Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Botten en rollen hondensnacks 

Het kauwen op een bot is goed voor uw het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen geen kans krijgen. Bij Brekz verkopen wij een uitgebreid assortiment aan zowel natuurlijke als kunstmatig gemaakte botten.
Lees meer ..

Kauwproducten

Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond

Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond

Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond is een traktatie voor uw hond waar hij lang op kan kauwen. Het is gemaakt van 100% rauwe, gedroogde buffelhuid. Ze versterken het gebit van de hond en ondersteunen de gebitsverzorging. Ook onderhouden ze het tandvlees. Kies bij botten gemaakt van buffelhuid nooit voor een te klein model, omdat dit verstikkingsgevaar kan geven. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond

Buffelhuid (100%) 
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een bot voor een kleinere hond? Bekijk dan onze Kauwproducten pagina. Hier verkopen we onder andere de Buffelhuidbot 9 cm.

Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 3
€ 17,49
per 6
€ 32,99
Italian Ham Bone Maxi

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, 

ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Europet Italian Ham Bone Maxi > Meer informatie
Italian Ham Bone Maxi 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
3 stuks
€ 5,99
6 stuks
€ 10,49
Buffelhuidbot 9 cm

Buffelhuidbot 9 cm

Het Buffelhuidbot 9 cm is een kauwproduct gemaakt van buffelhuid en is speciaal gericht op honden van kleine rassen. Het smakelijke bot is gemaakt van geperste buffelhuid en is vrij van toevoegingen. Het formaat is speciaal aangepast op honden van kleine rassen. 
Afmetingen van dit product: 9 cm.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Buffelhuidbot 9 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. U wordt geadviseerd om toezicht te houden terwijl uw hond kluift.

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een calcium bot voor de hond? Kijk dan eens bij het Antos Calcium Bone voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

 

 

> Meer informatie
Buffelhuidbot 9 cm 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 10
€ 3,99
Per 20
€ 7,25
Per 50
€ 15,99
Beeztees Kauwstaaf Kipsmaak Groot

Beeztees Kauwstaaf Groot

De Beeztees Kauwstaaf Groot is een heerlijke kauwsnack van runderhuid, met kipsmaak, voor uw hond. Deze snack van het merk Beeztees is ideaal als beloning of traktatie. Daarnaast levert kauwen op kauwsnacks een bijdrage aan een gezond gebit. De kauwstaaf bevat lekkere stukjes kip, waardoor uw hond er vast van zal kunnen genieten. 

 • Met lekkere stukjes kip
 • Geschikt als beloning of traktatie
 • Voor een gezond gebit

LET OP: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Kauwstaaf Rund Groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Beeztees Kauwstaaf Rund Groot? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwsnacks voor honden. Hier vindt u onder andere het Beeztees Gevuld Kauwbot Premium Met Vitaminen en de Delisnacks Kauwchips wit.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,95
3 verpakkingen
€ 9,99
Beeztees Kauwstaaf Kipsmaak Medium

Beeztees Kauwstaaf Medium

De Beeztees Kauwstaaf Medium is een heerlijke kauwsnack van runderhuid, met kipsmaak, voor uw hond. Deze snack van het merk Beeztees is ideaal als beloning of traktatie. Daarnaast levert kauwen op kauwsnacks een bijdrage aan een gezond gebit. De kauwstaaf bevat lekkere stukjes kip, waardoor uw hond er vast van zal kunnen genieten. Iedere verpakking bevat twee kauwstaven.

 • Met lekkere stukjes kip
 • Geschikt als beloning of traktatie
 • Voor een gezond gebit

LET OP: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Kauwstaaf Rund Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Delisnacks Kauwstaaf? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwsnacks voor honden. Hier vindt u onder andere het Beeztees Gevuld Kauwbot Premium Met Vitaminen en de Delisnacks Kauwchips wit.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,95
3 verpakkingen
€ 7,99

Rawhide

Farm Food Rawhide Dental Roll L

Farm Food Rawhide Dental Roll L

Farm Food Rawhide Dental Roll L is een natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif waar u uw hond een groot plezier mee doet! Alle honden hebben een natuurlijke behoefte om hun tanden ergens in te zetten en flink te gaan kauwen. Hiermee reinigen ze hun tanden en kiezen, waardoor gebitsproblemen voorkomen worden. Wolven en wilde honden kauwen bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. De Farm Food Rawhide Dental Roll L wordt volledig gemaakt van frisse, goedgekeurde koeienhuiden. De witte kauwkluif is volledig te verteren door uw hond en is daarom nuttig en gezond genot voor uw hond. Bovendien stinkt, plakt, slijmt of vlekt de Farm Food Dentall Roll L niet. De Farm Food Dental Roll producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u een kauwkluif kopen die is afgestemd op de grootte en bijtkracht van uw hond, zodat hij optimaal kan genieten!

Bij Brekz kunt u Farm Food Rawhide Dental Roll L voordelig bestellen. Bij ons vindt u de beste producten voor uw hond, voor de laagste prijs!

De houdbaarheid van de Farm Food Rawhide Dental Roll L staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Roll L

 • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat alleen de beste koeienhuiden gebruikt worden voor de Farmfood Rawhide Dental Rolls;
 • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Roll volledig verteren; 
 • Geen lichaamsvreemde stoffen: Voor, tijdens en na de productie worden geen chemische stoffen gebruikt. Ook is het product volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Schoon en veilig geproduceerd: De huiden worden uitvoerig gewassen, waardoor bacteriën gedood worden en een product overblijft dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
 • Geen allergische reacties: De bovenstaande voordelen maken dat de Farmfood Rawhide Dentall Roll geen allergische reacties veroorzaakt (tenzij uw hond allergisch is voor rund);
 • Geen vlekken: Omdat de Dentall Roll zo schoon is en en witte kleur heeft, ontstaan er geen hinderlijke vlekken op de plaats waar uw hond gaat kauwen.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Wanneer uw hond kauwt op een Farm Food Rawhide Dental Roll L, zorgt zijn speeksel er voor dat er collageen vrijkomt. Collageen is een lichaamseigen eiwitverbinding, die ervoor zorgt dat het tandplak op de tanden van uw hond afneemt. Ook heeft het kauwen een schurende werking, waardoor uw hond als het ware zijn tanden poetst. Zo wordt het gebit van uw hond van een grondige en zichtbare reiniging voorzien. Daarnaast verbetert hierdoor de adem van uw hond.

Ander product?

Misschien zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide Dental Roll, bijvoorbeeld een medium of small variant? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of kijk eens bij ons totaalaanbod hondensnacks.

 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,95
Per 2
€ 7,25
Per 5
€ 16,95
Farm Food Rawhide Dental Donut

Farmfood Rawhide Dental Donut 

Farmfood Rawhide Dental Donut is een hoogwaardig en smakelijk kauwproduct voor uw hond en is gemaakt van onderhuids bindweefsel van rund. Bij het kauwen van het bot komt collageen vrij, dit voorkomt de vorming van tandsteen en tandplak en helpt uw hond zo zijn gebit gezond te houden. Dankzij het ontbreken van chemische toevoegingen slijmt, plakt en stinkt het bot niet bij gebruik en laat het geen plekken achter op de ondergrond. Ook wordt zo voorkomen dat uw hond onnodig lichaamsvreemde stoffen binnen krijgt. Het bot is verkrijgbaar in twee verschillende maten, medium (M) en large (L). Bij M krijgt u een bot van circa 12cm doorsnede, een L heeft een doorsnede van 18cm. 

Bij Brekz kunt u Farmfood Rawhide Dental Donut eenvoudig en voordelig online kopen. Dankzij de keuze uit twee verschillende maten koopt u Farmfood Rawhide Dental Donut altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Farmfood Rawhide Dental Donut staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Farmfood Rawhide Dental Donut 

Onderhuids bindweefsel van rund 100%
 

Voedingsadvies

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op dit product. Wij adviseren u om toezicht te houden wanneer uw hond kluift.
 

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een ander kauwproduct? Kijk voor ons volledig assortiment eens bij onze kauwproducten.

Farmfood Rawhide Dental Donut 5" > Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 2,15
Maat S - Per 2
€ 3,99
M
€ 5,29
L
€ 8,95
Maat S - Per 5
€ 9,79
Maat M - Per 2
€ 9,95
Maat L - Per 2
€ 16,95
Maat M - Per 5
€ 23,95
Maat L - Per 5
€ 40,95
Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond

Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond

Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond is een bot van buffelhuid en is een heerlijke snack, geschikt voor honden van alle rassen. Het bot van buffelhuid is zeer smakelijk en staat garant voor urenlang kluifplezier voor iedere hond. En omdat het een natuurproduct is, is het bot vrij van toevoegingen.
De afmetingen van dit product zijn: 18 cm.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. U wordt geadviseerd om toezicht te houden terwijl uw hond kluift.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groot geperst buffelheidbot? Kijk dan eens bij Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van ons volledige assortiment kauwproducten vindt u hier.

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 5
€ 8,49
Per 10
€ 15,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Per 2
€ 37,95
Per 5
€ 86,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 23,95
Per 2
€ 45,95
Per 5
€ 108,95
Farm Food Rawhide Dental Braided Stick

Farm Food Rawhide Dental Braided Stick

Farm Food Rawhide Dental Braided Stick is een smakelijke kauwkluif voor de hond en is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. De smakelijke kauwkluif is in de vorm van een vlecht en is geheel natuurlijk. Dankzij het ontbreken van een chemische behandeling slijmt, plakt en stinkt het bot niet bij gebruik. Rawhide Dental botten hebben een reinigende werking op het gebit. Zo wordt voorkomen dat tandplak en tandsteen zich op de tanden kunnen afzetten. 
Het bot is verkrijgbaar in de maten L (Large: 20 cm) en XL (Extra Large: 35 cm).

 • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel van rund
 • Niet chemisch behandeld, dus slijmt, plakt en stinkt niet bij gebruik
 • Reinigende werking op het gebit, voorkomt dat tandplak en tandsteen een kans krijgen
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Farm Food Rawhide Dental Braided Stick tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Dental bot in de vorm van een rol? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Roll L. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 1,95
M
€ 2,49
L
€ 3,25
Maat S - Per 2
€ 3,49
Maat M - Per 2
€ 4,69
Maat L - Per 2
€ 5,95
Maat S - Per 5
€ 7,95
XL
€ 9,75
Maat M - Per 5
€ 10,95
Maat L - Per 5
€ 13,95
Maat XL - Per 2
€ 18,75
Maat XL - Per 5
€ 43,95
Farm Food Rawhide Dental Chips

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
150 gram
€ 3,75
2 x 150 gram
€ 7,25
500 gram
€ 14,95
1 kg
€ 24,95 (€ 24,95 /kg)
2 x 1 kg
€ 41,95 (€ 20,98 /kg)
Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm is een bot van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit smakelijke bot is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van de rund. Het bot is niet chemisch behandeld, waardoor het niet stinkt, slijmt en plakt bij gebruik. Het Rawhide Dental Bone blinkt uit om zijn reinigende gebitsverzorging. Zo voorkomt kauwen ervan dat tandplak en tandsteen zich op de tanden kunnen afzetten. 
Dit product is in de maat XS (Extra Small) en is daarom extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen. De afmetingen van het bot zijn: circa 15-17 cm.

 • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel (rund)
 • Zeer schoon product, want niet chemisch behandeld
 • Slijmt, stinkt en plakt niet na gebruik
 • Reinigende werking voor het gebit, voorkomt tandplak en tandsteen
 • Geschikt voor honden van kleine rassen
   

Bij Brekz kunt u de beste Kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bot van buffelhuid? Kijk dan eens bij de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.

Farmfood Rawhide Dental Bone 6-7" > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,95
Per 2
€ 7,59
Per 5
€ 18,75
Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm is een smakelijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor de wat grotere hond. Het bot van is heel schoon en niet chemische behandeld, waardoor hij niet plakt, slijmt of stinkt na gebruik. Kluiven ervan heeft een reinigende werking op het gebit, zodat afzettingen van tandplak en tandsteen worden voorkomen. 

De afmetingen van dit product zijn: 26 - 28 cm lang.

 • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel
 • Groot bot, geschikt voor honden van wat grotere rassen
 • Niet chemisch behandeld, dus plakt, slijmt en stinkt niet
 • Reinigende werking voor het gebit
 • Voorkomt tandsteen en tandplak
   

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm tegen de scherpste prijzen.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van kauwen op kauwmateriaal.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kauwproduct in de vorm van een donut? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Donut. Voor een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer kijkt u hier.

Farmfood Rawhide Dental Bone 13-14" > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 13,75
Per 2
€ 25,95
Per 5
€ 59,95
Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm is een smakelijk bot en is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. Het bot is vanwege zijn afmetingen extra geschikt voor honden van kleinere rassen. Het product is niet chemisch behandeld en stinkt, plakt of slijmt daardoor niet na gebruik. En dankzij de reinigende werking voorkomt het de vorming van tandplak en tandsteen op het gebit van uw hond.
De maat en afmetingen van dit product zijn: Small - 20 tot 22 cm lang.

 • Extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen
 • Smakelijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel
 • Reinigend voor het gebit, voorkomt de vorming van tandsteen en tandplak
 • Niet chemisch bewerkt, slijmt, stinkt en plakt niet na gebruik

 

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleinere Dental Bone? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Per 2
€ 12,95
Per 5
€ 29,95
Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm is een bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor iedere hond. Het bot is heel schoon, want hij is niet chemische behandeld. Hierdoor zal het bot na gebruik niet plakken, slijmen en stinken. Kauwen van het Farm Food Rawhide Dental Bone heeft een reinigende werking op de tanden. Zo voorkomt het de vorming van tandplak en tandsteen op het gebit van uw hond.
De afmetingen van dit medium bot zijn: 24 tot 26 cm lang.

 • Smakelijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel
 • Niet chemisch bewerkt en dus zeer schoon; plakt, slijmt en stinkt niet na kauwen
 • Reinigende werking op het gebit, voorkomt zo de vorming van tandplak en tandsteen 
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter Dental Bone? Kijk dan eens bij Farm Food Dental Bone Large L 26-28cm. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

Farmfood Rawhide Dental Bone 11-12" > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,49
Per 2
€ 15,95
Per 5
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,39
Per 2
€ 2,65
Per 5
€ 6,25
Farm Food Rawhide Dental Roll M

Farm Food Rawhide Dental Roll M

Farm Food Rawhide Dental Roll M is een heerlijke kauwkluif die volledig natuurlijk, veilige en zuiver is. Als u uw hond echt een plezier wilt doen, dan geeft u hem zo'n lekkere Dentall Roll!  Alle honden hebben van nature namelijk de behoefte om regelmatig hun tanden ergens in te zetten en flink te kauwen. Op deze manier reinigen ze hun gebit, waardoor problemen aan hun tanden of kiezen voorkomen worden. In het wild kauwden honden vroeger bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. De Farm Food Rawhide Dental Roll M bestaat volledig uit frisse, goedgekeurde koeienhuiden. Zo kan hun natuurlijke kauwgedrag nagebootst worden. De witte kluif is volledig verteerbaar en is daarom nuttig en gezond genot voor uw hond. Bovendien vlekt, slijmt, stinkf of plakt de Farm Food Dentall Roll M niet. De Farmfood Dental Roll kluiven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt u een kauwkluif kopen die precies past bij de grootte en bijtkracht van uw hond, waardoor hij optimaal van het kluiven kan genieten!

Bij Brekz hebben we regelmatig een aanbieding voor de Farm Food Rawhide Dental Roll M. Het beste voor uw hond, kunt u bij ons goedkoop online kopen. Dus ook de Farm Food Rawhide Dentall Roll M!

De houdbaarheid van de Farm Food Rawhide Dental Roll M staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Roll M

 • Zeer hoge kwaliteit: Dankzij strenge kwaliteitscontroles kan Farm Food garanderen dat alleen de beste koeienhuiden worden gebruikt;
 • Volledig verteerbaar: De Dental Roll is volledig te verteren door uw hond; 
 • Schoon en veilig geproduceerd: Alle bacteriën op de koeienhuiden worden gedood, doordat de huiden uitvoerig gewassen worden. Hierdoor blijft een product over dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
 • Geen lichaamsvreemde stoffen: Tijdens en na het volledige productieproces worden er geen chemische stoffen gebruikt.  Ook bevat het product geen van kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Geen allergische reacties: De Farm Food Rawhide Dentall Roll veroorzaakt geen allergische reacties (tenzij uw hond allergisch is voor rund);
 • Geen vlekken: De Dentall Roll is een zeer schoon kwaliteitsproduct, waardoor er geen hinderlijke vlekken ontstaan op de plaats waar uw hond gaat kauwen.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Terwijl uw hond volop geniet van een Farmfood Rawhide Dental Roll M, maakt hij speeksel aan waardoor er collageen vrijkomt. Collageen is een lichaamseigen eiwitverbinding, die helpt om het tandplak op de tanden van uw hond te verminderen. Bovendien heeft het kauwen een schurende werking, waardoor uw hond met de Farm Food Dentall Roll als het ware zijn tanden poetst. Hierdoor wordt het gebit van uw hond van grondig en zichtbaar gereinigd. Ook verbetert hierdoor de adem van uw hond.

Ander product?

Zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide Dental Roll, bijvoorbeeld een large of small variant? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of wilt u de andere hondensnacks die wij verkopen bekijken? Bezoek dan onze pagina totaalaanbod hondensnacks.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Farmfood Rawhide Dental Roll 6" > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
Per 2
€ 4,25
Per 5
€ 9,95
Buffelhuidring voor de hond

Buffelhuidring voor de hond

De Buffelhuidring voor de hond is een kauwring gemaakt van buffelhuid en is een uitstekend kauwproduct voor uw hond. Dit smakelijke product staat garant voor urenlang kauwplezier. De ringen zijn los verpakt.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Buffelhuidring voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gerookt been voor de hond? Kijk dan eens bij het Been Gerookt voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

Buffelhuidring voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Per 10
€ 19,99
Beeztees Delisnacks Lamb & Rice Rolls

Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond

Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond is een snack voor uw hond in de smaak lam en rijst. Het is aanvullend voer en dus geschikt voor tussen maaltijden door. Deze tussendoortjes zijn gemaakt in de vorm van een langere rol. Hierdoor is het makkelijk om ze te breken en aan uw hond te geven. De rollen zijn ongeveer 10 centimeter lang en 1 centimeter breed. Ze zijn zacht en dienen daarom als een lekkere traktatie of beloning voor uw hond. Geschikt voor honden vanaf 4 maanden. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste snack voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond

Granen (min. 4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% lam), plantaardige bijproducten, suikers, oliën en vetten.
 

Andere snack voor de hond?

Bent u op zoek naar de Rolls van Delisnacks in een andere smaak? Bekijk dan onze Hondenkoekjes pagina. Hier verkopen we onder andere de Delisnacks Chicken Rolls en de Delisnacks Tripe Rolls. De Chicken Rolls zijn in de smaak kip en de Tripe Rolls zijn in de smaak pens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,75
Beeztees Delisnacks Tripe Rolls

Delisnacks Tripe Rolls

Delisnacks Tripe Rolls is een heerlijke traktatie met de smaak pens en is geschikt voor honden van alle rassen en vanaf een leeftijd van 4 maanden. Deze heerlijke snack komt in de vorm van sticks die zijn voorzien van de smaak pens. Ideaal als snack voor goede prestaties tijdens de training, voor tussendoor, of gewoon omdat u gek bent op uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Delisnacks Tripe Rolls tegen de scherpste prijzen.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

De houdbaarheid van Delisnacks Tripe Rolls staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hypoallergene snacksticks met eend? Kijk dan eens bij de Kruyning Duck Sticks Hondensnacks. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,75
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 5,95
5 x 500 gram
€ 8,95
Jack Doggies Grote Kluif

Jack Doggies Grote Kluif  

De Jack Doggies Grote Kluif is een heerlijke hondensnack in de vorm van een echte kluif. Deze kluifjes zijn bij uitstek geschikt als beloning of tussendoortje. Door op de snack te kauwen worden tandplak en tandsteen verminderd en wordt het tandvlees gemasseerd. Hiermee dragen de kluiven bij aan een gezond gebit. Deze verantwoorde snack bevat bovendien toegevoegde vitamines, namelijk vitamine A, D3 en E. Dit draagt bij aan een goede gezondheid.

 • Gezond tussendoortje
 • Ondersteunt het gebit
 • Rijk aan vitaminen
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Grote Kluif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Grote Kluif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Grote Kluif

U kunt deze snack aan uw hond geven als beloning of als tussendoortje. Pas de hoofdvoeding hier eventueel op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Jack Doggies Grote Kluif

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groente, gist, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe celstof (1%), as( 3%), calcium (1%), fosfor (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine E.
 

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Jack Doggies Grote Kluif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere de Jack Doggies Mergkip Kluifjes en de Jack Doggies Kluifjes 4 Mix.

> Meer informatie
Jack Doggies Grote Kluif 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95

Kauwproducten

Rollstix voor de hond

Rollstix voor de hond

Honden hebben van nature de behoefte om ergens op te kauwen. De Rollstix voor de hond zijn heerlijke en natuurlijke kauwsnacks voor uw hond. Deze snacks worden gemaakt van taaie gedroogde buffelhuid en zijn volledig verteerbaar. Deze kauwsnack heeft een positieve werking op de mondhygiëne. Tijdens het kauwen op de sticks wordt tandplak en tandsteen namelijk verwijderd, zodat het gebit gereinigd wordt. Deze snack bevat geen chemische antioxidanten of kleur- geur- en smaakstoffen. Hierdoor behoudt dit product zijn pure smaak. De staafjes hebben een doorsnede van 7-8mm. De verpakking bevat circa 100 staafjes.

 • Vermindert tandsteen en tandplak
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Gemaakt van gedroogde buffelhuid
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Rollstix voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
 

Voedingsadvies Rollstix voor de hond

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoeveelheid hoofdvoeding aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Rollstix voor de hond

Buffelhuid.
 

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Rollstix voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten. Hier vindt u onder andere Farm Food Rawhide Dental Chips en Gedroogde Lamspens.

Rollstix > Meer informatie
Rollstix voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 staafjes
€ 6,99
2 x 100 staafjes
€ 12,99
3 x 100 staafjes
€ 17,99
Buffelhuidstaaf Klein voor de hond

Buffelhuidstaaf Klein voor de hond

Buffelhuidstaaf Klein voor de hond zijn geperste buffelhuidstaven en vormen een ware traktatie voor honden van alle rassen. De natuurlijke staven van buffelhuid zijn vrij van toevoegingen en zijn daardoor niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens gezond. Voor urenlang kauwplezier.
De afmetingen van dit product zijn: 13 x 1,6 cm.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Buffelhuidstaaf Klein voor de hond tegen de scherpste prijzen.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. U wordt geadviseerd om toezicht te houden terwijl uw hond kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Kalfspeesjes? Kijk dan eens bij Kalfspeesjes voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

Buffelhuidstaaf Klein (50 stuks) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 3,99
Per 20
€ 7,25
Per 50
€ 16,95
Buffelhuidstaaf Groot voor de hond

Buffelhuidstaaf Groot voor de hond

De Buffelhuidstaaf Groot voor de hond is een snack van buffelhuid en vormt een ware traktatie voor honden van alle rassen. Het product bestaat uit gerolde buffelhuid in de vorm van smakelijke staafjes. Het betreft een natuurproduct dat vrij is van toevoegingen. Voor urenlang natuurlijk kauwplezier.
De afmetingen van dit product zijn: ca. 25 x 2 cm.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Buffelhuidstaaf Groot voor de hond tegen de scherpste prijzen.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. U wordt geadviseerd om toezicht te houden terwijl uw hond kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalfspoot voor de hond? Kijk dan eens bij de kalfspoot voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

Buffelhuidstaaf Groot (20 stuks) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 11,99
Per 20
€ 21,99
Per 30
€ 31,49
Trixie Gevulde Kauwrolletjes Ham voor honden

Trixie Gevulde Kauwrolletjes Ham voor honden

De Trixie Gevulde Kauwrolletjes Ham voor honden zijn lekkere kauwsnacks van gedroogde runderhuid met hamsmaak. Het kauwen op de kauwrolletjes is niet alleen erg lekker, maar ook zeer gezond. Het zorgt er namelijk voor dat het gebit van uw hond sterk wordt en de tanden gezond blijven. De rolletjes zijn per twee stuks verpakt en hebben een lengte van 12 cm.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u toezicht te houden terwijl uw hond kluift.

 • Gemaakt van gedroogde runderhuid
 • Met hamsmaak
 • Maakt gebit sterk
 • Houdt tanden gezond
 • Per twee stuks verpakt
 • 12 cm lang

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwsnacks, zoals Trixie Gevulde Kauwrolletjes Ham voor honden gemakkelijk en goedkoop online bestellen Ze worden razendsnel geleverd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Trixie Gevulde Kauwrolletjes Ham voor honden

Samenstelling
Vlees, dierlijke bijproducten, melk, zuivelproducten, oliën, vetten, suiker en cacao. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (28,%), ruw vet (24,7%), ruwe as (5,7%) en ruwe vezel (1,5%). 

Andere snack dan Trixie Gevulde Kauwrolletjes Ham voor honden?

Bij Brekz kunt u ook diverse natuurlijke kauwsnacks kopen. Zo bestelt u bijvoorbeeld lamspootjesbuffelhuidringen of buffelhuiddonuts. Voor een uitgebreid aanbod aan de lekkerste snacks bekijkt u ons gehele overzicht met onder andere de tandverzorgende snacks van Farm Food en de gezonde snacks van Orijen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,79
Per 3 verpakkingen
€ 4,49
Trixie Gevulde Kauwrolletjes Pens voor honden

Trixie Gevulde Kauwrolletjes Pens voor honden

De Trixie Gevulde Kauwrolletjes Pens voor honden zijn lekkere kauwsnacks van gedroogde runderhuid met penssmaak. Het kauwen op de kauwrolletjes is niet alleen erg lekker, maar ook zeer gezond. Het zorgt er namelijk voor dat het gebit van uw hond sterk wordt en de tanden gezond blijven. De rolletjes zijn per twee stuks verpakt en hebben een lengte van 12 cm.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u toezicht te houden terwijl uw hond kluift.

 • Gemaakt van gedroogde runderhuid
 • Met penssmaak
 • Maakt het gebit sterker
 • Houdt de tanden gezond
 • Per 2 verpakt
 • 12 cm lang

Bij Brekz kunt u diverse lekkere kauwsnacks voor uw hond kopen. Best bijvoorbeeld Trixie Gevulde Kauwrolletjes Pens voor honden gemakkelijk en voordelig online en uw bestelling wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Trixie Gevulde Kauwrolletjes Pens voor honden

Samenstelling
Vlees, dierlijke bijproducten, melk, zuivelproducten, oliën, vetten, suiker en plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (27,8%), ruw vet (22,2%), ruwe vezel (1,5%) en ruwe as (4,4%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Pensaroma

Andere kauwsnack dan Trixie Gevulde Kauwrolletjes Pens voor honden?

Bij Brekz kunt u ook kiezen voor diverse natuurlijke kauwproducten, zoals buffelhuidstaven, gedroogde pensstaafjes en runderoren. Bekijk ook ons gehele assortiment natuurlijke kauwsnacks en bestel de lekkerste snacks snel online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,79
Per 3 verpakkingen
€ 4,49
Buffelhuid Botten Geperst (21,5 cm) voor de hond

Buffelhuid Botten Geperst (21.5 cm) voor de hond

Buffelhuid Botten Geperst (21.5 cm) voor de hond zijn geperste botten met buffelhuid voor de hond. De smakelijke botten van buffelhuid zijn een ware traktatie voor uw hond en komen in een verpakking van 5 stuks. 

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Buffelhuid Botten Geperst (21.5 cm) voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter bot? Kijk dan eens bij de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van alle kauwproducten vindt u hier.

Buffelhuid Botten Geperst (21,5 cm) voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 5
€ 11,99
Per 10
€ 21,99
Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden

Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden 

Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden is een verantwoorde kauwsnack waar uw hond veel plezier aan zal beleven. Dit product heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding en bevordert de mondhygiëne van uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voordelen Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden

 • het product is verpakt per 10 stuks
 • gemaakt van 100% geknoopt buffelhuid
 • Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden biedt langdurig kauwplezier voor uw hond
 • het kluiven op deze botjes ondersteunt de gebitshygiëne van uw huisdier op natuurlijke wijze
 • ideaal als tussendoortje


Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bevordering gebitshygiëne

Het kauwen van buffelhuidsnacks stimuleert de aanmaak van speeksel in de bek van uw hond. Dit is goed voor het gebit van uw dier. De gebitshygiëne van uw trouwe viervoeter is onlosmakelijk verbonden met de hoeveelheid aanmaak van speeksel. Speeksel voorkomt ten eerste het vormen van bepaalde bacterien, daarnaast helpt het tegen tandplak en tenslotte vermindert het de kans op ontstekingen in het tandvlees en slechte adem.

Houdbaarheid Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden

De houdbaarheid van Buffelhuidbot Geknoopt 13 cm voor honden staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Wilt u deze snack graag vergelijken met andere producten? Kijk dan snel op de pagina van botten en rollen. Bent u op zoek naar andere snacks die bijdragen aan de gebitshygiëne van uw hond? Bezoek dan de pagina van de Tandverzorgende hondensnacks.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 8,99
Per 20
€ 15,49
Per 30
€ 21,99
Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden

Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden

Het Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden is een bot dat volledig gemaakt is van de binnenzijde van de huid van een buffel. Het is een volledig natuurlijk product dat geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen bevat. Het buffelhuidbot is niet alleen lekker als tussendoortje, maar ook goed voor de mond van uw hond. Het kauwen zorgt ervoor dat tandplak en tandsteen verwijderd worden, het tandvlees gemasseerd wordt en de kaakspieren sterker worden. 

Let op: Laat uw hond alleen onder toezicht op het Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden kauwen en let vooral op dat het bot niet zo klein wordt dat uw hond het kan inslikken. Berg het bot zorgvuldig op als u geen toezicht houdt. Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt door het kauwen op kauwmateriaal.

Voordelen Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden

 • Bot van geperste buffelhuid
 • 25 cm lang
 • Volledig natuurlijk
 • Bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Geschikt als tussendoortje
 • Verwijdert tandplak en tandsteen
 • Masseert het tandvlees
 • Versterkt de kaakspieren
 • Alleen gebruiken onder toezicht

Bij Brekz kunt u buffelhuidbotten in diverse maten bestellen. Zo koopt u het Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden gemakkelijk en goedkoop online per 3 of 6 stuks. Uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander bot dan Buffelhuidbot Geknoopt 25 cm voor honden?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere botten van buffelhuid kopen. Zo bestelt u bij ons ook een geperst bot van 32 cm, een bot van 9 cm, of een bot met knoop van 18 cm. Bekijk ook ons volledige assortiment om te zien welk bot het beste bij uw hond past!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 3
€ 7,99
per 6
€ 14,49
Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden

Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden

Het Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden is een bot dat volledig gemaakt is van de binnenzijde van de huid van een buffel. Het is een volledig natuurlijk product dat geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen bevat. Het buffelhuidbot is niet alleen lekker als tussendoortje, maar ook goed voor de mond van uw hond. Het kauwen zorgt ervoor dat tandplak en tandsteen verwijderd worden, het tandvlees gemasseerd wordt en de kaakspieren sterker worden. 

Let op: Laat uw hond alleen onder toezicht op het Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden kauwen en let vooral op dat het bot niet zo klein wordt dat uw hond het kan inslikken. Berg het bot zorgvuldig op als u geen toezicht houdt. Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt door het kauwen op kauwmateriaal.

Voordelen Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden

 • Bot van geperste buffelhuid
 • 38 cm lang
 • Volledig natuurlijk
 • Bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Geschikt als tussendoortje
 • Verwijdert tandplak en tandsteen
 • Masseert het tandvlees
 • Versterkt de kaakspieren
 • Alleen gebruiken onder toezicht

Bij Brekz kunt u buffelhuidbotten in diverse maten bestellen. Zo koopt u het Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden gemakkelijk en goedkoop online per 3 of 6 stuks. Uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander bot dan Buffelhuidbot Geknoopt 38 cm voor honden?

Ook voor diverse andere soorten botten en rollen kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook een runderknokkel, diverse tandverzorgende botten van Farm Food en lekkere kauwrolletjes van Trixie. De keuze is groot en voor elke hond is er een geschikt bot te vinden. Bekijk snel ons ruime assortiment en kies het bot dat uw hond het lekkerst vindt!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 3
€ 10,99
per 6
€ 19,99
Buffelhuid Schoentjes voor honden

Buffelhuid schoentjes voor honden

Buffelhuid Schoentjes voor honden is een leuke kauwsnack voor uw hond. Vindt uw hond het fantastisch om op uw schoenen te kauwen, maar vindt u dat wat minder, bestel dan snel een alternatief! Met deze heerlijke kauwsnack in de vorm van een schoentje zal uw hond wel even zoet zijn! 

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Buffelhuid Schoentjes voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Overzicht gegevens Buffelhuid Schoentjes voor honden

 • met deze kauwsnack zal uw hond zich lekker bezig houden en dit zorgt ervoor dat het dier zich tijdens de dag zich minder snel zal vervelen
 • de Buffelhuid Schoentjes voor honden zijn geschikt voor alle honden
 • het kauwen op deze kauwsnack helpt bij het schoonhouden van de tanden
 • de schoentjes zitten per vijf stuks verpakt

Houdbaarheid Buffelhuid Schoentjes voor honden

De houdbaarheid van Buffelhuid Schoentjes voor honden staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Wilt u deze snack graag vergelijken met andere producten? Kijk dan snel op de pagina van botten en rollen. Bent u op zoek naar andere snacks die bijdragen aan de gebitshygiëne van uw hond? Bezoek dan de pagina van de Tandverzorgende hondensnacks.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 5
€ 2,99
Per 10
€ 5,49
Per 20
€ 7,99
Buffelhuidbot Geperst 13 cm voor honden

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 8,99
Per 20
€ 15,99
Per 30
€ 22,99
Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden

Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden

Het Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden is een bot dat geschikt is voor kleine honden. Het is volledig gemaakt van de binnenzijde van de huid van een buffel. De huid is samengesperst tot een bot. Het is een volledig natuurlijk product dat geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen bevat. Het buffelhuidbot is niet alleen lekker als tussendoortje, maar ook goed voor de mond van uw hond. Het kauwen zorgt ervoor dat tandplak en tandsteen verwijderd worden, het tandvlees gemasseerd wordt en de kaakspieren sterker worden.

Let op: Laat uw hond alleen onder toezicht op het Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden kauwen en let vooral op dat het bot niet zo klein wordt dat uw hond het kan inslikken. Berg het bot zorgvuldig op als u geen toezicht houdt. Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt door het kauwen op kauwmateriaal.

Voordelen Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden

 • Bot van geperste buffelhuid
 • 16 cm lang
 • Geschikt voor kleine honden
 • Volledig natuurlijk
 • Bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Geschikt als tussendoortje
 • Verwijdert tandplak en tandsteen
 • Masseert het tandvlees
 • Versterkt de kaakspieren
 • Alleen gebruiken onder toezicht

Bij Brekz kunt u buffelhuidbotten in diverse maten bestellen. Zo koopt u het Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander bot dan Buffelhuidbot Geperst 16 cm voor honden?

Bij Brekz kunt u ook kiezen voor Deli Snacks Gevuld Kauwbot Premium Met Vitaminen of Farm Food Rawhide Dental Bone XL 38-40 cm. Voor ons gehele aanbod en de andere maten van het Buffelhuidbot Geperst voor honden kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 5
€ 7,99
Per 10
€ 13,99
Per 20
€ 26,49
Buffelhuid botten Geperst (26 cm) 020 8464

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, 

ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Geperste Buffelhuidbotten 26 cm 020 8464 > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 3
€ 10,49
per 6
€ 19,49
Beeztees Kauwstaaf met kipsmaak Klein

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,

ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,95
3 verpakkingen
€ 9,99

Nieuw

Rolsticks met kip - 17cm

Rolsticks met kip - 17cm

Rolsticks met kip - 17cm zijn heerlijke kauwsnacks van buffelbotjes met kip eromheen. De sticks zijn volledig natuurlijk, bevatten weinig vet en veel proteïne. De botjes bevatten veel calcium dat zorgt voor sterke tanden en botten. U kunt de sticks geven als beloning na bijvoorbeeld een training of als tussendoortje. 

 • Kauwsnack met kip
 • Volledig natuurlijk
 • Met weinig vet
 • Met veel proteïne
 • Zorgt voor sterke tanden en botten
 • Als beloning of tussendoortje

Bij Brekz kunt u diverse kauwsnacks voor honden gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld deze Rolsticks met kip - 17cm en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld.

Andere snack dan Rolsticks met kip - 17cm?

Bij ons kun u ook kiezen voor de snacks van Best Buddy, zoals Best buddy Beef Sausage hondensnack of andere volledig natuurlijke producten, zoals Gedroogd Rundvlees voor de hond en Kruyning Ossenstaart voor de hond. Bekijk hier ons gehele aanbod aan snacks voor honden en bestel de lekkerste snack snel bij Brekz!

 

> Meer informatie
Rolsticks met kip - 17cm 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 3
€ 2,99
Per 9
€ 7,99
Rolsticks met kip - 28cm

Papillon - Rolsticks met kip - 28 cm

Papillon - Rolsticks met kip - 28 cm zijn kauwsnacks gemaakt van gesteriliseerde buffelbotjes omwikkeld met kip. De snacks bevatten weinig vet en veel proteïne. Ze zijn 28 cm lang, wegen 80 tot 85 gram en zijn per drie stuks verpakt. 

 • Kauwsnack
 • Gemaakt van buffelbot
 • Omwikkeld met kip
 • Bevat weinig vet
 • Bevat veel proteïne
 • 28 cm
 • 80 tot 85 gram
 • Per drie stuks verpakt

Bij Brekz kunt u kiezen voor een uitgebreid assortiment aan kauwsnacks. Koop Papillon - Rolsticks met kip - 28 cm en uw bestelling wordt zeer snel bij u afgeleverd!

De houdbaarheid van de sticks staat op de verpakking vermeld.

Andere kauwsnack dan Papillon - Rolsticks met kip - 28 cm?

Bekijk ook ons assortiment tandverzorgende kauwsnacks en kies voor bijvoorbeeld Pedigree Jumbone Maxi Kip met een krokant korstje en een zachte vulling of ga voor Farm Food Rawhide Dentozyme Spearmint gemaakt van onderhuids runderbindweefsel. Bekijk hier al onze andere tandverzorgende snacks. 


 

> Meer informatie
Rolsticks met kip - 28cm 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 3
€ 4,99
Per 9
€ 13,99
Rolsticks met eend - 12,5cm, 400 gr

Rolsticks met eend omwikkeld - 12,5 cm, 400 gr

Rolsticks met eend omwikkeld - 12,5 cm, 400 gr is een lekkere beloning voor uw hond om zijn tanden in te zetten. Deze hondensnack is een natuurlijk en gezond tussendoortje voor uw hond en is geschikt voor alle rassen. De Rolsticks met eend omwikkeld - 12,5 cm, 400 gr zijn gemaakt van runderhuid en botten en bevatten weinig vet en veel eiwitten. Mineralen in de sticks zorgen ervoor dat tandplak wordt verwijderd, zodat tandsteen wordt voorkomen. Ook zorgen de sticks voor een frissere adem. Aan de sticks zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd. 

 • Geschikt voor alle rassen
 • Als beloning of snack
 • Met geperst buffelhuid
 • Verkrijgbaar in de smaak eend
 • Bevat weinig vet en veel eiwitten
 • Verwijdert tandplak
 • Voorkomt tandsteen
 • Houdt adem fris

Bij Brekz kunt u diverse hondensnacks eenvoudig en voordeling online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Rolsticks met eend - 12,5 cm voor de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de snacks staat op de verpakking vermeld. 

Voedingsadvies Rolsticks met eend - 12,5 cm, 400 g

Geef uw hond dagelijks een stick en zorg ervoor dat deze ongeveer 10% van de dagelijkse voeding uitmaakt. Geef dit product niet aan honden die minder dan 2,5 kg wegen of jonger zijn dan 6 maanden.

Ingrediënten Papillon - Rolsticks met eend - 12,5 cm, 400 g

Analytische bestanddelen
Eiwitten (68%), vet (1%), ruwe vezels (2%), ruwe as (3%) en vocht (14%).

Ander product van Papillon - Rolsticks met eend - 12,5 cm, 400 g

Bij ons kunt u o.a. kiezen voor de Buffelhuid knoopbeen met kip - 12,5cm  en de Rolsticks met kip 12,5 cm. Bekijk ook ons gehele aanbod aan natuurlijke kauwsnacks en ontdek bijvoorbeeld de producten van Best Buddy.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Per 2
€ 18,99
Per 3
€ 27,99

Rawhide

Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

Farmfood Rawhide Dental Bone XXS is een heerlijke kauwkluif speciaal voor honden van kleine rassen. Alle honden hebben van nature de behoefte om regelmatig flink te kauwen, ook honden van kleine rassen. In het wild kauwen honden bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. Op deze manier reinigen ze hun gebit, waardoor problemen aan hun tanden of kiezen voorkomen worden. Ook uw kleine hondje doet u een groot plezier door hem lekker te laten kluiven. Met de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS geeft u hem een volledig natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif. De farm Food Rawhide Dental Bone XXS heeft een lengte van 10-12cm.

De Farm Food Rawhide Dentall Bone XXS  bestaat volledig uit frisse, goedgekeurde koeienhuiden. Het resultaat is een witte kluif die volledig verteerbaar is en daarom een nuttige en gezonde snack is voor uw hond. Het bijzondere aan deze kluif is bovendien dat hij niet vlekt, slijmt, stinkt of plakt. Heeft u geen kleine hond, maar een middelgrote of grote? De Farm Food Dental Bone kluiven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt u altijd de juiste kauwkluif voor uw hond aanschaffen!

Bij Brekz kunt u de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Vervolgens krijgt u de Farmfood Rawhide Dental Bone XXS comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de Farmfood Rawhide Dental Bone XXS staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

 • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat Farm Food alleen de beste koeienhuiden gebruikt;
 • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Bone XXS volledig verteren;
 • Schoon en veilig geproduceerd: De koeienhuiden worden uitvoerig gewassen, waardoor alle bacteriën worden gedood. Hierdoor blijft een product over dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
 • Geen kunstmatige toevoegingen: Tijdens en na het productieproces worden er geen chemische stoffen gebruikt.  Ook bevat het product geen van kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Geen allergische reacties: Honden krijgen geen allergische reacties van de Farm Food Rawhide producten (tenzij ze allergisch zijn voor rund);
 • Vlekvrij: De Dentall Bone is een zeer schoon kwaliteitsproduct, waardoor er geen hinderlijke vlekken ontstaan wanneer uw hond gaat kluiven.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Terwijl uw hond lekker aan het kluiven is op de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS, vormt er speeksel in zijn mond waardoor er collageen vrijkomt. Collageen is een lichaamseigen eiwitverbinding, die er voor zorgt dat het tandplak op de tanden van uw hond vermindert. Bovendien schuurt de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS tijdens het kauwen langs de tanden van uw hond, waardoor hij als het ware zijn tanden poetst. Hierdoor wordt het gebit van uw hond grondig en zichtbaar gereinigd. Ook verbetert hierdoor zijn adem.

 

Ander product?

Zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide product, zoals bijvoorbeeld de Dentall Roll? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of wilt u de andere hondensnacks die wij verkopen bekijken? Bezoek dan onze pagina totaalaanbod hondensnacks.


Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,95
Per 2
€ 3,75
Per 5
€ 8,95
Farm Food Rawhide Dental Roll Mini XS (doos 6 stuks)
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,95
Per 2
€ 9,75
Per 5
€ 23,95
Farm Food Rawhide Dental Twist Mini XS

Farm Food Rawhide Dental Twist Mini XS

Farm Food Rawhide Dental Twist Mini XS zijn gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen en zijn geschikt voor honden van kleine rassen. Deze smakelijke sticks van gedroogd onderhuids bindweefsel zijn volledig natuurlijk en dus vrij van chemische bewerking. Hierdoor zullen ze bij gebruik niet stinken, plakken of slijmen. Behalve zeer smakelijk zijn de kauwkluifjes ook erg gezond. Zo hebben ze een reinigende werking op het gebit en voorkomen de vorming van tandplak en tandsteen. De sticks zijn volledig verteerbaar en zijn dankzij hun compacte afmetingen goed geschikt voor honden van kleine rassen.
De inhoud van dit product is: 130 gram.

 • 100% natuurlijk product, gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van rund
 • Niet chemisch behandeld dus stinkt, plakt en slijmt niet bij consumptie
 • Reinigende werking op het gebit, voorkomt de vorming van tandplak en tandsteen 
 • Volledig verteerbaar
 • Gericht op honden van kleinere rassen
   

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Twist Mini XS tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Farm Food Rawhide Dental Twist Mini XSstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gebitsverzorgend bot voor honden van kleine rassen? Kijk dan eens bij het Farm Food Rawhide Dental Bone XXS. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 9,95
Per 2
€ 18,95
Per 5
€ 44,95
Farm Food Rawhide Dental Chips XS

Farm Food Rawhide Dental Chips XS

Farm Food Rawhide Dental Chips XS zijn kauwsnacks, gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van de huid van runderen. Deze heerlijke en natuurlijke traktatie, gemaakt van 100% rundvlees, is niet alleen een smakelijk tussendoortje, het draagt ook bij aan een goede gezondheid. Honden kauwen van nature namelijk graag, bijvoorbeeld op botten. Kauwen op kauwsnacks vermindert de hoeveelheid tandplak en tandsteen en draagt dus bij aan een gezond gebit. Daarnaast wordt er tijdens het kauwen endorfine aangemaakt in de hersenen. Dit stofje brengt uw hond tot rust en zorgt voor ontspanning. Het product is volledig verteerbaar en bevat geen allergenen. Hierdoor is het product geschikt voor honden die gevoelig zijn voor allergieën. Daarnaast stinkt, plakt en slijmt de snack niet en is het een schoon en veilig product. Uw hond zal kunnen genieten van deze heerlijke snack!

 • Een natuurlijk en smakelijk tussendoortje
 • Draagt bij aan een gezond gebit
 • Geschikt voor honden die gevoelig zijn voor allergieën
 • Volledig verteerbaar

 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Chips XS tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Gedroogde Lamspens? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere de Farm Food Antler voor de hond.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 2
€ 11,69
Per 5
€ 27,49
Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Honden hebben van nature de behoefte om ergens op te kauwen. De Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks) is een heerlijke en natuurlijke kauwsnack voor uw kleine hond. Deze snack wordt gemaakt van gedroogd taai onderhuids bindweefsel van runderen en is volledig verteerbaar. De botten zijn schoon en niet chemisch behandeld. Hierdoor zijn ze niet slijmerig en plakken of stinken ze niet. Deze kauwsnack heeft een positieve werking op de mondhygiëne. 

Tijdens het kauwen op de botten wordt tandplak en tandsteen namelijk verwijderd, zodat het gebit gereinigd wordt. Daarnaast zorgt het voor een frisse adem. De snack bevat geen allergenen, waardoor het ook een smakelijk tussendoortje is voor honden met bepaalde allergieën. Deze snack bevat geen chemische antioxidanten of kleur- geur- en smaakstoffen. Hierdoor behoudt dit product zijn pure smaak. Deze verpakking bevat 7 stuks.

 • Vermindert tandsteen en tandplak
 • Voor een frisse adem
 • Slijmt, stinkt en plakt niet
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Bevat geen allergenen
 • Speciaal voor kleine honden
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoeveelheid hoofdvoeding aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Runderhuid.
 

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten. Hier vindt u onder andere Farm Food Rawhide Dental Chips en de Farm Food Rawhide Dental Braided Stick.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 7,35
Per 2
€ 13,95
Per 5
€ 33,95

Snacks

Verpakking Prijs
Per 3
€ 6,95
per 6
€ 12,95
Per 12
€ 23,95
Bonzo Mini Kluiven voor de hond

Bonzo Mini Kluiven voor de hond

Bonzo Mini Kluiven voor de hondzijn lekkere hondenkoekjes van biscuit in de smaken rundvlees, gevogelte en wild. De koekjes zijn lekker als traktatie of beloning. Ze zijn niet alleen erg lekker, maar ook heel gezond door de toevoeging van omegavetzuren die zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht en de toevoeging van vitaminen. Daarnaast bevatten de koekjes antioxidanten die het afweersysteem sterk houden en vezels die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. 

 • Gemaakt van biscuit
 • Met rund-, gevogelte en wildsmaak
 • Als traktatie of beloning
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Bevat vitaminen
 • Versterkt afweersysteem
 • Houdt spijsvertering gezond

Bij Brekz kunt u de lekkerste snacks van Bonzo eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo worden ook Bonzo Mini Kluiven voor de hondrazendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de snacks staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. 

Voedingsadvies Bonzo Mini Kluiven voor de hond

Geef een hond van 7 kg maximaal 3 koekjes, een hond van 15 kg maximaal 6 koekjes en een hond van 30 kg maximaal 11 koekjes per dag. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid koekjes die u geeft aan. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater bij het eten en bewaar de voeding op een koele en droge plaats.

Ingrediënten Bonzo Mini Kluiven voor de hond

Samenstelling
Granen (80%), vlees en dierlijke bijproducten (8%)*, oliën en vetten, mineralen, melk en melkbijproducten, gist en plantaardige bijproducten.
(* gelijk aan 19% gehydrateerd, met min. 1% rund in de rode kluiven, min. 1% gevogelte in de beige kluiven en min. 1% wild in de bruine kluiven).

Analytische bestanddelen
Eiwit (19%), vet (7,5%), ruwe as (6,8%), ruwe celstof (2%), linoleenzuur (1.250 mg/kg) en linolzuur (15.000 mg/kg). 

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (9.500 IE/kg), vitamine D (640 IE/kg), vitamine E: (70 IE/kg), ijzer (98 mg/kg), jodium (2,5 mg/kg), koper (28 mg/kg), mangaan (14 mg/kg), zink (318 mg/kg) en seleen (0,25 mg/kg). 

Andere snack dan Bonzo Mini Kluiven voor de hond?

Ook van diverse andere merken kunt u hondenkoekjes kopen, zoals de Mini Merg Rund hondenkoekjes van Jack Doggies of de Biscuits Lam & Rijst hondenkoekjes van Pro Plan. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan koekjes voor honden en ontdek ook de lekkere snacks van Trixie!
 

 


 

 

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
per 6
€ 12,79
Per 12
€ 23,95

Rawhide

Farm Food Rawhide Dental Impressed

Farm Food Rawhide Dental Impressed

Honden hebben van nature de behoefte om ergens op te kauwen. De Farm Food Rawhide Dental Impressed is een heerlijke en natuurlijke kauwsnack voor uw hond. Deze snack wordt gemaakt van gedroogd taai onderhuids bindweefsel van runderen en is volledig verteerbaar. De botten zijn schoon en niet chemisch behandeld. Hierdoor zijn ze niet slijmerig en plakken of stinken ze niet.

Deze kauwsnack heeft een positieve werking op de mondhygiëne. Tijdens het kauwen op de botten wordt tandplak en tandsteen namelijk verwijderd, zodat het gebit gereinigd wordt. Daarnaast zorgt het voor een frisse adem. De snack bevat geen allergenen, waardoor het ook een smakelijk tussendoortje is voor honden met bepaalde allergieën. De botten zijn beschikbaar in verschillende maten, namelijk S, M, L en XL. Hierdoor zit er voor iedere hond een geschikt formaat bij. Deze snack bevat geen chemische antioxidanten of kleur- geur- en smaakstoffen. Hierdoor behoudt dit product zijn pure smaak. 

 • Vermindert tandsteen en tandplak
 • Voor een frisse adem
 • Slijmt, stinkt en plakt niet
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Bevat geen allergenen
 • In verschillende maten beschikbaar
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Impressed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Farm Food Rawhide Dental Impressed

Maat Afmeting
Farm Food Rawhide Dental Impressed S 12,5 cm
Farm Food Rawhide Dental Impressed M 15,5 cm
Farm Food Rawhide Dental Impressed L 20,5 cm
Farm Food Rawhide Dental Impressed XL 30 cm


Let op: Zorg ervoor dat de maat die u koopt, past bij de grootte en bijtkracht van uw hond.

Ingrediënten Farm Food Rawhide Dental Impressed

Onderhuids bindweefsel van runderen.

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Farm Food Rawhide Dental Impressed? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten. Hier vindt u onder andere Farm Food Rawhide Dental Chips en de Farm Food Rawhide Dental Braided Stick.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 1,55
M
€ 2,65
Beschikbaar 17 may
Maat S - Per 2
€ 2,95