terug
Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer is een premium hondenvoer in verschillende smakelijke varianten. Zo kunnen alle honden genieten van een hoogwaardige, graanvrije voeding.
Lees meer ..
Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer

Met vernieuwende smaakcombinaties en de unieke samenstelling van Seberus hondenvoer helpt dit merk om uw hond tevreden en in topconditie te houden. Seberus hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende smaken. Ook speciaal voor puppy's, senior honden of gesteriliseerde honden is er een speciale variant. Welke valt bij uw hond in de smaak?

Seberus combineert gezond en lekker

Bij Seberus is kiezen voor een optimale smaak en een goede gezondheid eenvoudiger dan ooit. Het voer bevat niet alleen een hoog aandeel aan vlees of vis en daarmee een gezonde dosis aan dierlijke eiwitten, maar zijn ook graanvrij waardoor ze zeer geschikt zijn voor honden met een overgevoeligheid voor graan. Bovendien bent u bij Seberus verzekerd van een natuurlijke maaltijd, vrij van onnodige toevoegingen. Alle voordelen van Seberus hondenvoer op een rijtje:

  • Een natuurlijke voeding zonder onnodige toevoegingen
  • Rijk aan dierlijke eiwitten uit vlees, vis of insecten
  • Graanvrij, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
  • Aangevuld met gezonde groenten
  • Koolhydraten uit (zoete) aardappel en erwten, goed voor de spijsvertering
  • Premium kwaliteit hondenvoer, exclusief bij Brekz
  • Nu ook een zeer duurzame variant met insecten als eiwitbron!

Assortiment Seberus hondenvoer

Seberus hondenvoer is verkrijgbaar in acht heerlijke smaken. Heeft u een beetje hulp nodig bij het kiezen? We zullen kort de verschillende eigenschappen van de varianten benoemen.

Natural premium dogfood

Seberus hondenvoer is onder andere te krijgen in de smakelijke varianten; Fresh Chicken, Fresh Lamb, Fresh Salmon, Lamb & Potato, Chicken & Potato. Deze premium hondenvoeding is geschikt voor alle soorten honden. De voedingen zijn allemaal graanvrij en dus geschikt voor honden met een gevoeligheid of allergie voor granen. De aanwezige vitaminen en mineralen helpen het immuunsysteem te versterken en bij het reguleren van de vertering van vetten. Het is een zeer gebalanceerde voeding, voedzaam en gezond.

Seberus voor verschillende levensfasen

De verschillende levensfasen van uw hond vragen soms om een andere soort voeding. Daarom heeft Seberus ook een variant speciaal voor pups, oudere honden of honden die gesteriliseerd zijn of neigen naar overgewicht. Puppy's hebben een hogere energiebehoefte door hun snelle ontwikkeling in het eerste jaar. Met Seberus Puppy Junior zorgt u ervoor dat uw pup niets tekort komt tijdens deze belangrijke fase. Honden die gesteriliseerd zijn hebben sneller de neiging om overgewicht te ontwikkelen. Met de Seberus Light/ Sterilised variant is de energiebehoefte aangepast aan die van uw hond. Zo helpt u uw lieve viervoeter op een gezond gewicht te houden. Wanneer honden ouder worden is de energiebehoefte minder en de vraag naar ondersteuning voor de organen en gewrichten groter. Hierop is de Senior 7+ variant van Seberus perfect aangepast.

Duurzaam, Seberus Dried Insects

Seberus Dried insects is een duurzamer alternatief voor traditioneel hondenvoer. Waar het in andere delen van de wereld al heel lang normaal is, verwerken we in Europa nog niet vaak insecten in eten. Jammer, want het is een super voedzame en gezonde eiwitbron. Door insecten als eiwitbron te gebruiken heeft deze hondenbrok een zeer lage impact op het milieu. De brok is ook zeer geschikt voor een hypoallergeen dieet. De honden die reeds overstapten naar deze brok waren al snel verkikkerd op de lekkere smaak. Lees de reviews online of probeer het zelf. Een smakelijke en duurzame hondenbrok met een kleine ecologische pootafdruk.

Bij Brekz kunt u Seberus graanvrij hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Seberus tegen de scherpste prijzen!

Seberus exclusief bij Brekz

Het smakelijke hondenvoer van Seberus zijn exclusief bij Brekz te koop. Hierdoor kunnen deze lekkere hondenbrokken tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Bekijk op de website het complete aanbod van Seberus graanvrij hondenvoer. Wist u dat wij van Seberus ook heerlijke snacks in het assortiment hebben? Net als het hondenvoer zijn ook deze traktaties voor honden allemaal graanvrij en 100% natuurlijk. Dus voor een gezonde en heerlijke traktatie voor uw hond bent u dus ook aan het goede adres bij Brekz!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.