terug
Renske hondensnacks

Renske hondensnacks

Op zoek naar een verantwoord tussendoortje? Renske hondensnacks zijn glutenvrije snacks voor honden van alle leeftijden. Bij Brekz koopt u Renske extra voordelig!
Lees meer ..
Renske hondensnacks

Hondensnacks van Renske

Honden vinden het heerlijk om verwend te worden met een lekkere traktatie. Wil u de hond op een verantwoorde manier trakteren op iets lekkers? Renske hondensnacks zijn smakelijke, glutenvrije beloningen voor honden vanaf 9 weken oud. De smakelijke hartjes, vleesrepen of koekjes zijn licht verteerbaar en bevatten geen suiker of zout. Ook voor honden met een allergie of voedselintolerantie zijn de hondensnacks van Renske uitermate geschikt. De snacks bevatten namelijk maar een enkele eiwitbron, waardoor allergenen makkelijk te vermijden zijn. Alle producten van Renske zijn 100% natuurlijk. Er zullen dan ook geen kunstmatige kleur-, geur-, of smaakstoffen in de tussendoortjes zitten.

Voordelen Renske hondensnacks

  • Gezonde beloningen voor honden vanaf 9 weken

  • Glutenvrij

  • 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen

  • Hypoallergeen, één eiwitbron

  • Geen suiker of zout toegevoegd

  • Licht verteerbaar

De lekkerste natuurlijke tussendoortjes voor honden, zoals Renske hondensnacks, koopt u voordelig bij Brekz. De beste snacks voor honden tegen de scherpste prijzen.

Assortiment Renske hondensnacks

Kiezen tussen al die lekkere snacks kan lastig zijn. We zullen de verschillen tussen de snacks kort voor u op een rijtje zetten, zodat u eenvoudig de beste tussendoortjes voor uw hond kunt kiezen.

Repen: De vleesrepen van Renske zijn gezond, lekker en ook nog eens goed voor het gebit van uw hond. De repen zijn gemaakt van een enkele eiwitbron. Daardoor passen ze ook goed binnen een eliminatiedieet. De smaken van de vleesrepen zullen uw hond doen watertanden. Kiest u voor de vleesrepen van Lam, Zalm, Kip, Eend of Konijn?

Minihartjes: De minihartjes zijn een uitstekende beloning voor tussendoor. Door het kleine formaat zijn deze hartjes ook heel geschikt als beloningssnack tijdens een training. Ook bij deze beloningen is een enkele eiwitbron gebruikt. Hierdoor zit er ook voor honden met een allergie een geschikte variant in het assortiment. De hartjes bestaan voor het grootste gedeelte uit vlees of vis, aangevuld met natuurlijke vitaminen en mineralen. De verassende smaken zullen ongetwijfeld de aandacht van uw hond weten vast te houden. De hartjes zitten in hersluitbare potjes in de smaken Zalm, Kip-Oregano, Kip-Broccoli, Eend of Kip-Wortel.

Gezonde beloning: Licht verteerbare hartjes in de smaken Eend, Lam, Kalkoen, Oceaanvis en Kip. Een natuurlijke en verantwoorde beloning voor honden. Iets groter dan de mini hartjes, maar voor grote honden alsnog perfect als beloningssnoepje. Het hoofdingrediënt bestaat uit een enkele eiwitbron, aangevuld met groenten en kruiden.

Andere producten van Renske

Lust uw hond ook zo graag Renske hondensnacks? Dan zou u ook eens kunnen kijken naar Renske natvoer of Renske hondenbrokken. Bestellingen vanaf € 28 worden gratis naar u verzonden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.