terug
BF Petfood hondensnacks

BF Petfood hondensnacks

Voor een goede gezondheid van uw huisdier zijn uitgebalanceerde natuurlijke voedingsstoffen in zowel de hoofdvoeding als tussendoortjes van groot belang. BF Petfood hondensnacks zijn verantwoorde tussendoortjes voor uw hond. Lekker en verantwoord!
Lees meer ..
BF Petfood hondensnacks

BF Petfood hondensnacks

BF Petfood biedt hoogwaardige hondensnacks waarbij alleen gebruik is gemaakt van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen zoals smaak-, kleur- of geurstoffen. Bij zowel een goede hondenvoeding als snacks, bepalen de herkomst en de kwaliteit van de ingrediënten de kwaliteit van het eindproduct. 

Gezonde vetten

Dierlijke vetten zijn een belangrijk onderdeel van het dieet van de hond. Honden kunnen plantaardige materialen moeilijk verwerken. Dit heeft namelijk een harde celwand, en de darmen van de hond zijn simpelweg te kort om die goed af te kunnen breken.

Voor honden zijn vetten de voornaamste bron van energie. Daarnaast is vet ook nog eens een grote smaakmaker en een bron van vitamine A, D, E en K. De schapenvetbonbons van BF Petfood zijn een bron van omega 3, 6 en 9 vetzuren, die ondersteuning bieden aan onder andere de voedselopname, de vertering, darmflora, eetlust, huid en vacht en de gewrichten van uw hond.

De snacks van BF Petfood hebben een GROEN-garantie label. Het GROEN-garantie label staat voor een puur, veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen.

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel BF Petfood hondensnacks tegen de scherpste prijzen!

Eigenschappen BF Petfood hondensnacks

 • De snacks bevatten natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Zo weet u dat uw hond alleen het beste krijgt.

 • De snacks bevatten gezonde vezels en kruiden en zijn graanvrij, wat ze geschikt maakt voor honden met voedselgevoeligheden en allergieën.

 • De snacks zijn een uitstekende bron van omega 3 en 6 vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

 • Er zijn verschillende smaakopties, zodat u kunt variëren en kunt ontdekken welke uw hond het lekkerste vindt.

 • De snacks zijn ontworpen om bij te dragen aan de tandverzorging van uw hond, met een speciale textuur die helpt bij het verwijderen van tandplak en tandsteen.

Assortiment BF Petfood hondensnacks

Ons assortiment BF Petfood hondensnacks bevat op dit moment koekjes en schapenvet bonbons.

Koekjes

 • Helpt ontlasting dikker te maken: BF Petfood 3-in-1 koekjes bevatten kaoliniet, vezels en diverse vitaminen en mineralen. Kaoliniet is een klei-mineraal met absorptieve eigenschappen. Het bindt toxinen, bacteriën en irriterende stoffen uit de darminhoud. Zo helpen deze smakelijke hondenkoekjes om belastende stoffen via het verteringskanaal van uw hond af te voeren, het darmslijmvlies te beschermen en een normale stoelgang te bevorderen.

 • Helpt eetafwijkingen (ontlasting/gras) te beperken: Bijkomend voordeel van de kaoliniet in deze koekjes, is dat het de smaak van ontlasting voor honden die ontlasting eten minder aantrekkelijk maakt. 

 • Ondersteunt urinewegen, gebit en darmflora

 • Verkrijgbaar in de smaken cranberry en naturel.

Schapenvet bonbons

 • Huid en vacht: Schapenvet bonbons zijn rijk aan essentiële vetzuren die de huid- en vachtgezondheid van uw hond bevorderen.

 • Verkrijgbaar in verschillende smaken: Kies uit verschillende smaken, zoals zalm, knoflook, zeewier, en pens, om aan de smaakvoorkeur van uw hond te voldoen. Ook is er de Souplesse variant, met groenlipmossel ter ondersteuning van de gewrichten.

 • Lekkere smaak: Honden zijn dol op schapenvet, waardoor deze bonbons een traktatie zijn die uw hond met enthousiasme zal opeten.

Alle hondensnacks bij Brekz

Ook het hondenvoer van BF Petfood koopt u voordelig online bij Brekz. U bestelt eenvoudig online en ontvangt de producten zo snel mogelijk in huis. Bestellingen vanaf € 28 worden bovendien gratis naar u verzonden. Naast BF Petfood verkopen wij nog heel veel andere soorten hondensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.