terug
Pedigree hondenvoer

Pedigree hondenvoer

Pedigree hondenvoeding - hondenvoer voor puppy's, volwassen honden en de oudere hond. Tevens verschillende smaken beschikbaar. Daarnaast verkoopt Pedigree Dentastix, een ideaal extraatje voor het gebit van uw hond.
Lees meer ..
Pedigree hondenvoer

Pedigree hondenvoer

Pedigree hondenvoer is een complete en betaalbare voeding voor honden van alle leeftijden, grootten en rassen. Het voer bevat een nauwkeurig samengestelde mix aan ingrediënten, die in de behoeften voorziet van uw hond. Pedigree hondenvoer richt zich op de vier basisbehoeften van de hond: een gezond gebit, een goede spijsvertering, een sterk immuunsysteem en een gezonde huid en glanzende vacht. Hierdoor houdt Pedigree hondenvoer uw hond gezond en gelukkig. De voedzame, eerlijke voeding is bovendien erg lekker zodat uw hond volop van zijn maaltijd geniet. Naast Pedigree hondenvoer verkopen wij ook hondensnacks van Pedigree hondenvoer!

Bij Brekz kunt Pedigree hondenvoer goedkoop online kopen. Bestel uw hondenvoer voordelig bij ons en bespaar flink!

De houdbaarheidsduur van Pedigree hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Pedigree hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Pedigree hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Een betaalbare, complete voeding die beschikbaar is voor puppies, volwassen honden en senior honden van alle grootten en rassen;
 • Verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder gevogelte, lam en rund;
 • Met extra aandacht voor het gebit van uw hond, zijn spijsvertering, natuurlijke weerstand en zijn huid en vacht;
 • Een heerlijke smaak, zodat u uw hond echt kan verwennen.

 

Assortiment Pedigree hondenvoer en snacks

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten Pedigree hondenvoer en Pedigree snacks die wij verkopen.

Hondenvoer op leeftijd

 • Pedigree hondenvoer: Het volwassen hondenvoer van Pedigree biedt uw hond een optimale ondersteuning en geeft hem voldoende energie, zodat hij iedere dag vrolijk en fit door het leven gaat. Het volwassen hondenvoer van Pedigree verkopen wij in de smaken LamRund en Kip. Ook verkopen wij Pedigree Maxibrok Rund hondenvoer speciaal voor grotere honden en Pedigree Adult Mini hondenvoer speciaal voor kleine honden.
 • Pedigree puppyvoer: Speciaal voor puppies en junior honden verkopen wij Pedigree Junior hondenvoer en Pedigree Junior Maxi hondenvoer (voor puppies van grote rassen). 
 • Pedigree senior hondenvoer: Voor honden vanaf 8 jaar verkopen we Pedigree Senior Kip hondenvoer.
         

Snacks

 • Pedigree snacks: Naast Pedigree hondenvoer verkopen wij Pedigree Dentastix en de Pedigree Jumbone: heerlijke en verantwoorde snacks voor uw hond!
       

Ander merk hondenvoer?

Wilt u de andere merken hondenvoer die wij verkopen zien? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer. Of misschien bent u benieuwd naar ons totaalaanbod hondensnacks? Dan kunt u kijken op onze Hondensnackpagina.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.