terug
Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer is een premium, aantrekkelijk geprijsd hondenvoer in veel smakelijke varianten, allemaal zeer rijk zijn aan vlees of vis! Zo kunnen alle honden genieten van een hoogwaardige, graanvrije, natuurlijke voeding.
Lees meer ..
Seberus graanvrij hondenvoer

Seberus graanvrij hondenvoer

Met vernieuwende smaakcombinaties en de unieke samenstelling van Seberus hondenvoer helpt dit merk om uw hond tevreden en in topconditie te houden. Seberus hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende onweerstaanbare varianten met vlees of vis. Daarnaast kunt u ook duurzaam kiezen voor een variant op basis van eiwitrijke insecten! Ook speciaal voor puppy's, senior honden of gesteriliseerde honden is er een hoogwaardige variant, allen zeer rijk aan vlees of vis. Welke valt bij uw hond in de smaak?

Seberus combineert gezond en lekker met betaalbaar

Bij Seberus is kiezen voor een optimale smaak en een goede gezondheid eenvoudiger dan ooit. Het voer bevat niet alleen een hoog aandeel aan vlees, vis of insecten en daarmee een gezonde dosis aan dierlijke eiwitten, maar is ook graanvrij. Dit maakt dat de brokken van Seberus zeer geschikt zijn voor honden met een overgevoeligheid voor graan. Bovendien bent u bij Seberus verzekerd van een natuurlijke maaltijd, vrij van onnodige toevoegingen. Alle voordelen van Seberus hondenvoer op een rijtje:

  • Een natuurlijke voeding zonder onnodige toevoegingen
  • Rijk aan dierlijke eiwitten uit vlees, vis
  • Kies eens voor een zeer duurzame variant met insecten als eiwitbron!
  • Graanvrij, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
  • Aangevuld met gezonde groenten, fruit en kruiden
  • Koolhydraten uit (zoete) aardappel en erwten, goed voor de spijsvertering
  • Premium kwaliteit hondenvoer, exclusief bij Brekz

Assortiment Seberus hondenvoer

Seberus hondenvoer is verkrijgbaar in maar liefst elf varianten. Om u wat op weg te helpen zullen we hieronder kort de verschillende eigenschappen benoemen.

Natural premium dogfood

Seberus hondenvoer is onder andere verkrijgbaar in de smakelijke varianten; Fresh ChickenFresh LambFresh SalmonLamb & PotatoChicken & Potato. Deze premium hondenvoeding is geschikt voor alle soorten honden. De voedingen zijn allemaal graanvrij en dus geschikt voor honden met een gevoeligheid of allergie voor granen. De aanwezige vitaminen en mineralen helpen het immuunsysteem te versterken en de vertering van vetten te reguleren. Het is een zeer gebalanceerde voeding, voedzaam en gezond.

Seberus voor verschillende levensfasen

De verschillende levensfasen van uw hond vragen soms om een ander soort voeding. Daarom heeft Seberus ook een variant speciaal voor pups, oudere honden of honden die gesteriliseerd zijn of neigen naar overgewicht. Puppy's hebben een hogere energiebehoefte door hun snelle ontwikkeling in het eerste jaar. Met Seberus Puppy Junior zorgt u ervoor dat uw pup niets tekort komt tijdens deze belangrijke fase. Honden die gesteriliseerd zijn hebben sneller de neiging om overgewicht te ontwikkelen. De Seberus Light/ Sterilised variant is er speciaal voor deze honden met een andere, lagere energiebehoefte. Zo helpt u uw lieve viervoeter op een gezond gewicht te houden. Ook wanneer honden ouder worden, is wordt de energiebehoefte minder en de vraag naar ondersteuning voor de organen en gewrichten groter. Hierop is de Senior 7+ variant van Seberus perfect aangepast.

Duurzaam Seberus Dried Insects

Seberus Dried insects is een duurzamer alternatief voor traditioneel hondenvoer. Waar het in andere delen van de wereld al heel lang normaal is, verwerken we in Europa nog niet vaak insecten in eten. Dat is jammer, want het is een super voedzame en gezonde eiwitbron! Door insecten als eiwitbron te gebruiken heeft deze hondenbrok een zeer lage impact op het milieu. De brok is ook zeer geschikt voor een hypoallergeen dieet. De honden die reeds overstapten naar deze brok waren al snel verkikkerd op de lekkere smaak. Lees de reviews online of probeer het zelf. Een smakelijke en duurzame hondenbrok met een kleine ecologische pootafdruk.

Bij Brekz kunt u Seberus graanvrij hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Seberus tegen de scherpste prijzen!

Seberus exclusief bij Brekz

Het smakelijke hondenvoer van Seberus is exclusief bij Brekz te koop. Om deze reden kunnen deze premium en 100% natuurlijke hondenbrokken tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Bekijk op deze website het complete aanbod van Seberus graanvrij hondenvoer. Wist u dat er van Seberus ook heerlijke snacks in het assortiment beschikbaar zijn? Dus ook voor een gezonde en heerlijke traktatie voor uw hond bent u bij Brekz aan het juiste adres!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.