terug
Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer

Ontdek Seberus graanvrij hondenvoer en bespaar honderden euro's per jaar! Seberus is hoogwaardige, premium voeding zonder het hoge prijskaartje. Beschikbaar in veel smakelijke varianten en allemaal zeer rijk zijn aan vlees of vis! 
Lees meer ..
Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer

Met vernieuwende smaakcombinaties en een gezonde, eiwitrijke samenstelling helpt Seberus graanvrij hondenvoer om uw hond tevreden en in topconditie te houden. Seberus is verkrijgbaar in verschillende onweerstaanbare varianten met veel vlees of vis. Daarnaast kunt u ook duurzaam kiezen voor een variant op basis van eiwitrijke insecten! Speciaal voor puppy's, senior honden en gesteriliseerde honden zijn er ook hoogwaardige varianten, allen zeer rijk aan vlees of vis.

Bijkomend voordeel: Seberus is voordeliger dan vergelijkbare andere merken en het hele jaar door aantrekkelijk geprijsd! Wanneer u overstapt kunt u veel euro's besparen. Welke variant wordt de favoriet van uw viervoeter? Om te kunnen proeven van verschillende varianten Seberus hondenvoer, is er een handig probeerpakket met 5 smaken.  

Seberus combineert gezond en lekker met goed geprijsd

Seberus is kiezen voor een optimale smaak en een goede gezondheid. Tegelijkertijd kiest u ook voor uw portemonnee! Seberus is het hele jaar door aantrekkelijk geprijsd.

Dit premium voer bevat niet alleen een hoog aandeel aan vlees, vis of insecten en daarmee een gezonde dosis aan dierlijke eiwitten, maar is ook graanvrij. Dit maakt dat de brokjes van Seberus zeer geschikt zijn voor honden met een overgevoeligheid voor graan. Bovendien bent u bij Seberus verzekerd van een natuurlijke maaltijd, vrij van onnodige toevoegingen. Alle voordelen van Seberus hondenvoer op een rijtje:

  • Een natuurlijke voeding zonder onnodige toevoegingen
  • Rijk aan dierlijke eiwitten uit vlees, vis
  • De optie om te kiezen voor duurzamer! Durf te kiezen voor de variant met insecten als eiwitbron!
  • Graanvrij, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
  • Aangevuld met gezonde groenten, fruit en kruiden
  • Koolhydraten uit (zoete) aardappel en erwten, goed voor de spijsvertering
  • Super premium hondenvoer, super smakelijk! 

Assortiment Seberus hondenvoer

Seberus hondenvoer is verkrijgbaar in maar liefst elf varianten. Om u wat op weg te helpen zullen we hieronder kort de verschillende eigenschappen benoemen.

Natural premium dogfood

Seberus hondenvoer is onder andere verkrijgbaar in de smakelijke varianten; Fresh Chicken, Chicken & PotatoFresh Salmon, Lamb & Potato, Fresh Lamb.Deze premium hondenvoeding is geschikt voor alle honden. De voedingen zijn allemaal graanvrij en dus geschikt voor viervoeters met een gevoeligheid of allergie voor granen. De aanwezige vitaminen en mineralen helpen het immuunsysteem te versterken en de vertering van vetten te reguleren. Het is een zeer gebalanceerde voeding, voedzaam en gezond.

Seberus voor verschillende levensfasen

De verschillende levensfasen van uw hond vragen soms om een ander soort voeding. Daarom heeft Seberus ook varianten speciaal voor  uw pup, gesteriliseerde of senior hond, of hond met aanleg voor overgewicht. Puppy's hebben een hogere energiebehoefte door hun snelle ontwikkeling in het eerste jaar. Met Seberus Puppy Junior zorgt u ervoor dat uw pup niets tekort komt tijdens deze belangrijke fase. Honden die gesteriliseerd zijn hebben sneller de neiging om overgewicht te ontwikkelen. De Seberus Light/ Sterilised variant is er speciaal voor deze honden. Zo helpt u uw lieve viervoeter op een gezond gewicht te houden. Ook wanneer uw hond ouder wordt, is de energiebehoefte minder en de vraag naar ondersteuning voor de organen en gewrichten groter. Hierop is de Senior 7+ variant van Seberus perfect aangepast!

Duurzaam Seberus Dried Insects

Seberus Dried insects is een duurzamer alternatief voor traditioneel hondenvoer. Waar het in andere delen van de wereld al heel lang normaal is, verwerken we in Europa nog niet vaak insecten in voeding. Dat is jammer, want het is een super voedzame en gezonde eiwitbron! Door insecten als eiwitbron te gebruiken, heeft Seberus Dried Insects een zeer lage impact op het milieu. De brok is ook zeer geschikt voor een hypoallergeen dieet. De honden die reeds overstapten naar deze brok waren al snel verkikkerd op de lekkere smaak. Lees de reviews online of probeer het zelf. Een smakelijke en duurzame hondenbrok met een kleine ecologische pootafdruk.

Bij Brekz kunt u Seberus graanvrij hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Seberus tegen de scherpste prijzen!

Seberus het hele jaar door laag geprijsd

Brekz kan het smakelijke, 100% natuurlijke hondenvoer van Seberus het hele jaar door tegen scherpe prijzen aanbieden. Zo profiteert uw hond iedere dag van een lekkere, gezonde maaltijd. Bekijk het complete aanbod van Seberus graanvrij hondenvoer. 

Wist u dat er van Seberus ook heerlijke snacks in het assortiment beschikbaar zijn? Dus ook voor een gezonde en heerlijke traktatie voor uw hond bent u bij Brekz aan het juiste adres!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.