terug
Bonzo hondensnacks

Bonzo hondensnacks

Bonzo hondensnacks zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Van worstjes tot smakelijke kluiven!
Lees meer ..
Bonzo hondensnacks

Bonzo hondensnacks

Wie zijn viervoeter graag wil verwennen met een heerlijk tussendoortje kan kiezen voor Bonzo hondensnacks. Deze hondensnacks zijn verkrijgbaar in de vorm van een lekkere hondenkluif voor klein en groot of bijvoorbeeld als vleessnack met maar liefst 95% vlees!

Bonzo Kluiven hondensnack

Bonzo heeft knapperige kluiven om honden dagelijks mee te kunnen verwennen. Bonzo Kluiven zijn heerlijke ovengebakken hondenkoekjes die ook nog eens een bijdrage leveren aan een gezond gebit. Deze hondenkoekjes zijn verrijkt met vitamine A, D en E en hebben een laag vetgehalte. Vitamine A speelt een rol bij het herstel en groei van cellen. Ook voor een goede werking van de ogen kan vitamine A belangrijk zijn. Vitamine D bevordert de opname van calcium en fosfor, wat weer bijdraagt aan sterke botten en tanden. Vitamine E beschermt belangrijke stoffen in het lichaam van de hond. Naast een lekker tussendoortje hebben deze kluifjes dus ook nog eens een gezondheidsvoordeel! 

Voor de kleinere viervoeter heeft Bonzo een soortgelijke snack, namelijk de Bonzo Mini Kluiven. Ook deze hondenkoekjes bevatten vitaminen en helpen het afweersysteem te versterken. Deze traktatie heeft de heerlijke smaak van rundvlees, gevogelte en wild. De omega 3- en 6 vetzuren zijn toegevoegd om een gezonde huid en glanzende vacht te bevorderen. 

Tandverzorgende kauwsnacks van Bonzo

Wilt u uw viervoeter graag voorzien van de ideale gebitsverzorgende kauwsnack? Bonzo Dental Delicious is een kauwstaaf met een stevige en speciaal gevormde buitenkant en een heerlijke vulling aan de binnenkant. Deze kauwsnack draagt bij aan het schoonhouden van het gebit. Het heeft een laag vetgehalte en bevat de heerlijke smaak van rund. 

Bonzo Sticks en Strips

Een bekende hondensnack van Bonzo zijn de Beggin' Strips. Deze heerlijke hondensnacks bevatten vitaminen en mineralen ter ondersteuning van het immuunsysteem. Dit zachte tussendoortje met baconsmaak bevat omega-vetzuren ter ondersteuning van huid en vacht. Deze hondensnacks zitten in een hersluitbare verpakking, waardoor ze langer vers blijven. 

Overige Bonzo hondensnacks

De lekkerste snacks van Bonzo zijn misschien wel de Bonzo Sausages en Bonzo Meatballs. Deze tussendoortjes bestaan voor 95% uit rund, kip en varkensvlees. Bovendien zijn ze vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en zijn er ook geen conserveermiddelen aan toegevoegd.

De Bonzo Megabone is een kauwsnack gevuld met vlees en is geschikt voor volwassen, grote honden. Naast de lekkere smaak heeft ook deze snack diverse gezondheidsvoordelen. Zo zijn er naast omega 3- en 6 vetzuren, ook diverse belangrijke vitaminen en mineralen toegevoegd aan deze hondensnack. 

Bonzo Picnic Variety en Bonzo Funtastix zijn lekkere sticks om te geven als tussendoortje of beloning. De Funtastix zijn hondensnacks  met lekkere bacon- en kaassmaak en de Picnic Variety is perfect om in te zetten als beloningsmiddel, dankzij de handige breeklijntjes. Net als alle andere Bonzo hondensnacks bevatten deze varianten diverse belangrijke vitaminen en mineralen om van deze snack een verantwoord tussendoortje te maken.

Andere hondensnack? 

Benieuwd naar wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan eens onze pagina met alle soorten hondensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.