terug
Royal Canin Expert kattenvoer

Royal Canin Expert kattenvoer

Royal Canin Expert kattenvoer ​is hoogwaardig dieetvoer voor katten met bepaalde gezondheidsrisico's ten gevolge van bijvoorbeeld sterilisatie, leeftijd of stressvolle situaties. Snel en voordelig te bestellen bij Brekz!
Lees meer ..
Royal Canin Expert kattenvoer

Royal Canin Expert voer voor katten

Royal Canin Expert kattenvoer biedt complete dieetvoedingen die met zorg zijn ontwikkeld voor katten met gezondheidsklachten.  Vaak zal uw dierenarts een advies geven over de meest geschikte voeding voor de specifieke situatie van uw kat. Helaas lopen ook katten tijdens hun leven gezondheidsrisico's, bijvoorbeeld wat betreft hun gewicht, nadat ze zijn gesteriliseerd of omdat ze ouder worden. De voedingen van Royal Canin Expert kunnen deze risico's verkleinen en dus goed preventief aan uw kat gegeven worden. Bij Brekz vindt u de Expert voedingslijn van Royal Canin tegen concurrerende prijzen. Deze voedingen zijn er speciaal voor oudere katten, gecastreerde of gesteriliseerde katten, voor katten met stress of speciaal voor katten met gebitsproblemen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin Expert kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Royal Canin Expert kattenvoer

Bij Brekz heeft u keuze uit meerdere Royal Canin Expert kattenvoer varianten. Houd in gedachten dat deze voeding speciaal dieetvoer is. Het is aan te raden om alleen dieetvoeder te geven in overleg met of op advies van uw dierenarts.

Royal Canin Expert Dental

Wanneer uw kat gebitsproblemen heeft, of grote kans loopt op, dan kan uw dierenarts adviseren om Royal Canin Expert Dental kattenvoer te geven. Deze voeding helpt de vorming van tandplak en tandsteen verminderen dankzij de speciale structuur en vorm van de brokjes. Ook bevordert de voeding een gezonde spijsvertering, beperkt het de vorming van haarballen en ondersteunt het de urinewegen.  

Royal Canin Expert Calm

Royal Canin Expert Calm kattenvoer is ontwikkeld voor katten die voor langere periode gestrest of gespannen zijn. Dit kattenvoer past ook wanneer uw kat maag-darmklachten heeft die zijn veroorzaakt door stress. Stress veroorzaakt vaak problemen met de huid of vacht. Deze brok draagt bij aan een goede huidbarrière en zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Daarnaast reguleert het haarbalvorming. Haarballen kunnen gemakkelijker worden uitgescheiden. Tenslotte bevordert dit voer de gezondheid van de urinewegen. De voeding kan ook gebruikt worden ter ondersteuning bij gedragstherapie na angstige situaties.

Royal Canin Expert Neutered

De energiebehoefte van gecastreerde of gesteriliseerde katten is vaak lager dan voor deze ingreep. De hormoonhuishouding zal veranderen, de stofwisseling langzamer worden en uw kat zal juist een verhoogde eetlust hebben. Een kat die te zwaar wordt, loopt meer kans op verschillende andere gezondheidsrisico's. Expert Neutered kattenbrokjes zorgen dankzij een gunstige eiwit-vezelverhouding voor een verzadigd gevoel. Een aangepast vetgehalte en L-carnitine verminderen de vetopslag bij uw kat. De urinewegen worden ondersteund en ten slotte helpt de voeding ook bij het behoud van de spiermassa.

Royal Canin Expert Mature Consult

Royal Canin Expert Mature Consult kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor vitale oudere gecastreerde of gesteriliseerde katten vanaf 7 jaar. Oudere katten zijn vaak wat minder actief dan in hun jongere jaren. Daarom is de energiebehoefte van de oudere kat ook anders. Dit voer heeft een aangepast energiegehalte en stimuleert tegelijkertijd een verzadigd gevoel na de maaltijd. De organen krijgen de nodige ondersteuning van binnenuit en de brok helpt ook bij het neutraliseren van vrije radicalen. Zo helpt u uw kat lang fit en vitaal te houden.

Andere varianten van Royal Canin voor katten?

Wist u dat er bij Brekz regelmatig aanbiedingen zijn voor Royal Canin kattenvoer? Royal Canin heeft naast deze Expert lijn ook een zeer uitgebreid assortiment regulier kattenvoer. Alle varianten vindt u in een handig overzicht op de Royal Canin pagina.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.