terug
Seberus graanvrije hondensnacks

Seberus graanvrije hondensnacks

Seberus graanvrije hondensnacks zijn premium snacks in uiteenlopende, smakelijke varianten. Met hun natuurlijke, graanvrije producten zet het merk een compleet nieuwe standaard voor de hondensnacks van vandaag.
Lees meer ..
Seberus graanvrije hondensnacks

Seberus graanvrije hondensnacks: gezond én lekker

Als baasje hecht u natuurlijk veel waarde aan de gezondheid van uw hond. Uw hond hecht daarnaast veel waarde aan een verrukkelijke smaak. Met Seberus is kiezen voor een onweerstaanbare smaak én gezondheid eenvoudiger dan ooit.  Alle Seberus hondensnacks zijn graanvrij en vrij van onnodige toevoegingen. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt voor honden met een voedselgevoeligheid voor granen. Bij Seberus bent u als hondenbaasje verzekerd van natuurlijke traktaties van premium kwaliteit.

Bij Brekz kunt u de allerlekkerste graanvrije hondensnoepjes goedkoop online bestellen. Bekijk het volledige assortiment Seberus hondensnacks online en bestel tegen de scherpste prijzen. Er zijn regelmatig aanbiedingen rondom Seberus hondensnacks. Makkelijk online besteld en snel bij u thuisbezorgd. 

Assortiment Seberus graanvrije hondensnacks

In ons aanbod Seberus graanvrije hondensnacks is er voor iedere hond wat wils. Wie een heerlijk hondensnoepje zoekt voor middelgrote tot grote honden, zit altijd goed met de Seberus Graanvrije Yum Balls met kip. Deze hondensnacks zijn een smakelijk tussendoortje dat rijk is aan kip. De diameter van deze snack is ongeveer 20 mm en daardoor voor puppy's en kleine hondjes minder geschikt. 

Veel honden hebben intoleranties voor bepaalde ingrediënten zoals graan of een bepaalde proteïne. Daarom heeft Seberus ook heerlijke snacks ontworpen die plantaardig zijn. Gemaakt met groenten en mineralen en met heerlijke aroma's. Zo zijn de Seberus Graanvrije Vanilledrops hondenbiscuits bij menig gevoelige hond favoriet. Met de plantaardige snacks van Seberus kunnen honden lekker smikkelen van een kleine traktatie zonder jeuk te krijgen. 

Eveneens een lekkere hondensnack in de plantaardige categorie is de Seberus Graanvrije KluifjesmixDeze biscuitsnacks hebben een heerlijke geur en smaak, die honden doet likkebaarden bij de koekjespot. Het formaat van de kluifjes maakt ze uitermate geschikt voor middelgrote en grote honden. Omdat ze makkelijk te breken zijn kunt u ook uw kleinere hond hierop trakteren.  

Seberus hondensnacks, perfect voor hondentraining

Elk hondenbaasje weet dat het trainen van een hond vaak gemakkelijker is met lekkere trainingssnoepjes. Met de lekkere trainers van Seberus zoals de Graanvrije Trainer, of de iets kleinere Seberus Graanvrije Microtrainer, heeft u binnen de kortste keren de braafste hond uit de klas. De trainingssnoepjes laten zich makkelijk breken, waardoor u goed kunt controleren hoeveel uw hond binnenkrijgt. 

De Seberus Graanvrije Rondos met kip zijn een lekkere beloningssnack, perfect als traktatie tussendoor of bij het aanleren van nieuwe commando's. Door ze makkelijk in kleinere stukjes te breken, zijn ze geschikt voor honden van alle maten, ook voor pups. En wilt u een handig trucje weten? De holte in het snoepje is perfect om een kleine tablet in te verstoppen. Zo wordt het toedienen van noodzakelijke kuurtjes een makkie. 

Seberus graanvrije hondensnacks mixpakket

Voor wie niet kan kiezen of gewoon lekker wil afwisselen, is er het Seberus Graanvrije Snacks mixpakket. Alle Seberus hondensnacks per soort apart verpakt, om smakelijk mee te variëren. Het pakket bevat alle handige trainingssnoepjes en lekkere natuurlijke beloningen. Verantwoord snoepen voor uw hond dus! 

Alle Seberus hondensnoepjes zijn per 500 gram verpakt. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Meer van Seberus

Nieuwsgierig geworden naar de andere natuurlijke producten van Seberus? Neem dan eens een kijkje in het assortiment Seberus natuurlijk hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.