terug
BF Petfood hondenvoer

BF Petfood hondenvoer

BF Petfood hondenvoer is natuurlijk hondenvoer en is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Deze smakelijke hondenvoeding koopt u bij Brekz tot wel 40% voordeliger!
Lees meer ..
BF Petfood hondenvoer

Hondenvoer van BF Petfood

BF Petfood hondenvoer is een natuurlijke en uiterst voedzaam hondenvoer dat geschikt is voor honden van alle rassen en leeftijden. Het voer is opgebouwd uit natuurlijke, hoogwaardige en zuivere dierlijke en plantaardige grondstoffen. Dit maakt dat BF Petfood van zeer hoge kwaliteit is en bijdraagt aan een goede gezondheid van uw hond. De voeding bevat een optimale en nauwkeurig bepaalde hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten en vitaminen en mineralen. Met BF Petfood geeft u uw hond een smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem!

Bij Brekz kunt u het allerbeste hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel BF Petfood hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Voordelen BF Petfood hondenvoer

BF Petfood heeft hoogwaardige kwaliteitsvoeding ontwikkeld. Hierdoor valt de hondenvoeding in de meeste gevallen zelfs goed in de smaak bij zeer moeilijke eters. BF Petfood heeft een aantal positieve kenmerken;

  • Het bevat uitsluitend natuurlijke, hoog verteerbare dierlijke en plantaardige grondstoffen;

  • Het voer is rijk aan scharrelvlees (kip, rund, lam en eend) en vis (zalm), alsmede aan dierlijke bijproducten (hart, lever, pens);

  • De toegevoegde granen zijn ontsloten, waardoor de lever en nieren van uw hond ontlast worden;

  • Bevat gezonde natuurkruiden en plantaardige vitamines en mineralen;

  • Volledig vrij van chemische toevoegingen zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen;

  • Milieu- en diervriendelijk en voorzien van het GROEN-garantie label.

Assortiment BF Petfood

BF Petfood heeft een uitgebreide voedingslijn met een smakelijke variant voor iedere hond. Het maakt dus niet uit of uw hond verzot is op een geperste brok, een krokante brok of toch liever wat vaker natvoer wil krijgen, er is altijd een lekkere BF Petfood voor uw hond. 

Brokken

  • BF Petfood geperst hondenvoer: Een volledig uitgebalanceerde, natuurlijke en zeer smaakvolle geperste hondenvoeding. Dankzij de productiemethode, waarbij de ingrediënten koud geperst worden, blijven alle voedingsstoffen uit de ingrediënten optimaal behouden. Ook is deze voeding minder belastend voor de maag van uw hond. Het voer is rijk aan hoogwaardig vlees, zeer goed verteerbaar en draagt bij aan een goede gezondheid van uw hond. De geperste brokken van BF Petfood zijn er in de smaken LamOrganicAdultGraanvrij Zalm en Mini Puppy, Small & Medium. 

  • BF Petfood krokant hondenvoer: Een complete en licht verteerbare voeding en goed voor het gebit. Bovendien bevordert de grootte en vorm van het kauwen, waardoor de voedingsstoffen beter opgenomen worden. Dit voer is ideaal voor honden met tandplak of honden die schrokken. De krokante brokken van BF Petfood zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat u de juiste variant voor uw viervoeter makkelijk kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan High Energy voor de actieve honden, AdultPuppy of Senior brokken voor de verschillende levensfasen, Mini of Giant brokken met speciale receptuur passend bij het ras. Voor honden met een specifiek dieet is er Sensitive Hypoallergenic of Control Mini Sterilised Urinary hondenvoer. 

Natvoer

  • BF Petfood vleesvoeding: Een compleet en houdbaar natvoer op basis van heerlijk vers vlees, verse vis, een beetje rijst en gezonde kruiden. Een ideale voeding voor als u uw hond wil trakteren, een keertje extra vlees wil geven of als uw hond slecht reageert op droogvoer. Wij verkopen BF Petfood vleesvoeding onder andere in de smaken Kip met Eend, Kip met Lam en Kip met Zalm.

  • BF Petfood Vleesvoeding worst: Volledige maaltijd voor honden op basis van vers vlees met rijst, kruiden en mineralen. Te geven als volledige maaltijd of in kleine stukjes tijdens een training of tussendoor. En als handige worst is deze voeding buiten de koelkast te bewaren en dus heel makkelijk voor op reis. De worsten zijn er in de varianten Kip met Lam, Kip met Eend en Kip met Zalm.

Ander product van BF Petfood?

Behalve heerlijk hondenvoer heeft BF Petfood ook een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld supplementen. Zo kunnen BF Petfood Relax tabletten uw hond een beetje ondersteuning bieden tijdens de jaarwisseling of spannend bezoek. Of misschien wil u uw hond wel lekker verwennen met een lekker 3-in-1 koekje met cranberry? Helpt tegen gras en poep eten en is een heerlijke traktatie! Alle BF Petfood producten voor uw hond kunt u makkelijk en goedkoop online bestellen bij Brekz.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.