cadilo Cat Snacks Happy Hearts: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, vis en visbijproducten (min. 4% zalm ), oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 21%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Zoekt u een andere extra voordelige mix van Cadilo? Kijk dan eens naar Cadilo Cat Snacks Variantmix. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle Cadilo kattensnacks.https://www.brekz.nl/39510-home_default/cadilo-cat-snacks-mix.jpg
4.04 2019/01/01
39763
17347
Cadilo Cat Snacks Mix > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
€ 4,04 (€ 4,04/ct)
Per 2
€ 7,99 (€ 4,00/ct)
€ 7,19 (€ 3,60/ct)
Cadilo Cat Snacks Variantmix

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Variantmix kattensnacks

Cadilo Cat Snacks Variantmix : 1x Starz, 1x Yumballs, 1x Yumsticks is een extra voordelige mix met diverse heerlijke kattensnacks. De Cadilo Starz zijn ca. 1 cm groot en daardoor ook zeer geschikt als beloningssnack. Dit stervormige snoepje heeft een heerlijke vlees- en vissmaak. De Yumballs zijn gemaakt met kip en hebben de vorm van een balletje met een diameter van rond de 9 mm. Yumsticks zijn lekkere sticks met de smaak van kip. Met deze extra voordelige mix kunt u regelmatig afwisselen tussen de verschillende overheerlijke snacks.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Variantmix tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo kattensnack-mix 

Samenstellingen

Yumsticks: vlees en dierlijke bijproducten ( min. 4% kip ), granen, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 25%, oliën en vetten 5%, ruwe as 11%, ruwe celstof 4%, vocht 18%.
Toevoegingsmiddelen: conserveermiddel, emulgator, aroma.

Yumballs: vlees en dierlijke bijproducten ( min. 26% kip ), gist.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 44%, oliën en vetten 6%, ruwe as 15%, ruwe celstof 0%, vocht 17%.
Toevoegingsmiddelen: conserveermiddel, emulgator, aroma.

Starz: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, vis en visbijproducten (min. 4% zalm ), oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 21%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Toevoegingsmiddelen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Zoekt u een andere voordelige mix van Cadilo? Kijk dan eens naar Cadilo Cat Snacks Mix. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle Cadilo kattensnacks.

https://www.brekz.nl/39323-home_default/cadilo-cat-snacks-variantmix-1x-starz-1x-yumballs-1x-yumsticks.jpg
4.49 2019/01/01
39765
17348
Cadilo Cat Snacks Variantmix : 1x Starz, 1x Yumballs, 1x Yumsticks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Per 2
€ 8,99 (€ 4,50/ct)
€ 8,09 (€ 4,05/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten