terug
Versele-Laga Classic kattenvoer

Versele-Laga Classic kattenvoer

Versele Laga Classic kattenvoer is de perfecte manier om uw kat te verzorgen met een gevarieerde, uitgebalanceerde voeding. Het hoogwaardige voer van Versele-Laga is er voor katten van alle rassen, wat ideaal is als u thuis katten van verschillende rassen heeft. Het is rijk aan vitaminen en mineralen, maar bovendien zeer smakelijk!
Lees meer ..
Versele-Laga Classic kattenvoer

Versele Laga Classic kattenvoer

Indien u een smaakvol en gezond droogvoer voor uw kat zoekt, bent u bij het merk Versele Laga Classic op de juiste plaats! Kattenvoer van Versele-Laga is volledig uitgebalanceerd en geschikt voor katten van alle rassen. Het voer heeft een gevarieerde samenstelling en bevat een rijke portie mineralen en vitaminen. Bovendien is het voer erg smakelijk, wat het zowel een volledige en verantwoorde keuze maakt!

Assortiment Versele Laga Classic kattenvoer 

U kunt bijvoorbeeld Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer eens proberen, wat bereid is met een portie vlees en groenten. Dit voer komt in een verpakking van 10 kilogram en is zeer gevarieerd en verkrijgbaar voor een lage prijs. Het is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en kan dus ideaal gebruikt worden wanneer u katten van verschillende rassen heeft. 

Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum van Versele Laga kattenvoer staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer?

Indien u op zoekt bent naar een ander hoogwaardig en natuurlijk kattenvoer, kunt u eens kijken op de overzichtspagina van het merk Biofood. Zoekt u nog een ander droogvoer voor uw kat? Dan kunt u vast en zeker vinden wat u zoekt in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina merken droogvoer kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.