terug
Bosch hondenvoer

Bosch hondenvoer

Bosch hondenvoer maakt al meer dan 60 jaar hoogwaardige en natuurlijke hondenvoeding. Bekijk alle smakelijke varianten en bestel ze voordelig en eenvoudig bij Brekz.
Lees meer ..
Bosch hondenvoer

Bosch voer voor honden

Bosch hondenvoer wordt al meer dan 60 jaar met veel passie geproduceerd door een gecertificeerd familiebedrijf. Het voer bevat een groot aandeel vers vlees, dus de meeste honden zijn er dol op! De voeding van Bosch is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Er komen geen chemische toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen aan te pas. Daarnaast wordt bij de productie ook rekening gehouden met het milieu. De brok bevat geen tarwe en heeft een hoge acceptatiegraad en voedingswaarde. Door een uitgebalanceerde samenstelling draagt de voeding bij aan compacte ontlasting en een gezonde spijsvertering.

De recepten van Bosch hondenvoer baseren zich op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat is een uitgebalanceerde voeding die perfect aansluit op de voedingsbehoeften van uw hond. Er wordt onderscheid gemaakt in levensfase, formaat van de hond of de levensstijl. Door deze verschillende varianten is er altijd een brok die goed aansluit bij de behoeften van uw hond, of het nu een pup in ontwikkeling is, een kalme senior of een nieuwsgierige, actieve hond.

Voordelen Bosch hondenvoer

  • Hoog vleesgehalte

  • Bevat geen tarwe

  • Alleen natuurlijke grondstoffen, geen kleur-, geur- en smaakstoffen

  • Recepten gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

  • Gezond en hartstikke lekker!

U kunt Bosch hondenvoer voordelig online bestellen bij Brekz. Bestellingen vanaf € 28 worden bovendien gratis verzonden.

Assortiment Bosch hondenvoer

Moeite met het kiezen van de meest geschikte variant? We zullen de opties kort benoemen om de keuze te vereenvoudigen.

Puppy en junior

Puppy's en jonge honden hebben veel energie nodig om goed te kunnen groeien. Puppyvoeding is aangepast naar de behoeften van jonge hondjes die volop in ontwikkeling zijn. Het voer bevat meer energie en meer eiwitten in vergelijking met voer voor volwassen honden. De hoeveelheid calcium en fosfor in puppyvoer is aangepast om een optimale bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van uw pup. De puppyvoeding van Bosch maakt onderscheid in pups en jonge honden van grote rassen (Maxi), kleine rassen (Mini) en middelgrote rassen (Medium). Voor kleine hondenrassen is er Bosch Mini Junior hondenvoer, met een kleiner formaat brokje. Het voer bevat omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en vacht, is graanvrij en de prebiotica helpt de darmen gezond te houden. Er is chondroïtine en glucosamine toegevoegd voor een gezonde ontwikkeling van de gewrichten en het skelet. Voor pups met een overgevoelige spijsvertering of voedselgevoeligheid is er een Bosch Junior Lam & Rijst variant. Deze brok is extra makkelijk verteerbaar.

Adult

Lam & rijstDeze tarwevrije voeding is geschikt voor honden die wat gevoeliger reageren op bepaalde voedingen. 

Eend & Rijst: Deze hondenbrokken zijn perfect voor volwassen honden met een normaal activiteitsniveau. Deze variant bevat veel verse eend, aangevuld met rijst. Eend is een goede bron van eiwitten.

Vis & Aardappel: Deze complete voeding is rijk aan dierlijke eiwitten uit vis en gevogelte. Dankzij de vervanging van tarwe door aardappelmeel is het zeer goed verteerbaar.

Gevogelte & Gierst: Smakelijke tarwevrije voeding met vers gevogelte voor iedere hond.

Zalm & Aardappel: Geschikt voor alle volwassen honden, ook met een voedselgevoeligheid. Bevat daarnaast ook Groenlipmossel voor extra ondersteuning aan gewrichten.

Bosch Light: Speciaal voor honden met overgewicht of de neiging hebben tot het ontwikkelen van overgewicht. Het voer bevat minder vet en is zeer licht verteerbaar.

Special Light: Deze droogvoeding is voor volwassen honden van alle rassen die problemen hebben met de nieren en lever. Honden met deze problemen hebben speciale voeding nodig om de belasting op deze organen te verminderen en afvalstoffen te verminderen. Wanneer de nieren en lever niet goed functioneren, kan dit leiden tot een ophoping van afvalstoffen in het lichaam van de hond, met symptomen zoals braken, gewichtsverlies en een slechte fitheid als gevolg. Bosch Special Light hondenvoer is geschikt als complete voeding voor langere tijd door het lage maar hoogwaardige eiwitgehalte en het verminderde mineraalgehalte. Dit draagt bij aan een betere gezondheid van de hond.

Bosch Active: Speciaal voor actieve honden met een verhoogde energiebehoefte. Helpt de botten en gewrichten sterk te houden door de toevoeging van groenlipmossel.

Sensitive Lam & Rijst: Dit is een smakelijk, tarwe- en glutenvrij droogvoer en is extra geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid. Het voer bevat essentiële vetzuren voor een gezonde huid en vacht en draagt bij aan een gezonde spijsvertering.

Bosch Maxi: Speciaal voor de behoeften van grote hondenrassen. De voeding vermindert het risico op overgewicht en bevat het voer groenlipmossel ter ondersteuning van de gewrichten.

Senior

Bosch Senior hondenvoer is een volledig droogvoer voor honden vanaf 7 jaar. Dit voer levert een verminderde hoeveelheid energie, eiwitten en mineralen, aangepast aan de verminderde activiteit van de hond op latere leeftijd. Zo kunt u de kans op gewichtstoename verkleinen. De formule bevat colostrum en een immuuncomplex om de darmgezondheid en het immuunsysteem van uw hond op leeftijd te ondersteunen. Speciaal voor senior honden met een voedselgevoeligheid is er ook een variant met lam & rijst. Deze variant is makkelijk verteerbaar en ook geschikt voor honden die andere soorten proteïne niet goed verdragen.

Ander product?

Is Bosch hondenvoer niet helemaal wat u zoekt? Neem dan een kijkje bij de overzichtspagina met alle merken hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.