terug
Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer bestaat uit een heerlijke, complete voeding met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. Het assortiment omvat krokante kattenbrokjes van hoge kwaliteit voor alle katten.
Lees meer ..
Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer is een complete, uitgebalanceerde kattenvoeding om uw kat te ondersteunen en te helpen zich gezond en gelukkig te laten voelen. Al meer dan 45 jaar ontwikkelt Eukanuba, in nauwe samenwerking met fokkers en dierenartsen, huisdiervoeding van zeer hoogwaardige kwaliteit. Eukanuba's filosofie is dat katten carnivoren zijn en als zodanig gevoerd moeten worden. Daarom bevat Eukanuba kattenvoer bijna uitsluitend hoogwaardige dierlijke eiwitten en geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Zo geeft u uw kat een verantwoorde maaltijd met een overheerlijke smaak.

Bij Brekz kunt u Eukanuba kattenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste kattenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Eukanuba kattenvoer

Ons assortiment Eukanuba kattenvoer omvat volledige kattenvoeding dat is afgestemd op de specifieke levensfase en bepaalde speciale voedingsbehoeften van katten. De houdbaarheidsduur van Eukanuba kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Eukanuba kattenvoer voor kittens

Eukanuba Kitten kip kattenvoer is complete voeding voor katten jonger dan 1 jaar. Het is speciaal samengesteld om uw kitten de best mogelijke start van zijn leven te geven. Zo ondersteunen de kattenbrokken een gezonde groei, een goede spijsvertering en versterken ze het immuunsysteem. Eukanuba Kitten is tevens geschikt voor drachtige en zogende katten.

Adult

Eukanuba Adult kip kattenvoer is complete voeding voor de volwassen kater of poes vanaf 1 jaar oud. Deze voeding bestaat voor 90% uit dierlijk eiwit en ondersteunt het gebit, de huid en vacht en het natuurlijke afweersysteem van de kat.

In ons aanbod vindt u naast het reguliere voer ook producten met een aanvullende werking. Zo helpt Eukanuba Adult Hairball Control kip kattenvoer om de vorming van haarballen bij uw kat te verminderen. Voor katten met de neiging tot overgewicht is er Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kip kattenvoer. Dankzij het lage vetgehalte en de toegevoegde L-carnitine in deze kattenbrok, valt de kat makkelijker af én houdt u hem eenvoudiger op het juiste gewicht.

Senior

Ouder wordende katten hebben een andere voedingsbehoefte doordat onder andere hun spijsvertering langzamer is. Eukanuba Senior kip kattenvoer speelt daar op in. De unieke samenstelling bevat een perfecte balans van o.a. eiwitten, vet, vitaminen en mineralen, zodat uw senior precies krijgt wat hij nodig heeft. Een smakelijke kattenvoeding die helpt om de vitaliteit, een gezond gewicht, sterk gebit, soepele spieren én een gezonde huid en vacht te behouden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Eukanuba kattenvoer? Op de pagina droogvoer kat vindt u een overzicht van alle verschillende merken kattenbrokken in ons uitgebreide assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.