terug
Hondenvoer

Hondenvoer

Het beste hondenvoer online bestellen? Hier vindt u alle hoogwaardige merken hondenvoer die verkrijgbaar zijn bij Brekz. Koop nu bij Brekz hondenvoer tot wel 40% goedkoper en krijg bij een bestelling vanaf €28 een gratis verzending!
Lees meer ..
Hondenvoer

De beste hondenvoer merken

Bij Brekz kunt u goedkoop hondenvoer bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment bevat de beste hondenvoer merken voor uw huisdier. U kunt kiezen uit ruim 30 merken hondenvoer, die elk op hun eigen wijze een volledige voeding voor honden bieden. Hierbij kunt u denken aan hondenvoeding van onder andere Royal Canin, Eukanuba en Hill’s hondenbrokken merken als Orijen en Acana onderscheiden zich door hun natuurlijke en/of biologische samenstelling. De meeste merken hondenvoer worden geproduceerd in samenwerking met fokkers, dierenartsen, universiteiten en andere deskundigen. Het verschil tussen de dure en goedkope hondenvoer merken is veelal de manier waarop het voer geproduceerd wordt, de ingrediënten die worden gebruikt en de voedingswaarden. Tevens heeft iedere viervoeter zo zijn eigen voorkeuren en behoeftes. 

Zo heeft uw pup een hondenvoeding nodig met een verhoogde energiewaarde, die hem ondersteunen tijdens de groeifase. Voor uw gesteriliseerde of gecastreerde viervoeter is hondenvoer met een aangepast vetgehalte van groot belang. Voor huisdieren met een voedselintolerantie of allergie zijn er speciale hypoallergene voedingen. Voor honden met bepaalde kwaaltjes bieden Royal Canin Veterinary Diet en Hill's Prescription Diet speciale dieetvoedingen aan die worden aangeraden door dierenartsen. 
   

Wilt u droog- of nat hondenvoer kopen?

Bij Brekz kunt u zowel droog- als nat hondenvoer goedkoop online bestellen. Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om zowel droog- als natvoeding aan uw huisdier te voeren, tenzij uw dierenarts anders adviseert. Wel dient u erop te letten of het om een complete of aanvullende voeding gaat. Wanneer u besluit om uw viervoeter gemengd te voeren, wordt het aanbevolen om de voedingsadviezen goed op te volgen, zodat u zeker weet dat uw huisdier de optimale hoeveelheden voorgeschoteld krijgt. Kijk voor ons complete aanbod bij droog hondenvoer en nat hondenvoer.
 

Aantrekkelijke hondenvoer aanbiedingen!

Regelmatig hebben wij een leuke aanbieding hondenvoer, waarbij u kunt profiteren van kortingen bij een bestelling van 2 verpakkingen of meer. Tevens hebben wij voor een aantal merken hondenvoer zoals Royal Canin en Fokker regelmatig gratis kilo acties of andere aanbiedingen. Houdt onze website goed in de gaten voor al onze acties, want bij ons kunt u goedkoop hondenvoer kopen tegen zeer voordelige prijzen!
 

Hondenvoer voor iedere viervoeter, van pup tot senior

Of u nu een pup heeft, een volwassen viervoeter of een senior, bij Brekz kunt u eenvoudig online hondenvoer zoeken aan de hand van de levensfase waarin uw huisdier zich momenteel bevindt. De meeste hondenvoer merken hebben speciale varianten ontwikkeld die zijn afgestemd op de leeftijd van uw maatje. Zo wordt er onderscheid gemaakt in puppyvoer tot 1 jaar, adult hondenvoer en voor viervoeters ouder dan 12 jaar. Ook kunt u hier hondenvoeding vinden voor dieren met speciale behoeften, zoals drachtige of zogende teefjes.
 

Het beste hondenvoer voor een specifiek ras?

Royal Canin heeft hoogwaardige, rasspecifieke voedingen ontwikkeld. Deze zijn speciaal afgestemd op de karakteristieken van uw viervoeter. Per ras kunnen de specifieke voedingsbehoeften namelijk enorm verschillen. Zo heeft het ene ras een actief karakter en heeft de ander meer aanleg om snel overgewicht te ontwikkelen. Ook heeft het ene hondenras bijvoorbeeld een andere vachtstructuur- en lengte dan de ander. Voor hondenrassen als de Boxer en de Mopshond is de vorm van de brokken veelal aangepast aan de korte snuit, zodat zij hun voeding makkelijk kunnen oppakken. De speciale voedingen van Royal Canin zijn afgestemd op het karakter én de lichamelijke eigenschappen van uw huisdier. Op onze website kunt u snel en eenvoudig het juiste hondenvoer online kopen, waarbij u zeker weet dat uw geliefde maatje alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een optimale gezondheid.
  

Voor de fijnproever selectief zoeken op smaak

Is uw viervoeter een kieskeurige eter? Bij ons kunt u eenvoudig zoeken op de favoriete smaak van uw huisdier. Zo kunt u gericht zoeken naar de smaken lam, eend, hert, kip, rund of vis. Ook voor de voedsel gevoelige metgezellen, kunt u hier gericht zoeken in ons uitgebreide aanbod met graanvrij hondenvoer.
 

Grootte van uw viervoeter, van Chihuahua tot Sint-Bernard!

Op Brekz.nl kunt u ook voordelig hondenvoer zoeken op diergrootte. Per hondenvoer merk zijn er diverse varianten hondenvoer voor kleine, middelgrote- en grote honden. Het is belangrijk dat voer voor honden rekening houdt met de verschillende behoeften van onze huisdieren. Zo hebben kleinere rassen baat bij een klein formaat brok die ze eenvoudig kunnen vastpakken en opeten. Grotere honden hebben een hondenvoeding nodig die hun spieren en gewrichten extra ondersteunen, vanwege het gewicht dat zij moeten dragen. Voor middelgrote honden is er hondenvoer, waarbij de voedingsstoffen speciaal zijn afgestemd op honden tussen de 10 en 25 kg.
 

Dieetvoeding ter ondersteuning van kwaaltjes

Uw zieke of herstellende viervoeter heeft veel baat bij hondenvoeding die speciaal is samengesteld om het herstel te bevorderen of herhaling van een kwaal te voorkomen. Problemen met de maag en darmen, nieren of overgewicht kunnen regelmatig voor komen. Royal Canin en Hill's hebben in samenwerking met dierenartsen een uitgebreid assortiment dieetvoedingen ontwikkeld ter ondersteuning van diverse kwaaltjes. Bij Hill's Prescription Diet en Royal Canin Veterinary Diet vindt u een verscheidenheid aan producten die de gezondheid en het welzijn van uw zieke of herstellende huisdier helpen te bevorderen. Bij Brekz bestelt u deze dieetvoedingen goedkoper dan bij uw dierenarts!
 

Geen tijd om de deur uit te gaan? Koop nu snel uw hondenbrokken online!

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop hondenvoer kopen, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft! Of u nu op zoek bent naar de beste natuurlijke hondenbrokken of zoekt naar een aantrekkelijke hondenbrokken aanbieding. Ons assortiment bevat hoogwaardig hondenvoer van diverse merken tegen scherpe prijzen. Bij ons bespaart u veel op uw aankoop en krijgt u daarbij vanaf slechts € 28 gratis verzending! Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.