terug
CaroCroc kattenvoer

CaroCroc kattenvoer

CaroCroc (voorheen CaroCat) kattenvoer is volledige, natuurlijke en voordelige kattenvoeding voor alle rassen katten. Ideaal voor kattenbezitters die hun huisdier liever geen kleur-, geur- en smaakstoffen willen geven.
Lees meer ..
CaroCroc kattenvoer

CaroCroc kattenvoer

CaroCroc kattenvoer (voorheen CaroCat) is een Oer-Hollands product. Al sinds 1932 biedt CaroCroc uw kat een smakelijke en gezonde voeding. Het CaroCroc kattenvoer assortiment heeft producten voor katten van alle rassen en leeftijden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende CaroCroc kattenvoer producten, zodat u het ideale product kunt kiezen voor uw kat. Zo is het voer afgestemd op de verschillende levensfasen van uw kat, eventuele gevoeligheden voor bepaalde typen voedsel en op zijn smaak. Zelfs de meest kieskeurige eters smikkelen van CaroCroc! 

CaroCroc kattenvoer is:

  • Voor de volwassen kat beschikbaar in een kip, lam en vis-variant;
  • Bereidt met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen;
  • Verrijkt met extra vitaminen en mineralen;
  • Zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.


Bij Brekz kunt u voordelig CaroCroc kattenvoer bestellen. U vindt bij ons altijd de beste acties voor CaroCroc kattenvoer producten!

De houdbaarheidsduur van CaroCroc kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

    

CaroCroc kattenvoer

CaroCroc is een serie kattenvoer voor alle gezonde katten. De verschillende producten zijn afgestemd op de behoeften van katten in elke levensfase en met eventuele overgevoeligheid voor bepaalde typen voedsel.

Voor kittens

  • CaroCroc Kitten kattenvoer: Een complete voeding voor kittens (< 12 maanden) van alle rassen. De voeding is afgestemd op de ontwikkeling van de botten, tanden en spieren van uw kitten. CaroCroc Kitten zorgt ervoor dat uw kat zich optimaal ontwikkeld waardoor een stevige basis wordt gelegd voor een gezond en vitaal leven.

Voor volwassen katten

  • CaroCroc with Chicken kattenvoer: Een volledige voeding voor volwassen katten jonger dan 8 jaar. Het voer is rijk aan gevogelte (38%), licht verteerbaar en zeer smakelijk. CaroCroc with Chicken bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.
  • CaroCroc with Fish kattenvoer: Een smakelijke en complete voeding die is bereid met vis en afgestemd op de behoeften van volwassen katten (< 8 jaar). Het voer is licht verteerbaar en dankzij de smaak van vis zelfs geschikt voor de meest kieskeurige eters. Katten zijn dol op vis!
  • CaroCroc with Lamb kattenvoer: Een complete voeding voor volwassen katten (< 8 jaar), die problemen hebben met hun spijsvertering. Heeft uw kat een gevoelige spijsvertering? CaroCroc With Lamb kan een uitkomst bieden, omdat het door het hoge aandeel aan lamsvlees (11%) lichter verteerbaar is dan andere producten.
  • CaroCroc 3 Mix kattenvoer: Een uitgebalanceerde en complete voeding voor uw volwassen kat. De voeding bevat een smakelijke mix van drie soorten brokjes met elk een eigen kleur. Één brokje heeft de smaak van rund, de andere twee van gevogelte. Ideaal voor wanneer uw kat van afwisseling houdt.

Voor senior katten

  • CaroCroc Senior kattenvoer: Een volledige en zeer smakelijke voeding op basis van lam en rijst, die speciaal is afgestemd op de behoeften van katten ouder dan 8 jaar. Oudere katten hebben andere voedingsbehoeften. CaroCroc Senior heeft een verlaagd gehalte aan eiwitten, vetten en mineralen. Hierdoor worden de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel minder belast. Hierdoor verlaagt u de kans dat uw kat ouderdomskwalen oploopt. 
Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.