terug
Versele Laga Lara kattenvoer

Versele Laga Lara kattenvoer

Versele-Laga Lara kattenvoer is een voordelige en toch complete, uitgebalanceerde én smakelijke voeding voor uw kat. Hieronder vindt u ons assortiment met lekkere smaakcombinaties voor iedere kat.
Lees meer ..
Versele Laga Lara kattenvoer

Versele-Laga Lara kattenvoer

Versele-Laga Lara kattenvoer is een volledige en uitgebalanceerd voeding voor uw kat. Om uw kat in vorm te houden, is een gezond en evenwichtig dieet van groot belang. Versele-Laga Lara kattenvoer is zorgvuldig samengesteld, met kwaliteitsvolle ingrediënten. Zo is het precies toegespitst op de noden en verlangens van katten. Het assortiment van krokante, licht verteerbare brokjes biedt verschillende smaakvolle opties voor iedere levensfase.

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Lara kattenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste kattenbrokken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Versele-Laga Lara kattenvoer

Versele Laga Lara kattenvoer is een lijn met uitsluitend complete kattenvoeding voor jonge, volwassen en oudere katten. De voeding bestaat uit lichtverteerbare krokante brokjes met zowel gevogelte, vlees als vis. Ontdek hieronder ons veelzijdige assortiment.

Kitten

Versele-Laga Lara Junior Kip kattenvoer is een volledige voeding met kip voor jonge katten tot en met 1 jaar oud. Dit droogvoer heeft een uitgebalanceerde samenstelling van mineralen en vitaminen, om de groei en de gezondheid van uw kitten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Adult

Voor volwassen katten vanaf 1 jaar oud zijn er verschillende smaken kattenbrokken verkrijgbaar. Alle varianten bestaan uit minimaal 25% kip en worden aangevuld met een ander ingrediënten. Zo bevat Versele-Laga Lara Gevogelte kattenvoer naast kip ook kalkoen. Ook de smaken rundvlees, lam en zalm behoren tot de mogelijkheden.

Senior

Versele-Laga Lara Senior kattenvoer is een licht verteerbare droogvoeding voor katten vanaf 7 jaar. De voeding bestaat uit heerlijk krokante brokjes die het gewicht van uw kat op peil houden. De voeding is vetarm en bevat veel gezonde vitaminen en mineralen. Daarnaast wordt de voeding gemakkelijk in het lichaam opgenomen en verteerd.

Assortiment specifieke voeding

Naast bovenstaande varianten vindt u in ons assortiment ook specifiek voer van Versele-Laga. Speciaal voor volwassen huiskatten is er Versele Laga Lara Indoor kattenvoer. Deze smakelijke brokjes bevatten het juiste energieniveau voor uw huistijger en helpen onder andere om haarballen te verminderen.

Wanneer uw kat kampt met urinewegproblemen kan Versele-Laga Lara Adult Urinary Care ondersteuning bieden. En de samenstelling van Versele Laga Lara Sterilised helpt om uw gesteriliseerde of gecastreerde kat op een gezond gewicht te houden.

Andere product?

Bent u op zoek naar een andere kattenbrok? Op de pagina merken kattenvoer vindt u alle alle kattenbrokken in ons uitgebreide assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.