terug
Pedigree hondensnacks

Pedigree hondensnacks

Pedigree hondensnacks zijn betaalbare lekkernijen om uw hond op te trakteren. Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment snackproducten van Pedigree. Altijd verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen! 
Lees meer ..
Pedigree hondensnacks

Pedigree hondensnacks

Of uw hond nou een avontuurlijke, actieve viervoeter of een rustiger senior is, hem af en toe een smakelijke lekkernij geven is natuurlijk altijd smullen geblazen. Op deze pagina vindt u ons totaalaanbod Pedigree hondensnacks, een merk met een verscheidenheid aan heerlijke snacks die veelal aantrekkelijk geprijsd zijn. U vindt hier bijvoorbeeld de bekende Dentastix, maar ook andere snacks als de Jumbone en Rodeo. Om de keuze iets gemakkelijker te maken, beschrijven we hieronder in het kort een aantal van de producten.

Pedigree hondensnack: Dentastix

Pedigree Dentastix zijn ideaal om uw hond zijn eigen tanden te laten reinigen. Door hun speciale vorm en samenstelling helpen deze langwerpige kluifsnacks met het tegengaan van tandsteenvorming. Heeft u een hond van een klein ras met een lichaamsgewicht onder de 10 kilogram? Dan is Pedigree Dentastix Mini hondensnack het juiste product. Heeft u een hond van een groter ras? Kijk dan naar producten met medium of large in de naam. 

Als u een snack van een kleiner formaat wilt, is de Chewy Chunx-snack een goede keuze. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze heerlijke Chewy Chunx hondensnack voor grote rassen, met een heerlijke kipsmaak! 

Pedigree Jumbone snack voor de hond

De Jumbone is een lekkere kauwstaaf die ideaal is als tussendoortje of beloning. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Jumbones in zowel kleine als grote verpakkingen en voor kleine, middelgrote en grote honden. Wilt u uw hond wat variatie aanbieden in de snacks die u hem geeft? Probeer dan eens deze Pedigree Megabox Rodeo Duos & Jumbone. Dit product bevat naast Jumbones heerlijke Rodeo Duos, die hieronder beschreven worden. Deze snacks dragen overigens bij aan het immuunsysteem, zodat het snacken ook nog eens best verantwoord is. 

Pedigree Ranchos 

De snacks zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn ideaal voor gebruik bij de hondentraining. U vindt op deze pagina twee varianten, met rundsmaak en met kipsmaak. De snacks komen in handige, kleine verpakkingen van 80 gram, zodat u ze tijdens een wandeling of uitstapje makkelijk mee kunt nemen in uw tas of jaszak. En het mooie? Als u meerdere snacks bestelt, komt u bij Brekz goedkoper uit! 

Rodeos en Rodeo Duos

Ze zijn hierboven al genoemd: de Rodeo Duos. Naast Rodeo Duos vindt u in ons assortiment ook normale Rodeos. Wat de twee gemeen hebben? Dat is vrij simpel: het zijn beide getwiste kauwstaven met een lekkere smaak. Probeer eens de Pedigree Rodeo Duos met kip-  en speksmaak

Pedigree Good Chew

Pedigree Good Chew is een snackvariant met een reeks positieve eigenschappen. Deze fijne hondensnack heeft een zachte structuur en is daardoor zeer tandvriendelijk, zodat uw hond er langdurig op kan kauwen zonder zijn tanden te beschadigen. Bovendien stimuleren Good Chew-snacks het kauwinstinct en hebben ze een ontspannende werking. Heeft u een hond van een klein ras? Probeer dan Pedigree Good Chew Small hondensnacks

Overige snacks

En dan zijn er nog een hoop snacks die niet onder een vaste categorie vallen. Dit zijn, in tegenstelling tot de bovenstaande producten voornamelijk iets kleinere, hapklare hondenkoekjes of hondensnoepjes. Ideaal dus voor de hondentraining, of gewoon als tussendoortje. Wat u met Pedigree in ieder geval weet, is dat u uw hond kunt verrassen met een verscheidenheid aan lekkere snacks. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.