terug
Hill's hondensnacks

Hill's hondensnacks

Hill's hondensnacks zijn wetenschappelijk ontwikkeld om in de unieke behoeften van honden te voorzien.
Lees meer ..
Hill's hondensnacks

Hill's hondensnacks

Het Hill's hondensnacks assortiment bestaat uit heerlijke snacks, met specifieke gezondheidsvoordelen. De snacks zijn wetenschappelijk ontwikkeld om honden te ondersteunen. Hill's Healthy Weight bevordert een gezond gewicht, zodat u uw hond met (neiging tot) overgewicht toch kunt verwennen met een lekkernij. 

De HypoAllergenic is speciaal samengesteld voor honden met een overgevoeligheid voor bepaalde bestanddelen. De snack vermindert de kans op een allergische reactie. 

Bij Brekz kunt u Hill's hondensnacks snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Hill's Healthy Weight of Hill's HypoAllergenic tegen de scherpste prijzen!

Gebruik hondensnacks

Iedereen wil zijn of haar hond af en toe verwennen met iets lekkers. Of het nou een spontane beloning is of u uw viervoeter wil belonen tijdens een training. Ondanks dat u uw hond kunt belonen door te aaien en verbaal te laten weten dat hij of zij het goed gedaan heeft, werkt een hondensnack vaak toch extra motiverend! 

Ander product? 

Naast Hill's hondensnacks verkopen we o.a. ook beloningssnacks, botten, tandverzorgende snacks en natuurlijke kauwsnacks. Bekijk voor het complete aanbod onze pagina met alle hondensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.