terug
Bosch hondenvoer

Bosch hondenvoer

Bosch hondenvoer is een smakelijk droogvoer dat in veel verschillende varianten verkrijgbaar is. Zo is er voor iedere leeftijdscategorie en ras een passende voeding.
Lees meer ..
Bosch hondenvoer

Bosch hondenvoer

Bosch behoort tot de grootste producenten van voeding, onder andere voor honden, katten en fretten. Het merk is gecertificeerd en bevat vers vlees (gevogelte, rund, lam), dat op locatie wordt verwerkt. De granen in de producten zijn niet-GMO en de voedingen zijn vrij van onnatuurlijke of chemische toevoegingen, waaronder kleurstoffen. De geëxtrudeerde brok heeft bovendien een hoge acceptatiegraad en voedingswaarde en zorgt voor een compacte ontlasting. Lees snel verder voor een toelichting op ons assortiment Bosch hondenvoer.

Assortiment Bosch hondenvoer

In ons assortiment treft u vele soorten en smaken Bosch hondenvoer aan.

Een pup of jonge hond heeft een geheel eigen voedingsbehoefte. In dit geval kunt u kiezen voor een van onze junior voedingen.

Hebt u een volwassen hond? Kijk eens bij de volgende Adult voedingen.

Bij Brekz kunt u het beste Bosch hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een van onze voedingen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Niet iedere hond is hetzelfde. Sommige honden hebben bijvoorbeeld te kampen met overgewicht of zijn overgevoelig voor bepaalde bestanddelen in voer. Kijkt u eens bij de volgende producten.

Tenslotte wordt ook rekening gehouden met de oudere hond. Senior honden krijgen sneller te maken met gewrichtsproblemen en gewichtsproblemen dan honden van minder hoge leeftijd.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.