Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Classic kattenvoer 

Versele Laga Classic kattenvoer is de perfecte manier om uw kat te verzorgen met een gevarieerde, uitgebalanceerde voeding. Het hoogwaardige voer van Versele-Laga is er voor katten van alle rassen, wat ideaal is als u thuis katten van verschillende rassen heeft. Het is rijk aan vitaminen en mineralen, maar bovendien zeer smakelijk!
Lees meer ..

Katmix

Katmix

Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer

Productinformatie Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer

Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer is een volledige voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Oke Kat kattenvoer is een smakelijke en evenwichtige voeding afkomstig uit de keuken van Versele Laga. Het voer is verrijkt met vitaminen en mineralen en heeft een lekkere smaak. Bovendien is Oke Kat kattenvoer zeer scherp geprijsd!

  • Smakelijk en volledig kattenvoer voor volwassen katten
  • Verrijkt met vitaminen en mineralen
  • Verkrijgbaar voor een zeer lage prijs
     

Bij Brekz kunt u voer voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu Oke Kat kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer 

Gewicht van de kat (in kilogram) Hoeveelheid voer per dag (in gram)
1 18
2 37
3 55
4 64
5 80
6 83
7 96
8 110
9 124
10 138


 

Ingrediënten Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer 

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten, gist, vis en -bijproducten.

Analytische bestanddelen
Eiwit 30%, vetgehalte 10%, ruwe as 7%, ruwe celstof 2%, calcium 1,50%, fosfor 1,10%, taurine 0,20%.

Toegevoegde voedingsmiddelen per kg
Vitamine A 30.000 IE, vitamine D3 1.500 IE, vitamine E 150 mg, E1 (ijzer) 75 mg, 3b202 (jodium) 2 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 86 mg, E6 (zink) 98 mg, E8 (selenium) 0,3 mg
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een ander soort kattenvoer voor uw kat? Bij Brekz verkopen we droog kattenvoer van zeer veel verschillende fabrikanten. Ook verkopen we heerlijk nat kattenvoer voor uw kat. 

Brekz
https://www.brekz.nl/26347-home_default/oke-kat.jpg
14.25 2019/01/01
ik benheel dat de chat leerkennenheb
Vlotte service
heel goed ik ben heel tevreden
Goed product
Onze katten hebben altijd brokjes ProPlan Sensitiv gekregen. Omdat ik financieel ernstig moet bezuinigen ben ik op Versele Laga Classic overgestapt om het te proberen. Als ik ze alleen Versele Laga Classic geef, eten ze het niet! Als ik het ze gemengd geef eten ze hun hele bak leeg. Dus.....het wordt nog even uitproberen. Zelf eet ik het niet, dus het is wat moeilijk te beoordelen.
Dit voer eerder besteld voor de katten van mijn moeder en die vonden het heerlijk. Helaas denken mijn eigen katten daar anders over. Misschien zijn de mijne teveel verwend.
Keurig op tijd en volgens afspraak zoals altijd
Onze 8 straatkatten vinden het zeer lekker … de laagste prijs is mooie meegenomen !
Katten vinden het allemaal lekker
Zeer goed voor zijn prijs mijn katten zijn er dol op
Prima kattenbrokken en de katten vinden het allemaal lekker.
Volledige voeding voor de katten. Ik heb 12 katten en ze zijn er allemaal dol op
Al onze katten 8 stuks zijn er dol op
Goed kattenvoer. Hebben een glimmende vacht. Ik gebruik ze voor 3 katten.
Voor de 1e keer dit voer gekocht en ze vinden het gelukkig lekker
Onze katten zijn kieskeurig, maar van deze korrels zijn ze zot.
Onze katten lusten het. Lusten bijna niks. Blij mee
Goede service en kwaliteit goed
Mijn ervaring is zeer positief meestal is mijn kat erg kieskeurig en was dus erg benieuwd wat hij met deze voor hem nieuwe brokjes vond. Nou ze gaan er goed in geen twijfel geen blik van serieus moet ik dit eten gewoon lekker
Ze zijn er alle 4 verzot van.
onze katten eten de brokjes met smaak helemaal op!
Volgens mij een prima brok met goede prijs, kwaliteitsverhouding. Een probleeem.... onze katten lusten ze niet. Heb dus nu dertig kilo brokken die onze katten niet blieven haha
Geweldige service en het prijsverschil!!!.Ik ben zeer tevreden met jullie.
Poezen lijken het graag te eten. Interessante deal.
Goede kwaliteit. Niet duur. Snelle levering
De katten zijn zeer tevreden over de brokjes
Was super ga zo door prima
katten tevreden, baasje ook tevreden :)
Onze katten maken er dankbaar gebruik van
704
390
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 14,25 (€ 1,43/kg)
2 x 10 kg
€ 27,49 (€ 1,37/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele Laga Classic kattenvoer

Indien u een smaakvol en gezond droogvoer voor uw kat zoekt, bent u bij het merk Versele Laga Classic op de juiste plaats! Kattenvoer van Versele-Laga is volledig uitgebalanceerd en geschikt voor katten van alle rassen. Het voer heeft een gevarieerde samenstelling en bevat een rijke portie mineralen en vitaminen. Bovendien is het voer erg smakelijk, wat het zowel een volledige en verantwoorde keuze maakt!

Assortiment Versele Laga Classic kattenvoer 

U kunt bijvoorbeeld Versele Laga Classic Variety Kat 4 mix kattenvoer eens proberen, wat bereid is met een portie vlees en groenten. Dit voer komt in een verpakking van 10 kilogram en is zeer gevarieerd en verkrijgbaar voor een lage prijs. Het is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en kan dus ideaal gebruikt worden wanneer u katten van verschillende rassen heeft. 

Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum van Versele Laga kattenvoer staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer?

Indien u op zoekt bent naar een ander hoogwaardig en natuurlijk kattenvoer, kunt u eens kijken op de overzichtspagina van het merk Biofood. Zoekt u nog een ander droogvoer voor uw kat? Dan kunt u vast en zeker vinden wat u zoekt in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina merken droogvoer kat.

Terug