terug
Orijen kattenvoer

Orijen kattenvoer

Orijen kattenvoeding vormt met een hoog percentage vlees en vis één van de meest natuurlijke dierenvoedingsmerken. Dit voer bevat veel verse en volwaardige ingrediënten die de ontwikkeling van uw kat bevordert.
Lees meer ..
Orijen kattenvoer

Orijen kattenvoer, alles wat uw kat nodig heeft

Kattenvoeding zoals moeder natuur het bedoeld heeft; dat is Orijen kattenvoer. De makers van Orijen gaan uit van de filosofie dat iedere kat is geëvolueerd als carnivoor. Mensen kennen graag menselijke eigenschappen toe aan huisdieren. Als het om voeding gaat is dit alleen geen goede aanpak. Volgens Orijen laten de anatomische kenmerken van katten zien dat zij behoefte hebben aan een voeding dat uitsluitend is samengesteld op basis van vers vlees en vis, aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Orijen kattenvoeding wordt dan ook bereid met ingrediënten die voor 80% afkomstig zijn van vlees en vis en voor 20% van groenten, fruit en grassen. Daarnaast bestaat Orijen voor maar liefst 60 tot 65% uit verse ingrediënten. Dit merk vermijdt het gebruik van hoog glycemische granen en plantaardige eiwitten zoals aardappel, die in natuurlijke kattenvoeding nauwelijks voorkomen.

Alle Orijen kattenvoer is volgens hun eigen 'Biologically Appropriate' filosofie bereid. Kleur-, geur- en smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen komen zowel in de gebruikte ingrediënten, als in het eindproduct niet voor. Dit alles maakt Orijen één van de meest natuurlijke diervoedingsmerken die er op de markt is. Orijen kattenvoer heeft een zogenaamde Whole Prey samenstelling. Kenmerkend voor deze samenstelling is het gebruik van een nog grotere variatie aan verse ingrediënten en de toevoeging van ingrediënten met een hoge voedingswaarde zoals vers orgaanvlees (kippen hartjes, kippen lever, lamslever, groene pens) en eetbaar bot, kippen kraakbeen en beenmerg.

Voordelen Orijen kattenvoer

  • 100% vrij van granen en conserveringsmiddelen.
  • 85% dierlijke ingrediënten
  • 100% hoogwaardige voedingsstoffen
  • Verrukkelijke smaak en volledig natuurlijk.

Assortiment Orijen kattenvoer

Zoekt u een Orijen kattenvoeding aanbieding? In ons assortiment vindt u regelmatig acties, waardoor u nog voordeliger kunt bestellen. Om uw kat optimaal gebruik te kunnen laten maken van de voordelen van de verse eigenschappen van dit voer, raadt Orijen aan om het voer uit een geopende verpakking binnen 4 tot maximaal 6 weken op te maken. De houdbaarheid van Orijen kattenvoer in een gesloten verpakking varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Een smakelijke variant voor alle katten

Speciaal voor kittens heeft Orijen een variant voor kittens ontworpen om hen te ondersteunen tijdens hun belangrijke groeifase. Orijen Whole Prey kattenvoer is verkrijgbaar is verschillende smaken. Dit voer bestaat uit 100% natuurlijke voedingsstoffen en is vrij van conserveringsmiddelen. Orijen Original Cat kattenvoer is speciaal samengesteld hoogwaardig voer voor alle katten. Dit voer is gemaakt van onder andere verse scharrelkippen- en kalkoensvlees, scharreleieren en in het wild gevangen vis. Orijen Six Fish is smakelijk kattenvoer dat is bereid met zoet- en zoutwater vis, zoals gevriesdroogde haring, heek en bot. Orijen Regional Red is rijk aan eiwitten van Angus rund, wild zwijn, bizon, Romney lam en Yorkshire varken, aangevuld met groente, fruit en vis. Orijen Tundra bevat dierlijke eiwitten van vlees van geit, zwijn, hert, vis, eend en lam. Ook is er nog de Orijen Fit & Trim kattenvoeding. Deze variant bevat scharrelkip, kalkoen, scharreleieren en in het wild gevangen vis. Het is speciaal om uw kat gezond en fit te houden en bevat hiervoor een laag caloriegehalte. Orijen Guardian 8 biedt uw kat bescherming op maar liefst 8 punten! De voeding ondersteunt het immuunsysteem, de spijsvertering, de vitaliteit van het hart, gezonde spieren en gewrichten, een gezonde huid en vacht, de werking van de hersenen + cognitieve functies én de ogen van uw kat.

Bij Brekz kunt u de beste kattenvoedingen snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Orijen kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Ander merk?

Toch niet wat u zoekt? Kijk op onze kattenvoer pagina voor andere merken kattenvoer. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.