terug
Hondensnacks
Alle honden verdienen zo nu en dan een heerlijke snack. Hondensnacks zijn een goede aanvulling op de hoofdmaaltijd. Als uw hond allergisch is voor bepaalde voeding, kunt u kiezen voor de hypoallergene snacks. Natuurlijk hebben wij ook de welbekende hondenbotten en hondenkoekjes. Op Brekz is er voor iedere hond de perfecte snack.
Lees meer ..
Hondensnacks

Hondensnacks

Elke hond verdient zo nu en dan eens een snack. Hondensnacks kunnen een goede aanvulling zijn op de hoofdmaaltijd. Daarnaast kunnen ze dienen als een mooie beloning na het vertonen van goed gedrag. Behalve nuttig kunnen snacks tegelijkertijd ook handig zijn. Zo zijn er snacks die het gebit van uw hond reinigen of snacks die uw hond helpen bij zijn training. Mocht uw hond een allergie hebben dan is het belangrijk dat u hypoallergene snacks aanschaft. Ook deze vindt u terug in ons assortiment. U kunt alle soorten snacks voordelig bij ons online kopen.

Assortiment hondensnacks

Hypoallergene snacks

Wanneer u een hond met een allergie heeft kunt u kijken naar de producten van het merk Cerea. Dit merk maakt plantaardige snacks die hierdoor geschikt zijn voor honden met uiteenlopende allergieën waaronder een eiwit allergie. Wanneer uw hond allergisch is voor bijvoorbeeld kip kunt u kijken naar het assortiment van Barf-Time. Als u uw hond geen echte kluif wil geven maar wel evengoed wil verwennen kunt u kijken naar de verschillende producten van TastyBone. Al deze producten en meer vind u in Hypoallergene snacks.

Koekjes

Zodra u uw hond wil belonen na het vertonen van goed gedrag kunt u hem ook verwennen met een koekje. Munchy biedt bijvoorbeeld verschillende soorten korte staafjes die u als beloning aan uw hond kan geven. Daarnaast heeft Jack Doggies een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende brokjes om uw hond te verwennen. Orijen biedt u een variatie met allerlei verschillende smaken in brok vorm. Voor meer van dit soort producten kijk snel bij Koekjes.

Worsten

Wanneer u uw hond liever een worst geeft moet u bij het assortiment van Rodi zijn. Dit merk heeft drie verschillende smaken aan worst voor uw hond. Daarnaast hebben we een Italian Ham Bone Maxi van Europet voor u in de aanbieding. Mocht u in plaats van worsten uw hond toch liever blij maken met iets stevigers dan kunt u een kijkje nemen op de pagina van onze kauwproducten. Wilt u weten welke worsten we nog meer aanbieden? Kijk dan snel bij de categorie Worsten.

Kauwsnacks

Bij onze kauwproducten vindt u bijvoorbeeld kluiven van Dentastix die het gebit van uw hond helpt om gezond te blijven. Daarnaast kunt u hier een mergpijp voor uw hond bestellen waar het beest wekenlang zoet mee kan zijn. Boxby heeft verschillende soorten reepjes voer die in een handige hersluitbare zak verpakt zitten. Om uw hond eens echt goed te verwennen kunt u eens kijken bij de gevulde kauwbotten van Delisnacks.

Ander voer?

Wanneer u in plaats van hondensnacks op zoekt bent naar gewoon voedsel voor uw hond kunt u een kijkje nemen op onze pagina voor droog hondenvoer. Daarnaast hebben we ook nog een afdeling met nat hondenvoer voor uw hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.