terug
Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer is er speciaal voor om uw kat een optimale gezondheid te garanderen. Alle formules bevatten primaire eiwitbronnen zoals kip, lam of vis, en geen groenten.
Lees meer ..
Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer

Al meer dan 45 jaar ontwikkelt Eukanuba kattenvoer van zeer hoogwaardige kwaliteit. Eukanuba's filosofie is dat katten carnivoren zijn en als zodanig gevoerd moeten worden. Daarom bevat Eukanuba kattenvoer bijna uitsluitend hoogwaardige dierlijke eiwitten, die hoofdzakelijk afkomstig zijn van kip of lam. Deze producten bevatten geen conserveringsmiddelen, noch kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dit merk werkt nauw samen met fokkers en dierenartsen.

Ons assortiment omvat volledig kattenvoer dat is afgestemd op de specifieke levensfase en bepaalde gevoeligheden van uw kat. De houdbaarheidsduur van Eukanuba kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Online kunt u uw Eukanuba kattenvoer zeer voordelig en snel kopen! 
 

Assortiment Eukanuba kattenvoer

Adult

Eukanuba Adult is een voedingslijn voor de volwassen kater of poes vanaf 1 jaar oud. Deze voeding bestaat voor 91% uit dierlijk eiwit. Dit voer ondersteunt het gebit en het natuurlijke afweersysteem van uw kat. Ook zorgt het voor een gezonde en stralende vacht. In ons aanbod vindt u naast het reguliere voer (Eukanuba Adult Top Condition) ook speciaalproducten. Zo draagt Eukanuba Adult Healthy Digestion in het bijzonder bij aan een gezonde spijsvertering. Eukanuba Adult Hairball Control bevordert het uitscheiden van haren uit de maag, waardoor de vorming van haarballen vermindert. Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control is speciaal geschikt voor de gesteriliseerde poes of de kat met neiging tot overgewicht. 

Kitten

Eukanuba Kitten is speciaalvoer voor katten jonger dan 1 jaar. Ook is het uitermate geschikt voor drachtige en zogende katten. Dit Eukanuba kattenvoer bevat extra veel kip en het voorziet dan ook in alle nodige eiwitten. Het voer ondersteunt een gezonde groei van uw kitten. Het is erg goed verteerbaar en aangepast op de spijsvertering van de jonge kat. Bovendien versterkt het het immuunsysteem van uw jonge huisdier dankzij de prebiotische ingrediënten. Ideaal om uw kitten een goede start te geven.

Senior

Voor de poes of kater vanaf 7 jaar is Eukanuba Senior bijzonder geschikt. Ouder wordende katten krijgen langzaamaan een andere spijsvertering en hun voedingsbehoefte verandert. Eukanuba Top Condition 7+ Senior speelt daar op in. De unieke samenstelling is afgestemd op de stofwisseling van de oudere kat. Uw oudere kat heeft minder energie nodig, maar meer vitaminen en mineralen. Dit kattenvoer kent een perfecte balans van o.a. eiwitten, vet, vitaminen en mineralen. Eukanuba senior kattenvoer helpt om de vitaliteit, een gezond gewicht, gebit, soepele spieren en een gezonde huid en vacht te behouden. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.