terug
Brekz Premium Snacks

Brekz Premium Snacks

Wilt u uw hond verantwoord laten smullen van heerlijke tussendoortjes en beloningsnacks? Met de Premium Snacks van Brekz kan het! Hoogwaardige, natuurlijke hondensnacks tegen de scherpste prijzen. 
Lees meer ..
Brekz Premium Snacks

Brekz Premium hondensnacks

In het assortiment Brekz Premium hondensnacks kunt u Brekz' eigen hoogwaardige snackassortiment vinden. Dit aanbod bestaat uit heerlijke, natuurlijke snacks, tussendoortjes en traktaties, voor zowel uw oude als jonge viervoeter. Wilt u uw hond verantwoord in de watten leggen? Met de snacks van Brekz kan het! Er is een grote variatie aan hondensnoepjes, kauwproducten, allemaal tjokvol vlees en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Dit allemaal zonder een aanslag te plegen op uw portemonnee: Brekz biedt deze hondensnacks aan tegen de scherpst mogelijke prijzen. Twee vliegen in één klap: Goed voor u en voor uw hond, of deze nou houdt van vis, kip, eend of lam.

Brekz Premium Snacks komen in verpakkingen van 200 gram en zijn geschikt voor honden van 4 maanden of ouder. 

Brekz Premium hondensnacks met kip 

Kip, een eiwitrijk ingrediënt die op vele manieren verwerkt kan worden in hondensnacks. Van zacht gedroogde Chicken strips tot een verantwoord, vetarm stukje 'filet'. U komt in ons assortiment Brekz Premium hondensnacks een ruime variatie tegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze zachte Chicken Wings, een heerlijk tussendoortje dat uit maar liefst 94% kip bestaat. Dat wordt watertanden! Of probeer deze heerlijke kipreepjes, een snack die handig is om tijdens een wandeling mee te nemen.

Zoekt u een kleinere snack? Kijk dan eens de Calcium Bones, waaraan calcium is toegevoegd, wat bijdraagt aan gezonde botten en tanden. Wij hebben in ons assortiment ook kleine Dog Trainers van kip en eend – ideale hondensnoepjes om uw hond bijvoorbeeld mee te belonen tijdens de hondentraining. Of wat dacht u van deze Mini Hearts? Leuke, kleine snackhartjes, rijk aan kip, die u zonder zuinig te hoeven zijn kunt trakteren aan uw vierpotige hartendief, of het nu Valentijnsdag is of niet! 

Brekz Premium Snacks met eend

We willen niet beweren dat onze Premium Snacks in een sterrenrestaurant opgediend kunnen worden, maar de smaak van Brekz snacks met eend mag er zijn! Kijkt u bijvoorbeeld eens naar deze Duck Chew Sticks, heerlijke, kleine kauwstaven van runderhuid die omhuld zijn met eendenborst. Op zoek naar een hondensnack met een hoger gehalte aan eend? Dan zijn de Premium Duck Strips of Duck Slices de juiste keus; deze bevatten bijna 90% eendenvlees!

Overige soorten Brekz Premium hondensnacks

Voor honden die genoeg hebben van gevogelte of wat variatie willen, kunt u bij Brekz ook hoogwaardige hondensnacks met lam of vis bestellen. Zo zijn de Chicken with Fish Strips langwerpige, zachte combinatiesnacks met vis + kip. We hebben ook smakelijke strips met 80% lam

Bij Brekz kunt uw de lekkerste, hoogwaardige hondensnacks tegen de beste prijs bestellen! U vindt bij Brekz regelmatige scherpe aanbiedingen. Doet u een bestelling van minimaal 28 €? Dan betaalt u geen verzendkosten!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.