Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Botten en rollen hondensnacks

Het kauwen op een bot is goed voor het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen geen kans krijgen. Bij Brekz verkopen wij een uitgebreid assortiment aan zowel natuurlijke als kunstmatig gemaakte botten.
Lees meer ..
Kauwproducten
Varken
Kip
Rund
Gewei
Rawhide
Overige
Nieuw

Kauwproducten

Varken

Kip

Rund

Gewei

Rawhide

Overige

Nieuw

Kauwproducten

Jack Doggies Grote Kluif

Jack Doggies Grote Kluif  

De Jack Doggies Grote Kluif is een heerlijke hondensnack in de vorm van een echte kluif. Deze kluifjes zijn bij uitstek geschikt als beloning of tussendoortje. Door op de snack te kauwen worden tandplak en tandsteen verminderd en wordt het tandvlees gemasseerd. Hiermee dragen de kluiven bij aan een gezond gebit. Deze verantwoorde snack bevat bovendien toegevoegde vitamines, namelijk vitamine A, D3 en E. Dit draagt bij aan een goede gezondheid.

 • Gezond tussendoortje
 • Ondersteunt het gebit
 • Rijk aan vitaminen
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Grote Kluif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Grote Kluif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Grote Kluif

U kunt deze snack aan uw hond geven als beloning of als tussendoortje. Pas de hoofdvoeding hier eventueel op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Jack Doggies Grote Kluif

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, mineralen, glucose.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), olie (5%), ruwe celstof (2%), as (4,53%), calcium (1%), door EU toegestane kleurstoffen.

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Jack Doggies Grote Kluif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere de Jack Doggies Mergkip Kluifjes en de Jack Doggies Kluifjes 4 Mix.

https://www.brekz.nl/20673-home_default/jack-doggies-hondenkluifjes.jpg
2.49 2019/01/01
Krokante kluif, de honden zijn er gek op.niet duur
prima product, honden zijn er ook gek op
De koekjes vallen bij de doelgroep prima in de smaak, hij kijkt er telkens weer reikhalzend naar uit
ze vallen er iedere keer op aan als ik ze een kluif als traktatie geef
Mooi en grote stevige brok mijn honden lusten ze wel ;)
De hond vindt deze kluiven heerlijk
5879
1323
> Meer informatie
Jack Doggies Grote Kluif 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Kipsticks Groot hondensnack

Kipsticks groot voor de hond

Kipsticks groot voor de hond zijn een heerlijke traktatie voor uw hond en geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. De kipsticks zijn een hapklare snack voor tussendoor. Voor een bijzondere prestatie of gewoon omdat u gek bent op uw hond. Afmeting (LxBxH): 17 cm x 3 cm x 1 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kipsticks groot voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Kipsticks groot voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van gebruik van het product. Wij adviseren altijd toezicht te houden wanneer uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hondensnacks met hert en eland? Kijk eens bij Orijen Tundra hondensnacks. Voor een overzicht van al onze hondensnacks kijkt u op de productpagina

https://www.brekz.nl/28026-home_default/antos-kipsticks-groot-voor-de-hond.jpg
0.65 2019/01/01
Mijn hond is er dol op dat is het enige wat telt
Hij vond het lekker hij vond hem te klein
Levering was snel maar omdat ik meerdere artikelen had besteld kwam het in 2 delen door onbekende oorzaak...2daagjes moeten wachten op het meest belangrijke artikel, maar uiteindelijk is het goed gekomen, en daarbij waren ze stukken goedkoper dan de locale winkel, dus ga vaker bestellen!!
snelle levering zoals altijd
Groter dan verwacht, echt waar voor het geld!
5037
2606
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 4,99
Per 50
€ 22,95
Lam & Rijst Sticks Groot hondensnack

Lam & Rijst sticks groot voor de hond

Lam & Rijst sticks groot voor de hond is een smakelijke traktatie met lam en rijst en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Deze heerlijke snack is ideaal als tussendoortje. Bijvoorbeeld na een goede prestatie, of gewoon omdat u gek bent op uw hond. Het product is rijk aan lam en bevat rijst, voor veel snackplezier.
Afmeting (LxBxH): 17 cm x 3 cm x 1 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lam & Rijst sticks groot voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van de Lam & Rijst sticks groot voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van gebruik van het product. Wij adviseren altijd toezicht te houden wanneer uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hypo-allergene hondensnack? Kijk dan eens bij in het overzicht van al onze hondensnacks.

https://www.brekz.nl/30886-home_default/antos-lam-rijst-sticks-groot-voor-de-hond.jpg
0.65 2019/01/01
Genoeg keuze! Hoe meer je besteld hoe aantrekkelijker de prijs word! Snel bezorgd! Super!
Happy hond met deze gezonde snack! Snelle levering.
Zoals altijd ..snel, goedkoper en steeds correcte levering! Een tevreden klant sinds lange tijd
gezonde hondensnack als beloning. makkelijk mee te nemen voor onderweg.
5041
2608
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 4,99
Per 50
€ 22,95
Dental White Bone geperst voor honden

Productinformatie Dental White Bone geperst voor honden

Dental White Bone geperst voor honden is een heerlijke kauwsnack en is geschikt voor alle honden. Kauwsnacks zijn niet alleen goed voor het gebit van de hond, maar het helpt ook om verveling tegen te gaan. De kauwsnacks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor iedere hond een geschikte kauwbot tussen zit. Geef uw kleine vriend de kauwsnacks altijd onder toezicht!

Bij Brekz kunt u vele soorten kauwsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dental White Bone geperst voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Voordelen kauwsnacks Dental White Bone geperst voor honden

 • Geschikt voor iedere hond, dankzij de verschillende maten
 • Voorkomt verveling bij uw viervoeter
 • Draagt bij aan een sterk en gezond gebit
 • Voor urenlang kauwplezier
 • Een verpakking gaat zeer lang mee!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Ander product?

Heeft uw hond last van tandsteen? Kijk dan eens naar de Trixie Mondhygiëne tabletten. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze tandverzorgende hondensnacks.

https://www.brekz.nl/29298-home_default/dental-white-bone-geperst-8cm-20-stuks.jpg
4.99 2019/01/01
goed voor de hond
Zeer tevreden.
Geweldig snelle levering!
32902
15689
Dental White Bone geperst 8cm, 20 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
8 cm 20 stuks
€ 4,99
Beschikbaar 19 may
16.5 cm, 10 stuks
€ 8,99
12.5 cm, 20 stuks
€ 10,99
20 cm, 10 stuks
€ 15,49
Beschikbaar 15 may
30 cm 5 stuks
€ 16,49
Nyl'o Hide kauwbot

Productinformatie Nyl'o Hide kauwbot

Nyl'o Hide kauwbot is een heerlijke kauwsnack voor honden. Kauwen is een zeer ontspannen bezigheid voor honden en dragen bij aan een sterk en gezond gebit. Tevens houdt het uw viervoeter druk bezig. Zo voorkomt u dat uw huisdier aan uw mooie meubels gaat kauwen! De kauwsnacks zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat er voor iedere hond een geschikt bot tussen zit. Geef uw kleine vriend de kauwsnacks altijd onder toezicht!

Bij Brekz kunt u heerlijke kauwsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Nyl'o Hide kauwbot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Voordelen Nyl'o Hide kauwbot

 • Draagt bij aan een sterk en gezond gebit
 • Voorkomt verveling bij honden
 • Geschikt voor alle honden, dankzij de 3 verschillende maten
 • Een tussendoortje waar uw maatje urenlang mee bezig kan zijn
 • Zeer smakelijk

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hypoallergene kauwsnack voor uw hond? Kijk dan eens naar de Farm Food Antler Easy. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kauwsnacks voor honden.

https://www.brekz.nl/29051-home_default/nyl-o-hide-kauwbot.jpg
3.75 2019/01/01
32910
15696
Nyl'o Hide kauwbot > Meer informatie
Nyl'o Hide kauwbot 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
17.5 cm
€ 9,99
Beschikbaar 07 jul
Nyl'o Hide kauwring 8 cm voor de hond

Productinformatie Nyl'o Hide kauwring 8 cm

Nyl'o Hide Kauwring 8 cm is een heerlijk tussendoortje voor uw hond. De snack gaat lang mee, waardoor uw viervoeter urenlang kan genieten van zijn bot. Kauwen werkt zeer ontspannend voor honden. Het zorgt ervoor dat de hersenen endorfine aanmaken, ook wel bekend als het gelukshormoon. Daarnaast is kauwen ook nog eens goed voor het gebit van uw hond. Zorg er altijd voor dat er iemand in de buurt is wanneer u uw huisdier een kauwsnack geeft.

Bij Brekz kunt u diverse kauwsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Nyl'o Hide kauwring 8 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Kenmerken Nyl'o Hide kauwring 8 cm

 • Kauwring met een diameter van 8 cm
 • Heerlijke smaak om uw viervoeter urenlang geïnteresseerd te houden
 • Helpt uw hond te ontspannen
 • Voorkomt verveling
 • Gaat zeer lang mee

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal

Ander product?

Bent u op zoek naar meer variatie voor uw viervoeter of heeft u meerdere honden in huis? Kijk dan eens naar de Dental Chew Mix. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kauwsnacks voor honden.

https://www.brekz.nl/29052-home_default/nyl-o-hide-kauwring-8-cm-voor-de-hond.jpg
4.49 2019/01/01
32913
15697
Nyl'o Hide kauwring 8 cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49
Beschikbaar 07 jul