terug
Acana hondenvoer

Acana hondenvoer

Bij Brekz kunt u het natuurlijke, hoogwaardige Acana hondenvoer online bestellen voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bespaar nu tot wel 40% op uw aankoop van Acana brokken! 
Lees meer ..
Acana hondenvoer

Acana hondenvoer, 100% natuurlijk hondenvoer

Bent u op zoek naar hoogwaardige, natuurlijke voeding voor uw viervoeter? Acana ontwikkelt al meer dan 25 jaar voeding met verse, regionale ingrediënten. Het productieproces van Acana hondenvoer wordt in eigen keuken uitgevoerd. Tevens worden de ingrediënten elke dag vers aangeleverd door lokale leveranciers. Deze kwaliteit van deze ingrediënten waren oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie

Hoogwaardige natuurlijke eiwitten

Honden zijn van nature vleeseters. Door de structuur van het gebit, de kaken en het spijsverteringskanaal worden honden geclassificeerd als carnivoren. Daarom heeft Acana voer ontwikkeld die zeer rijk is aan dierlijke eiwitten. Acana hondenvoer maakt gebruik van een grote variëteit aan vers vlees en vis ingrediënten, die afkomstig zijn van lokale leveranciers. Dit voer bestaat uit minimaal 60% natuurlijke, dierlijke eiwitten, waaronder scharrelkip, eend, scharreleieren, zoet- en zeewatervis, bizon, rund en lam. Dat is pas een echte taste of the wild! Sommige varianten bevatten zelfs maar liefst 70% hoogwaardige eiwitten. Ook de verwerkte groenten en fruitsoorten worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden.

Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Doordat Acana graanvrij is, is deze voeding ook zeer geschikt voor voedselgevoelige honden. Plantaardige toevoegingen voorzien uw huisdier in de natuurlijke behoeften naar grassen en kruiden. Ze verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van uw viervoeter van gifstoffen te ontdoen. In Acana hondenbrokken wordt gebruik gemaakt van de WholePrey verhouding. De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden. De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, waardoor de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden. 

Acana hondenvoer, een geschikte variant voor iedere viervoeter

Ons Acana assortiment is onderverdeeld in voer voor pups, volwassen honden en senioren. Daarnaast hebben we nog de light variant en Acana hondensnacks. Hieronder vallen de varianten Acana Heritage, Acana Regionals en Acana Classic. Deze zijn onderverdeeld in Acana Grasslands, Acana Pacifica en Acana Singles. 

Het voer van Acana is voor honden van alle leeftijden. Zo kunt u bij pups kiezen voor Acana Puppy. En voor de jonge, opgroeiende viervoeter is er Acana Heritage Puppy & Junior of Acana Junior voeding. Wanneer uw huisdier ouder dan 12 maanden is, is er Acana Adult en Acana Heritage Senior voor honden op leeftijd.

Tevens heeft Acana hondenvoer voor dieren van verschillende grootten. Zo is er onder andere de Acana Puppy Large Breed voor pups van grote hondenrassen, de Heritage Adult Small breed voor kleine, volwassen dieren of de senior variant voor kleine-, middelgrote- en grote honden. Wanneer uw huisdier last heeft van overgewicht of dit snel neigt te ontwikkelen, is er Acana Heritage Light. Dit is slechts een greep uit het aanbod van Acana dog food.

Acana hondenvoer bestellen tegen de scherpste prijzen?

Wilt u graag Acana hondenvoer kopen? Op Brekz.nl kunt u regelmatig genieten van een leuke Acana hondenvoer aanbieding. Zo hebben wij af en toe interessante acties waarbij u korting krijgt op diverse varianten, zoals bijvoorbeeld Acana Heritage Puppy Large Breed, Acana lam of een andere variant van Acana Grasslands hondenvoer. Bij Brekz zijn wij altijd blijvend laag geprijsd, dit betekent dat u bij ons altijd voordeliger uit bent.

Bij een bestelling vanaf slechts € 28 krijgt u altijd gratis verzending! Bij Brekz kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over uw bestelling of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.