Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hypoallergene hondensnacks 

Snel en eenvoudig de beste hypoallergene hondensnacks online kopen? Dat kan op Brekz.nl! Wij hebben alles voor honden met voedselallergieën en intoleranties! Koop nu tot wel 40% goedkoper uw hondensnacks online. En bij een bestelling vanaf €28 krijgt u van ons altijd gratis verzending!
Lees meer ..

Kauwproducten

Hypoallergene snacks

Sticks en Strips

Rund

Overige

Kauwproducten

Cerea Mini voor de hond

Cerea Mini voor de hond 

Cerea Mini voor de hond zijn kleine sticks waar uw hond op kan kauwen. Het zijn snacks met verschillende vormpjes die allemaal hetzelfde formaat hebben. Wel hebben ze verschillende kleuren. Ze zijn klein (12,5 cm) en daardoor geschikt voor alle rassen honden, ook de kleinste soorten. De sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn allemaal vegetarisch. Er zijn ook slechts natuurlijke smaak- en kleurstoffen aan toegevoegd. De Cerea Mini voor de hond hebben een gebitsverzorgende werking.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Mini voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Mini voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Cerea Mini voor de hond

Tarwezetmeel, plantaardige vezels, glycerine, lecithine, natuurlijke smaak- en kleurstoffen

Analytische bestanddelen
Ruwe celstof 11.1%, vocht 7.1%, ruw vet 2.9%, ruw eiwit 1.6%, ruwe as 0.7%

Andere snacks voor uw hond?

Bent u niet op zoek naar kleine snacks, maar naar tussendoortjes waar uw hond lang mee doet? Bekijk dan ons Kauwproducten assortiment. Hier verkopen we onder andere de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond.
Cerea
https://www.brekz.nl/26416-home_default/cerea-mini.jpg
3.49 2019/01/01
Mijn hond heeft op deze snack geen allergische reactie gehad eindelijk iets gevonden als beloning.
Demi, ons hondje, vind deze staafjes heerlijk!!
Onze hond vind ze heerlijk en hij moet ook nog moeite ervoor doen om ze te breken dus super voor zijn tanden. Zeker een aanrader
De hondjes vinden ze heerlijk
Goed product, honden zijn er gek op
1837
1060
> Meer informatie
Cerea Mini voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,39
Per 10
€ 3,49
Cerea Medium voor de hond

Cerea Medium voor de hond

De Cerea Medium voor de hond zijn heerlijke kauwsticks. De snacks zijn 100% natuurlijk en geheel plantaardig, dus uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De plantaardige snack heeft een hoog vezelgehalte. Dit stimuleert de spijsvertering. Door het kauwen vermindert de snack tandplak en wordt het ontstaan van nieuw tandplak beperkt. Daarnaast stimuleert de snack een frisse adem en een sterk gebit. De kauwstick is vezelrijk en draagt bij aan een gezond gebit bij uw hond.

Deze kauwstaven zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood, bruin en wit en worden per stuk geleverd. Deze medium variant is 18 cm lang. De kluif wordt in Nederland geproduceerd en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met deze kauwsticks kunt u uw hond op een verantwoorde manier verwennen met een smakelijk tussendoortje!

 • Lekker kauwstaafje voor de hond
 • 100% natuurlijk
 • Geen dierlijke ingrediënten
 • Voor een gezond gebit
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
   

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Medium voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Medium voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Koel en droog bewaren.
 

Voedingsadvies Cerea Medium voor de hond 

Cerea Medium voor de hond is een aanvullende voeding. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cerea Medium voor de hond

Tarwezetmeel, glycerine, plantaardige vezels, lecithine, natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1.6%), Ruw vet (2.9%), Ruwe celstof (11.1%), Ruwe as (0.7%), Vocht (7.1%). 
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cerea Medium voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere de Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg en de Pedigree Medium Jumbone KIP. Er zit vast een smakelijke hondensnack voor uw huisdier tussen!

Cerea
https://www.brekz.nl/26418-home_default/cerea-medium.jpg
0.99 2019/01/01
Zara, onze hond vindt ze heerlijk!
verpakking was goed, kwaliteit is prima mijn hond is er dol op, klein minpunt ik had er 50 besteld en er zaten er 49 in is denk ik een volle doos.
mijn hond mag geen vlees en eiwitten en dit is vegetarisch dus ze mag dit heerlijk opsnoepen en is heel goed voor haar tanden.
Prima product.De honden vinden het lekker!!
Onze hond is er gek van. Elke dag komt hij er naar vragen
Ben heel content bij brekz
Valt goed in de smaak bij de twee honden
1838
1061
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,99
Per 5
€ 4,49
Cerea Large voor de hond

Cerea Large voor de hond

Cerea Large voor de hond zijn heerlijke kauwsticks en zijn geschikt voor alle soorten honden. Dankzij het plantaardige karakter van de snacks zijn zij uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De ingrediënten zijn puur natuurlijk en hebben een gebitsverzorgende werking. Hierdoor is Cerea Large een gezonde traktatie voor alle speciale momenten. 

De afmetingen van de sticks zijn allemaal gelijk en hebben een lengte van 26,5 cm.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Large voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Cerea Large voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
 

Ingrediënten Cerea Large voor de hond

Tarwezetmeel, plantaardige vezels, glycerine, lecithine, natuurlijke smaak- en kleurstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruwe celstof (11,1%), vocht (7,1%), ruw vet (2,9%), ruw eiwit (1,6%), ruwe as (0,7%). 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden terwijl uw hond kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een sticks voor uw hond? Kijk dan eens bij Dentastix Large hondensnack vanaf 25 kg. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

Cerea
https://www.brekz.nl/26417-home_default/cerea-large.jpg
1.49 2019/01/01
Goed product. Hond met allergie en ze vind dit lekker en dit mag ze
Onze hond is er dol op. Hij zondert zich af om ongestoord te knabbelen. Hij houdt niet eerder op dan dat alles op is. Top product.
Fijne grote gezonde dentastick voor de hond
1840
1062
> Meer informatie
Cerea Large voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Per 3
€ 4,25
Beeztees Gevulde Runderhuid Wrap

Beeztees Gevulde Runderhuid Wrap

Beeztees Gevulde Runderhuid Wrap is een heerlijke, gevulde wrap gehuld in runderhuid. De vulling is verkrijgbaar in twee smaken; kip en rund. Dit kauwproduct is rijk aan eiwitten en kent onder de honden vele liefhebbers.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beeztees Gevulde Runderhuid Wrap tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bot met gebitsverzorgende functie? Kijk dan eens bij Farm Food Rawhide Dental bone XS 15-17 cm. Voor een overzicht van al onze hondensnacks kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/23227-home_default/beeztees-gevulde-runderhuid-wrap.jpg
2.25 2019/01/01
Iedere avond krijgt Lobke zo een gevuld bot. En dat is voor haar genieten!
Had beter verkocht te worden in kleinere stukken zodat het niet gelijk op gaat in de mist
25090
13922
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Kip
€ 2,25
5 x Kip
€ 9,95
10 x Kip
€ 16,95
Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook

Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook

Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook zijn lekkere en gezonde hondensnacks. Ze zijn volledig natuurlijk en hebben een heerlijke knoflooksmaak. Het schapenvet in de bonbons is zeer gezond voor honden, omdat het bijdraagt aan een soepele en glanzende vacht en omdat het de spijsvertering bevordert en het cholesterol op een laag niveau houdt. Daarnaast wordt de natuurlijke weerstand versterkt. De bonbons zijn rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren. Ook bevatten ze mineralen en sporenelementen.

 • Lekker en gezond
 • Met knoflooksmaak
 • Zorgt voor glanzende vacht
 • Bevordert spijsvertering
 • Houdt cholesterolniveau laag
 • Versterkt de weerstand
 • Met omegavetzuren
 • Met mineralen

Bij Brekz kunt u de Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook eenvoudig en goedkoop online bestellen per doos van 80 stuks. 

De houdbaarheid van de bonbons staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook

Geef uw hond tot 10 kg maximaal 1 bonbon, uw hond van 10 tot 20 kg maximaal 2 bonbons en uw hond vanaf 20 kg maximaal 3 bonbons.  Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij de snack en bewaar de bonbons afgesloten op een droge plek.

Ingrediënten Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook

Samenstelling
Vlees, dierlijke bijproducten en plantaardige bijproducten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (0,5%), ruwe celstof (9,9%), ruw vet (87%), ruwe as (0,5%), omega-3-vetzuren (0,5%), omega-6-vetzuren (1,4%) en omega-9-vetzuren (28%).

Andere bonbons voor uw hond?

U kunt deze bonbons ook in de grote variant met knoflooksmaak kopen. Of u bestelt een van de andere smaken, zoals zeewier of zalm. Bent u op zoek naar een andere hypoallergene hondensnack? Bekijk dan ons gehele aanbod hypoallergene hondensnacks.

https://www.brekz.nl/25829-home_default/beaphar-schapenvet-mini-bonbons-met-knoflook.jpg
4.99 2019/01/01
Ze vinden het niet helemaal geweldig maar ik doe het voor gezonde vacht
Rico vind deze heerlijk dus houden wij het bij deze smaak
De honden vinden het lekker en het is gezond. Alleen kleven de bonbons een beetje.
29012
14707
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 14,49
Per 5 verpakkingen
€ 22,50
Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier

Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier

De Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier zijn overheerlijke hondensnacks waar uw hond van zal smullen! De smakelijke bonbons met zeewier zitten boordevol belangrijke voedingsstoffen. Zo zijn de Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier rijk aan A en D vitaminen, mineralen en sporenelementen. Ook dragen de bonbons bij aan een goede spijsvertering en helpen ze met de ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Verwen uw trouwe viervoeter nu snel met deze 100% natuurlijke mini bonbons en draag bij aan zijn of haar ontwikkeling en gezondheid.

Bij Brekz kunt u de beste Beaphar producten voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Dosering Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier

Dosering op basis van lichaamsgewicht:

 • minder dan 10 kg - 1 bonbon 
 • 10 - 20 kg - 2 bonbons
 • meer dan 20 kg - 3 bonbons

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas de hoofdvoedingeventueel gelijkmatig aan in combinatie met dit product. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Samenstelling Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zeewier

ruw vet: 94,4%, ruwe as: 2,0%, ruwe celstof: 2,0%, ruw eiwit: 0,3%, vocht: 0,1%

Ander product?

Beaphar is een toonaangevende producent van genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Kijk voor meer producten van Baephar voor uw hond op de pagina van Beaphar hond. Bekijk bijvoorbeeld ook de Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm.

https://www.brekz.nl/25832-home_default/beaphar-schapenvet-mini-bonbons-met-zeewier.jpg
4.99 2019/01/01
Ons hondje wordt al jaren verwend met deze vetje. Hij lust ze dolgraag en zijn vacht wordt er heel zacht van en blinkt ook mooi.
is goed verpakt, en onbeschadigd ontvangen
29015
14710
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 13,99
Per 5 verpakkingen
€ 22,50
Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm

Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm

Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm zijn natuurlijke en gezonde bonbons voor honden. Deze smakelijke snack zorgt voor een glanzende vacht en bevordert de spijsvertering. Zalmolie is rijk aan Omegavetzuren 3, 6 en 9, mineralen en sporenelementen. De essentiële vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Ook geeft zalmolie energie, ondersteunt het de hart- en bloedvaten, helpt het de gewrichten van uw hond soepel te houden. De schapenvetbonbons bevorderen tevens de spijsvertering, houden het cholesterolgehalte op peil en helpen de natuurlijke weerstand te versterken. 

 • Gezonde huid en glanzende vacht
 • Ondersteunt hart en bloedvaten
 • Houdt gewrichten soepel
 • 40 bonbons per verpakking


Bent u op zoek naar een smaakvolle en gezonde snack voor uw hond? Koop dan nu Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere hondensnacks!

De houdbaarheid van Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

minder dan 20 kg : 1 bonbon 
20 - 40 kg : 2 bonbons
meer dan  40 kg : 3 bonbons

Pas de hoofdvoeding hier eventueel gelijkmatig op aan.
 

Ingrediënten Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm

Dierlijk vet, Zalmolie.

Analytische bestanddelen
Ruw vet (100%), Omega 3 (0,5%), Omega 6 (3,4%), Omega 9 (27,2%).
 

Ander product?

Zoekt u een alternatief voor Beaphar Schapenvet Bonbons met Zalm? Bekijk dan eens ons totaalaanbod supplementen voor honden. Hier vindt u bijvoorbeeld de Beaphar Schapenvet Bonbons met Knoflook, waarbij knoflook een actieve werking heeft tegen bacteriën, virussen en parasieten. Ook beschikken we over deze smakelijke Biofood Schapenvet Bonbons met Zeewier. Er zit vast een lekkere schapenvetbonbon voor uw hond tussen!

https://www.brekz.nl/24056-home_default/beaphar-schapenvet-bonbons-met-zalm.jpg
4.99 2019/01/01
Keurig verpakt en de honden vonden het heerlijk
Het is precies wat de honden lekker vinden
Onze duitse herder krijgt het al jaren
perfecte service en snelle verzending!
De honden zijn er verzot op!! Eén voor het slapen gaan en hun vacht blinkt super!!
Onze Labrador is gek op de bonbons, maar om resultaat te zien is het nog te vroeg. Ben pas één week bezig om haar deze bonbons te geven.
De produckt is goed ben tevreden.
Mooi op tyd alles geleverd ga zo door super
Super vooral de eerste weken van de rui ze gaan mooi glanzen en vinden het heerlijk
Goed product. Honden zijn er dol op
De honden vinden het lekker en het is erg goed voor de glans van de vacht !
Mijn hond had deze nog nooit gehad, de eerste was even aankijken van wat geef jij nou en nu staat hij wanneer wij aan de koffie gaan 3 keer per dag bij het kastje te wachten op zijn bonbonnetje dus ze smaken hem prima, het is een dobermann van 40 kg dus hij boft dat hij er 3 p/d mag
23319
13493
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 14,49
Per 5 verpakkingen
€ 22,50
Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm

Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm

Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm zijn heerlijke, gezonde bonbons met zalmsmaak en zijn geschikt voor iedere hond. Behalve dat de bonbons erg lekker zijn, bieden ze ook talloze gezondheidsvoordelen. Zo zijn ze rijk aan onverzadigde Omega-3, Omega-6 en Omega-9 vetzuren, voor een verzorgde huid en een stralende vacht. De vetzuren hebben tevens een gunstige uitwerking op hart en bloedvaten. De bonbons zijn verder graanvrij en ondersteunen een gezonde spijsvertering. Ze zijn eetlustopwekkend en zijn een uitstekende bron van energie voor uw hond. Zo kunt u de bonbons zonder twijfel voeren als smakelijk en gezond tussendoortje.
Inhoud: ca. 80 stuks

 • Smakelijke graanvrije snack
 • 100% natuurlijk
 • Met Omega-3, Omega-6 en Omega-9 vetzuren, voor een uitstekende verzorging van huid en vacht
 • Helpt de gewrichten gezond en soepel te houden
 • Ondersteunt hart en bloedvaten
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm

Vlees en dierlijke nevenproducten (schapenvet 90%), olie en vet (zalmolie 10%).

Analytische bestanddelen
Ruw vet (100%), Omega-3 (0,5%), Omega-6 (3,4%), Omega 9 (27,2%).

Voedingsadvies 

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Voedingsadvies Beaphar Schapenvet Mini Bonbons met Zalm

Volw. Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse bonbons
stuks
 <10 1
10 - 20 2
>20 3


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een schapenvet bonbon met knoflook? Kijk dan eens bij onze Biosfood Schapenvet Mini Bonbons met knoflook.

https://www.brekz.nl/25830-home_default/beaphar-schapenvet-mini-bonbons-met-zalm.jpg
4.99 2019/01/01
Goed, maar heb de verkeerde besteld...
mijn honden vinden ze hartstikke lekker
29013
14708
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 13,99
Per 5 verpakkingen
€ 22,50
Beaphar Schapenvet Bonbons met Zeewier

Beaphar Schapenvet Bonbons met Zeewier

Beaphar Schapenvet Bonbons met Zeewier zijn een smaakvolle en gezonde snack voor honden. De bonbons bevatten veel vitaminen A en D, mineralen en sporenelementen en dragen daardoor bij aan een goedwerkend spijsverteringsstelsel, een glanzende en soepele vacht en een goede weerstand.

 • Gezond en smaakvol
 • Zorgt voor goede spijsvertering
 • Laat vacht glanzen
 • Houdt weerstand op peil
 • Bevat vitaminen A en D
 • Bevat mineralen
 • Bevat sporenelementen

Bij Brekz kunt u diverse soorten bonbons voor uw hond bestellen. Koop bijvoorbeeld Beaphar Schapenvet Bonbons met Zeewier gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz en uw bestelling wordt razendsnel geleverd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Beaphar Schapenvet Bonbons met Zeewier

Geef honden tot 20 kg maximaal 1 bonbon per dag, honden van 20 tot 40 kg maximaal 2 bonbons per dag en honden van meer dan 40 kg maximaal 3 bonbons per dag. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende drinkwater heeft. Bewaar de bonbons op een droge plek en sluit de verpakking goed af.

Ingrediënten Beaphar Schapenvet Bonbons met Zeewier

Samenstelling
Vlees, dierlijke bijproducten en algen

Analytische bestanddelen
Ruw vet (94,4%), ruwe as (2%), ruwe celstof (2)%, ruw eiwit (0,3%) en vocht (0,1%).

Andere smaak bonbons?

U kunt de bonbons van Beaphar ook in diverse andere smaken bestellen. Wat dacht u van Schapenvet Mini Bonbons met Knoflook of Schapenvet Mini Bonbons met Zalm? Bekijk ook ons gehele aanbod aan snacks voor uw hond en bestel de lekkerste snack snel bij Brekz!

https://www.brekz.nl/25831-home_default/beaphar-schapenvet-bonbons-met-zeewier.jpg
4.99 2019/01/01
Zoals altijd snelle levering en de hond heeft weer voor lange tijd schapenvet
29014
14709
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 14,49
Per 5 verpakkingen
€ 22,50

Hypoallergene snacks

Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook

Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook

Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook is een natuurlijk aanvullend diervoeder en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. De bonbons zijn uitermate smaakvol voor uw hond en zijn tegelijk zeer gezond. Zo bevatten zij Omega-3, 6 en 9 vetzuren, diverse mineralen en sporenelementen. Hiermee houdt u de huid en vacht van uw hond gezond en glanzend. Tevens bevorderen de schapenvetbonbons de spijsvertering en houden zij het cholosterol op een normaal niveau. Ze helpen ook om de weerstand van uw huisdier te versterken. 

 • 100% natuurlijk product
 • Aanvullend dierenvoeder voor honden van alle rassen en leeftijden
 • Bevat knoflook
 • Rijk aan Omega-3, 6 en 9 vetzuren en sporenelementen


Bij Brekz kunt u de gezondste supplementen voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook tegen de scherpste prijzen.

Voedingsadvies Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook
Gewicht van de hond (kg) Aantal bonbons / dag
< 20 1
20 - 40 2
> 40 3

 

Ingrediënten Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook

Vlees en dierlijke bijproducten, algen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld supplementen in de vorm van tabletten voor de hond? Kijk dan eens bij Hokamix Tabletten voor honden. Voor een overzicht van alle producten kijkt u bij de pagina Supplementen.
 

https://www.brekz.nl/24055-home_default/beaphar-schapenvet-bonbons-met-knoflook.jpg
4.99 2019/01/01
Snel ontvangen, en de honden zijn er dol op
Snelle en perfecte levering
Zag er goed uit en de honden vonden het erg smakelijk
Tot dusver goed, maar nog maar twee weken bezig. Nog even te vroeg om te juichen!
Honden vinden het erg lekker en huid knapt er van op
De prijs en de onderdelen zijn goed in balance
Goed product, kan niet veel mis gaan.
Onze hond is er echt dol op .
ze vinden het lekker en hun vacht krijgt een mooie glans
ben toch voor 95% tevreden over Brekz
Mijn kleine matezertjes zijn er dol op ze vinden het heerlijk iedere dag is weer een feestje als ze er eentje krijgen want ze mogen er maar een per dag.
Hond vindt het lekker en krijgt een mooie vacht
Prima product denk dat mn hond er baat bij heeft
De woef vindt ze erg lekker
Goede prijs voor kwaliteitsvoeder. Snelle aflevering.
mijn hond vindt ze heerlijk en nog nooit geen vlooien of teken gehad
Mijn hond vind ze erg lekker
Goede service, vele merk- en soort voedingsproducten , goede prijs. Caoline S
Goed voor de vacht en tegen vlooien en teken
23251
13487
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 14,49
Per 5 verpakkingen
€ 22,50
Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel hondensnacks

Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel hondensnacks

Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel hondensnacks is een graanvrije, hypoallergene snack van natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor iedere hond. De snack is gemaakt van ingrediënten die zijn geproduceerd voor menselijke consumptie. Met hun hypoallergene samenstelling is deze snack uitermate geschikt voor honden die last hebben van voedselgevoeligheid. De compacte snoepjes zijn vanwege hun formaat ideaal voor gebruik bij de training. En dankzij de handige verpakking neemt u de snoepjes eenvoudig overal mee naartoe. De samenstelling maakt het tot een onweerstaanbaar en gezond tussendoortje.

 • Graanvrije, gezonde snack
 • Hypoallergeen, dus geschikt voor voedselgevoelige honden
 • Zeer natuurlijk product
 • Met ingrediënten die zijn gemaakt voor menselijke consumptie
 • Compact formaat dus ideaal voor gebruik bij de training

Bij Brekz kunt u het beste Soopa snacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel hondensnacks

Heel aardappelmeel, aardappelzetmeel, vegglycerine, cranberry-stukjes gedroogd, calciumcarbonaat, zoete aardappelpoeder, gemalen lijnzaad, kaliumsorbaat. 

Analytische bestanddelen
Ruw vet (2,69%), eiwit (4,3%), ruwe vezel (1,3%), ruwe as (5,2%), vocht (15,8%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van Soopa met kool en appel? Kijk dan eens bij onze Soopa Bites Kool & Appel Hondensnacks.

https://www.brekz.nl/26848-home_default/soopa-bites-cranberry-zoete-aardappel-hondensnack.jpg
4.99 2019/01/01
Hij vind ze heerlijk! zijn wel piepklein en weinig , dat viel voor de prijs een beetje tegen.
30649
15031
Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel Hondensnack > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
Per 5
€ 21,99
Soopa Bites Kool & Appel Hondensnacks

Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks

Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks is een graanvrije, hypoallergene snack en is geschikt voor iedere volwassen hond. Dit natuurlijke product bevat kool en appel en is behalve erg lekker ook nog eens heel gezond. Dankzij de hypoallergene samenstelling en het ontbreken van granen is het tevens zeer geschikt voor de voedselgevoelige hond. De compacte snacks zijn bovendien eenvoudig mee te nemen en te voeren. Zo kunt u ze ook gebruiken tijdens de hondentraining. De snack is gemaakt van ingrediënten die zijn geproduceerd voor menselijke consumptie. Zo weet u zeker dat u uw hond een gezonde snack van de hoogste kwaliteit voert.

 • Hypoallergeen en graanvrij, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
 • Zeer natuurlijk product
 • Gezond tussendoortje
 • Ideaal voor gebruik tijdens de hondentraining
 • Gemaakt van ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie

Bij Brekz kunt u het beste Soopa snacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van Soopa met cranberry en zoete aardappel? Kijk dan eens bij ons Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel snack.

https://www.brekz.nl/26850-home_default/soopa-bites-kool-appel-hondensnacks.jpg
4.99 2019/01/01
30655
15033
Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
Per 5
€ 21,99
Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks

Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks

Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks is een graanvrije en hypoallergene hondensnack met pompoen en wortel en is geschikt voor iedere hond. Dankzij het hypoallergene, graanvrije karakter van de snacks zijn zij geschikt voor voedselgevoelige honden. De snacks zijn bereid met ingredienten die zijn geproduceerd voor menselijk gebruik. Zo zijn ze rijk aan pompoenpitten, die bekend staan om hun verzorgende werking op huid en vacht en bovendien de spijsvertering ondersteunen. Ook bevatten de Soopa bites kokosolie, een stof waarvan is bewezen dat hij de hersencapaciteit van uw hond stimuleert. De toegevoegde kurkuma helpt uw hond beschermen tegen kanker. Dit alles in een handzame en hapklare snack die bovendien erg lekker is.

 • Hypoallergene hondensnack, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
 • Bereid met ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie
 • Verzorgd de huid en vacht
 • Kokosolie stimuleert het brein
 • Bevat kurkuma dat uw hond helpt beschermen tegen kanker

Bij Brekz kunt u de beste Soopa hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks

Geheel aardappelmeel, aardappelzetmeel, vegglycerine, wortelstukjes gedroogd, calciumcarbonaat, pompoenpittenbloem, biologische kokosolie, kurkuma, kaliumsorbaat.

Analytische bestanddelen
Vet (2,7%), ruw eiwit (4,3%), ruwe vezel (1,3%), ruwe as (5,2%), vocht (15,8%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hypoallergene hondensnack met kool en appel? Kijk dan eens bij onze Soopa Bites Kool & Appel Hondensnacks.

https://www.brekz.nl/26849-home_default/soopa-bites-pompoen-wortel-hondensnacks.jpg
4.99 2019/01/01
Mijn hond vond het heerlijk
30652
15032
Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
Per 5
€ 21,99
Soopa Dental Sticks Cranberry & Zoete Aardappel Hondensnack

Soopa Dental Sticks Cranberry & Zoete Aardappel 

Soopa Dental Sticks Cranberry & Zoete Aardappel is een gezonde, hypoallergene vegetarische hondensnack. Het is gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten zoals lijnzaad en zoete aardappel, wat helpt bij het bevorderen en ondersteunen van een gezonde darmflora. Cranberries zitten vol antioxidanten, vezels en vitamine C. Dit heeft een positieve werking op de blaas en nieren. Deze dental sticks dragen bij aan een gezond gebit, voorkomt een slechte adem en helpt het natuurlijke immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij de plantaardige- en glutenvrije kenmerken is deze snack zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag.

Bij Brekz kunt u Soopa Dental Sticks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Dental Sticks Cranberry & Zoete Aardappel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    ​​​​

Soopa Dental Sticks Cranberry & Zoete Aardappel Ingrediënten

Samenstelling: Zoete Aardappelmeel,  Aardappelzetmeel, Vegetarische gycerine, Gedroogde Cranberries, Calciumcarbonaat, Lijnzaad, kaliumsorbaat

Analytische bestanddelen: 
oliën en vetten (2,69%), ruw eiwit (4,3%), ruwe vezels (1,3%), ruwe as (5,2%), vocht (15,8%)

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze Soopa Dental Sticks? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Soopa Dental Sticks Kool & Appel. Voor al onze andere gezonde hondensnacks kunt u kijken op de pagina met natuurlijke kauwproducten.

https://www.brekz.nl/26854-home_default/soopa-dental-sticks-cranberry-zoete-aardappel-hondensnack.jpg
5.95 2019/01/01
30667
15037
Soopa Dental Sticks Cranberry & Zoete Aardappel Hondensnack > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 3
€ 16,75
Per 5
€ 26,75
Soopa Chews Zoete Aardappel hondensnack

Soopa Chews Zoete Aardappel hondensnack 

Soopa chews Zoete Aardappel Hondensnack is een gezonde, hypoallergene vegetarische hondensnack voor de hond. Zoete aardappel is van nature rijk aan vitamine, mineralen en anti-oxidanten. Het bevat een goede bacterie die helpt bij het ondersteunen van het verteringssysteem. Daarnaast is zoete aardappel is ook rijk aan carotenoïden, zoals caroteen. Carotenoïden helpt bij het versterken van gezichtsvermogen en het immuunsysteem van uw huisdier. Deze heerlijke snack bevat enkel 100% zoete aardappel, zonder kunstmatige toevoegingen. 

Bij Brekz kunt u Soopa Chews hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Chews Zoete Aardappel Hondensnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Soopa Chews Zoete Aardappel Hondensnack Ingrediënten

Samenstelling: 100% Zoete aardappel

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (4,5%), vet (0,72%), ruwe vezels (2,5%), vocht (11,9%), ruwe as (2,2%)
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Soopa Chews hondensnack? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de smakelijke Soopa Chews Dental Sticks Kool & Appel. Voor overige gezonde snacks kunt u kijken op de pagina met al onze natuurlijke kauwproducten.

https://www.brekz.nl/26851-home_default/soopa-chews-zoete-aardappel-hondensnack.jpg
5.95 2019/01/01
30658
15034
Soopa Chews Zoete Aardappel hondensnack > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 3
€ 16,75
Per 5
€ 26,75
Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel Hondensnack

Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel

Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel is een gezonde, graanvrije snack met enkel 100% natuurlijke ingrediënten. De gebruikte ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en is van oorsprong geschikt voor menselijke consumptie. Pompoenpitten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. Dit ingrediënt staat ook bekend om anti-parasitaire eigenschappen. De kurkuma heeft ontstekingsremmende effecten en de kokosolie zorgt voor goede hersenprestaties. Deze snack bevat enzymen die de gezondheid en spijsvertering van uw huisdier helpen te ondersteunen. Deze dental sticks zijn zeer geschikt voor honden met voedselallergie, overgewicht of slechte lever en nieren.

Bij Brekz kunt u Soopa Dental Sticks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel Ingrediënten

Samenstelling: 
Volkoren aardappelmeel, aardappelzetmeel, vegan glycerine, gedroogde cranberry-stukjes, calciumcarbonaat, zoete aardappelpoeder, gemalen lijnzaad, kaliumsorbaat
   

Analytische bestanddelen: 
Vet (2,69%), Ruw eiwit (4.30%), Ruwe vezel (1,30%), Ruwe as (5,20%), Vocht (15,8%)
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze Soopa Dental Sticks? Kijk bijvoorbeeld eens naar de heerlijke Soopa Dental Sticks Kool & Appel. Voor andere gezonde snacks kunt u kijken op de pagina met al onze natuurlijke kauwproducten.

https://www.brekz.nl/26855-home_default/soopa-dental-sticks-pompoen-wortel-hondensnack.jpg
5.95 2019/01/01
Allergene snack. Onze hond Rex is er verzot op.
De shiba's zijn er verzot op. Vegan en goed voor de tanden, ik ben er fan van.
Mijn hond houdt van hen! slechts een beetje aan de dure kant.
30671
15038
Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel Hondensnack > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 3
€ 16,95
Per 5
€ 26,75
Soopa Dental Sticks Kool & Appel Hondensnack

Soopa Dental Sticks Kool & Appel

Soopa Dental Sticks Kool & Appel is een gezonde, vegetarische hondensnack die gemaakt is van 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Boerenkool bevat veel belangrijke voedingsstoffen waaronder antioxidanten, ijzer, calcium en belangrijke vitaminen. Deze ingrediënten bevorderen het natuurlijke immuunsysteem en versterken de botten en tanden van uw viervoeter. Daarnaast helpt kelp bij het ondersteunen van de nagels, tanden, huid en vacht. Deze graanvrije snack is zeer geschikt voor honden met voedselintolerantie- of allergie. Om het gebit gezond en sterk te houden is het van groot belang dat uw hond regelmatig de mogelijkheid heeft om te kauwen.

Bij Brekz kunt u Soopa Dental Sticks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Dental Sticks Kool & Appel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Soopa Dental Sticks Kool & Appel Ingrediënten

Samenstelling:
Aardappelmeel,  Aardappelzetmeel, Vegetarische Gycerine, Gedroogde Kelp, Gedroogde Boerenkool Calciumcarbonaat, Appel Biologische Kokosolie, Kaliumsorbaat

Analytische bestanddelen: 
Oliën en vetten (2,69%), ruw eiwit (4,3%), ruwe vezels (1,3%), ruwe as (5,2%), vocht (15,8%)

   

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Soopa Dental Sticks? Kijk bijvoorbeeld eens naar de heerlijke Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel. Voor overige gezonde snacks kunt u kijken op de pagina met al onze natuurlijke kauwproducten.

https://www.brekz.nl/26856-home_default/soopa-dental-sticks-kool-appel-hondensnack.jpg
5.95 2019/01/01
Hond vind het heerlijk alleen vrij prijzig
onze hond vond dit heel lekker
30674
15039
Soopa Dental Sticks Kool & Appel Hondensnack > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 3
€ 16,75
Per 5
€ 26,75
Soopa Dental Sticks Banaan & Pindakaas voor de hond

Samenstelling:
Aardappelmeel, aardappelvezel, vegglycerine, bananenmeel (4%), calciumcarbonaat, pindakaas (2% palmolie ad xylitolvrij), biologische kokosolie 1,5%


Analytische bestanddelen waarde per 100 g:
Olie / vet 2,69%
Ruw eiwit 4.30%
Ruw celstof 1,30%
Ruwe as 5,20%
Vocht 15,8%


Geschikt voor honden met:
Gewichtsproblemen
Allergieën
Pancreatitis
Lage immuniteit
Slechte spijsvertering
Nier / leverziekte

https://www.brekz.nl/32643-home_default/soopa-dental-sticks-banaan-pindakaas-voor-de-hond.jpg
5.95 2019/01/01
34848
16329
Soopa Dental kauwstaven Banaan & Pindakaas voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 3
€ 16,75
Per 5
€ 26,75

Sticks en Strips

Brekz Snacks - Hertenvlees reepjes 200 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29418-home_default/brekz-hertenvlees-reepjes-200-gram-voor-hond.jpg
4.99 2019/01/01
honden vinden het zeer lekker
33110
15765
Hertenvlees reepjes 200 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3 verpakkingen
€ 13,99
Brekz Snacks - Paardenvlees reepjes 200 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29419-home_default/brekz-paardenvlees-reepjes-200-gram-voor-hond.jpg
4.99 2019/01/01
33115
15766
Paardenvlees reepjes 200 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
Brekz Snacks - Eendenvlees reepjes 200 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29422-home_default/brekz-eendenvlees-reepjes-200-gram-voor-hond.jpg
4.99 2019/01/01
33121
15769
Eendenvlees reepjes 200 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
Brekz Snacks - Kippenvlees reepjes 200 gram

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29448-home_default/brekz-kippenvlees-reepjes-200-gram.jpg
4.99 2019/01/01
Heel goed product, de honden zijn er dol op. Bij het woord snoepje rennen ze naar de kast.
33153
15783
Kippenvlees reepjes 200 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
Brekz Snacks - Lamsticks Puur 250 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29450-home_default/brekz-lamsticks-puur-250-gram-voor-hond.jpg
5.99 2019/01/01
33157
15785
Lamsticks Puur 250 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Per 3
€ 15,99
Brekz Snacks - Kipsticks Puur 250 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29451-home_default/brekz-kipsticks-puur-250-gram-voor-hond.jpg
5.99 2019/01/01
33159
15786
Kipsticks Puur 250 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Per 3
€ 15,99
Brekz Brekz - Konijnsticks Puur 250 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29453-home_default/brekz-konijnsticks-puur-250-gram-voor-hond.jpg
5.99 2019/01/01
33163
15788
Konijnsticks Puur 250 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Per 3
€ 15,99
Brekz Snacks - Hertensticks Puur 250 gram voor hond

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

https://www.brekz.nl/29452-home_default/brekz-hertensticks-puur-250-gram-voor-hond.jpg
5.99 2019/01/01
Onze Pip vindt deze snack heel lekker
33161
15787