terug
Botten en rollen hondensnacks

Botten en rollen hondensnacks

Het kauwen op botten en rollen is goed voor het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen minder kans krijgen. Bij Brekz verkopen we de lekkerste kauwrollen en botten.
Lees meer ..
Botten en rollen hondensnacks

Botten en rollen hondensnacks

Verwen uw harige vriend met wat kauwplezier door hem smakelijke kauwrollen en hondenbotten aan te bieden! Deze heerlijke botten en rollen hondensnacks zijn niet alleen lekker, maar ze hebben ook allerlei voordelen die zorgen voor een blije en gezonde hond.

Kauwen op botten is natuurlijk hondengedrag, een onmisbare activiteit. Het helpt niet alleen tandplak en tandsteen te verminderen, maar het is ook een geweldige manier om de kauwspieren te trainen.

Daarnaast kan het kauwen op botten een fantastische manier zijn om stress te verlichten. Het helpt bij het verminderen van verveling en stress, vooral bij honden die graag hun tanden in iets zetten om zichzelf bezig te houden.

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel botten en rollen hondensnacks tegen de scherpste prijzen!

Voordelen botten en rollen hondensnacks

  • Draagt bij aan het reinigen van het gebit

  • Voorziet in de natuurlijke kauwbehoefte

  • Kauwen bevordert een ontspannen hond

  • Kauwen helpt verveling tegengaan

  • Er is een zeer uitgebreide keuze kauwbotten

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Assortiment botten en rollen hondensnacks

Het veelzijdige aanbod aan botten en rollen zorgt voor een passende kauwsnack voor vrijwel iedere hond. Let bij het kiezen van de juiste snack op het juiste formaat. Geef een grote hond geen te kleine snack, maar een kleine hond ook geen te grote kauwsnack. Zo houdt u het kauwen zo veilig mogelijk en comfortabel voor uw hond. Blijf altijd in de buurt als uw hond op een bot kauwt en haal de snack weg als u geen toezicht kunt houden.

Brekz rollen en botten

Is uw hond een echte lekkerbek? Dan bent u bij het assortiment met Brekz hondensnacks op de juiste plek! Van groot tot klein en van jong tot oud, aan alle honden is gedacht. Met overheerlijke kauwrollen, geperste botten, hondenkluiven en natuurlijke kauwproducten, biedt Brekz' eigen assortiment een ware traktatie voor iedere hond. De Brekz snacks bieden uw hond zowel natuurlijke, smakelijke als gezonde tussendoortjes van hoge kwaliteit. Met Brekz eigen hondenbotten en kauwrollen heeft u altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Rawhide / Runderhuid

Rawhide botten en rollen zijn gemaakt van onderhuids bindweefsel van runderen. Het kauwen op deze snacks heeft een gebitsreinigende werking. De botten hebben veelal geen vieze geur en gaan niet plakken. Over het algemeen hebben honden lang kauwplezier van het kauwen op de stugge rawhide. Er zijn vele verschillende soorten rawhide snacks. Zo zijn er de natuurlijke rawhide snacks van Farm Food, geperste snacks van buffelhuid of rawhide omwikkeld met bijvoorbeeld lam, vis of kip. Kies altijd voor het juiste formaat snack voor uw hond.

Antlers

Dit kauwproduct is hypoallergeen en is een puur natuurproduct. Dankzij de tandverzorgende eigenschappen is het kauwen ervan zeer gezond. Het product is vrij van toevoegingen en rijk aan mineralen. De Farm Food Antler voor de hond is te krijgen in verschillende formaten. Omdat het een natuurlijk product is, kan de vorm en dikte verschillen.

Snackpakketten

Heeft u moeite met kiezen? Ga dan voor de voordelige optie van een snackpakket. Verkrijgbaar in verschillende formaten om aan te sluiten bij het formaat van uw hond. In de snackpakketten vindt u verschillende snacks, zoals bijvoorbeeld in het kauwsnackpakket voor middelgrote honden, of het snackpakket van Brekz Bakery rawhide voordeelpakket.

Ander product?

Zoekt u een beloningssnack voor uw hond of andere natuurlijke kauwsnacks? Kijk dan ook eens bij de andere snacks voor honden. Voor iedere hond is er wel een lekkere traktatie te vinden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.