terug
Botten en rollen hondensnacks

Botten en rollen hondensnacks

Het kauwen op een bot is goed voor het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen geen kans krijgen. Bij Brekz verkopen wij een uitgebreid assortiment aan zowel natuurlijke als kunstmatig gemaakte botten.
Lees meer ..
Botten en rollen hondensnacks

Botten en rollen

Het kauwen op een bot is goed voor het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen geen kans krijgen. Bij Brekz verkopen wij een uitgebreid assortiment aan zowel natuurlijke als kunstmatig gemaakte botten. Daarnaast verkopen wij rollen gemaakt van huid en onderhuids bindweefsel. Ook deze dragen bij aan de gezondheid van uw hond. Alle botten en rollen zijn gemaakt met dierlijk materiaal en hebben voor uw hond een heerlijke smaak.

  • Kauwen op botten en rollen vermindert tandplak en tandsteen
  • Natuurlijke en kunstmatig gemaakte botten
  • Rollen gemaakt van huid en onderhuids bindweefsel
  • Heerlijke om op te kauwen voor uw hond

Assortiment botten en rollen

Wij verkopen van botten en rollen van verschillende merken, zoals kauwstaven met kip en kauwbotten met pens en lamsvlees van Delisnacks. Voor gebitsreinigende rollen, kunt u kijken bij het merk Farm Food. Bestel Beeztees als u een runder- of buffelbot of snackrolletjes wilt en Jack Doggies voor kluifjes en hartjes met kip. Daarnaast verkopen wij kauwproducten in de vorm van buffelhuidstaven zoals de buffelhuidstaaf groot, buffelbotten, en rolsticks in verschillende smaken zoals kip, eend of kabeljauw.

Dit veelzijdige aanbod aan botten en rollen kunt u bij Brekz gemakkelijk en voordelig online bestellen. Maak uw keuze en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van elk product staat op de verpakking vermeld en is voldoende als uw hond het product regelmatig gebruikt. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Ander product dan botten of rollen?

Ook voor andere gebitsreinigende snacks kunt u bij Brekz terecht. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment aan tandverzorgende snacks of ons aanbod aan natuurlijke kauwproducten

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.