terug
CaroCroc hondenvoer

CaroCroc hondenvoer

CaroCroc is een oer-Hollands product en ontwikkeld hoogwaardige hondenvoedingen sinds 1932. Bij Brekz kunt u diverse varianten van Carocroc eenvoudig online bestellen.
Lees meer ..
CaroCroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer is een Oer-Hollands product, dat al sinds 1932 een smakelijke en gezonde voeding biedt. Dankzij Carocroc hondenvoer krijgt uw huisdier alle essentiële voedingsstoffen binnen, die hem gezond helpen te houden. De Carocroc hondenbrokken zijn geschikt voor pups tot senioren en van actieve tot minder actieve honden. Daarnaast is er ook speciale hondenvoeding, deze varianten zijn afgestemd op specifieke behoeften van honden. Hierbij kunt u denken aan de actieve viervoeter of honden die gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen.

Hondenbrokken van Carocroc zijn:

  • Gemaakt met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen;

  • Verrijkt met extra vitaminen en mineralen;

  • Vrij van toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen;

  • Vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen.

Bij Brekz kunt u Carocroc hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenbrokken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Carocroc hondenvoer

Carocroc stelt hoge eisen aan de voeding van uw hond. Daarom hebben zij voor honden in iedere levensfase én voor verschillende voedingsbehoeftes een passende voeding ontwikkeld. Zo krijgt uw hond precies wat hij nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment.

Carocroc hondenvoer voor pups

Voor pups heeft Carocroc hoogwaardige en smakelijke brokken, die de pup volledig ondersteunen tijdens de groeifase. De optimale omega 3- en 6 verhouding in combinatie met vitamine E, bevorderen de gezondheid van huid en vacht én ondersteunen de weerstand. Zo krijgt uw pup een goede ondersteuning in deze zeer belangrijke levensfase. Carocroc Puppy hondenvoer is verkrijgbaar in twee varianten; voor kleine tot middelgrote rassen en een hondenbrok speciaal voor middelgrote tot grote rassen.

Volwassen honden

Voor volwassen honden heeft Carocroc hondenbrokken die zijn afgestemd op verschillende behoeftes. Naast Carocroc 23/12 Original hondenvoer, bevat het assortiment ook hondenvoeding dat speciaal is aangepast aan het een activiteitenniveau van uw viervoeter; Carocroc Energy, High Energy en Low Energy. Tevens kunt u kiezen voor brokken waarvan de samenstelling is afgestemd op de grootte van uw hond; Small Breed en Large Breed.

Heeft uw huisdier een voedselallergie- of intolerantie? Carocroc 23/11 Support hondenvoer is een volledige hondenvoeding die speciaal ontwikkeld is om allergische reacties als gevolg van voedselallergie of voedselintolerantie te helpen voorkomen. Het assortiment biedt daarnaast nog graanvrije brokken, hypoallergene- en glutenvrije voeding en Carocroc 24/14 Skin Support voor extra ondersteuning van de huid en vacht.

Senioren

Zodra honden ouder worden, verandert hun voedingsbehoefte. Vanaf een leeftijd van ongeveer 7 jaar heeft uw hond een verlaagde behoefte aan eiwitten en mineralen. Voor het welzijn van uw hond is het daarom van belang dat u zijn voeding hierop aanpast. Carocroc 18/10 Senior is speciaal aangepast aan de voedingsbehoefte van de oudere hond. Deze uitgebalanceerde, evenwichtige voeding is tevens beschikbaar in een Sensitive variant, om de kans op allergische reacties te verminderen.

Ander product?

Bent u op zoek naar ander hondenvoer? Kijkt u dan op de pagina met al het hondenvoer en bestel uw hondenbrokken bij Brekz voor een gegarandeerde lage prijs. Bij een bestelling vanaf € 28 betaalt u bovendien geen verzendkosten!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.