terug
Natuurlijke kauwproducten

Natuurlijke kauwproducten

Bij Brekz kunt u voor honden kiezen uit een groot assortiment natuurlijke kauwsnacks van diverse merken. Deze zijn niet alleen lekker als tussendoortje om uw hond te belonen of te verwennen, maar ook heel goed voor het gebit van uw hond.
Lees meer ..
Natuurlijke kauwproducten

Natuurlijke kauwsnacks

Bij Brekz kunt u voor honden kiezen uit een groot assortiment natuurlijke kauwsnacks van diverse merken. Deze zijn niet alleen lekker als snacks om uw hond te belonen, te verwennen of als speelgoed, maar ook heel goed voor uw hond. Het kauwen zorgt er namelijk voor dat tandplak en tandsteen van de tanden verwijderd worden. De natuurlijke kauwproducten van Brekz zijn van uitsluitend dierlijk materiaal gemaakt. 

  • Alleen gemaakt van dierlijke materiaal
  • Lekker als beloning of verwennerij
  • Verwijdert tandplak en tandsteen
  • Keuze uit een ruim assortiment van diverse merken

Bekijk hieronder uit welke kauwsnacks u bij Brekz kunt kiezen. Alle onze producten kunt u gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 
          

Assortiment natuurlijke kauwsnacks voor de hond

Beeztees
Van het merk Beeztees kunt u bijvoorbeeld kauwstaven en gedroogde worstjes kopen. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Beeztees kauwstaaf kip medium.

Munchy
Voor Buffelhuidstaafjes Naturel en Mix Staafjes van buffelhuid kunt u kiezen voor Munchy.

Farm Food
Ook van Farm Food kunt u een keuze maken uit een groot assortiment. Kies bijvoorbeeld voor Rawhide Dental Roll MiniRawhide Dental ChipsRawhide Dental Impressed of Hertenhuid.

Ook lekker voor uw hond
Naast al onze merkproducten hebben wij ook een aantal natuurlijke kauwsnacks zonder merk in ons assortiment. U kunt u kiezen voor bijvoorbeeld gerookte oren, bullpeesjes, gedroogde lamspens, kalfspeesjes en Rollsticks van buffelhuid.Of wat dacht u van de Brekz snack runderpens voor de hond?

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

          

Andere hondensnacks?

Ook voor andere kauwproducten van sythetisch materiaal kunt u bij Brekz terecht. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod Botten en rollen of Tandverzorgende hondensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.