terug
BF Petfood hondensnacks

BF Petfood hondensnacks

Voor een goede gezondheid van uw huisdier zijn uitgebalanceerde natuurlijke voedingsstoffen in zowel de hoofdvoeding als tussendoortjes van groot belang. BF Petfood snacks zijn verantwoorde tussendoortjes voor uw hond, die hieraan optimaal bijdragen.
Lees meer ..
BF Petfood hondensnacks

BF Petfood hondensnacks

Naast hoogwaardige kwaliteitsvoeding heeft Biofood ook natuurlijke, smaakvolle snacks, waaronder bonbons, tabletten, zalmolie en vloeibaar schapenvet. Het GROEN-garantie label garandeert een veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen. De snacks van Biofood zijn ook geschikt voor honden met een voedselallergie. Hieronder leest u welke gezonde snacks u in ons assortiment kunt vinden. 

De vetten van BF Petfood hondensnacks

Dierlijk materiaal als vlees en vet is noodzakelijk voor een goede gezondheid van uw hond. Elke hond heeft een specifieke energiebehoefte om de dag goed door te kunnen komen. Vetten zijn de voornaamste bron van energie. Het metabolisme van de hond gaat zeer efficiënt om met vet en zet dit om in energie. Daarnaast is vet ook belangrijk bij het transport van vitamine A, D, E en K in het lichaam. Het vloeibare schapenvet en de zalmolie van BF Petfood bevatten zeer veel gezonde omega 3-, 6- en 9 vetzuren, die ondersteuning bieden aan huid, vacht, eetlust, vertering, voedselopname en gewrichten. Vloeibaar schapenvet is tevens de ideale smaakmaker en ondersteunt hart- en bloedvaten. Het schapenvet is een 100% natuurlijk product zonder chemische toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen en zorgt voor een gezonde aanvulling op het dagelijkse dieet. BF Petfood hondensnacks zijn geschikt voor iedere hond, van pup tot senior. 

Zalmolie van BF Petfood

De zalmolie is koudgeperst van Pacificische zalm en is een gezonde toevoeging aan de dagelijks voeding van honden. Het is rijk aan omega 3- en 6 vetzuren en bevat optimale EPA/DHA waarden (8,5%/9,8%) .
Biofood Zalmolie ondersteunt:

  • huid en vacht
  • stofwisseling
  • hart en bloedvaten
  • eetlust
  • vertering
  • gewrichtsfunctie

BF Petfood Knoflook tabletten

De knoflook tabletten hebben een hoog gehalte aan etherische oliën. Dit dekt de melkzuurgeur van de huid af. Hierdoor reduceert knoflook een teken- of vlooienplaag. Knoflook in de juiste dosering is gezond en smaakvol voor iedere hond. Naast gisttabletten met knoflook tegen vlooien en teken, biedt Biofood ook tabletten ter ondersteuning van het gebit, huid en vacht, stress en darmen en lever. Deze bevatten naast vitaminen A, B, D en E ook hoogwaardige en gezonde aminozuren, mineralen, eiwitten en enzymen.
Biofood hondensnacks tabletten bevatten de volgende gezonde vitamines:

  • Vitamine A: Dit ondersteunt huid, gezichtsvermogen en immuunsysteem.
  • Vitamine B: Ondersteunt bij vermoeidheid en tevens de huid en het immuunsysteem.
  • Vitamine D: Ondersteunt de botten, werking van de spieren, tanden, immuunsysteem en celdelingsproces.
  • Vitamine E: Ondersteunt de bloedcellen, weefsel, weerstand en stofwisseling.

Smakelijk worsten

BF Petfood worsten worden geproduceerd met gebruik van stoom en bevatten geen suiker, tarwe, zout, chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast is de vleesvoeding van BF Petfood glutenvrij en houdbaar buiten de koelkast. Deze complete en smaakvolle hondenvoeding is op basis van vers vlees en vis. Ondanks dat de worsten geschikt zijn als volledige vleesvoeding, kunt u de worsten van BF Petfood ook prima gebruiken als traktatie of als smaakmaker in droogvoeding. De vleesvoeding is zeer goed te combineren met brokken. Wij adviseren u om gebruik te maken van het aanbevolen voedingsadvies van BF Petfood , wanneer u besluit om de snacks, nat- en droogvoedingen te combineren. Zo kunt u uw huisdier helpen om een gezond gewicht te behouden. 

Bij Brekz kunt u BF Petfood hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu zalmolie, vloeibaar schapenvet, tabletten of worsten van BF Petfood tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Bent u op zoek naar de gezonde droogvoedingen van BF Petfood?

In onze webshop kunt u ons complete assortiment van BF Petfood hondenvoer bekijken. Heeft u ook een kat in huis rondlopen die u graag wilt verwennen met de voedingen en snacks van BF Petfood? Kijk dan eens in onze kattenwebshop.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.